-
Εγώ θα ειμαι 8 και ισως και πιο πριν γιατι θα φύγω νωρίς. Δουλεύω βραδινός και 9 πρέπει το αργότερο να είμαι σπίτι να ετοιμαστώ. Ίσως να πάρω τα ρούχα τής δουλειάς και να φύγω κατευθείαν απο εκεί για να μήν χάσω χρόνο..
-
Στο λεώ για να το ξέρεις από τώρα, ότι αφού στόχος είναι να μαζευόμαστε κατά τις 8, χλωμό να μπούμε πριν τις 8:30 (και αυτό ελπίζοντας ότι δε θα πέσουμε πάλι σε κάνα club meeting), οπότε η πρώτη ομάδα που θα μπει θα τελειώσει κατά τις 9 παρά τέταρτο στην καλύτερη περίπτωση.
Απλώς στο λέω για να ξέρεις και να κανονίσεις το πρόγραμμά σου
-
Sorry boys, προέκυψε κάτι έκτακτο και δέν θα έρθω.
Have fun.
-
Κύριοι να φέρω και την ψηφιακή μαζί μου;
Τι λέτε; -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Lefo ανταλλάζεις το 2 με το 4 ?Esy mporeis na peraseis na me pareis me antallagma 2 souvlakia? (exw kai ta mpleksimata me ton nomo gamwto... )
-
Πού μένεις, αν θες να περάσω να σε πάρω εγώ.
-
Τελικά δε θα έρθω...
Είμαι χειρότερα από χθες και πάει για πυρετό, οπότε δε λέει το ρίσκο...Ρίχτε και κανένα γύρο για μένα...
Καλή διασκέδαση!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τελικά δε θα έρθω...
Είμαι χειρότερα από χθες και πάει για πυρετό, οπότε δε λέει το ρίσκο...Ρίχτε και κανένα γύρο για μένα...
Καλή διασκέδαση!!
Εγώ μια και δε θα πάω αντί για γύρο θα φάω μερικούς πιτόγυρους για εσένα.
-
Καλό κι αυτό!!
-
Παιδια συγνωμη που δε μπορεσα να ερθω αλλα ειχα μια δουλεια και οταν τελειωσα πηγα κατευθειαν στο σταθμο του προαστιακου της Δ.Πλακεντιας. Τελευταιο δρομολογιο προς Αθηνα (για να γυρισω) ηταν στις 8.38 απο Δ.Πλακ. Ειχα μαζι μου μονο 13 ευρω (ο,τι μου χε απομεινει απο τη δουλεια που ειχα παει) οποτε δεν μπορουσα να γυρισω με ταξι με τα 2 ευρω που θα μου απεμεναν....
-
Τελικά το παρόν δώσαμε οι:
gvala
htanso21
nexis
msamaro
sjx
coyote
'_'
angel13και ευτυχώς η κατάσταση σώθηκε...!!
Φτου σας ρε!!! Φτου σας!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φτου σας ρε!!! Φτου σας!!! -
λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω και δεν ειδοποίησα εγκαίρως. επιφυλλάσομαι για την επόμενη...
όσοι πήγατε για πείτε πως περάσατε... α και χρόνους!!!
-
Τελικά το παρόν δώσαμε οι:gvala
htanso21
nexis
msamaro
sjx
coyote
'_'
angel13και ευτυχώς η κατάσταση σώθηκε...!!
Φτου σας ρε!!! Φτου σας!!!
Με ξέχασες...
'Ο άνθρωπος που έχασε μόνο από το 30'
Για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη πίστα καλά ήταν!
-
Κ εγω δεν μπορεσα να ερθω τελικα....
Θα δωσω το παρον στο επομενο ομως.....
-
είχα προειδοποιήσει, παίζει πολύ πήξιμο τελευταίες μέρες του έτους στην δουλειά..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Με ξέχασες...Χίλια συγνώμη!!
Δε συστηθήκαμε καταλλήλως
-
Μ' αρέσει που έλεγα ότι αν μαζευτούμε 4-5 θα είναι καλά...Tελικά τόσοι περίπου είμαστε...............
Αρκετή δράση σε όλα τα σημεία της πίστας, με κυνηγητό για τον καλύτερο χρόνο απο τους περισσότερους..........παλαιότερους και νεότερους.....
ΚΑΡΤ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...............έστω και απ'έξω...
-
φτου σας που δην πηγατε.. ουτε κι εγώ πηγα :oops:
Στις 9 που γυρισα σπιτι απο ψωνια κλπ, δεν σκεφτηκα καν την συναντηση. Εφτασε 2 τα ξημερωματα, λιγοπριν κοιμηθώ, και τότε μου ηρθε στο μυαλό η συνάντηση...Σορρυ παιδιά
-
φτου μου και μένα..
Kartland Meeting στις 29/12