-
Χα! Δεν έπαιξα μία μέρα και ιδού τα αποτελέσματα.. Ετοιμάσου πελάτη, δεν έχεις μέλλον..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χα! Δεν έπαιξα μία μέρα και ιδού τα αποτελέσματα.. Ετοιμάσου πελάτη, δεν έχεις μέλλον..xaxaxa
μαλλον θες να πεις οτι εγω ασχοληθικα μια μερα..και ιδού τα αποτελέσματακαι πλεον ειμαι σε φορμα..
κοιτα εδω και πες συχαρητηρια στον ηλεκτρονικο πατερα σου..κι αμα καμια φορα σε, ειναι για το καλο σου
πλεον παιζω μπαλα στο καναλι Gotham TV Heroes Chanel
μπορεις να με βλεπεις και απο εκει..
οπως τους υπολοιπους ηρωες του gotham racing.. -
Στο Gotham Heroes Channel έχω ήδη πάει 3 φορές φίλε μου, πολύ καιρό πριν από σένα..
Μόλις ξύπνησα, θα προχωρήσω λίγο την εργασία μου για την σχολή και μετά ψάξε μέρος να κρυφτείς..
-
λες τελικα να εχεις παρει απο το καταπληκτικο dna μου?:D
αν και δεν σε βλεπω στα ιστορικα στοιχεια, δεν φανταζομαι να λες ψεματακια..
τι τρεις φορες? εγω συνεχεια βγαινω εκει περα..μπρος, κλειστο τωρα το μαραφετι και διαβασμα!!
-
Είμαι ένα βήμα από το να παραγγείλω το 360;
NA TO KANΩ;
-
Μόνο αν πάρεις μαζί αποτελεσματικό 'τσιπάκι'.
(έχουν βγει για το 360 ή ακόμα; ) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είμαι ένα βήμα από το να παραγγείλω το 360;NA TO KANΩ;
ΝΑΙ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- Αν θα σου περισσέψουν λεφτά για τα παιχνίδια (ακόμα ούτε η κονσόλα φτήνυνε, ούτε υπάρχουν παλιότερα-φτηνότερα παιχνίδια)
και - αν δε χρωστάς μαθήματα ή είσαι πνιγμένος το επόμενο διάστημα με υποχρεώσεις δε βλέπω γιατί όχι!!
- Αν θα σου περισσέψουν λεφτά για τα παιχνίδια (ακόμα ούτε η κονσόλα φτήνυνε, ούτε υπάρχουν παλιότερα-φτηνότερα παιχνίδια)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
NA TO KANΩ;
και - αν δε χρωστάς μαθήματα ή είσαι πνιγμένος το επόμενο διάστημα με υποχρεώσεις δε βλέπω γιατί όχι!!
Έχουμε ένα cockpit στο F1C για σένα...
-
NA TO KANΩ;
Αναθεώρησα μιας κ τα 400 ευρώ αρχικά είναι πολλά ενώ τα games των 75-80 ευρώ είναι out of question!
Δεν πειράζει επενδύσαμε αλλού...(βλέπε Νokia 6680 κτλ κτλ)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εννοειται πως ναι!
τι τα γραφω αυτα εδω περα?
πηρες κινητο αντι για 360?
κινητο ομως ειχες φανταζομαι.. 360 οχι..
οσο για τα παιχνιδια, sorry guys, τοσο θα εχουνε απο εδω και μπρος.
αυτη ειναι η ταριφα για τα next-gen παιχνιδια.. 55-75το ps3 ισως να εχει και 5 ευρω μεγαλυτερο καπελο ανα τιτλο..
το δε 360 απο ενα σημειο και μετα, θα σου δινει την εξης δυνατοτητα:
οπως τωρα σε αφηνει και κατεβασζεις playable demos τσαμπα,
θα σε αφηνει να κατεβαζεις full games στο σκληρο δισκο με 10-15 ευρω.
και αυτο ΔΕΝ θα μπορει να το κανει το ps3..οσο για το τσιπακι...
μην ξεχνατε οτι με το τσιπωμα (οοοταν βγει) θα χασετε την δυνατοτητα online gaming στο xbox liveκαι αυτο ειναι πολυ πιο σπουδαιο απο οσο ακουγεται..
πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμασετε, πριν το απορριψετε για πιο φτηνα offline games...ε κιντ, τι λες εσυ? ειναι καλη φαση το live ή οχι?
-
Πετράν θα το πάρω απλά καθυστερώ λίγο κι ελπίζω σε κάποια προσφορά-μείωση. Σε κανα μήνα θα το παραγγείλω.
υγ το κινητό που πήρα δεν είναι απλά ένα κινητό.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
NA TO KANΩ;
Καλά, ακόμα και τα Χριστούγεννα ψάχνεις πελάτες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πετράν θα το πάρω απλά καθυστερώ λίγο κι ελπίζω σε κάποια προσφορά-μείωση. Σε κανα μήνα θα το παραγγείλω.υγ το κινητό που πήρα δεν είναι απλά ένα κινητό.
οκ, αλλα να ξερεις πως αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω η εκδοση στα 399.
κατα καιρους αμα εισαι στο ψαξιμο μπορει να πετυχεις καννα -20% απο το carrefour (το εκανε μια φορα για ενα σ/κ)
ή κατι αντιστοιχο.επομενη μειωση τιμης προβλεπεται την ημερα που θα βγει το ps3, οποτε και να ειναι αυτο.
επισης την ιδια μερα προβλεπεται halo3 -
NA TO KANΩ;
Καλά, ακόμα και τα Χριστούγεννα ψάχνεις πελάτες;
[Bernie mode ON]Ε να η συμμετοχή/μεταπήδηση κάποιου από τους 4 τροχούς του χώματος(έστω και συνοδηγός) στην πίστα, θα αύξησει το ενδιαφέρον του κόσμου, θα κοπούν περισσότερα εισητήρια, οι χορηγοί θα είναι ευχαριστημένοι και θα επενδύσουν κι άλλο στην Φ1, θα έλθουν νέες πίστες και νέες αγορές στο καλεντάρι, όπως π.χ....η Ελλάδα(λέμε τώρα ) μπλα μπλα μπλα![Bernie mode OFF]
-
το πήρα!!!
γ@μααααααειέσκασα αρκετά λεφτά ( πήρα και αυτό: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... &sts_cid=3
αλλά είναι φοβερό!! και δεν είμαι ιδιαίτερα φανατικός της κονσόλας, αλλά με αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες ή θα το έπαιρνα ή θα έπεφτα σε κατάθλιψη
πήρα την core έκδοση, για οικονομικούς λόγους.
Σήμερα το πήρα, και μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.Επόμενο παιχνίδι; Προτάσεις;
Κάποιο must;Ευχαριστώ
-
κατ'αρχην με γειες!!!!!!
τωρα μπορεις κι εσυ ανετα να τη λες στον opterio που καθεται και ασχολειται με το παλιο-pc του.εν συνεχεια, με το core, απλως θα σου στοιχησει παραπανω να παρεις τα αξεσουαρ που σου χρειαζονται..
πχ σκληρος δισκος = 100ευρω => εφτασες ηδη στα 399,
χωρις ασυρματο χειριστηριο, καλωδιο δικτυου, high def tv cable, remote control και headset για online. επισης (μαλλον) δεν εχει και τον ενα μηνα free xbox live gold.
για αυτο το λογο εχω προτεινει απο την αρχη την κομπλε εκδοση..ομως δεν πειραζει. καλα να ειμαστε και ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
λοιπον, αφου πηρες το gotham3, εχεις δουλιτσα για ξεκινημα.
επομενος τιτλος να ειναι κατι μεταξυ call of duty2 και perfect dark zero.επισης μπες γραψου στο xbox-live.gr , ωστε να βρεις και αλλους ελληνες που παιζουνε οnline, να αρχισει το πατιρντι.
-
ετοιμο και το τσιπακι??
**# Jan. 2nd, 2006 - XboX 360 Chip Recieved, and in testing, expect sales within 2 weeks!
**http://www.infinitymods.com/home/
http://xbox360.qj.net/βλεπω καθαρα μπροστα μου ολους τους χακεραδες/νερντουλες να χτυπανε core versions, να τις τσιπαρουνε,
και να κολλανε απανω σουπερ-γρηγορους SATA σκληρους δισκους και σουπερ-hacked graphics/power chips.διαολε, θα παρω κι εγω ενα τετοιο!!!
ενα καθαρο για xboxlive, και ενα super-modded για τον χαβαλε!
-
και....
το xbox 360 νο.4 στα google searches του 2005..Google News - Top Searches in 2005
- Janet Jackson
- Hurricane Katrina
- tsunami
4. xbox 360 - Brad Pitt
- Michael Jackson
- American Idol
- Britney Spears
- Angelina Jolie
- Harry Potter
http://www.google.com/press/zeitgeist2005.html
(μα καλα... janet jackson νο.1 searched item?? μηπως μας διεφυγε κατι το 2005??? )
-
Εγω παντως θα το χτυπησω σιγουρα,αλλα οταν εχουν βγει τα πρωτα σπασιματα-τσιπακια
Ρε παιδια 75€ για παιχνιδι ειναι εξωφρενικα πολλα λεφτα.....
PS3 vs X-Box 360