Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με 30 ευρώ και αναμονή 1-2 μηνών θα πάρεις νέες πινακίδες με νέο νούμερο δηλώνοντας απώλεια.
Αν τις 'ξαναχάσεις', θα πληρώσεις τα διπλά.
Έχω δει καταστήματα που πουλάνε/φτιάχνουν πινακίδες, αλλά δεν ξέρω αν τις φτιάχνουν όπως τις αυθεντικές.
Η αλήθεια είναι ότι στο συνεργείο πέτυχαν να μη φαίνεται το τσαλάκωμα που είχε η πινακίδα αλλά αυτό που κάνει μπαμ είναι το ότι έχει ξεβάψει σε αρκετά σημεία το μαύρο πλαίσιο γύρω από τον αριθμό, καθώς και κάποια σημεία των αριθμών. Γι αυτό σκέφτομαι μήπως κάποια τέτοια καταστήματα που φτιάχνουν πινακίδες, όπως λες, θα μπορούσαν να περάσουν με λίγο χρώμα τα σημεία που έχουν ξεβάψει.
Τώρα ξέρω, θα με πείτε υπερβολικό, αλλά παιδιά δεν είμαι. Είναι αυτοκίνητο 6 μηνών και μιλάμε ότι η ξεθωριασμένη πινακίδα είναι σκέτη παραφωνία! Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα..
Πάντως επειδή είναι κάτι που φαντάζομαι ότι θα συμβαίνει συχνά, θα έπρεπε η διαδικασία αντικατάστασης να είναι πολύ πιο απλή. Π.χ. θα μπορούσες να πηγαίνεις την προβληματική σου πινακίδα, να διαπιστώνεται το πρόβλημα, να σου την αντικαθιστούν (έστω πληρώνοντας το σχετικό κόστος) και βέβαια παραλαμβάνοντας τη νέα σου πινακίδα (με τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας) να κρατούν την παλιά σου, η οποία και θα καταστρέφεται. Πού θα ήταν το πρόβλημα;;