-
Εχει τελικά τόση μεγάλη αξία αυτό για εμάς που είμαστε αναγνώστες?
Υποθέτω ότι το παραπάνω ερώτημα βάζει σε μεγάλη διαμάχη όλα τα περιοδικά και τις εταιρίες στο τι θα κάνουν και σε ποιον θα το δώσουν...Εντωμεταξύ για να πετύχεις την πρωτιά, απλοκλειστικός υπεύθυνος ειναι η εταιρία, σωστά?
Αρα για πετύχει πχ κάποιο περιοδικό, κάποια άλλα θα αποτύχουν?
-
Υποθέτω ότι το παραπάνω ερώτημα βάζει σε μεγάλη διαμάχη όλα τα περιοδικά και τις εταιρίες στο τι θα κάνουν και σε ποιον θα το δώσουν...Εντωμεταξύ για να πετύχεις την πρωτιά, απλοκλειστικός υπεύθυνος ειναι η εταιρία, σωστά?
-
-
Καταρχην οι εταιρείες δεν μπορουν να δίνουν 10.000 αυτοκινητα για test drive.Ετσι αναγκαστικα θα τεθουν προτεραιότητες.
Κατα δευτερον,συνηθως οι διαφορες ειναι λιγες μερες,τουλαχιστον μεταξυ πολυ γνωστων περιοδικων.
Επισης αν ενα γερμανικο περιοδικο εχει και ελληνικη εκδοση,τοτε βγαινει αμεσα ο τιτλος 'οδηγουμε πρωτοι στην Ελλαδα'. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καταρχην οι εταιρείες δεν μπορουν να δίνουν 10.000 αυτοκινητα για test drive.Ετσι αναγκαστικα θα τεθουν προτεραιότητες.
Κατα δευτερον,συνηθως οι διαφορες ειναι λιγες μερες,τουλαχιστον μεταξυ πολυ γνωστων περιοδικων.
Επισης αν ενα γερμανικο περιοδικο εχει και ελληνικη εκδοση,τοτε βγαινει αμεσα ο τιτλος 'οδηγουμε πρωτοι στην Ελλαδα'.να σου πώ ένα που έχει και λίγο γέλιο....
Οι 4 τροχοί είχαν το yaris σε τεστ και οι υπόλοιποι πηγαίνανε στο Μονακο για τεστ drive... Αυτό κατάλαβα εγω με τα διάφορα άρθρα που κυκλοφόρησαν.... Δεν υπήρχαν yaris?
-
Εγώ πάντως οδήγησα προχτές στη θεσσαλονίκη το πρώτο 1300 yaris.. ετσι νομίζω δλδ. Δεν το δίναν για test drive γιατι ηταν το δημοσιογραφικο τέλειο είναι παρεπιμτώντος..
-
.
Το ποιο περιοδικό οδήγησε πρώτο ένα αυτοκίνητο λίγο με ενδιαφέρει.
Μάλιστα τη συζήτηση για το ποιος οδηγεί πρώτο ένα αυτοκίνητο τη θεωρώ και λίγο παιδαριώδη.
Αντίθετα, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κείμενο που θα διαβάσω από μία δοκιμή.
.
-
+1 και για μένα.
Το 'οδηγούμε πρώτοι' δεν το λαμβάνω καθόλου ως ένα πλεονέκτημα που πρέπει να με εντυπωσιάσει.
-
Oδήγησα τα Mercedes R350, M350, M500, Β200, Β200Τ πριν 1.5 μήνα. Για το R πρεπει να ειμαι ο πρωτος εδω μέσα, όχι;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Το ποιο περιοδικό οδήγησε πρώτο ένα αυτοκίνητο λίγο με ενδιαφέρει.
Μάλιστα τη συζήτηση για το ποιος οδηγεί πρώτο ένα αυτοκίνητο τη θεωρώ και λίγο παιδαριώδη.
-
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Το ποιο περιοδικό οδήγησε πρώτο ένα αυτοκίνητο λίγο με ενδιαφέρει.
.
Είναι μία κίνηση διαφήμησης πού θα κάνει τό έντυπο για να προσελκύσει πελάτες ρε παιδιά.Κάτι σάν τήν 'αποκλειστική' είδηση στίς εφημερίδες.
Προσωπικά δέν βλέπω κανένα πρόβλημα σέ αυτήν τήν κίνηση. -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!Μήπως πουλάς λουκέτα;
-
.
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είναι μία κίνηση διαφήμησης πού θα κάνει τό έντυπο για να προσελκύσει πελάτες ρε παιδιά.Κάτι σάν τήν 'αποκλειστική' είδηση στίς εφημερίδες.
Προσωπικά δέν βλέπω κανένα πρόβλημα σέ αυτήν τήν κίνηση.Έτσι ακριβώς είναι.
Για το λόγο αυτό δικαιολογείται και το περιοδικό που πρέπει να διαφημιστεί, έστω και κατ' αυτόν τον τρόπο.
Απλά, τέτοιου είδους¨'κραυγές' προσωπικά με αφήνουν τελείως αδιάφορο, και σίγουρα δεν αποτελούν κριτήριο επιλογής ενός περιοδικού για τακτική ανάγνωση.
Η πραγματική διαφήμιση ενός περιοδικού βέβαια είναι η συνολική του ποιότητα.
.
-
Εγώ είμαι ο πρώτος στο χωριό μου που οδήγησε Hyndai Acent μπλε.
Είμαστε σοβαροί;
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το ποιο περιοδικό οδήγησε πρώτο ένα αυτοκίνητο λίγο με ενδιαφέρει.
Αντίθετα, με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κείμενο που θα διαβάσω από μία δοκιμή.Μαζί σου φιλάρα.
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Εγώ είμαι ο πρώτος στο χωριό μου που οδήγησε Hyndai Acent μπλε.Εντυπωσεις? Δεν μπορεις να πετας μια βομβα και μετα να μας αφηνεις ξεκρεμαστους!
Επιμενω επειδη και εγω σκεφτομαι να οδηγησω στο χωριο σου hyundai accent μπλε και θα με βοηθουσαν τα σχολια σου.
Βασικα ειμαι αναμεσα στο huyndai accent μπλε, huyndai accent μεταλλικο μπλε και στο huyndai accent λευκο. - Ασ'το rethimno01, θα ανοιξω καινουργιο θεμα επειδη με καει το ζητημα και θα βαλω ψηφοφορια.
Οδήγησα Πρώτος το .... Στην Ελλαδα, Ευρώπη, Ασία, Αμερική