-
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα, πριν 6 μήνες περίπου, έμεινα έκπληκτος με την θρασύτητα και τον τρόπο που οδηγούσαν, ως επι των πλείστων, νεαρές κοπέλες...
Εκάνα το λάθος (καλοπροαίρετα πάντα) και προσπάθησα να ζητήσω το λόγο σε μια ¨κοπέλα¨ που παραλίγο να με σκοτώσει, μέτα την σφήνα που μου έκανε στην Κηφισίας, αργά το βράδυ και χωρίς φώτα....και πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου, το τι άκουσα είναι πέρα κάθε φαντασίας
Ακόμα απορώ, πως μπόρεσε να συντάξει τόσες πολλές λέξεις, και να εμπλέξει τα Θεία και όλα τα πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αρχίζοντας με αυτά του Ά βαθμού, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
Δηλαδή, αν είχα άδικο, θα με σκότωνε ????
Παραπέμπω σε δύο φωτογραφίες,(εκτός Ελλάδας), έτσι ,για να μην κατηγορούμε μόνο τις Ελληνίδες οδηγούς....Νομίζω το φαινόμενο είναι global
Τι πιστεύετε, φίλοι μου? Εχω άδικο ?P.S. Να με συγχωρέσουν οι κύριες που διαβάζουν. Ξέρω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις....
-
Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα, πριν 6 μήνες περίπου, έμεινα έκπληκτος με την θρασύτητα και τον τρόπο που οδηγούσαν, ως επι των πλείστων, νεαρές κοπέλες...
Εκάνα το λάθος (καλοπροαίρετα πάντα) και προσπάθησα να ζητήσω το λόγο σε μια ¨κοπέλα¨ που παραλίγο να με σκοτώσει, μέτα την σφήνα που μου έκανε στην Κηφισίας, αργά το βράδυ και χωρίς φώτα....και πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου, το τι άκουσα είναι πέρα κάθε φαντασίας
Ακόμα απορώ, πως μπόρεσε να συντάξει τόσες πολλές λέξεις, και να εμπλέξει τα Θεία και όλα τα πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, αρχίζοντας με αυτά του Ά βαθμού, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
Παραπέμπω σε δύο φωτογραφίες,(εκτός Ελλάδας), έτσι ,για να μην κατηγορούμε μόνο τις Ελληνίδες οδηγούς....Νομίζω το φαινόμενο είναι global
Τι πιστεύετε, φίλοι μου? Εχω άδικο ?P.S. Να με συγχωρέσουν οι κύριες που διαβάζουν. Ξέρω ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις....
-
-
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
Tις εχουν ξαναβάλει στο φόρουμ παλαιότερα.
Ίσως πρέπει να τους πούμε γι'αυτή στο Χιούστον που πάτησε τον άντρα της 3 φορές με μια Μερσέντες 500 επηδεί την απατούσε...
-
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα ειναι ολοι φωνακλαδες. Γκαριζουν και ριχνουν μπινελικια για ψυλου πηδημα. (ναι αληθεια λεω ).
Αν το κανεις εδω αυτο καποιος θα βγαλει κανα πιστολι και θα σε καθαρισει. Η το λιγωτερο θα την πεσεις σε κανενα γομαρι και θα σε κανει του αλατιου.
Νικος
-
Εψαξα να βρω ενα παληώτερο θέμα σχετικό με το πως οδηγούμε,αλλα δεν τα κατάφερα!
Πάντως ναι,ετσι είναι Νίκο!
Η κατάσταση ειναι απο απίθανη εως τρελή πολλές φορές.
Ουσιαστικά πρόκειται για τα αποτελέσματα της κίνησης αλλα και της κακής εκπαίδευσης των οδηγών.Κυρίως ομως αφορά την ψυχολογική κατάσταση πολλών απο τους οδηγούς!
Αλλος μέσω του αυτοκινήτου αυτοεπιβεβαιώνεται και πάει με 60 στην αριστερή της Εθνικής!Και οταν του ανάβεις φώτα νευριάζει κιόλας!!
Ταξί που κινούνται λές και πρόκειται για την είσοδο στα pits στον προτελευταίο γύρο του NASCAR!!..γιατι επαγγελματίες είναι!!!αϊ σιχτίρ!!!
Το τελευταίο 'φρούτο' είναι οι δεσποινίδες και κυρίες που απέκτησαν τζιπ μεγάλου κυβισμού!!!Ο Νέος Αττίλας στην Αθήνα!!! -
Οι γυναίκες όντως τον τελευταίο καιρό βρίζουν σα λιμενεργάτες...
Υποθέτω ότι εκμεταλλεύονται την 'ασυλία' που τους δίνει το φύλο τους. Π.χ. αν δεις μία δίμετρη ντουλάπα πίσω από το τιμόνι και είσαι άντρας, θα σκεφτείς και δεύτερη φορά πριν πεις βαριά κουβέντα. Η δίφυλλη αυτή ντουλάπα όμως, πάρα πολύ δύσκολα σηκώνει χέρι σε γυναίκα, η οποία ανέτως μπορεί να του βρίσει μέχρι τέταρτη συγγένεια και να φύγει ανέγγιχτη. -
ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το τελευταίο 'φρούτο' είναι οι δεσποινίδες και κυρίες που απέκτησαν τζιπ μεγάλου κυβισμού!!!Ο Νέος Αττίλας στην Αθήνα!!!
Στην Αθήνα; Έλα και κατά εδώ να δεις...
Από όσο είδα εδώ, όσο μεγαλύτερο είναι το αυτοκίνητο, τόσο χειρότερος ο οδηγός. Αν μάλιστα πρόκειται για Μ Κλας, Χ5, όλρόουντ κλπ κλπ και γυναίκα οδηγό, τότε όσο πιο μικροσκοπική είναι, τόσο χειρότερα θα οδηγεί. Χθες ήμουν σε κεντρικό δρόμο και πετάχτηκε ένα ΗΠΑμερικάνικο τζηποειδές (τύπου αεροπλανοφόρο) με όπισθεν από ΣΤΟΠ!!! Οδηγός αόρατος!!!! Με τα πολλά βλέπω πως είναι γυναίκα κατηγορίας
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το τελευταίο 'φρούτο' είναι οι δεσποινίδες και κυρίες που απέκτησαν τζιπ μεγάλου κυβισμού!!!Ο Νέος Αττίλας στην Αθήνα!!!
Στην Αθήνα; Έλα και κατά εδώ να δεις...
Από όσο είδα εδώ, όσο μεγαλύτερο είναι το αυτοκίνητο, τόσο χειρότερος ο οδηγός. Αν μάλιστα πρόκειται για Μ Κλας, Χ5, όλρόουντ κλπ κλπ και γυναίκα οδηγό, τότε όσο πιο μικροσκοπική είναι, τόσο χειρότερα θα οδηγεί. Χθες ήμουν σε κεντρικό δρόμο και πετάχτηκε ένα ΗΠΑμερικάνικο τζηποειδές (τύπου αεροπλανοφόρο) με όπισθεν από ΣΤΟΠ!!! Οδηγός αόρατος!!!! Με τα πολλά βλέπω πως είναι γυναίκα κατηγορίας Όταν την ρώτησα γιατί πετάγεται χωρίς να ελέγξει (πραγματικά πολύ ήρεμα, γιατί με πέτυχε χαρούμενο) αυτή βγήκε από τα ρούχα της και ωρύετο σαν λέας που στο διάολο πηγαίνω με την κ..ράδα μου (με το Σιβίκ ήμουν) και που δεν την βλέπω που κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ!!!
Που να με έβλεπε και με το Ίμπιζα δηλαδή, με ξένες πινακίδες... (από ρατσισμό καλά πάμε...)Παγκοσμιοποίηση δεν θέλαμε; Πάρτε τώρα μια πρόγευση...
θα ειχε SUVιτιδα
Νικος
-
Και μετά μου τη λένε όταν λέω πως αυτές οι αναιδείς, άσχετες, ηλίθιες και επικίνδυνες κότες με τα SUVλάκια και τις Jeepούρες (αλλά και γενικά ο,τιδήποτε κι αν οδηγούν) καθιστούν αναγκαία τη λήψη δέσμης μέτρων η οποία θα περιλαμβάνει:
- Ξύλο καταμεσής του δρόμου.
- Κάψιμο του διπλώματος οδήγησης.
- Μολότωφ στο όχημα.
- Εγκλεισμό σε οικεία μεγαλοσατράπη ανατολίτικων προδιαγραφών, όπου θα μετατραπούν σε μηχανήματα σεξουαλικής ικανοποίησης και διαιώνισης του σατράπη, τα οποία συν τοις άλλοις θα μαγειρεύουν συνέχεια, θα πλένουν κατσαρόλες και θα τρώνε και ξύλο, όταν ο σατράπης θα έχει χάσει στα χαρτιά, θα είναι μεθυσμένος ή χασισωμένος ή, απλά, θυμωμένος για οποιονδήποτε λόγο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και μετά μου τη λένε όταν λέω πως αυτές οι αναιδείς, άσχετες, ηλίθιες και επικίνδυνες κότες με τα SUVλάκια και τις Jeepούρες (αλλά και γενικά ο,τιδήποτε κι αν οδηγούν) καθιστούν αναγκαία τη λήψη δέσμης μέτρων η οποία θα περιλαμβάνει:- Ξύλο καταμεσής του δρόμου.
- Μολότωφ στο όχημα.
- Εγκλεισμό σε οικεία μεγαλοσατράπη ανατολίτικων προδιαγραφών, όπου θα μετατραπούν σε μηχανήματα σεξουαλικής ικανοποίησης και διαιώνισης του σατράπη, τα οποία συν τοις άλλοις θα μαγειρεύουν συνέχεια, θα πλένουν κατσαρόλες και θα τρώνε και ξύλο, όταν ο σατράπης θα έχει χάσει στα χαρτιά, θα είναι μεθυσμένος ή χασισωμένος ή, απλά, θυμωμένος για οποιονδήποτε λόγο.
Μια ερωτηση.
Αντιδρας ετσι και εκτος φορουμ και οταν οδηγας;
Γιατι αν ναι η θα παθεις εγκεφαλικο η θα πας φυλακη.Η απλως ξεδινεις;
Ν.
-
Το'χω πάρει προ καιρού απόφαση ότι με τις βλακείες που κάνουν οι χρήστες του δρόμου δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη. Πάνω που τη γλίτωσα αποφεύγοντας μια ΠΟΛΥ μεγάλη βλακεία που έκανε ένας ταρίφμαν (παραδείγματος χάριν) και λέω 'για όνομα του Δία, δε μπορεί κανείς να κάνει μεγαλύτερη βλακεία από αυτήν', πάει κάποιος άλλος και μου αποδεικνύει ότι κάνω λάθος!!!
Μ'αυτά που βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο, θ'αρχίσω να κόβω τιμολόγια και να απαιτώ να με πληρώνουν για κάθε βλακεία που κάνουν. Τους τρώω που τους τρώω στη μάπα, να βγάλω τουλάχιστον και κάνα φράγκο.
Η αλήθεια πάντως είναι πως μάλλον ξεδίνω, γιατί αν αρχίσω να τους σούρνω κάθε λεπτό τα εξ αμάξης για τις βλακείες που κάνουν... Ή που θα κλείσει ο λαιμός μου... Ή που θα πάθω εγκεφαλικό... Ή που θα πάθω ατύχημα απ'τα νεύρα μου... Ή που θα πατήσω κανέναν όπως έκανε η άλλη τον άνδρα της στο Χιούστον...
-
Και μετά μου τη λένε όταν λέω πως αυτές οι αναιδείς, άσχετες, ηλίθιες και επικίνδυνες κότες με τα SUVλάκια και τις Jeepούρες (αλλά και γενικά ο,τιδήποτε κι αν οδηγούν) καθιστούν αναγκαία τη λήψη δέσμης μέτρων η οποία θα περιλαμβάνει:- Ξύλο καταμεσής του δρόμου.
- Μολότωφ στο όχημα.
Δημοκρατικότατο σε βρίσκω χρυσό μου...και τι λεξιλόγιο και τι παιδεία...μπράβο, μπράβο...σατράπη μου εσύ!!!!
και μετά ξύπνησες γιατι έπεσες απο το κρεββάτι ή γιατι σε ξύπνησε η καλή σου για να της μαγειρέψεις και να βάλεις πλυντήριο??
Καλά βλέπεις τι γράφεις? τα πιστεύεις αυτά? γιατί αν τα πιστεύεις μάλλον το καινούριο μοντελάκι ζουρλομανδία που κυκλοφορεί στα περίπτερα της γειτονιά σου θα σου έρχετε κουτί...Δε λέω οι γυναίκες οδηγοί έχουν αποθρασυνθεί, αλλά let's face its a jungle out there...κάπως πρέπει να επιβιώσουμε κι εμείς, και ως πότε θα πρέπει να υποστούμε τις ταπεινωτικές σας κουβέντες περι κουζίνας, πιάτων και διπλώματος που πήραμε νυχτα....
εσείς νομίζετε οτι είστε καλύτεροι??? όλο φιγούρα [πχ...προβολάκια ομίχλης μέρα μεσημέρι ανοιχτά] και σφήνες και τσαμπουκά...δεν έχουν άδικο όταν λένε οτι τα αυτοκίνητα είναι η προέκταση του π.... που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν έχετε...
η μήπως και η οδήγηση είναι αντρική δουλειά και δεν πρέπει να ανακατεβόμαστε??? -
- Μολότωφ στο όχημα.
Από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να έχεις και εσύ άσχημες εμπειρίες απο τις κυρίες οδηγούς.
-
Τώρα kamil από πού ν'αρχίσω και μ'εσένα; Δηλαδή μόνον οι άνδρες έχουν προβολάκια αναμμένα μέρα μεσημέρι (που κι εμένα μου τη σπάει); Ή μόνον οι άνδρες φέρονται άσχημα στο δρόμο;
Αλλά αυτή σου η απάντηση, στην οποία προσπαθείς να δικαιολογήσεις την τζάμπα μαγκιά, το θράσος και την αναίδεια που υιοθέτησαν πολλές γυναίκες στο τιμόνι, δείχνει ότι μάλλον άσχετη είσαι.
Το να συμπεριφέρεσαι με θρασύτητα στο δρόμο, να βάζεις σε κίνδυνο άλλους και να τους βρίζεις κι από πάνω δείχνει έλλειψη παιδείας. Το να δικαιολογείς αυτήν τη συμπεριφορά δείχνει ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
-
Από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να έχεις και εσύ άσχημες εμπειρίες απο τις κυρίες οδηγούς.Ααααααααααααχ... Από πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω... Η βλακεία στο τιμόνι βλέπεις δεν είναι ανδρικό προνόμιο...
Δε μας φτάνανε οι άνδρες, τρώμε τώρα στη μάπα ΚΑΙ τις γυναίκες...
-
Είστε φοβεροί !
Πάμε να σώσουμε ένα θέμα κι αμέσως ανοίγει άλλο...Γι' ακόμη μιά φορά (εχω χάσει το μέτρημα) ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Κάποια πράγματα γράφονται και με κομψότερο τρόπο (αυτό και για τα δύο φύλα...Kamil λαμβάνεις?)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Και μετά μου τη λένε όταν λέω πως αυτές οι αναιδείς, άσχετες, ηλίθιες και επικίνδυνες κότες με τα SUVλάκια και τις Jeepούρες (αλλά και γενικά ο,τιδήποτε κι αν οδηγούν) καθιστούν αναγκαία τη λήψη δέσμης μέτρων η οποία θα περιλαμβάνει:
- Ξύλο καταμεσής του δρόμου.
- Μολότωφ στο όχημα.
Δημοκρατικότατο σε βρίσκω χρυσό μου...και τι λεξιλόγιο και τι παιδεία...μπράβο, μπράβο...σατράπη μου εσύ!!!!
και μετά ξύπνησες γιατι έπεσες απο το κρεββάτι ή γιατι σε ξύπνησε η καλή σου για να της μαγειρέψεις και να βάλεις πλυντήριο??
Καλά βλέπεις τι γράφεις? τα πιστεύεις αυτά? γιατί αν τα πιστεύεις μάλλον το καινούριο μοντελάκι ζουρλομανδία που κυκλοφορεί στα περίπτερα της γειτονιά σου θα σου έρχετε κουτί...Δε λέω οι γυναίκες οδηγοί έχουν αποθρασυνθεί, αλλά let's face its a jungle out there...κάπως πρέπει να επιβιώσουμε κι εμείς, και ως πότε θα πρέπει να υποστούμε τις ταπεινωτικές σας κουβέντες περι κουζίνας, πιάτων και διπλώματος που πήραμε νυχτα....
εσείς νομίζετε οτι είστε καλύτεροι??? όλο φιγούρα [πχ...προβολάκια ομίχλης μέρα μεσημέρι ανοιχτά] και σφήνες και τσαμπουκά...δεν έχουν άδικο όταν λένε οτι τα αυτοκίνητα είναι η προέκταση του π.... που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν έχετε...
η μήπως και η οδήγηση είναι αντρική δουλειά και δεν πρέπει να ανακατεβόμαστε???Pisw apo ena plikrtrologio anwnyma o ka8ena mporei na grafei oti 8elei opws blepeis.
mm55 ti ginetai, 8a pesei epitelous ligo sbysimo?
-
Ειρήνη ημήν αδελφοί (και αδελφές ) !
Το πρόβλημα δεν είναι στο φύλλο αλλα στην εθνικότητα ...είμαστε Έλληνες και αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ωχαδελφισμός, αρπαχτή, εγκληματική αδιαφορία, επιλεκτική μνήμη, έλλειμα παιδείας, επιπολαιότητα και άλλα παρόμοια.
Δεν βγάζω τον εαυτό στην απ'εξω αλλα έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα προσπαθώ να αυτο-διορθοθώ.
Γυναίκες οδηγοί...