-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
παντως πρωταθληματα οπως εκεινες τις εποχες εχουνε περασει ανεπιστρεπτί!!
Είσαι άδικος... Με ποιον να πούμε ότι πρωτοπάλευε ο Μιχαλάκης; Με Young? Με Trulli? Με Ralf? Με Irvine? Με Massa? Με Rubens?
Πολύυυυυυυυυ μακρυά η λίστα, αλλά κανένα αξιόλογο όνομα...** Α! Ξέχασα το Χιλ που τον είχε πετάξει εκτός πίστας για να κερδίσει το πρωτάθλημα... Σόρρυ μέιτς.**
Ο Senna δεν το είχε κάνει ΠΟΤΕ αυτό...
Άλφα με απογοήτευεσες πλήρως... Ειλικρινά όμως. Τελικά είσαι κολληματίας.
Τέλος τα οφ τόπικ από εμέ και συγνώμη στον οπτέριο.
Πάμε στη Formula 1 να το συζητήσουμε;
-
Tις τελευταίες μέρες με την πολύτιμη βοήθεια του Opteriou έχω φάει πάρα πολλές ώρες πακαλοθώντας best motoring! Αν και το ήξερα, τώρα πίστηκα τελείως! Η εκπομπή αυτή απλά δεν συγκρίνεται με καμία και για την άποψη μου είναι μακράν η καλύτερη! Μήπως θα έπρεπε να προσθέσουμε και αυτή την εκπομπή στο topic ή να ανοίξουμε ένα καινούργιο αποκλειστικά γι'αυτή? (Πιστεύω ότι η πρώτη λύση είναι καλύτερη)
-
ε το βλακα τον topgearάκια...
τετοιο αμαξι αξιζε καλυτερης παρουσιασης!!
τι ξενερωτακιας θεε μου!!!δωστε τη veyron στον tiff να γινει πατιρντί!!!
-
Μάλλον η Veyron θα μπει στην πίστα την άνοιξη
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Tις τελευταίες μέρες με την πολύτιμη βοήθεια του Opteriou έχω φάει πάρα πολλές ώρες πακαλοθώντας best motoring! Αν και το ήξερα, τώρα πίστηκα τελείως! Η εκπομπή αυτή απλά δεν συγκρίνεται με καμία και για την άποψη μου είναι μακράν η καλύτερη! Μήπως θα έπρεπε να προσθέσουμε και αυτή την εκπομπή στο topic ή να ανοίξουμε ένα καινούργιο αποκλειστικά γι'αυτή? (Πιστεύω ότι η πρώτη λύση είναι καλύτερη)Your wish is my command
Check the topic title.
Btw, συμφωνώ απόλυτα ότι το BMI είναι αλλού
-
Οι γιορτές δεν είναι μακριά...
-
Ποιος έχει εύκαιρο το link για τα Best Motoring International torrents;;;
Plllllls
-
πχ mininova.org, search, 'ΒΜΙ'
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δωστε τη veyron στον tiff να γινει πατιρντί!!!this is something i wanna see!
-
To 5th Gear έχει φλωρέψει τόσο πολύ που αν πάρουν τη Veyron στα χέρια τους, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τίποτε παραπάνω από τον Clarkson. Με το Zonda F δεν είδατε επεισόδιο;; Μπλιάχ...
-
ε ας μου τη δωσουνε εμενα τοτε.. (αν και ο τιφ ειναι πιλοτι πρωτο!!)
δικαιωματικα μου αξιζει!!
μονος εναντιον ολων!!
ασε που θα ευχαριστηθητε θεαμα!!!! -
Πάντως προσωπικά δεν συνίσταται να παρακολουθήσω Best Motoring, αφού μόλις άρχισα να βλέπω TopGear οπότε το πολιτισμικό σοκ θα είναι μεγάλο
-
το σχιστοματικο ειναι πιο καλο..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το σχιστοματικο ειναι πιο καλο..Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν αρχίσω να παρακολουθώ και τα 2 τότε η διαφορά με την ελληνικά πραγματικότητα θα έχει άγνωστες συνέπειες
-
..απλως δεν θα ασχολεισαι και πολυ με την ελληνικη τιβι.. (καλο!)
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ποιος έχει εύκαιρο το link για τα Best Motoring International torrents;;;Plllllls
http://www.racingflix.com/forum/forum_p ... D=383&PN=1
-
Αλήθεια κάθε πότε έχει εκπομπή το BMI??
Eπίσης, αυτά που μου έρχονται πιο εύκολα στο μυαλό.
1)Η μικρή απογοϊτευση όλων των οδηγών του BMI από την συμπεριφορά του καινούργιου mx5. Δύσκολο στο όριο και καμία σχέση σε φιλικότητα με το παλιό.
2)Η πολύ καλή επίδοση του Opel astra turbo (όχι του OPC) στην κόντρα με τα GTi, Integra Type R(220hp), Megane Sport. Και τα πολύ καλά σχόλια του οδηγού που το οδηγούσε. Παρότι έχω μία μιρκή συμπάθεια για την Opel αρχικά πίστευα πως θα έβγαινε μακράν τελευταίο. -
Πρίν μια βδομάδα τελείωσα το download όλων των επισοδείων του Top Gear (2003-2004)+ 2005 και σήμερα τελείωσα το viewing και ένα είναι το συμπέρασμα... Πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά! Αυτά δεν είναι TV shows αλλά υπερπαραγωγές και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη και υποστίριξη του BBC, είναι άψογες από κάθε πλευρά.
Μακάρι να είχαμε τέτοιες εκπομπές στο Greece
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
1)Η μικρή απογοϊτευση όλων των οδηγών του BMI από την συμπεριφορά του καινούργιου mx5. Δύσκολο στο όριο και καμία σχέση σε φιλικότητα με το παλιό.Ειπώθηκε τέτοιο πράγμα; Αυτό κι αν είναι ενδιαφέρον....
Παρότι έχω μία **μικρή **συμπάθεια για την Opel αρχικά πίστευα πως θα έβγαινε μακράν τελευταίο.
-
Ναι αυτό ειπώθηκε για το new Mx5 (και φαινόταν ξεκάθαρα πως ο drift king πάλευε με το τιμόνι για να το πάει στο όριο). Το είχα δει στο best motoring japan λίγο παλιότερα και επειδή είναι στα Γιαπωνέζικα περίμενα πως και πως να βγει η αγγλική version... Γενικά το ψιλοέθαψαν σε σχέση με το προηγούμενο παρόλο που είναι πιο γρήγορο (και λόγο κινητήρα). Το θέμα είναι όπως το είπαν και αυτοί πως τα test έγιναν μόνο σε βρεγμένο και μάλλον κάτι δε πήγαινε καλά με τα λάστιχά του και γι αυτό ήταν τόσο απότομο... Σε προηγούμενη εμπειρία που είχαν μαζί του σε στεγνό ήταν τελείως διαφορετικές οι εντυπώσεις... Γενικά πάντως είπαν πως έχει high potential (όπως όλα ) και οι βελτιωτές θα βγάλουν ένα σωρό πράγματα για να το ... τελειοποιήσουν.
Πάντως είμαι και γω ένας από αυτούς που ψιλοαπογοητεύτηκαν με αυτά που είπαν για το new ΜΧ, αν και όπως είπαν θα γίνουν και άλλες δοκιμές...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion