-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
μπαταρία και 4,5 χρόνια?να σε πω, τα λάστιχα τα κρατάς καμια δεκαετία έ??
Ναι, ναι, τώρα έχω ξανά βουλκανιζατέρ το 2011, άσε δράμα η κατάσταση...
Μου ήρθε μια ιδέα καταπληκτική...δείτε...
...και πηγεναμε μαζι με την 156GTA και ο φλορος δεν πατουσε, ως που παω εγω και στο φαναρι μαρσαρω και μαρσαρει και αυτός και τον πηγα με το τουιγκο καροτσακι απο την κιφισια μεχρι τον πειρεα και στις στροφες ημουν τρενο και δεν καταλαβενα τιποτα και μας κυνηγισαν κατι σκυλια και κατι μπατσικα αλλα μετα καταλαβα οτι με το φιλτρο που εβαλα κερδισα πανω απο 20 αλογα στις στροφες επειδη και το τουιγκο ειναι ελαφρι...
ψέμα mode off
Τώρα, λέτε να ψαρώσει κανείς και να πλακωθούμε επιτέλους;
-
Εχουμε σοβαροτερα θεματα να πλακωθουμε
Πανε να μας παρουν την Λετισια οι citroneοι
-
Η ωραία Λετίσια και ο Γαλλικός Πόλεμος!
Προτίθεμαι να πάρω τη θέση του Μενελάου, πάντως...
-
Ίσως έχει ξανασυζητηθεί, αλλά αφού υπάρχει το 'υποφόρουμ' θα 'θελα να κάνω μια, ίσως άχρηστη, ερώτηση: γνωρίζει κάποιος φίλος σε ποιόν προμηθευτή ανήκαν τα αμορτισέρ που 'φορούσαν' απ' τη 'μαμά' τους τα Clio II; Και για να κάνω την ερώτησή μου πιο συγκεκριμένη, το δικό μου είναι του 2004.
-
Πιθανότατα DeCarbon
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ίσως έχει ξανασυζητηθεί, αλλά αφού υπάρχει το 'υποφόρουμ' θα 'θελα να κάνω μια, ίσως άχρηστη, ερώτηση: γνωρίζει κάποιος φίλος σε ποιόν προμηθευτή ανήκαν τα αμορτισέρ που 'φορούσαν' απ' τη 'μαμά' τους τα Clio II; Και για να κάνω την ερώτησή μου πιο συγκεκριμένη, το δικό μου είναι του 2004.KAYABA που παράγονται από την εταιρεία AP AMORTIGUADORESS.A
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ίσως έχει ξανασυζητηθεί, αλλά αφού υπάρχει το 'υποφόρουμ' θα 'θελα να κάνω μια, ίσως άχρηστη, ερώτηση: γνωρίζει κάποιος φίλος σε ποιόν προμηθευτή ανήκαν τα αμορτισέρ που 'φορούσαν' απ' τη 'μαμά' τους τα Clio II; Και για να κάνω την ερώτησή μου πιο συγκεκριμένη, το δικό μου είναι του 2004.
KAYABA που παράγονται από την εταιρεία AP AMORTIGUADORESS.A
σωστό τουλάχιστον στα 1.6 16v που έχουμε κ γνωρίζω!
Πάντως έχω ακούσει κ για clio με deCarbon!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
KAYABA που παράγονται από την εταιρεία AP AMORTIGUADORESS.A
σωστό τουλάχιστον στα 1.6 16v που έχουμε κ γνωρίζω!
Πάντως έχω ακούσει κ για clio με deCarbon!
Αυτή την στιγμή όλα τα RENAULT φοράνε KAYABA.Πριν από κάποια χρόνια οί βασικοί προμηθευτές αμορτισέρ ήταν η DE GARBON και η SACHS.Εδώ και και καιρό ακόμα και οι κωδικοί που ήταν από,τις δύο παραπάνω εταιρείες, είναι πια ΚΑΥΑΒΑ.
-
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω το αυτοκινητο
Θα ηθελα να ρωτησω Θοδωρη αν ξερεις τι παιζει με το μαυρο φιλετακι(μην παει στο φαϊ το μυαλο σας ) που εχουν τα 182 στο μπροστα προφυλακτηρα....
Το εχουν ολα τα 182 στανταρ,το βαζουν μετα ή υπαρχουν παρτιδες με 182 που το εχουν και αλλες που δεν το εχουν ???
Στο forum του GRC μου ειπαν τα παιδια να προσεξω να το εχουν επανω για να μην τρεχω μετα....
-
ε τωρα θα τ'ακουσεις εσυ!!!
εισαι προκλητικοτατος! θες να σου πω τι θα γινει με το μαυρο φιλετακι στο διλιτρο κλιο που θα παραλαβεις την επομενη βδομαδα???????
@@#@$#@%#^#^%$&@@&&#& και να πας να @%%^%&#!$#@$!#$!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
@@#@$#@%#^#^%$&@@&&#&Premium είναι αυτό το φιλετάκι;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω το αυτοκινητοΘα ηθελα να ρωτησω Θοδωρη αν ξερεις τι παιζει με το μαυρο φιλετακι(μην παει στο φαϊ το μυαλο σας ) που εχουν τα 182 στο μπροστα προφυλακτηρα....
Το εχουν ολα τα 182 στανταρ,το βαζουν μετα ή υπαρχουν παρτιδες με 182 που το εχουν και αλλες που δεν το εχουν ???
Στο forum του GRC μου ειπαν τα παιδια να προσεξω να το εχουν επανω για να μην τρεχω μετα....
Άνοιξε λίγο το e-mail σου για να με βοηθήσεις.
-
premium ειναι αυτο το εξαιρετικο αμαξι που δε σου γεμιζει το ματι αλλα αμα το οδηγησεις εχεις δει το φως το αληθινο!
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θοδωρη ευχαριστω παρα πολυ για το mail...Λογικα το Νο 10 πρεπει να ειναι...Ωραία αυτό που μου δείχνεις είναι.Η ξύστρα.Αυτό το είχαν όλα τα CLIO καθένα το αντίστοιχο του εξοπλισμού του.Στην επιλογή του ανταλλακτικού δεν μας ρωτάει αν είναι η πλούσια έκδοση ή όχι οπότε λογικά το έχουν όλα.
Σχεδόν είμαι σίγουροςΓια την ιστορία να ξέρεις ότι η τιμή του είναι 170 € , όταν η τιμή όλου του άλλου προφυλακτήρα είναι 240 €
Δυσανάλογο δηλαδή.
Για αυτό σου λένε να προσέξεις να υπάρχει μάλλον! -
Ευχαριστω πααρα πολυ
Θα ειναι το 1ο πραγμα που θα προσεξω να υπαρχει την ημερα που θα το παραλαβω...
το θεμα ειναι αν δεν υπαρχει τι κανουμε
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ευχαριστω πααρα πολυΘα ειναι το 1ο πραγμα που θα προσεξω να υπαρχει την ημερα που θα το παραλαβω...
το θεμα ειναι αν δεν υπαρχει τι κανουμε
Δεν είδα κανένα καινούργιο CLIO μέχρι τώρα που να μην το είχε.
Θα υπάρχει μην οοβάσαι.
Αν έχεις δεις να κυκλοφορούν CLIO και να μην το έχου είναι για το λόγο τον χρηματικό και για κανένα άλλο.Αλλάζουν δηλαδή προφυλακτήρα και δεν το βάζουν γιατί είναι ακριβό.Ή το σπάνε και δεν το αλλάζουν.Στα αυτοκίνητα της φάσης 1 πουλιόταν μαζί και με το προφυλακτήρα αλλά και μόνο του.Συνέφερε να αγοράσεις όλο τον προφυλακτήρα παρά αυτό μόνο του.
Είναι όμως πολύ χρήσιμο κατά την γνώμη μου.Είναι από μαλακό πλαστικό και αντέχει σε αρκετα χτυπήματα όταν βρίσκει ο προφυλακτήρας κάτω.
Είναι σίγουρο ότι υπάρχει.
Άντε με το καλό! -
Ευχαριστωωωω
Θα ενημερωσω οταν το παρω
-
Κυκλοφόρησε ανοιχτό 19 στην Ελλάδα;Έπεσε θέμα σε μια συζήτηση και ειλικρινά δεν ήξερα τί να απαντήσω..Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ κανένα.
-
Ναι ειχε κυκλοφορησει κανονικα
Εχω δει 1-2 απο δαυτα...
RENAULT FORUM