-
πριν λιγες μερες ειχα το ιδιο προβλημα το ελαστικο εχανε τον αερα και εμενε με 10 αtm σε 48 ωρες φοβομουν οτι κατι γινοταν με την ζαντα αφου εχανε μεν αερα αλλα πολυ αργα ετσι πηγα σε ενα βουλκανιζατερ και αφου εμου φουσκοσε το λαστιχο και το εβαλε στο νερο δεν ειδαμε τιποτα. μετα με το που εβγαλε το λαστιχο απο την ζαντα τοτε αποτην μεσα μερια βρικαμε 2 καρφια ευτηχω εηταν απο κατω και ετσι φτιαχνοταν και δεν χρειαστικε να αλαξω το λαστιχο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συνηθως την σηκωνει (βιδα,καρφι)το μπροστινο και την παταει το πισω λαστιχο.Για αυτό κρατάτε αποστάσεις απο τον μπροστινό σας. Σκεφτείτε να σηκώσει τό πίσω του λάστιχο ένα καρφί-βίδα και να την πατήσεις στα μπροστινά εσύ!
-
Καλησπέρα!Μήπως γνωρίζει κανείς κανά βουλκανιζατέρ κονμτά στου Ζωγράφου? Έστω και με pm αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να με διευκόλυνε αφάνταστα!
(άτιμη βίδα ) -
Οταν λέτε εσωτερικό μπάλωμα και όχι ένεση τι ενοείτε ακριβώς?
-
Κι εγώ έτσι την έχω πατήσει στο πίσω δεξί λάστιχο... Υπαίτιος μια βίδα...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειναι δυνατον να υπαρχουν τοοοσες πολλες βιδες καρφωμενες σε ενα κομματι ξυλο και να βρισκονται πανω στους δρομους; Γιατι μη μου πειτε οτι οι βιδες στεκονται ορθειες μονες τους;;Τη δουλειά την κάνουν οι μαγαζάτορες των βουλκανιζατέρ. Για να αυξήσουν τη δουλειά τους, πάνε στους δρόμους αργά μετά τα μεσάνυχτα, 3 με 4 το πρωΐ ας πούμε, και σπέρνουν βίδες στους δρόμους.
Μάλιστα βάζουν λίγη κόλλα ώστε να στέκονται όρθιες στην κατάλληλη γωνία, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το ελαστικό από πάνω.
Είναι συνωμοσία, σου λέω.
-
Περυσι τετοια εποχη ειχα πατησει στο ιδιο πισω δεξι λαστιχο 4 βιδες συνολο!!! Ειναι απιστευτο... Πηγα σε βουλκανιζατερ 4 φορες σε ενα μηνα... Και να σου κανει ενεση αν βιαζεσαι μπορεις μετα να πας και να βγαλεις το κορδονι και να το μπαλωσεις καποια στιγμη που δε θα βιαζεσαι...
ΧΑΝΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΤΙ ΚΑΝΩ;