-
Με GOLF TDI 2.0 l 6ΤΑΧΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!!!! στα 700χλμ αναψε λαμπακι. Ειμαι φρανκφουρτη απο προχθες και κινουμε αουτομπαν με πανω απο 150χλμ. οταν επιστρεψω θα σας πω λεπτομερειες
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Edoardo Weber, Bologna, Italia, capisci?
D-Jetronik, Robert Bosch, Stuttgart, Deutschland, verstehst du?
(Πίνουν τα ρημάδια; Εμένα με είχαν ξεπαραδιάσει...Έχω ένα καλό manual κάπου αν χρειαστείς!)
Τώρα θέλεις να την ακούσεις για τη Spica...;
Πίνουν αρκετά! Μanual και βιβλία έχω (πολύ καλό του Pat Braden, κατάφερα να τα λύσω πανεύκολα με αυτό), εκείνο το σπάνιο πράσινο δίτομο του Passini ψάχνω...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Πίνουν αρκετά! Μanual και βιβλία έχω (πολύ καλό του Pat Braden, κατάφερα να τα λύσω πανεύκολα με αυτό), εκείνο το σπάνιο πράσινο δίτομο του Passini ψάχνω...
Εσύ είσαι βεμπερολόγος κανονικός! Ένα ταπεινό Haynes έχω κάπου (και το manual των IDF, αν δεν το έδωσα μαζί με αυτά...δε θυμαμαί ).
'John Passini, 'Weber Carburettors, Theory, Tuning and Maintenance', MRP Speedsport, 1992'
Αυτό λες;
Μήπως το έχουν οι φίλοι triumphαδες; Spitfire, Spitfire είσαι εδώ; -
Αθήνα-Λευκάδα και επιστροφή μέση κατανάλωση 7,7 lt/100 km με πολύ χαλαρούς ρυθμούς (λόγω γκρίνιας συνοδηγού).
Αυτοκίνητο Opel Astra 1.4 16V με χωρητικότητα ρεζερβουάρ αν δεν κάνω λάθος 53 lt (άρα ~650 km αυτονομία).
Συνήθης κατανάλωση με αρκετά σβέλτους ρυθμούς ~10-12 lt/100 kmΓιάννης
-
corrola 1.4 vvti 2002 διδυμότειχο αθήνα ... με 6.1λτ/100χλμ
σε νορμάλ καταστάσεις ... 7-7.7λτ/100με το rallye ... πολυυυυ χαλαρά... 7.5λτ/100χμλ
σε νορμάλ καταστάσεις ... 10-11λτ/100 -
Καλησπέρα.
Με το Nissan ALmera Challenge 1.5 έκανα 875χλμ με ένα ρεζερβουάρ (60L) και κίνηση σε αυτ/δρομο με ταχύτητες 90-120χλμ.
Άρα μέση κατανάλωση 6,86L/100Km.....αρκετά καλά νομίζω -
Τελικα εκανα με 135 λιτρα 2000 χλμ με 90% αυτοκινητοδρομο στη γερμανια και το Γκολφ το 2.ο tdi me 6 ταχυτητες αυτοματο DSG.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τελικα εκανα με 135 λιτρα 2000 χλμ με 90% αυτοκινητοδρομο στη γερμανια και το Γκολφ το 2.ο tdi me 6 ταχυτητες αυτοματο DSG.Δηλαδή 6,75 λτ/ 100 χλμ.
Όχι και άσχημα... Με τι ταχύτητες ταξιδίου? Αν μιλάμε για 120-140, θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Αν είναι με 180-190, καλύτερα δεν γίνεται...
-
Φίατ Ούνο Τούρμπο 1400 του 92. Τον πρώτο μήνα που το πήρα πήγαινα σιγά γιατί όλοι λέγανε 'πίνει πολύ και θα σε ξεπαραδιάσει κτλ κτλ'
Μαύρες σκέψεις 'τι το πήρα το ρημάδι άμα είναι να πάω σαν κότα?'
και αρχίζουν τα κοπανήματα .
Αποτέλεσμα , όπως και να πάς, 10 λίτρα στα 100. γιαυτό κεγώ δεν του χαρίζομαι , ταχύτητες απο 160 μέχρι 210 , δεν το χρησιμοποιώ στην πόλη
.
Μόνο δύο φορές με τα 40 λίτρα πήγε στα 550 χλμ δηλ 7,2 λίτρα στα 100 στη Ρουμανία όπου χάρις στούς απίστευτούς δρόμους δεν μπορούσες να πάς πάνω απο 80 -
Εγώ βλέπω ότι τη μικρότερη κατανάλωση τη πετυχαίνω όταν έχει πολύ κίνηση στο δρόμο (χωρίς μποτιλιαρίσματα φυσικά). Όταν η ταχύτητα είναι χαμηλή π.χ. 50-70 χαω το αυτοκίνητο καταναλώνει λιγότερο παρά τις συχνές επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις.
Το ρεκόρ αυτονομίας σας?