-
Μπράβο ρε Κλέϊς Τζέϊ!!! Αντε και με Α8!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Kleisj που είσαι;;;; Γράψε εμπειρίες ....
Σωτηρη δεν θα κουρασω με λεπτομερειες γιατι πραγματικα μπορω να γραψω πολλες σελιδες.
Με 2 λεξεις ΤΕΛΕΙΑ εμπειρια.Και τις επόμενες φορές να μην ντρέπεσαι τόσο για να γράψεις
Αυτά που σου έμαθε ο χοντρός γρήγορος Φινλανδός με τα γυαλιά και το ευαίσθητο αριστερό πόδι τα χρησιμοποίησες; -
Μπράβο στον Κλεισθένη που έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Περιμένουμε και νέες εμφανίσεις του χρόνου
-
Μπραβο Κλεισθενη καλη συνεχεια.
-
Kλεισθένη εγώ στα είπα και από κοντά... Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
-
Σας ευχαριστω πολυ ολους!
-
Α ρε Κλεισθένη ! Έμπλεξες κι εσύ ! Ένα να ξέρεις : κάθε φορά που θα τρέχεις από εδώ και πέρα θα είναι 100% καλίτερη από την προηγούμενη. Και σαν εμπειρία αλλά και σαν επίδοση ! Και μην το ξεχάσω, κάποιος εξατμισάς μου είπε να πας από κει για να ακούγεσαι και λίγο ! Μόνο τα λάστιχα ακούγονταν !!!!
Anyway οι εντυπώσεις που άφησες απαιτούν συνέχεια ! -
Μπράβο Κλεισθένη !!!
Τώρα που έγινε η αρχή ..... δεν σε σταματά κανείς -
Mπράβο φίλε Κλεισθένη!
Αν σου πω ότι άνοιξα συμμετοχές και αποτελέματα....και έψαξα πρώτα για το όνομά σου?
Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!
-
γμτ είχα να μπώ καιρό και δεν το πήρα χαμπάρι...
το είπες και το έκανες τελικά χρυσό μου ε?ελπίζω να το ευχαριστήθηκες πολύ-πολύ και το 'μικρόβιο' να μείνει καρφωμένο μέσα σου...σε περιμένουμε σε νέες 'εμπλοκές' την επόμενη χρονιά...
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Έμπλεξες κι εσύ !χεχεχε οντως
Σας ευχαριστω πολυ!
-
Μου θυμισες τα νειατα μου
Τωρα θα πρεπει να φτιαξουμε γερανο για να σε ξεκολησουμε απο το μπακετ!
Ευγε νεε μου!!! -
Μπράβο Κλεισθένη !Να υποθέσω ότι το ευχαριστήθηκες όσο δεν πάει άλλο!
Καλή συνέχεια την νέα χρονιά! -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!
ΕΠΑΘΛΟ ΑΟ