- 

Μπράβο ρε Κλέϊς Τζέϊ!!! Αντε και με Α8!!! 
- 

Ο χρήστης kleisj έγραψε: Kleisj που είσαι;;;; Γράψε εμπειρίες .... Σωτηρη δεν θα κουρασω με λεπτομερειες γιατι πραγματικα μπορω να γραψω πολλες σελιδες. 
 Με 2 λεξεις ΤΕΛΕΙΑ εμπειρια.Και τις επόμενες φορές να μην ντρέπεσαι τόσο για να γράψεις 
 Αυτά που σου έμαθε ο χοντρός γρήγορος Φινλανδός με τα γυαλιά και το ευαίσθητο αριστερό πόδι τα χρησιμοποίησες;
- 

Μπράβο στον Κλεισθένη που έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Περιμένουμε και νέες εμφανίσεις του χρόνου 
- 

Μπραβο Κλεισθενη καλη συνεχεια. 
- 

Kλεισθένη εγώ στα είπα και από κοντά... Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια! 
- 

Σας ευχαριστω πολυ ολους! 
- 

Α ρε Κλεισθένη ! Έμπλεξες κι εσύ ! Ένα να ξέρεις : κάθε φορά που θα τρέχεις από εδώ και πέρα θα είναι 100% καλίτερη από την προηγούμενη. Και σαν εμπειρία αλλά και σαν επίδοση ! Και μην το ξεχάσω, κάποιος εξατμισάς μου είπε να πας από κει για να ακούγεσαι και λίγο ! Μόνο τα λάστιχα ακούγονταν !!!! 
 Anyway οι εντυπώσεις που άφησες απαιτούν συνέχεια !
- 

Μπράβο Κλεισθένη !!! 
 Τώρα που έγινε η αρχή ..... δεν σε σταματά κανείς
- 

Mπράβο φίλε Κλεισθένη! Αν σου πω ότι άνοιξα συμμετοχές και αποτελέματα....και έψαξα πρώτα για το όνομά σου? Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο! 
- 

γμτ είχα να μπώ καιρό και δεν το πήρα χαμπάρι... 
 το είπες και το έκανες τελικά χρυσό μου ε?ελπίζω να το ευχαριστήθηκες πολύ-πολύ και το 'μικρόβιο' να μείνει καρφωμένο μέσα σου...σε περιμένουμε σε νέες 'εμπλοκές' την επόμενη χρονιά... 
- 

Ο χρήστης malsot έγραψε: 
 Έμπλεξες κι εσύ !χεχεχε οντως Σας ευχαριστω πολυ! 
- 

Μου θυμισες τα νειατα μου 
 Τωρα θα πρεπει να φτιαξουμε γερανο για να σε ξεκολησουμε απο το μπακετ!
 Ευγε νεε μου!!!
- 

Μπράβο Κλεισθένη !Να υποθέσω ότι το ευχαριστήθηκες όσο δεν πάει άλλο! 
 Καλή συνέχεια την νέα χρονιά!
- 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!! 

ΕΠΑΘΛΟ ΑΟ