-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μπράβο !!! και είχαμε απογοητευτεί που δεν πήραμε φωτό
Ποιός θα αναλάβει το cd ?
Krus ???? ....Ορίζεται εθελοντής
Ναι - ναι .... ο Krus ορίζεται εθελοντής !!!
Μ' αρέσει όταν λειτουργούν οι παραδόσεις του Φόρουμ!
Κρους...στον παπαφίγκο και γρήγορα!! -
Ωραία, ευχαριστούμε πολύ Σπύρο! Θέλω και εγώ copia!
-
Θα οριστεί κάποιος εθελοντής να ανεβάσει κάποιες φωτό σε αξιοπρεπές μέγεθος για δούμε και μεις που δεν είμασταν εκεί;
-
Μία κόπια και για μένα παρακαλώ
-
-
Η κούκλα δε μας τίμησε κουνώντας τα οπίσθιά της; Μου έκανε τρομερή εντύπωση που κάποιοι πλήρωσαν να μπουν στην πίστα και δεν έκαναν ούτε μισό γύρο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Η κούκλα δε μας τίμησε κουνώντας τα οπίσθιά της; Μου έκανε τρομερή εντύπωση που κάποιοι πλήρωσαν να μπουν στην πίστα και δεν έκαναν ούτε μισό γύρο...Ti to perneis re file afou to amaxi thelei i na trexei i na pigainei me tis portes.
Proswpika mou ti dinoun autoi pou exoun tetoia amaxia kai pigainoun me 5km/h , 8a mou peite pou na trexoun stous karodromous tis elladas, alla re file skisto ligakiPS: dimsabas isoun foveros me to mauro MX-5
-
Kαι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό δεν βάζουν τα αυτοκίνητα στην πίστα. Τι φοβούνται μήπως είναι οι πιο αργοί? Εδώ υπήρχαν αυτοκίνητα στην πίστα σαν το δικό μου, του tsili και του opteriou και αυτοί φοβούνται να βάλουν μία Μ3?? Ποιος ο λόγος να πάρεις τόσο γρήγορο αυτοκίνητο αν δεν το πηγαίνεις όπως αρμόζει??
-
Να κάνω μια ερώτηση? Δεν ήταν λίγο... πολλά τα αυτοκίνητα και πολύ ανόμοια για να το ευχαριστηθεί κάποιος? Για παράδειγμα αν ήμουν στην πίστα μαζί με το εβο, όπως ο φίλος με το Ραλί, δεν θα το ευχαριστιόμουν, καθώς πιο πολύ στους καθρέπτες θα είχα το νού μου, παρά μπροστά μου...
Σίγουρα θα πέρναγα πολύ όμορφα αν είχα κατορθώσει να έρθω, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι θα μου έμενε μια στυφή γεύση σε σχέση με το πόσο άνετα θα γύρναγα την πίστα? Καλοπροαίρετο σχόλιο πάντα, για να μην παρεξηγηθούμε, έτσι?
-
Ταύρε τα αυτοκίνητα μέσα στην πίστα δεν ξεπερνούσαν τα 7 (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις). Οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα συνοστισμού. Άσε που οι γρήγοροι προσπερνούσαν στις ευθείες οπότε δεν σου χάλαγαν τον γύρο. Ίσως βέβαια αυτοί με τα γρήγορα αυτοκίνητα να ξενέρωναν πιο πολύ από εμάς. Προσωπικά μόνο μία φορά εκνευριστικα με ένα caterham που με προσπέρασε από τα δεξιά μου στην ευθεία και ενώ είχα βγάλει δεξί φλας.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Προσωπικά μόνο μία φορά εκνευριστικα με ένα caterham που με προσπέρασε από τα δεξιά μου στην ευθεία και ενώ είχα βγάλει δεξί φλας.Για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω, αρκετά πιθανές σε ένα τόσο μαζικό TD, όπου και στατιστικά να το πάρεις κάποιοι λιγότερο συνειδητοποιημένοι θα υπάρξουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση? Δεν ήταν λίγο... πολλά τα αυτοκίνητα και πολύ ανόμοια για να το ευχαριστηθεί κάποιος? Για παράδειγμα αν ήμουν στην πίστα μαζί με το εβο, όπως ο φίλος με το Ραλί, δεν θα το ευχαριστιόμουν, καθώς πιο πολύ στους καθρέπτες θα είχα το νού μου, παρά μπροστά μου...Σίγουρα θα πέρναγα πολύ όμορφα αν είχα κατορθώσει να έρθω, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι θα μου έμενε μια στυφή γεύση σε σχέση με το πόσο άνετα θα γύρναγα την πίστα? Καλοπροαίρετο σχόλιο πάντα, για να μην παρεξηγηθούμε, έτσι?
Κάποιες στιγμές έπρεπε να περιμένεις να φύγει η καφρίλα, όπως αυτή εκφράστηκε πανάξια από εναν φαν των side shows ....
-
προς τα εκεί πάει και το δικό μου ποστ κάνα δυο σελίδες πριν τάυρε ( )
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εδώ υπήρχαν αυτοκίνητα στην πίστα σαν το δικό μου, του tsili και του opteriou και αυτοί φοβούνται να βάλουν μία Μ3??Θες να πεις κάτι για τα αμάξια μας;;
Παιδιά, το CD με τις φωτογραφίες το ανέλαβα ήδη εγώ. Μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, λογικά θα το έχετε όλοι στα χέρια σας
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση? Δεν ήταν λίγο... πολλά τα αυτοκίνητα και πολύ ανόμοια για να το ευχαριστηθεί κάποιος? Για παράδειγμα αν ήμουν στην πίστα μαζί με το εβο, όπως ο φίλος με το Ραλί, δεν θα το ευχαριστιόμουν, καθώς πιο πολύ στους καθρέπτες θα είχα το νού μου, παρά μπροστά μου...Κοίτα, κι εγώ αυτό φοβόμουν, αλλά τελικά οι φόβοι μου αποδείχτηκαν αβάσιμοι. Μπήκα και το καταευχαριστήθηκα, και μάλλον είχω το πιο αργό αυτοκίνητο που μπήκε ποτέ στα Μέγαρα. Δε νομίζω ότι προκάλεσα ανησυχία ή πρόβλημα σε κανέναν και σίγουρα κανείς δεν προκάλεσε πρόβλημα σε εμένα
Ποτέ μην ξανασκεφτεί κανείς ότι έχει αργό αμάξι και δεν το βάλει για αυτό το λόγο. Θα χάσει!!
Πολλά ευχαριστώ στον Krus που με έπεισε. Πολλοί προσπάθησαν να με πείσουν, αλλά ο Krus έδωσε το τελικό χτύπημα
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
...
Κάποιες στιγμές έπρεπε να περιμένεις να φύγει η καφρίλα, όπως αυτή εκφράστηκε πανάξια από εναν φαν των **side shows **....Drifting στην πίστα ή αλλού ;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Drifting στην πίστα ή αλλού ;Στο χώρο του parking. Αυτό ήταν το μεμπτό...
-
Εχω μιλησει με Θέμη για να αναλαβει τη διαθεση του CD..
Σημειωτεων, τις foto τις τράβηξε ο Παναγιώτης Λαμπής, φωτογράφος και φιλος μου! Μου τις παραχωρησε για να τις χαρειτε ολοι σας οποτε αυτον να ευχαριστειτε , οχι εμενα!
Σε περιπτωση που τον ξαναχρειαστουμε, σα συνολο ή ατομικά, ο ανθρωπος αναλαμβανει Φωτογραφήσεις! -
Δυστηχως αυτη την csl..με τις αθλιες ζαντες...δεν θα την δουμε ποτε σε πιστα...
-
Αν και αρκετά καθυστερημένα (ως συνήθως) , θα ήθελα κι εγώ να πω ότι ήταν καταπληκτική η μέρα στα Μέγαρα. Να ευχαριστήσω όλους όσους με πήραν για συνοδηγό και να θυμήσω στον Θέμη (Opterios), ότι το μαύρο πυραυλάκι είναι τουτού και πάει με τέσσερις ρόδες και όχι μηχανή για να πάει με τις 2 . BTW μήπως υπάρχει photο από το περιστατικό;
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!