Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή αυτοί που διδάσκουν στα πανεπιστήμια τους μέλλοντες επιτυχημένους είναι αποτυχημένοι και άχρηστοι, αυτό μας λες.
Ουτε αποτυχημενους τους αποκαλεσα, ουτε αχρηστους. Εγραψα αυτοι που δεν πετυχενουν in the real world. Δηλαδη in corporate America (τουλαχιστον για εδω στις ΗΠΑ - αλλα και σε μερικες αλλες χωρες).
Και δε μου λες, με άχρηστους δασκάλους, πώς βγαίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες;
Εαν νομιζεις οτι ο πετυχημενος επιχειρηματιας 'γινετε' απο οποιονδηποτε δασκαλο, ειναι εμφανες και ειμαι τωρα πια σιγουρος διοτι το απεδηξες, οτι δεν εχεις ιδεα για το πως λειτουργει το corporate America. Και δεν με επλησει καθολου.
Ή μήπως τελικά αποδεικνύεις ότι έχεις ένα ΧΟΝΤΡΟ κόμπλεξ με τους ακαδημαϊκούς;
Εγω κομπλεξ εχω αποδηξει οτι δεν εχω με τους ακαδημαικους. Εχω παει σχολειο αρκετα χρονια (περισσοτερο του μεσου ορου για τοτε) και εγω και οι γονεις μου εχουν πληρωσει αρκετα για να 'μορφωθω' σε 'καλα' σχολεια. Εξου και η αποδειξη.
Ομως η συντρηπτικη πλειοψηφια των ακαδημαικων ειναι φιλελευεθεροι ή κατι σαν φιλελευθεροι. Στις ΗΠΑ ειναι περιπου το 87% μετα απο εγκυρο γκαλοπ (και οχι μονο ενα).
Ειναι γνωστο για αυτους που καταλαβαινουν την ΗΠΑμερικανικη πραγματικοτητα (και εσυ δεν εισαι ενας απο αυτους φυσικα) οτι οι ακαδημαικοι ειναι πολιτικα ακρα-αριστεροι. Ειναι ατομα που καταλαβαινουν μονο την θεωρια, δεν εχουν την δυνατοτητα ουτε θελουν να καταλαβουν την πραγματικοτητα, θελουν να αλλαξουν την πραγματηκοτητα και γιαυτο και εγιναν 'δασκαλοι' ετσι ωστε να υπαρξει περιπτωση να αλλαξουν τα 'μυαλα' των μαθητευομενων. Γενικα ειναι ατομα που αποφευγουν να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα και ολα τα καλα ή κακα που ερχοντε απο αυτην.
Εαν δεν ηταν ετσι, και ηταν ατομα της 'απεναντι οχθης' τοτε θα ηταν μελη μιας πετυχημενης εταιριας ή της δικης των πετυχημενης εταιριας και θα εβγαζαν απο 2 εως 10 φορες παραπανω απο πλευρας μισθου απο οτι σημερα, συν του οτι το βιογραφικο τους θα ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση.
Υπαρχουν παντα εξαιρεσεις στα παραπανω, γενικα μιλαω. Και μιλαω για ΗΠΑ.