-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
OXIarketa mas katastrexe to prwtathlima.
Bill εσυ δεν ψηφιζες υπερ ή κανω λαθος;;;
-
OXI
arketa mas katastrexe to prwtathlima.
Oxi den kaneis lathos, alla den goustarw na treksei pleon
giati dimiourgei olo provlimata kai simperiferetai anwrima.Μετα απο τοσο καιρο τωρα καταλαβες οτι δημιουργουσε προβληματα...;;;
-
loller Bill
-
OXI
arketa mas katastrexe to prwtathlima.
Oxi den kaneis lathos, alla den goustarw na treksei pleon
giati dimiourgei olo provlimata kai simperiferetai anwrima.Κατι υποπτο μυριζομαι εδω...
-
-
Mόνο εγώ υποψιάζομαι ότι τελικά ο FireBro θα βρει τον κωδικό;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Mόνο εγώ υποψιάζομαι ότι τελικά ο FireBro θα βρει τον κωδικό;Γι' αυτό υπάρχει και το 'boot'. Έτσι και τολμήσει και μπει θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Mόνο εγώ υποψιάζομαι ότι τελικά ο FireBro θα βρει τον κωδικό;
Γι' αυτό υπάρχει και το 'boot'. Έτσι και τολμήσει και μπει θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.
Ακριβώς!
-
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ψήφους η πλειοψηφία πήρε την απόφασή της. Οπότε ισχύει η διαγραφή όπως και οι παρακάτω παρατηρήσεις που έγραψα στη προηγούμενη ψηφοφορία.
Παρατήρηση 3: Απαγορεύεται να δοθεί ο κωδικός στον Firebro (Dimitri). Αν του δοθεί, τότε αυτός που το τον έδωσε κινδυνεύει με διαγραφή και αυτός από το πρωτάθλημα επειδή δε συμβιβάστηκε με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Επίσης ο Firebro (Dimitris) δε μπορεί να συμμετέχει με διαφορετικό όνομα στο πρωτάθλημα αν το επιλέξει διότι η ψηφοφορία δεν έχει να κάνει με το “nickname” αλλά με το άτομο προσωπικά.
Παρατήρηση 4: Όποιος στο μέλλον θέλει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και δε γνωρίζει το κωδικό, τότε μπορεί να το ζητήσει είτε από αυτό το thread είτε από το thread του τρέχοντος αγώνα (κάθε φορά) και θα του το δοθεί άμεσα.
-
Όχι
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ΦΥΣΙΚΑ και διαφωνώ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ της ψηφοφορίας!!!
Γιατί είναι ΑΔΙΚΟΣ!!!!!Η ψηφοφορία δεν είναι άδικη, αποτελείται από 2 σκέλη. Έχουν δικαίωμα να πράξουν όπως θέλουν. Δε τίθεται θέμα 'αγνοιας' για τη ψηφοφορία γιατί αυτά τα άτομα συμετείχαν στη συζήτηση.
Αν όποιον δεν απαντάει τον 'χρωματίζεις' κάπου ή/και αν δεν ενημερώνεις όλους τους συμμετάσχοντες (και όχι βαθμολογημένους μόνο) τότε είναι εξ ορισμού άδικη.
-
Από την μία καταδικάζεις τον τρόπο της ψηφοφορίας και από την άλλη επειδή σε συμφέρει την χρησιμοποιείς εναντίον μου.
ΦΥΣΙΚΑ και διαφωνώ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ της ψηφοφορίας!!!
Γιατί είναι ΑΔΙΚΟΣ!!!!!ΦΥΣΙΚΑ και συμφωνώ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της ψηφοφορίας!!!
Γιατί έπρεπε να σε είχαν διώξει και από το πρωτάθλημα και από το φόρουμ εδώ και καιρό!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν έχει προσβάλλει ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ και ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και να είναι ακόμα στο φόρουμ.Οπότε ΝΑΙ να σε διώξουν, αλλά αυτό να γίνει σωστά και δίκαια!
Και αν θυμάσε καλά όλα ξεκίνησαν από τον τσακωμό με το 'damage', όπου μερικοί απο εσας ξεκινήσατε και λέγατε και λέγατε και με αναγκάσατε να σας τα πω μαζεμένα.
Και μην λέμε για εκβιασμούς γιατί εσεις πρώτοι είπατε χωρίς να συζητηθεί το 'αποχωρώ για το damage'.
ΕίπαΜΕ και κάναΜΕ;;
'Καλό μου παιδί', εγώ απέχω από τον 3ο αγώνα της ΠΡΩΤΗΣ σεζόν!!!
ΔΕΝ αποφασίζω για ΤΙΠΟΤΑ από τότε, οπότε σε λάθος πρόσωπο αναφέρεσαι...Και αν αναφέρεσαι σε αυτό που είχα πει ΤΟΤΕ είναι πως ξεκινήσαμε με κάποιους όρους, και ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουμε με αυτούς αν δεν συμφωνούν ΟΛΟΙ να αλλάξουν αυτοί οι όροι!!!
Τώρα αν για κάτι που είπα (και είχα και δίκιο, άσε που συμφώνησαν όλοι πλην εσού) τον Μάρτη - Απρίλη έρχεσαι να με βρίσεις σε δοκιμές άλλου αγώνα, άλλης σεζόν το Νοέμβρη (!!!), τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα μαζί μου!!!
Από την στιγμή απο αμφισβητείς το όπως έχει γίνει τότε δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες 'ειδαμε πόσοι σε ψήφισαν', γιατί πιο πριν είχες αναφέρει κάποια παραδείγματα. Δεν λέω πως βγαίνουν αληθινά τα παραδειγματα σου αλλα έρχονται σε σύγκρουση με αυτά που λες μετά.
Για το 'damage' δεν είχες πει τίποτα εσύ;
Δεν με ενδιαφέρει αν τρέχεις ή όχι. Δεν σου βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό. Άλλωστε εσύ ανακατεύσαι και πρέπει να πεις την γνώμη σου παντού. Λες και θες να αποδείξεις οτι υπάρχεις.
Πόσοι πήραν το μέρος σου;
Ο FanisF1 και ο BiLL-MS.
Εναντίον είδα πολλούς.Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις δε φταίω φυσικά εγώ για αυτό...
Εξήγησα παραπάνω ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ είπα ό,τι είπα για το damage. Και αν ανατρέξεις τις τότε δημοσιεύσεις θα δεις πως ήμουν αντίθετος σε ΚΑΘΕ αλλαγή, με το ίδιο σκεπτικό.
Τέλος το τι σε ενδιαφέρει και τι όχι δεν θα μπορούσε να με απασχολεί λιγότερο.
'Μαχαίρι στο λαιμό' (μεταφορικά πάντα) μου έβαλες εσύ να φύγω. Το ίδιο έκανες και στους υπόλοιπους. Όποιος είχε υπομονή σε διώχνει τώρα (όπως ο mschumacher). Οι άλλοι έφυγαν ήδη (πχ ο Kid).Γενικά αν κάποιος που δε χωνεύω έχει πάρτι, θα ήθελα να πας!!
-
Υ.Γ. από όσο βλέπω τελικά και ο BiLL-MS εναντίον ψήφισε...
-
Όλο τα ίδια λες. Αλλα λόγια ν' αγαπιομαστε είσαι σε αυτά που σου λέω.
-
Όλο τα ίδια λες. Αλλα λόγια ν' αγαπιομαστε είσαι σε αυτά που σου λέω.Επί της ουσίας κάτι;?;?;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
'Μαχαίρι στο λαιμό' (μεταφορικά πάντα) μου έβαλες εσύ να φύγω. Το ίδιο έκανες και στους υπόλοιπους. Όποιος είχε υπομονή σε διώχνει τώρα (όπως ο mschumacher). Οι άλλοι έφυγαν ήδη (πχ ο Kid)
Η πρόταση ισχύει πάντα Georgetabs, όπως και για το Kid.....μου λείπει ο sikrip... θα είχαμε σκληρές μάχες, στο 02 mode με είχε στριμώξει στους λίγους αγώνες που συμμετείχε......ειδικά Imola...
-
Ο Vasilakis είναι 3ος με 27 βαθμούς και ο Fanis με 31 βαθμούς είναι 4ος.
-
έγινε η σχετική διόρθωση, sorry fani
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
έγινε η σχετική διόρθωση, sorry faniΔεν πειραζει ρε Γιαννη,εκει θα κολλησουμε...
Παντως αν δεν το ελεγε ο Δημητρης δεν θα το ειχα προσεξει,επειδη ειχα ξεχασει να κοιταξω την βαθμολογια... -
παιδιά,ξερετε καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβασω το παιχνιδι?
F1 Challenge 2004 Βαθμολογία - Κανονισμοί