-
Επιτέλους η επιμονή του team επιβραβεύθηκε!
Συγχαρητήρια στο ποιό επισοδειακό S1600 φέτος!
Ελπίζω να βρεθεί η αιτία του κακού και να μείνει στο χώρο το Fiesta πρόθυμο και το πλήρωμα διψασμένο-μη μασάτε, έτσι στήνονται τα μεγάλα αυτοκίνητα. -
Ελπίζω να βρεθεί η αιτία του κακού και να μείνει στο χώρο το Fiesta πρόθυμο και το πλήρωμα διψασμένο-μη μασάτε, έτσι στήνονται τα μεγάλα αυτοκίνητα. -
Λάμπρο και Παύλο συγχαρητήρια! Μην το δώσετε, άμα δουλεύει.....!
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Λάμπρο και Παύλο συγχαρητήρια! Μην το δώσετε, άμα δουλεύει.....!ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ευχαριστούμε, ειναι πραγματικά απίστευτο και πολύ συγκινητικό πόσος κόσμος περίμενε με αγωνία να 'βγει' το αυτοκίνητο από την τελευταία ειδική και να έρθει στην ράμπα! Που ναι η ράμπα οεο?? Ο Λάμπρος την ξανανέβηκε μετά και με τα πόδια για να σιγουρευτεί ότι ήταν του τερματισμού και δεν του κάναμε πλάκα
Ηταν ένα ομορφο τέλος σε μια κακή χρονιά. Για την συνέχεια ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ψάχνουμε... -
.
Συγχαρητήρια και από εμένα...
Καλή συνέχεια όπως και αν αποφασίσετε να κινηθείτε...,
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ευχαριστούμε, ειναι πραγματικά απίστευτο και πολύ συγκινητικό πόσος κόσμος περίμενε με αγωνία να 'βγει' το αυτοκίνητο από την τελευταία ειδική και να έρθει στην ράμπα! Που ναι η ράμπα οεο?? Ο Λάμπρος την ξανανέβηκε μετά και με τα πόδια για να σιγουρευτεί ότι ήταν του τερματισμού και δεν του κάναμε πλάκα
Ηταν ένα ομορφο τέλος σε μια κακή χρονιά. Για την συνέχεια ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ψάχνουμε...Του το είπα το βράδυ της εκκίνησης ότι είχα καλό προαίσθημα και όπως συνήθως βγήκε αληθινό...Μου είπε ότι ΄το είχε ξανακούσει πολλές φορές....Αλλά ποτέ από εμένα Λάμπρο..
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εκτός αν τα πιδιά ξέρουν από πρώτο χέρι πως ο παρών αγώνας είναι λόγω τεχνικών εξελίξεων το νέο πρόσωπο του Φιέστα, κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Εκτός αν τα πιδιά ξέρουν από πρώτο χέρι πως ο παρών αγώνας είναι λόγω τεχνικών εξελίξεων το νέο πρόσωπο του Φιέστα, κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου.
Εμ, έλα που δεν είναι.......
-
συνχαρητήρια και απο μένα....αν και τα είπαμε απο κοντά...ΟΛΕ...ΟΛΕ...ΟΛΕ... ηθικόν πλέον ακμαιότατο ε;;;;
αντε να δούμε τι καλό θα μας ετοιμάσετε του χρόνου....γιατι η συνταγή του team είναι φτιαγμένη για επιτυχίες -
Μπράβο σας! Αντε...να ηρεμήσει και ο Μάκης!!
-
To έμαθα μόλις το μεσημέρι και χάρηκα πολύ! Άντε,καιρός ήταν βρε!
-
Μπράβο - επιτέλους !!!
Εύχομαι να έχετε ανάλογη συνέχεια . -
Ευχαριστω-ουμε παρα πολυ!!! Τουλαχιστον η χρονια τελειωσε με χαμογελα και νιωσαμε ολοι καλυτερα!!
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Ευχαριστω-ουμε παρα πολυ!!! Τουλαχιστον η χρονια τελειωσε με χαμογελα και νιωσαμε ολοι καλυτερα!!λαμπρο θα μας πεις για του χρονου ?
-
Επιτέλους.
Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια, στην αξιοπιστία και να μη βγεί αληθινός ο 'EL EM' (φυσικά χωρίς κακή διάθεση το τελευταίο) .
-
Ξέρετε ποιο είναι το αστείο, άντεξε ακόμα 30 χλμ την Δευτέρα που πήγαμε βόλτα κάποιους φίλους χωρίς να κάνει τσικ!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ξέρετε ποιο είναι το αστείο, άντεξε ακόμα 30 χλμ την Δευτέρα που πήγαμε βόλτα κάποιους φίλους χωρίς να κάνει τσικ!!!Επιτέλους!!! Πραγματικά το χάρηκα... το καλύτερο σας το φύλαγε για το τέλος!!!
-
Θέλει όμως ακόμα για να είναι ανταγωνιστικό και γρήγορο τουλάχιστον όσο το Clio και το Punto (αν συμμετέχουν του χρόνου)...γιατί δεν φτάνει μόνο ο οδηγός και η αξιοπιστία.
Πάντως είναι πολύ καλό το ότι μπορεί πλέον να κάνει αγωνιστικά χιλιόμετρα και να ρυθμιστεί / εξελιχθεί αρκει να μην παν όλα τα φράγκα στο Focus WRC 06.
Και θα είναι πολύ ωραίο να έχουμε απαρτία στα 1600 με Corsa,MG,Punto,Fiesta,Clio,206...kai Polo.
(Ιgnis Saxo λείπουν αλλα ΟΚ)
(σ.σ.: Επιτέλους!)