-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αφού είναι λάθος να τρέξει κάποιος εκτός φόρουμNαι αλλά αντι να του πείτε να πάει να γίνει μέλος (πράγμα που έκανε κατευθείαν) όμορφα και ωραία ώστε να προσπαθήσουμε να τον κρατησουμε στο πρωτάθλημα του λέγατε 'σήκω και φύγε' και εμενα 'πέταξε τον έξω'. Και μετα μου λέτε για συμπεριφορά.
Θα ήταν σωστό να πεταγόμουν εγώ με τον 'ARIS' και να του έλεγα σήκω και φύγε; Όχι αλλά θα είχα δίκιο... (εφοσον κανείς δεν είχε πρόβλημα τότε) Ίσα ίσα που τότε ψάχναμε άτομα και λέγαμε 'φέρε και κανα φίλο σου'.
-
Είχα ανακοινώσει (χωρίς εκβιασμούς) καιρό πριν πως θα ήταν ο τελευταίος μου αγώνας τότε στην Austria. Οπότε η απουσία μου όταν ξαναέγινε ο αγώνας ήταν δεδομένη από παλια.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Τελικα υπαρχει περιπτωση να τρεξετε και οι δυο την Δευτερα ?Εστω και με καποιους καινουργιους κανονεςΛοιπον???
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Nαι αλλά αντι να του πείτε να πάει να γίνει μέλος (πράγμα που έκανε κατευθείαν) όμορφα και ωραία ώστε να προσπαθήσουμε να τον κρατησουμε στο πρωτάθλημα του λέγατε 'σήκω και φύγε' και εμενα 'πέταξε τον έξω'. Και μετα μου λέτε για συμπεριφορά.Θα ήταν σωστό να πεταγόμουν εγώ με τον 'ARIS' και να του έλεγα σήκω και φύγε; Όχι αλλά θα είχα δίκιο... (εφοσον κανείς δεν είχε πρόβλημα τότε) Ίσα ίσα που τότε ψάχναμε άτομα και λέγαμε 'φέρε και κανα φίλο σου'.
είναι αστείο να λες ότι είχες μόνο εσύ δίκιο και όλοι οι άλλοι ήμασταν λάθος. πέρα από αυτό η δική μας συμπεριφορά απέναντι στον bill τότε ήταν κόσμια αντιθέτως με τη δική του συμπεριφορά. Αυτό γιατί δε το λες? Θυμάσαι πως του μιλούσαμε και σου μιλούσαμε και πως μας μιλάγατε εσείς? Γιαυτό και αγανακτήσαμε τότε εκείνο το βράδυ. Μπορείς να νομίζεις ότι είχες δίκιο τότε, αλλά ήσουν ο μόνος....και επειδή είχες κάνει server εκμεταλεύτηκες τη κατάσταση και επέλεξες μια στάση εναντίον της πλειοψηφίας γιατί ο Bill ήταν φίλος σου. (Δεν είχε γραφτεί άρα δε ήξερε και το κωδικό).
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Τελικα υπαρχει περιπτωση να τρεξετε και οι δυο την Δευτερα ?Εστω και με καποιους καινουργιους κανονες
Λοιπον???
αυτό έχει ήδη ξεκαθαριστεί από τη δική μου πλευρά!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Nαι αλλά αντι να του πείτε να πάει να γίνει μέλος (πράγμα που έκανε κατευθείαν) όμορφα και ωραία ώστε να προσπαθήσουμε να τον κρατησουμε στο πρωτάθλημα του λέγατε 'σήκω και φύγε' και εμενα 'πέταξε τον έξω'. Και μετα μου λέτε για συμπεριφορά.
Θα ήταν σωστό να πεταγόμουν εγώ με τον 'ARIS' και να του έλεγα σήκω και φύγε; Όχι αλλά θα είχα δίκιο... (εφοσον κανείς δεν είχε πρόβλημα τότε) Ίσα ίσα που τότε ψάχναμε άτομα και λέγαμε 'φέρε και κανα φίλο σου'.
είναι αστείο να λες ότι είχες μόνο εσύ δίκιο και όλοι οι άλλοι ήμασταν λάθος. πέρα από αυτό η δική μας συμπεριφορά απέναντι στον bill τότε ήταν κόσμια αντιθέτως με τη δική του συμπεριφορά. Αυτό γιατί δε το λες? Θυμάσαι πως του μιλούσαμε και σου μιλούσαμε και πως μας μιλάγατε εσείς? Γιαυτό και αγανακτήσαμε τότε εκείνο το βράδυ. Μπορείς να νομίζεις ότι είχες δίκιο τότε, αλλά ήσουν ο μόνος....και επειδή είχες κάνει server εκμεταλεύτηκες τη κατάσταση και επέλεξες μια στάση εναντίον της πλειοψηφίας γιατί ο Bill ήταν φίλος σου. (Δεν είχε γραφτεί άρα δε ήξερε και το κωδικό).
O Bill δεν ήταν φίλος μου. Αν θυμάσαι καλά έκανα με game spy και ο κωδικός δεν δούλευε.
-
Τα 'εσείς' και τα 'εμείς' άστα. Μια χαρά σου μιλαγα.
-
O Bill δεν ήταν φίλος μου. Αν θυμάσαι καλά έκανα με game spy και ο κωδικός δεν δούλευε.Δεν πειράζει, το θυμούντε όλοι οι υπόλοιποι.
-
Είδες τώρα; Δεν έχεις τα φρύδια να παραδεχτείς ότι είπες μαλακία.
Ποιος ξέρει και που αλλού θα τα είπες αυτά και σε πιστέψανε.
-
ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FIREBRO
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 18/06/05 1:18 Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
A1- Ring 2002Kυριακή 19/6/2005
23:00 - 23:45 Practice 4
23:45 - 00:20 Qualifying
00:20 - 00:30 Warm Up
00:30 Das Rennen (14 laps)
**
Server: Fire_BroRoom name: 4T FORUM**
[size=18]Room password: championship [/size]
Δείτε παρακαλώ όσοι δε γνωρίζεται το thread για τον αγώνα της Austria 02 mode
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12668&start=150&postdays=0&postorder=asc&highlight=
εσύ Firebro συνέχιζε να λες ότι δεν είχαμε κωδικό τότε! Ψεύτη!
Σελ. 11 το post από τον ίδιο τον Firebro που γράφει και το κωδικό. -
Ναι ρε έβαζα αλλά δεν λειτουργούσε. Αυτό λέμε. Έμπαιναν άσχετοι συνέχεια. Ούτε σε κανέναν από εσας ζητούσε.
-
Ναι ρε έβαζα αλλά δεν λειτουργούσε. Αυτό λέμε. Έμπαιναν άσχετοι συνέχεια. Ούτε σε κανέναν από εσας ζητούσε.και όμως λειτουργούσε απλά δε θυμάσαι ή δε θες να θυμάσαι. Είχες το 04 mode και όλα δούλευαν.
-
Vasilakis έγραψε:
GeorgeTabs έγραψε:
Vasilakis έγραψε:
Για δοκίμασε με τα 2 files που σου έστειλα από το messenger. Βάλε τα στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Options !Τα έβαλα, ΑΛΛΑΞΑΝ τα μενού, ΒΛΕΠΩ τον κωδικό αν το κάνω από το παιχνίδι, δοκιμάζω και από gamespy!!
**Τελικά δουλεύει ο κωδικός από το παιχνίδι?
**Πού το ξέθαψες αυτό το ποστ; Απο Μαλαισία είναι!
Ναι, μπορώ να βάλω κωδικό, αλλά μόνο από το παιχνίδι, όχι το game spy.
Ο κωδικός δούλευε και σε σένα επειδή είχες το 04 mode.
-
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ.
Άλλωστε μπορουν να το επιβερβαιώσουν και τα άλλα άτομα.
Ντροπή σου.
-
mschumacher, νομίζω δεν κατάλαβες τι είπα...
Το ότι έστειλες πμ ή/και εμαιλ σε όσους τρέχουν στο πρωτάθλημα δε λέει πολλά (αν μάλιστα δεν έστειλες σε όλους όσους έχουν τρέξει έστω και σε έναν αγώνα έστω χωρίς να εκκινήσουν καν λέει ακόμα λιγότερα). (παρατήρηση:
Το 'ενεργοί users' που είπες πως έχουν ενημερωθεί δεν ξέρω τι σημαίνει και πρώτη φορά το ακούω, και δεν το λέει σε κανένα κανονισμό, ο οποίος μιλάει για συμμετέχοντες, άρα λέει ΟΛΟΙ οι users που έχουν συμμετάσχει στο θεσμό...)Γιατί;
Απλούστατα γιατί κάποιος μπορεί να είναι άρρωστος, να μην έχει ίντερνετ αυτές τις μέρες ή να βαριέται ή να φοβάται/δε θέλει να λάβει θέση (ουδέτερος δηλαδή, ούτε θέλει σώνει και ντε να μείνει, αλλά ούτε ενοχλείται/ενοχλείται αρκετά για να τον διώξει) ή να έχει 3 γκόμενες στο σπίτι και να είναι καλύτερα απασχολημένος...Αυτός λοιπόν ΔΕ θα απαντήσει, μπορεί να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ο... εξαποδώ, και εσύ να το εκλάβεις ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ σαν ψήφο εναντίον του!!!
Ε, αυτό είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της χούντας!!!
Και αν κάποιος ήρθε να τρέξει, και την ώρα της εκκίνησης τον έκανε ντισκονέκτ και δεν εκκίνησε ή έστω δεν τερμάτισε, ΕΧΕΙ συμμετάσχει και ΕΧΕΙ δικαίωμα ψήφου. Οπότε αν παρέλειψες να τον ενημερώσεις είναι ακόμα χειρότερα. Και αυτό μόνο εσύ το ξέρεις και κανένας άλλος...
Πρόσεξε, αυτά τα λέω εγώ που ήμουν Ο ΠΡΩΤΟΣ που δεν τον άντεξε και έφυγε, οπότε πρέπει να τα λάβεις αναλόγως υπόψη, μιας και το τελευταίο που θα έκανα θα ήταν να πάρω το μέρος του...
Όσον αφορά την πρόσκληση να ξανάρθω, είπα να ξαναρχίσω (αν και δεν το είπα), και είδες πως ήρθα στα δοκιμαστικά της Αυστρίας. Θυμάσαι τι έγινε τότε; Πάλι μπουρδέλο τα έκανε ο φίλος μας, και θυμάμαι και πως αναγκάστηκε να κλείσει άρον άρον ο σέρβερ μετά που έφυγες...
Με τέτοιες συμπεριφορές δεν υπήρχε περίπτωση να ξανάρθω με ΤΙΠΟΤΑ.Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι σύμφωνος να του απαγορευτεί η είσοδος (έπρεπε να είχε γίνει ευθύς εξαρχής), ΑΛΛΑ αυτό πρέπει να γίνει δίκαια, και μέσα από τους κανόνες!!
Κανόνας αυτή τη στιγμή για να απαγορευτεί η είσοδος σε μέλος ΔΕΝ υπάρχει, και για να μπει τέτοιος κανόνας θέλει την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (αρχικά δεν ήταν ομοψηφία; ) σύμφωνα με τον τελευταίο κανόνα!!
Και πλειοψηφία σημαίνει αφενός πλειοΨΗΦΙΑ, δηλαδή πρέπει να ΨΗΦΙΣΕΙΣ, όχι μια αποχή να εκληφθεί ως ψήφος, και αφετέρου ΠΛΕΙΟψηφία, δηλαδή πλειονότητα του ΣΥΝΟΛΟΥ. Όχι οποιουδήποτε υποσυνόλου που τρέχει συνήθως/έτρεξε στον τελευταίο/δεν ξέρω τι κριτήρια. ΣΥΝΟΛΟ.
Αν δεν τηρήσετε τους κανόνες που εσείς βάλατε και συμφωνήσατε, τότε εσείς οι ίδιοι σκοτώνετε το πρωτάθλημα.
-
Ντροπή σου.
η photo μπορεί να είναι από οποιαδήποτε μέρα ελεύθερων δοκιμών μέσα στην εβδομάδα. ο pini είχε ήδη γράψει χρόνο. Που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά?/.....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όσον αφορά την πρόσκληση να ξανάρθω, είπα να ξαναρχίσω (αν και δεν το είπα), και είδες πως ήρθα στα δοκιμαστικά της Αυστρίας. Θυμάσαι τι έγινε τότε; Πάλι μπουρδέλο τα έκανε ο φίλος μας, και θυμάμαι και πως αναγκάστηκε να κλείσει άρον άρον ο σέρβερ μετά που έφυγες...
Με τέτοιες συμπεριφορές δεν υπήρχε περίπτωση να ξανάρθω με ΤΙΠΟΤΑ.Ψέμματα, τελευταίος έφυγα.
Φύγανε όλοι γιατι θα έκανε server ο Vasilakis.
-
Ντροπή σου.
η photo μπορεί να είναι από οποιαδήποτε μέρα ελεύθερων δοκιμών μέσα στην εβδομάδα. ο pini είχε ήδη γράψει χρόνο. Που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά?/.....
Kαι πάλι ντροπή. Σου έφερα όλες τις αποδείξεις.
Δεν με ενδιαφέρει άλλο τι λες, εφόσον ξέρω ότι τα άλλα παιδια ξέρουν. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
mschumacher, νομίζω δεν κατάλαβες τι είπα...Το ότι έστειλες πμ ή/και εμαιλ σε όσους τρέχουν στο πρωτάθλημα δε λέει πολλά (αν μάλιστα δεν έστειλες σε όλους όσους έχουν τρέξει έστω και σε έναν αγώνα έστω χωρίς να εκκινήσουν καν λέει ακόμα λιγότερα). (παρατήρηση:
Το 'ενεργοί users' που είπες πως έχουν ενημερωθεί δεν ξέρω τι σημαίνει και πρώτη φορά το ακούω, και δεν το λέει σε κανένα κανονισμό, ο οποίος μιλάει για συμμετέχοντες, άρα λέει ΟΛΟΙ οι users που έχουν συμμετάσχει στο θεσμό...)Γιατί;
Απλούστατα γιατί κάποιος μπορεί να είναι άρρωστος, να μην έχει ίντερνετ αυτές τις μέρες ή να βαριέται ή να φοβάται/δε θέλει να λάβει θέση (ουδέτερος δηλαδή, ούτε θέλει σώνει και ντε να μείνει, αλλά ούτε ενοχλείται/ενοχλείται αρκετά για να τον διώξει) ή να έχει 3 γκόμενες στο σπίτι και να είναι καλύτερα απασχολημένος...Αυτός λοιπόν ΔΕ θα απαντήσει, μπορεί να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ο... εξαποδώ, και εσύ να το εκλάβεις ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ σαν ψήφο εναντίον του!!!
Ε, αυτό είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της χούντας!!!
Και αν κάποιος ήρθε να τρέξει, και την ώρα της εκκίνησης τον έκανε ντισκονέκτ και δεν εκκίνησε ή έστω δεν τερμάτισε, ΕΧΕΙ συμμετάσχει και ΕΧΕΙ δικαίωμα ψήφου. Οπότε αν παρέλειψες να τον ενημερώσεις είναι ακόμα χειρότερα. Και αυτό μόνο εσύ το ξέρεις και κανένας άλλος...
Πρόσεξε, αυτά τα λέω εγώ που ήμουν Ο ΠΡΩΤΟΣ που δεν τον άντεξε και έφυγε, οπότε πρέπει να τα λάβεις αναλόγως υπόψη, μιας και το τελευταίο που θα έκανα θα ήταν να πάρω το μέρος του...
Με τέτοιες συμπεριφορές δεν υπήρχε περίπτωση να ξανάρθω με ΤΙΠΟΤΑ.Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι σύμφωνος να του απαγορευτεί η είσοδος (έπρεπε να είχε γίνει ευθύς εξαρχής), ΑΛΛΑ αυτό πρέπει να γίνει δίκαια, και μέσα από τους κανόνες!!
Κανόνας αυτή τη στιγμή για να απαγορευτεί η είσοδος σε μέλος ΔΕΝ υπάρχει, και για να μπει τέτοιος κανόνας θέλει την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (αρχικά δεν ήταν ομοψηφία; ) σύμφωνα με τον τελευταίο κανόνα!!
Και πλειοψηφία σημαίνει αφενός πλειοΨΗΦΙΑ, δηλαδή πρέπει να ΨΗΦΙΣΕΙΣ, όχι μια αποχή να εκληφθεί ως ψήφος, και αφετέρου ΠΛΕΙΟψηφία, δηλαδή πλειονότητα του ΣΥΝΟΛΟΥ. Όχι οποιουδήποτε υποσυνόλου που τρέχει συνήθως/έτρεξε στον τελευταίο/δεν ξέρω τι κριτήρια. ΣΥΝΟΛΟ.
Αν δεν τηρήσετε τους κανόνες που εσείς βάλατε και συμφωνήσατε, τότε εσείς οι ίδιοι σκοτώνετε το πρωτάθλημα.
Georgetabs
Σέβομαι την άποψή σου και σου εξηγώ παρακάτω για να μην υπάρχει παρεξήγηση.
Με τον όρο ενεργοί users εννοώ όλους όσους έχουν βαθμολογηθεί μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα 2004 mode. Δε μπορούν να ψηφίσουν άτομα που δε συμμετείχαν καθόλου όπως εσύ πχ ή κάποιος άλλος. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Όλα τα παιδιά έχουν ενημερωθεί με PM και γνωρίζουν από χθες για τη ψηφοφορία.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός,
Ευχαριστώ.
-
Vasilakis έγραψε:
GeorgeTabs έγραψε:
Vasilakis έγραψε:
Για δοκίμασε με τα 2 files που σου έστειλα από το messenger. Βάλε τα στο C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\Options !Τα έβαλα, ΑΛΛΑΞΑΝ τα μενού, ΒΛΕΠΩ τον κωδικό αν το κάνω από το παιχνίδι, δοκιμάζω και από gamespy!!
**Τελικά δουλεύει ο κωδικός από το παιχνίδι?
**Πού το ξέθαψες αυτό το ποστ; Απο Μαλαισία είναι!
Ναι, μπορώ να βάλω κωδικό, αλλά μόνο από το παιχνίδι, όχι το game spy.
Ο κωδικός δούλευε και σε σένα επειδή είχες το 04 mode.
Ο Tabs σου το είπε αυτό για το game.
F1 Challenge 2004 Βαθμολογία - Κανονισμοί