-
Και στην τελική τι έγινε; Συνέχισε να τρέχει ο Bill, και να κάνετε 'παρέα' και να μιλάτε... και ο μοναδικός μαλάκας έμεινε ο Dim...
-
Ναι ο Μπιλ έγινε κατευθείαν μέλος μετά που έμεινες μόνος μαζί του. Εμείς ΠΟΤΕ δεν μάθαμε ότι θα γινόντουσαν μέλος.
Το ότι ξεκινήσαμε το προηγούμενο πρωτάθλημα με ελλιπή οργάνωση είναι αλήθεια, αλλά από πότε αυτό αποτελεί εμπόδιο για να λειτουργησει πιο σωστά?
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Και στην τελική τι έγινε; Συνέχισε να τρέχει ο Bill, και να κάνετε 'παρέα' και να μιλάτε... και ο μοναδικός μαλάκας έμεινε ο Dim...Εσύ θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό. Γιατί κανένας δεν σε θέλει.
-
Για τον 'ARIS' τι έγινε;
Kαι μην μου λες πως ξεκίνησε το προηγούμε πρωτάθλημα γιατι εγώ και ο Γιάννης το ξεκινήσαμε. Εκείνος έριξε την ιδεά κι εγω έφτιαξα την αρχική μορφή.
-
Και τι σημαίνει αυτό? Ότι εσείς ευθύνεστε για τα κενά που είχε?
-
Όχι απλά μην μου λες πως ήταν και τι ήταν.
Για τον 'ARIS' που είχε τρέξει σε αγώνα χωρίς να είναι μέλος δεν λέμε τίποτα;
-
Μα αφού σου είπα. Το ότι έγινε λάθος σε εκείνο τον αγώνα, πρέπει να το καθιερώσουμε?
-
Α στο ένα έγινε λάθος και στο άλλο να φάμε τον Dim. Από την μία ψάχναμε και άλλα ατόμα στο πρωτάθλημα και από την άλλη 'σηκω και φύγε'.
Μόνο εγώ και ο Γιάννης ξέρουμε τι πραγματικά τι έχει συμβει.
-
Λέγε τότε τι πραγματικά συνέβηκε.
-
Μην χαίρεσαι. Είναι μεταξύ εμένα και του Γιάννη.
Δεν θα κάνουμε κουτσομπολιό. -
Τελικα υπαρχει περιπτωση να τρεξετε και οι δυο την Δευτερα ?Εστω και με καποιους καινουργιους κανονες
-
Κάτι βρήκα εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12051
-
Ο Firebro πρέπει να αναρωτηθεί για πιο λόγο κατάφερε και έτρεξε τους 5 φετινούς αγώνες. Η απάντηση για να τον διευκολύνω είναι ότι είχαμε υπομονή, η οποία όμως εξαντλήθηκε. Σε κάθε αγώνα δε του απαντούσαμε (δείτε το post που έκανε ο Vasilakis [edit: δε εννοώ το τελευταίο που έκανε μόλις πριν από μένα]) επειδή δε θέλαμε να συμβούν τα χειρότερα. Προφανώς ο firebro το εκμεταλεύτηκε και ίσως το επιδιώκει αυτό αν κρίνει κανείς από τη προιστορία του τόσο εδώ όσο και στο IRC.
Προσωπικά και το είχα πει στα παιδιά, επειδή έβλεπα τι συμβαίνει στο forum τους είχα πει (και ας με διαψεύσουν) ότι δε θα απαντώ στο Firebro γιατί μετά θα συνέχιζε να ειρονεύεται.
Είναι η 1η φορά που του απαντώ μετά από πολύ καιρό. Μπορώ να τον αγνοώ αλλά όταν μιλάει για μένα τότε αν δεν απαντήσω ρισκάρω πολλά.
Πάντως υπομονή παιδιά, το βράδυ θα δούμε πόσοι ψήφισαν και ποιος είχε δίκιο τελικά.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κάτι βρήκα εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=12051Ε και;
-
'ΗΔΗ το ότι έτρεξε κάποιος εκτός φόρουμ είναι λάθος, αλλά ΟΚ. Αλλά να βαθμολογηθεί κιόλας, επειδή στο μέλλον θα μπει στο φόρουμ και θα συμμετάσχει το βρίσκω λίγο εκτός γραμμής...'
-
Γιατί σου είχε ζητήσει βαθμούς ή σου ζήτησε να βαθμολογηθεί ο Bill;
-
Αφού είναι λάθος να τρέξει κάποιος εκτός φόρουμ
-
Αν ειναι μπορει να τρεξει οποιος θελει εκτος φορουμ και απλα να μην παιρνει βαθμους,δλδ να τρεχει ιτσι για την πλακα.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μην χαίρεσαι. Είναι μεταξύ εμένα και του Γιάννη.
Δεν θα κάνουμε κουτσομπολιό.Και ποιος σου ειπε οτι ειναι μονο αναμεσα σας?Εδω βλεπουμε οτι εχει αμεση σχεση και ο vasilakis
-
παιδιά το θέμα του Bill λύθηκε προ πολλού παρά τα όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ και δε φταίει αυτός ως ένα βαθμό αλλά η συμπεριφορά του Firebro που ενώ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο BILL αυτός επειδή είχε κάνει server μας είχε γράψει στα @@ του και έκανε του κεφαλιού του. Στη συνέχεια αποχώρησε πρώτα ο Ben και μετά εγώ γιατί ΑΥΤΟ ΉΤΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ενώ και στη συνέχεια αποχώρησαν και τα άλλα παιδιά και έγινε επανάληψη του αγώνα χωρίς τη παρουσία του Firebro. Φυσικά ο Bill συμμετείχε γιατί έγινε μέλος στη συνέχεια.
F1 Challenge 2004 Βαθμολογία - Κανονισμοί