-
οταν οι βασικοί παίζουν καλύτερα από τους αναπληρωματικούς (λίγο σχετικοί οι όροι) και βάζουν τους διπλούς πόντους, την 'ευθύνη' την έχει αυτός
ο οποίος δεν ξέχασε να συγχαρεί και τους φιλάθλους του ΑΡΗ, που πραγματικά παρέδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς σήμερα κάνοντας το γηπεδο ηφαίστειο. Το χειροκρότημά τους στο τέλος σε νικητές και ηττημενους ήταν 'όλα τα λεφτά'
Μπράβο τους -
Το Ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ ειναι 2 ταχυτητων....
Ο Παο και οι υπολοιπες ομαδες....
BAN HIM
-
Με την Γιουγκοσλαβια τι εκανε? Μαλλον ξεφτιλιστικε. Και οχι μονο φετος.
Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι.Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια κ.τ.λ .Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο? Ευτυχως που ειμαι μπασκετικος και θυμαμαι τις καλες εποχες. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Mπα και με τον Ηρακλη 8.000 κοσμο ειχαμε και με αλλες ομαδες.E αφου ειχατε 8.000 κοσμο σε εκτος εδρας με πανω απο 2.500 οπαδους των γηπεδουχων σε γηπεδο 3.000 θεσεων ειστε πολυ μεγαλος λαος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mπα και με τον Ηρακλη 8.000 κοσμο ειχαμε και με αλλες ομαδες.
E αφου ειχατε 8.000 κοσμο σε εκτος εδρας με πανω απο 2.500 οπαδους των γηπεδουχων σε γηπεδο 3.000 θεσεων ειστε πολυ μεγαλος λαος
Είπαμε, ίσα με 5.000.000 και παραπάνω
-
Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι.Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια κ.τ.λ .Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο? Ευτυχως που ειμαι μπασκετικος και θυμαμαι τις καλες εποχες.ανίατη κατάσταση
-
Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι.Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια κ.τ.λ .Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο? Ευτυχως που ειμαι μπασκετικος και θυμαμαι τις καλες εποχες.Ευτυχώς που υπάρχουν οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mπα και με τον Ηρακλη 8.000 κοσμο ειχαμε και με αλλες ομαδες.
E αφου ειχατε 8.000 κοσμο σε εκτος εδρας με πανω απο 2.500 οπαδους των γηπεδουχων σε γηπεδο 3.000 θεσεων ειστε πολυ μεγαλος λαος
Τωρα ή το παιζετε χαζοι ή ειστε. Ανφερομαι φυσικα στο περσινο ΕΝΤΟΣ εδρας αγωνα του ολυμπιακου.
-
Με την Γιουγκοσλαβια τι εκανε? Μαλλον ξεφτιλιστικε. Και οχι μονο φετος.Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι.Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια κ.τ.λ .Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο? Ευτυχως που ειμαι μπασκετικος και θυμαμαι τις καλες εποχες.[/quote]
Kaλά δεν το συζητάμε .
Εαν είσαι εσύ μπασκετικός, εγώ είμαι η μετενσάρκωση του ...ΑθηναγόραΜε σένα άνθρωπέ μου, δυο τινά συμβαίνουν.
α) είσαι εντελώς άσχετος (το πιο πιθανό)β) με έχεις πάρει χαμπάρι, ότι με το μπασκετ είμαι λίγο 'κάπως' και με δουλευεις . Τουλάχιστο προσπαθείς να με δουλέψεις. Και μεχρι ενός σημείου τα καταφέρνεις αρκετά καλά, ομολογώ.
Eίσαι μακριά νυχτωμένος ένα νομίζεις ότι λόγω Ομπράντοβιτς, πάτωσαν φέτος οι Γιούγκοι. Μάθε να δεις τι γινόταν στην Εθνική τους ομάδα, τις μέρες του Ευρωμπάσκετ και μετά γράψε ότι είναι να γράψεις.
Οι μισοί πλακωνόντουσαν με τους άλλους μισούς, δε μιλούσαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, παραμονές αγωνων γυρνούσαν από παρτούζες σε μπαρ και από μπαρ σε παρτούζες και πάει λέγοντας.
Αυτό το 'και όχι μόνο φέτος' μου άρεσε πολύ. Αγνοείς ότι ο Ομπράντοβιτς από το 1995 , που ήταν βοηθός προπονητή και από τις χρονιές 1996 έως και 2000 που ήταν ο πρώτος προπονητής είχε καταφέρει τα εξής:
Xρυσά :Παγκόσμιο στην Αθήνα (1998), Πανευρωπαϊκό στην Ισπανία (1997), ασημένιο στην Ατλάντα (1996) και χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό της Γαλλίας (1999)
Εαν αυτό λέγεται ξεφτιλα, περιμένω να μου πεις , τι λέγεται επιτυχία. Περιμένω να μου πεις άλλον προπονητή στη σύγχρονη ιστορία του μπασκετ, που να έχει τις επιτυχίες του Ομπράντοβιτς.
Επειδή όμως ο σαργός στα κάρβουνα, δε μπορεί να περιμένει και πολύ, μην αργησεις σε παρακαλω.Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι
Δεν έχασε από τη Μακάμπι. Η Μακάμπι κέρδισε διότι , πολύ απλά, ήταν καλύτερη ομάδα. Και βέβαια θα ξαναχάσει ο βάζελος, όχι απαραίτητα από τη Μακάμπι αλλά από άλλη ομάδα. Δείχνει κάτι αυτό;; και αν ναι, τι;; Ολες οι ομάδες μπορεί να χάσουν . Δεν καταλαβαίνω τι ενοείς. Και βέβαια ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις.
Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια
Εδώ έχεις μπερδευτεί κανονικότατα. Στο Μπερσί που αναφέρεσαι, δεν είχαμε προπονητή τον Ομπράντοβιτς αλλά τον Μάλκοβιτς. Κατά τα λοιπά, πες μου σε ποιες από τις παρακάτω κούπες διαμαρτυρήθηκε αντίπαλος.
**Κούπες **: 1992 με Παρτιζάν, **1994 **με Μπανταλόνα, **1995 **με Ρεάλ, **2000 **με βάζελο, **2002 **με βάζελο. Εδώ αναφέρονται μόνο οι κούπες, και όχι οι συμμετοχές στα final four.Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο?
Εμένα μου αρέσει Εσένα δε σου αρέσει;; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να σου αρέσει;; Να ρίχνει στους ...Nets 30άρες;;
Ποιο μπάσκετ στου αρέσει αν όχι αυτό που παιζει ο Ομπράντοβιτς;; Κάποιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί;;Τελικά αδερφέ , όχι απλώς είσαι άσχετος αλλά είσαι άσχετος και βαμμένος μαζί και αυτό όπως σου έχω ξαναγράψει, είναι εκρηκτικό μίγμα.
Τελείωσα με την πάρτη σου. Προτιμάω να μιλάω με κανένα άνθρωπο , που ασχέτως συλλογικής τοποθέτησης, δεν είναι TALIBAN.
.-
-
εμενα τουλαχιστον δε με γοητευει...φυσικα ειναι η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα χωρις πολλα πολλα...
μου δειχνει χωρις προσανατολισμο,ειδικα χθες με τον αρη καπου χαθηκε η μπαλα...θα σου πω κιολας ποια ομαδα μου αρεσε οταν την ειδα στην ιταλια με τη μιλανο, δυστυχως απο την τηλεοραση...η κλιμαμιο παιζει μπασκετ! γρηγορο, φαστ μπρεικ και τριποντα απο το πουθενα! τετοιες ομαδες φερνουν κοσμο στο γηπεδο! το αν παιρνει τιτλους η οχι μου ειναι λιγο αδιαφορο γιατι και τα πρωταθληματα ειναι λιγο περιεργα πλεον! δεν ειναι οπως παλαιοτερα που γινοταν φαιναλ φορ και κλεινανε στορια!
-
Με τη σειρα μου θα κατεβασω λιγο το φιλο μου τον τραβελλερ απο το συννεφακι του.
Ο λογος ειναι οτι αυτο που ειδα, κυριως ως τροπος παιχνιδιου, δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε. Αρκετα στατικο μπασκετ με ελαχιστη κινηση χωρις μπαλα, χωρις σκριν στα ξεμαρκαρισματα και χωρις ομαδικη φαντασια στα συστηματα. Επαιξε κυριως με βαση το ταλεντο και την ατομικη φαντασια καποιων παικτων.
Βεβαια τωρα κατι που δε μου αρεσει (κρινω μια ομαδα χωρις να εχω παει στο γηπεδο) αλλα επειδη τον ειδα τον παο στο κυπελλο, τα συμπερασματα ειναι ιδια. Μου φαινεται οτι ο Ομπραντοβιτς εχει χασει τη φρεσκαδα που ειχε καποτε. Αν τα παρει ολα φετος, τοτε ηρθε η ωρα (μαλλον) για το τελος.Εκει που θα συμφωνησω ειναι στην προσφορα και χρησιμοτητα χθες της μεγαλης μου συμπαθειας. Απο μονοδιαστατος σουτερ εχει γινει παικτης για ολες τις δουλειες. Και εβαλε και (μαλλον) το κρισιμοτερο καλαθι.
Εμεις τραγωδια
-
Εκει που θα συμφωνησω ειναι στην προσφορα και χρησιμοτητα χθες της μεγαλης μου συμπαθειας. Απο μονοδιαστατος σουτερ εχει γινει παικτης για ολες τις δουλειες. Και εβαλε και (μαλλον) το κρισιμοτερο καλαθι.
ποιον εννοεις γιατι κολλησα...
απογοητευση και για τον 'παπ' που απο ταλεντο all around αναλωθηκε σε ειδικες επιχειρησεις σε ολη την καριερα του!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με τη σειρα μου θα κατεβασω λιγο το φιλο μου τον τραβελλερ απο το συννεφακι του.
Ο λογος ειναι οτι αυτο που ειδα, κυριως ως τροπος παιχνιδιου, δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε. Αρκετα στατικο μπασκετ με ελαχιστη κινηση χωρις μπαλα, χωρις σκριν στα ξεμαρκαρισματα και χωρις ομαδικη φαντασια στα συστηματα. Επαιξε κυριως με βαση το ταλεντο και την ατομικη φαντασια καποιων παικτων.
Βεβαια τωρα κατι που δε μου αρεσει (κρινω μια ομαδα χωρις να εχω παει στο γηπεδο) αλλα επειδη τον ειδα τον παο στο κυπελλο, τα συμπερασματα ειναι ιδια. Μου φαινεται οτι ο Ομπραντοβιτς εχει χασει τη φρεσκαδα που ειχε καποτε. Αν τα παρει ολα φετος, τοτε ηρθε η ωρα (μαλλον) για το τελος.Εκει που θα συμφωνησω ειναι στην προσφορα και χρησιμοτητα χθες της μεγαλης μου συμπαθειας. Απο μονοδιαστατος σουτερ εχει γινει παικτης για ολες τις δουλειες. Και εβαλε και (μαλλον) το κρισιμοτερο καλαθι.
Εμεις τραγωδια
Σωστός , ως συνήθως. Μόνο που δε μίλησα για το χθεσινό παιχνίδι μόνο αλλά γενικά για τον κόουτς. Αυτό που έγινε χθες είναι λίγο δύσκολο να ξαναγίνει διότι ήταν όλη η περιφέρεια 'χώμα', εκτός του Σπανούλη κατά διαστήματα.
Ο δικός σου, δεν είναι μόνο ότι έβαλε το κρισιμότερο καλάθι (ο Αρης είχε φτάσει στους 3 και το γήπεδο κόχλαζε) αλλά το πώς το έβαλε (κρεμόταν πα΄νω του ο Μπουερ) και από του το έβαλε (από του διαόλου τη μάνα). Και πιο πριν είχε βάλει ένα εντελώς τσαμπουκαλιδικο καλάθι, τρυπώντας όλη την άμυνα8)
Και ως γνωστό, τέτοια καλάθια σε...στέλνουνε, όταν ειδικά μπαινουνε στο τέλος της επίθεσης.Εσείς θα το παλέψετε, δύσκολο να πέσετε. Δεν το βλέπω.
Εκει που θα συμφωνησω ειναι στην προσφορα και χρησιμοτητα χθες της μεγαλης μου συμπαθειας. Απο μονοδιαστατος σουτερ εχει γινει παικτης για ολες τις δουλειες. Και εβαλε και (μαλλον) το κρισιμοτερο καλαθι.
ποιον εννοεις γιατι κολλησα...
απογοητευση και για τον 'παπ' που απο ταλεντο all around αναλωθηκε σε ειδικες επιχειρησεις σε ολη την καριερα του!
Τον Χατζηβρέττα λέει.
-
Εχω ακούσει,δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβυλα,ότι οι Γιαννακοπουλέοι σκοπεύουν να αποτραβηχτούν λίγο(αρκετές σκοτούρες έχουν οι άνθρωποι)και να αφήσουν στη θέση του προέδρου τον Ομπράντοβιτς(κάτι σαν τον ποδοσφαιρικό Μήτσου ένα πράμα),με τον Ιτούδη προπονητή και τον Αλβέρτη general manager.
-
Το έχω ακούσει κι εγώ. Μάλλον το είχε δημοσιεύσει η 'Αθλητική Ηχώ' αλλά δε θυμάμαι.
Λογικό να συμβεί αλλά από την άλλη είναι πολύ νέος ακόμα για να σταματησει .
Το ακουμε καμια δεκαπενταετία βέβαια αλλά την πρώτη κουπα του την πήρε όταν ήταν 32 χρονών, σαν προπονητής. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σωστός , ως συνήθως. Μόνο που δε μίλησα για το χθεσινό παιχνίδι μόνο αλλά γενικά για τον κόουτς. Αυτό που έγινε χθες είναι λίγο δύσκολο να ξαναγίνει διότι ήταν όλη η περιφέρεια 'χώμα', εκτός του Σπανούλη κατά διαστήματα.
Αληθεια χθες μου δημιουργηθηκε η απορια οταν σας εβλεπα. Καλη ζωνη σας εχει παιξει κανεις φετος; Γιατι αν σας επαιζε χθες ο Αρης μια κινητικη 3-2 δε σας εβλεπα καλα χθες
Και κατι αλλο: Τον Παπ δεν τον βαζεις λογω κοκκινου ή λογω μαυρου;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αληθεια χθες μου δημιουργηθηκε η απορια οταν σας εβλεπα. Καλη ζωνη σας εχει παιξει κανεις φετος; Γιατι αν σας επαιζε χθες ο Αρης μια κινητικη 3-2 δε σας εβλεπα καλα χθες
Και κατι αλλο: Τον Παπ δεν τον βαζεις λογω κοκκινου ή λογω μαυρου;
Noμίζω έπαιξε η Ουλκερ από ότι διάβασα αλλά δεν το είδα το παιχνίδι , δεν έχω NOVA γμτ
Και για τα δύο αλλά όταν έγραφα σκεφτόμουν το κόκκινο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι.Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια κ.τ.λ .Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο? Ευτυχως που ειμαι μπασκετικος και θυμαμαι τις καλες εποχες.
Kaλά δεν το συζητάμε .
Εαν είσαι εσύ μπασκετικός, εγώ είμαι η μετενσάρκωση του ...ΑθηναγόραΜε σένα άνθρωπέ μου, δυο τινά συμβαίνουν.
α) είσαι εντελώς άσχετος (το πιο πιθανό)β) με έχεις πάρει χαμπάρι, ότι με το μπασκετ είμαι λίγο 'κάπως' και με δουλευεις . Τουλάχιστο προσπαθείς να με δουλέψεις. Και μεχρι ενός σημείου τα καταφέρνεις αρκετά καλά, ομολογώ.
Eίσαι μακριά νυχτωμένος ένα νομίζεις ότι λόγω Ομπράντοβιτς, πάτωσαν φέτος οι Γιούγκοι. Μάθε να δεις τι γινόταν στην Εθνική τους ομάδα, τις μέρες του Ευρωμπάσκετ και μετά γράψε ότι είναι να γράψεις.
Οι μισοί πλακωνόντουσαν με τους άλλους μισούς, δε μιλούσαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, παραμονές αγωνων γυρνούσαν από παρτούζες σε μπαρ και από μπαρ σε παρτούζες και πάει λέγοντας.
Αυτό το 'και όχι μόνο φέτος' μου άρεσε πολύ. Αγνοείς ότι ο Ομπράντοβιτς από το 1995 , που ήταν βοηθός προπονητή και από τις χρονιές 1996 έως και 2000 που ήταν ο πρώτος προπονητής είχε καταφέρει τα εξής:
Xρυσά :Παγκόσμιο στην Αθήνα (1998), Πανευρωπαϊκό στην Ισπανία (1997), ασημένιο στην Ατλάντα (1996) και χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό της Γαλλίας (1999)
Εαν αυτό λέγεται ξεφτιλα, περιμένω να μου πεις , τι λέγεται επιτυχία. Περιμένω να μου πεις άλλον προπονητή στη σύγχρονη ιστορία του μπασκετ, που να έχει τις επιτυχίες του Ομπράντοβιτς.
Επειδή όμως ο σαργός στα κάρβουνα, δε μπορεί να περιμένει και πολύ, μην αργησεις σε παρακαλω.Με τον Παο εχασε απο την Μακαμπι
Δεν έχασε από τη Μακάμπι. Η Μακάμπι κέρδισε διότι , πολύ απλά, ήταν καλύτερη ομάδα. Και βέβαια θα ξαναχάσει ο βάζελος, όχι απαραίτητα από τη Μακάμπι αλλά από άλλη ομάδα. Δείχνει κάτι αυτό;; και αν ναι, τι;; Ολες οι ομάδες μπορεί να χάσουν . Δεν καταλαβαίνω τι ενοείς. Και βέβαια ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις.
Στις ευρωπαικες κουπες που πηρε οι αντιπαλοι διαμαρτυρονταν για την διαιτησια
Εδώ έχεις μπερδευτεί κανονικότατα. Στο Μπερσί που αναφέρεσαι, δεν είχαμε προπονητή τον Ομπράντοβιτς αλλά τον Μάλκοβιτς. Κατά τα λοιπά, πες μου σε ποιες από τις παρακάτω κούπες διαμαρτυρήθηκε αντίπαλος.
**Κούπες **: 1992 με Παρτιζάν, **1994 **με Μπανταλόνα, **1995 **με Ρεάλ, **2000 **με βάζελο, **2002 **με βάζελο. Εδώ αναφέρονται μόνο οι κούπες, και όχι οι συμμετοχές στα final four.Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Σου αρεσει το μπασκετ που παιζει ο Παο?
Εμένα μου αρέσει Εσένα δε σου αρέσει;; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να σου αρέσει;; Να ρίχνει στους ...Nets 30άρες;;
Ποιο μπάσκετ στου αρέσει αν όχι αυτό που παιζει ο Ομπράντοβιτς;; Κάποιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί;;Τελικά αδερφέ , όχι απλώς είσαι άσχετος αλλά είσαι άσχετος και βαμμένος μαζί και αυτό όπως σου έχω ξαναγράψει, είναι εκρηκτικό μίγμα.
Τελείωσα με την πάρτη σου. Προτιμάω να μιλάω με κανένα άνθρωπο , που ασχέτως συλλογικής τοποθέτησης, δεν είναι TALIBAN.
.-[/quote]
Πρωτα απ'ολα δεν διαβαζεις τι γραφω. Δεν ειπα, οτι σε ολα τα τροπαια του Ομπραντοβιτς, διαμρτυρονταν οι ομαδες. Ειπα οτι στα ευρωπαικα που πηρε ο Παο διαμαρτυρονταν οι ομαδες. Αυτο δηλαδη ηταν μπιχτη για τον Παο και οχι για τον Ομπραντοβιτς. Παμε παρακατω.
Για πες μου ωρε παληκαρι που ειναι το ωραιο μπασκετ. Ας μιλησουμε για το προχθεσινο αγωνα τον οποιο και ειδα.
Αν δεν το εχεις καταλαβει ακομα, το συστημα του Ομπραντοβιτς ειναι ξυλο στην περιφερειακη αμυνα και πιεση για να μην περναει ευκολα η μπαλα στην ρακετα. Οταν περασει η μπαλα στην ρακετα συγκλινουν οι περιφερειακοι και βοηθανε. Γενικα παιζει με βοηθειες.Το θεμα ειναι οτι παιζουν ξυλο και εχουν την ανοχη των διαιτητων. Αν κοιταξει κανεις την στατιστικη μετα το ματς με τον Αρη και δει τα φαουλ θα πιστεψει οτι αδικηθηκε κιολας ο Παο. Εγω θα πω οτι οποιος ειδε το παιχνιδι ξερει οτι επρεπε να παρει τουλαχιστον 10 φαουλ υπερ του ο Αρης. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΥΛΟ. Το κακο ειναι οτι εχετε ακρες και στην Ευρωπη και σε λιγο καιρο βλεπω να μπαινουν οι αντιπαλοι οπαδοι και να σας δερνουν. Οπως εκαναν οι οπαδοι της Σιενα -
Παμε τωρα και στον Ολυμπιακο. Πηγα και ειδα το παιχνιδι. Το γηπεδο δεν ειχε πολυ κοσμο. Γυρω στις 4-5 χιλιαδες. Η εμφανιση ηταν μετρια. Μας δυσκολεψε για ενα ημιχρονο ο ανυπαρκτος Μακεδονικος που δεν ειχε ουτε καν 5αρι της προκοπης. 1) Χατζης: χαλια αμυνα και χαλια ποσοστα ευστοχιας. 2)Ζιζιτs: Χαλια και αυτος. 3)Bασιλοπουλος: Χαλια. Εχασε 4 φορες την μπαλα,εχασε και αρκετα σουτ. 4)Σειμπουτις: Καλη αμυνα και βοηθησε και αρκετα στην επιθεση. 5)Λιουις.Επαιξε καλη αμυνα αλλα δεν βοηθησε στην επιθεση. 6)Εντει. Μετριος.Δεν επαιξε και πολυ βεβαια. 7)Αργυροπουλος.Μετριος. Βοηθησε λιγο στην επιθεση. Παπαμακαριος.Καλη αμυνα αλλα εχασε παλι ευκολα σουτ. 9)Αγαδακος. Βοηθησε αρκετα και σε αμυνα και σε επιθεση.10)Μπαρλος. Καλος και σε αμυνα και επιθεση. Τελος αυτος που ξεχωριζε σαν την μυγα μες στο γαλα ειναι ο ΣΟΦΟΚΛΑΡΑΣ. Τι τανκ ειναι αυτο ρε παιδια. Με το που μπηκε τους πηρε αμπαριζα. Επεφταν 2 και 3 στις βοηθειες και δεν μασαγε και τους εβαζε και αυτους στο καλαθι. Πρεπει να βελτιωθει στις βολες. Σουταρε 6 βολες και εβαλε 1.
Γενικα η ομαδα ηταν μετρια και σε αυτο φταει ο Καζλαουσκας. Παντως δεν ξερω αν ειμαστε ματιασμενοι αλλα χανουμε ευκολα σουτ ρε γαμωτο. Τελειως αμαρκαριστοι και τα χανουμε. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Παντως δεν ξερω αν ειμαστε ματιασμενοι αλλα χανουμε ευκολα σουτ ρε γαμωτο. Τελειως αμαρκαριστοι και τα χανουμε.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........