-
Το θέμα είναι ποιος θα παίζει στη θέση του Σέζαρ. Δεν νομίζω να έχουμε άλλο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό...
-
Υπαρχουν παικτες που μπορουν να καλυψουν την απουσια του(αν αυτη συμβει τελικα γιατι ποτε δεν ξερεις)
Βιενλινσκι,Σαπανης,Σοαρες κτλ....
Μην ξεχναμε οτι ηταν στον παγκο κ δεν επαιζε βασικος..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Υπαρχουν παικτες που μπορουν να καλυψουν την απουσια του(αν αυτη συμβει τελικα γιατι ποτε δεν ξερεις)Βιενλινσκι,Σαπανης,Σοαρες κτλ....
Μην ξεχναμε οτι ηταν στον παγκο κ δεν επαιζε βασικος..
O Βιενλινσκι είναι επιθετικός περιοχής, και προσωπικά, δεν θα ήθελα να τον δω να βασανίζεται πάλι στα άκρα όπως στις αρχές της σαιζόν. Ο Σάπανης υπολείπεται(δεν παίζει και πολύ μάλιστα) σε σχέση με τον Σέζαρ(προσωπική εκτίμηση), οπότε καταλήγω στο ότι μόνο ο Σοάρες μπορεί να αποδώσει εκεί. Αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες, ότι θυσιάζουμε τον Σέζαρ για άλλες θέσεις, δεν είναι όμως και άσχημος παίκτης(είναι και νεαρός). Ο Σοάρες είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της ΑΕΚ.
-
Ναι σιγουρα ετσι ειναι τα πραγματα....
Απλα ας μην ξεχναμε οτι ο Δελλας ερχεται,ο Τζιωρτζοπουλος επισης γυριζει απο τον τραυματισμο του και γενικα θα υπαρξουν ανακαταταξεις σε θεσεις της 11αδας...Επισης ξεχασα πριν τον Λακη
Παντως ξαναλεω οτι εμπιστευομαι τις επιλογες των Ιβιτς και Σαντος οποτε δεν ανησυχω ιδιαιτερα...
Θελω να μεινει ο Σεζαρ,αλλα περα αυτου τιποτε παραπανω.....
-
Ουδείς(στην περίπτωση μας η ομάδα) τέλειος...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο Καστίγιο είναι καλός παίκτης, απλά αυτό που τον έφαγε ήταν η οξυθυμία του(λατινοαμερικάνος γαρ). Είμαι υπέρ του να δίνεις ευκαιρίες, αλλά να υπάρχει βελτίωση.
Τώρα για τα σχόλια του κόκκινουστρατού, που έβγαλε πάλι άμπαλους όλους τους Έλληνες παίκτες που δεν παίζουν στον Ολυμπιακό, ΕΛΕΟΣ!!!
Δεν είμαστε και η Βραζιλία. Αφού τσαντίζεσαι τόσο πολύ, παράτα το ελληνικό ποδόσφαιρο, και άσε μας ήσυχους. Είπαμε να κάνεις κριτική(θετική και αρνητική) αλλά τα μηδενίζεις όλα.Οχι φιλε μου κανεις λαθος. Δεν βγαζω παικταραδες του Ελληνες παικτες του Ολυμπιακου. Εχω πει 100 φορες οτι ο Βαλλας,ο κουλοχερης,ο Ανατολακης,ο γεωργατος ειναι αχρηστοι. Μακαρι να ερθουν Τουρε,Καστιγιο. Εγω μιλαω για τεχνικη καταρτιση,για ταχυτητα κ.τ.λ.
Βλεπετε κανα Ελληνα παικτη να παιζει σε μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα? Απο την ακτη ελεφαντοστου παιζει ο Ντρογμπα,απο το Καμερουν ο Ετο κ.τ.λ
Μην ειστε εθνικιστες και καταλαβατε οτι οι Ελληνες ειναι αταλαντοι.
Στο προσφατο παρελθον υπηρξαν καποιοι Ελληνες παικταραδες οπως ο Καραπιαλης. Πλεον ομως δεν υπαρχουν. Καντε ονειρα οτι θα εχετε ομαδαρες με 11 Ελληνες παικτες.
Ευτυχως ξυπνησε ο Σωκρατης και φερνει ξενους. Ας εχω μεσα 8 ξενους ταλαντουχους και 3 Ελληνες. Οσο ασχημο και αν ακουγεται αυτο δυστυχως μονο ετσι μπορεις να κατακτησεις c.l -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οχι φιλε μου κανεις.....κατακτησεις c.lΑκόμη χειρότερα. ΟΛΗ η Ελλάδα δεν αξίζει. Και μετά έχεις και παράπονο από την εθνική.
-
Ευτυχως ξυπνησε ο Σωκρατης και φερνει ξενους. Ας εχω μεσα 8 ξενους ταλαντουχους και 3 Ελληνες. Οσο ασχημο και αν ακουγεται αυτο δυστυχως μονο ετσι μπορεις να κατακτησεις c.l
Για να κατακτησεις C.L πρεπει να κερδιζεις εκτος εδρας,πρεπει να παιζεις γρηγορο και δημιουργικο ποδοσφαιρο, να εχεις καλο κλιμα στα αποδητηρια,να εχεις σοβαρο προπονητη, δοιηκηση κ ο κοσμος να εχει υπομονη και κατανοηση!
Ελληνικη ομαδα δεν υπαρχει που να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα!
Συμφωνω οτι Ελληνες μεγαλοι παικτες δεν υπαρχουν αλλα και δεν κανουμε κατι γι'αυτο!
Φυτορια πουθενα! Σχολικοι αγωνες απαξιωμενοι! Ακομα και στην Εθνικη Παιδων που κατα την γνωμη μου πρεπει να δωθει προσοχη και να δωθουν ευκαιριες στα ταλαντουχα παιδια παιζουν οσοι εχουν μεσο! -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σε αλλη ενοτητα εχει γραψει ποτε του ο κοκκινος στρατος? δμδ μονο για τα ποδοσφαιρικα μπαινει εδω μεσα?τον εχετε δει πουθενα αλλου?
Eκτος απο φανατικος Ολυμπιακος ειμαι και εχθρος των ιταλικων αυτοκινητων. Ψαξε τα ποστ μου και θα με καταλαβεις
Στο θεμα μας τωρα. Τι σχεση εχει η Εθνικη. 11 τσουρουκαδες μαζευτηκαν και με αντιποδοσφαιρο-κωλοφαρδια και λογω της κουρασης των αντιπαλων και επειδη μας υποτιμησαν κανανε το ακατορθωτο.
Πρεπει ομως να ξερετε οτι αν βαζαμε αυτους τους 11 να παιξουν c.l δεν θα επαιρναν βαθμο. To c.l ειναι 125 φορες πιο δυσκολο απο ενα euro και οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι αφελης. Μην παραμυθιαζεστε ρε γαμωτο μου.
Βλεπετε την Λυον με μαλουντα,γκοβου,καριου. Ολοι αυτοι ειναι απο Νορβηγια Αφρικη κ.τ.λ. Με καλους σκαουτερ μπορουμε και εμεις να φερουμε αναλογα ταλεντα.
Ειδαμε και τους νεους παικτες του παο με τον Εργοτελη. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Εργοτελης εχει ισαξιους παικτες. -
Επειδή θα τραβήξει πολύ μακριά αυτή η κουβέντα, και στο τέλος θα μείνουμε στις ίδιες θέσεις, εγώ σταματώ.
Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω τίποτα... -
Ο Carew ειναι νεο ταλεντο?Θα τρελαθουμε τελειως?εχει παιξει σε 4-5 διαφορετικες ομαδες!Ηταν τοσα χρονια στην Valencia τωρα τον ειδες εσυ?
Οσο για τον Govou και Malouda ειναι Γαλλοι πολιτες!Γεννηθηκαν στην Γαλλια και πηγαν στα ΦΥΤΟΡΙΑ της Lyon και γινανε παικτες!Στην ευρωπη ετσι κανουν οι σοβαρες ομαδες!Δεν αμολαν 100 scouter ανα την υφηλιο!
Διορθωση:ο Μαλουντα γεννηθηκε στην Γαλλικη Γουινεα!Αλλα παλι ξεκινησε απο τα φυτορια της Lyon -
Eκτος απο φανατικος Ολυμπιακος ειμαι και εχθρος των ιταλικων αυτοκινητων. Ψαξε τα ποστ μου και θα με καταλαβεις
Στο θεμα μας τωρα. Τι σχεση εχει η Εθνικη. 11 τσουρουκαδες μαζευτηκαν και με αντιποδοσφαιρο-κωλοφαρδια και λογω της κουρασης των αντιπαλων και επειδη μας υποτιμησαν κανανε το ακατορθωτο.
**Πρεπει ομως να ξερετε οτι αν βαζαμε αυτους τους 11 να παιξουν c.l δεν θα επαιρναν βαθμο. **To c.l ειναι 125 φορες πιο δυσκολο απο ενα euro και οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι αφελης. Μην παραμυθιαζεστε ρε γαμωτο μου.
Βλεπετε την Λυον με μαλουντα,γκοβου,καριου. Ολοι αυτοι ειναι απο Νορβηγια Αφρικη κ.τ.λ. Με καλους σκαουτερ μπορουμε και εμεις να φερουμε αναλογα ταλεντα.
Ειδαμε και τους νεους παικτες του παο με τον Εργοτελη. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Εργοτελης εχει ισαξιους παικτες.Δηλαδή ο γαύρος που έτσι όπως πάει δεν θα πάρει βαθμό στο CL, παίρνει Euro με την ομάδα που έχει;
Ανθολόγιο ποιος θα κανει; Krus;
-
Καστίγιο εξ Ουρουγουάης ορμώμενος.
Έτσι λοιπόν ήρθε ένα παιδάκι με ταλέντο για να παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Θρύλου. Μετά από μερικά χρόνια άρχισε να μπαίνει στην δεκαοκτάδα και κάποτε έπαιξε βασικός. Αποτέλεσμα:
έβαλε μερικά γκολ, αποθεώθηκε ως νέος Αναστόπουλος, του χαρίστηκαν από την εξέδρα οι νεανικές κουταμάρες και αργότερα έκρινε, βλέποντας το ποιόν των χειροκροτητών του, ότι πρέπει να το παίξει λίγο αλητεία γιατί αυτό περνάει στην εξέδρα των οπαδών, ι οποίοι έδιωξαν με τον γνωστό τρόπο παίκτες και προπονητές που δεν 'ταυτίστηκαν' με τους ίδιους.
Έφτασε στο σημείο να κλωτσάει εκτός φάσης παίκτες άλλων ομάδων, να κάνει ύπουλα δολοφονικά τάκλιν, να χτυπάει νέους συμπαίκτες στην προπόνηση. Αποτέλεσμα: του ετοίμασαν τα μπογαλάκια. Όμως η εξέδρα ένιωσε ότι χάνει ένα κομμάτι της, το αγαπημένο πουλέν της και απαίτησε επιστροφή του μικρού. Μακάρι να έβαλε μυαλό (που φοβάμαι πως είναι δύσκολο πλέον). -
σε αλλη ενοτητα εχει γραψει ποτε του ο κοκκινος στρατος? δμδ μονο για τα ποδοσφαιρικα μπαινει εδω μεσα?
τον εχετε δει πουθενα αλλου?
Eκτος απο φανατικος Ολυμπιακος ειμαι και εχθρος της ποδοσφαιρικής/μπασκετικής πραγματικότητας. Ψαξε τα ποστ μου και θα με καταλαβεις
Πρεπει ομως να ξερετε οτι αν βαζαμε αυτους τους 11 να παιξουν c.l δεν θα επαιρναν βαθμο. To c.l ειναι 125 φορες πιο δυσκολο απο ενα euro και οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι αφελης. Μην παραμυθιαζεστε ρε γαμωτο μου.
Ειδαμε και τους νεους παικτες του παο με τον Εργοτελη. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Εργοτελης εχει ισαξιους παικτες.Σε διόρθωσα λίγο..για να συμφωνήσουμε.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σε αλλη ενοτητα εχει γραψει ποτε του ο κοκκινος στρατος? δμδ μονο για τα ποδοσφαιρικα μπαινει εδω μεσα?τον εχετε δει πουθενα αλλου?
Tελείως άκυρη ερώτηση... Τί σημασία έχει αν γράφει μόνο εδώ;(που δεν γράφει μόνο εδώ) Εχει το δικαίωμα να γράφει όπου θέλει. Πού είναι το κακό; Υπάρχουν άτομα που μπαίνουν μόνο στις αγγελίες για παράδειγμα. Απαγορεύεται; Μου κάνει εντύπωση αυτή η ερώτηση και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ελεος πια ελεος!δλδ πρεπει πια σε καθε ποστ να λεμε οτι κανουμε και πλακα?? πρεπει δλδ να το βαζουμε σε παρενθεση ή με μικρα γραμματακια? ή να μη λεμε τπτ?
δεν ειμαστε καλα...
Καλα συγνώμη τοτε,ισως εγω να σε παρεξήγησα Πολυ χειμαρώδης είσαι!!Δεν το πα με κακία..
-
Δειτε την εθνικαρα!!Κουδουνια τους εχουμε κανει τους Ουγγρους!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Δειτε την εθνικαρα!!Κουδουνια τους εχουμε κανει τους Ουγγρους!Oτι πιο αστειο εχω διαβασει τα τελευταια 10 χρονια. Εγω σηκωθηκα απο την τηλεοραση στο 60 λεπτο . Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο. Ακομα και στα φιλικα χαλια παιζουμε. Οτι φασεις κανουμε ειναι απο φαουλ. Παιζουμε με μια ομαδα λιγο καλυτερη απο το καζακσταν και ειμαστε ενας λακος σκατα.
Σημερα παντως ειμαι πολυ συγκινημενος. Εμαθα οτι θα πανε 1200 ατομα στην Νορβηγια. Και ομως φιλοι μου ενω ο Ολυμπιακος εχει 0 βαθμους και καμια ελπιδα προκρισης ,οι αγνοι φιλαθλοι του Ολυμπιακου, αγαπουν πραγματικα την ομαδα και δινουν τον οβολο τους για να την στηριξουν στην μακρινη και αφιλοξενη Νορβηγια ,οπου αψηφουν τους -10 βαθμους.
Την περσινη χρονια ο Παναθηναικος σε αντιστοιχο παιχνιδι ειχε 30 οπαδους. Ναι καλα διαβασατε. 30 οπαδους και ηταν και μεσα στο παιχνιδι της προκρισης.
Ενταξει ειναι σχεδον διπλασιοι οι Ολυμπιακοι απο τους Παναθηναικους αλλα αυτο δεν λεει και παρα πολλα. Θα μπορουσαν να πανε 500 παναθηναικοι.
Αυτη ειναι η διαφορα των οπαδων του Ολυμπιακου απο τους οπαδους των αλλων ομαδων. Εμεις οι Ολυμπιακοι αγαπαμε πραγματικα την ομαδα. Αυριο θα ειμαστε 15.000 στο σεφ και στην Νορβηγια 1200 ατομα.
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l και να παιρνει τα παντα σε ολα τα αθληματα. -
Αυτο για την εθνικη, το ειπα με διαθεση χιουμορ και χαιρομαι που γελασες!
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l
Θα γελασω περισσοτερο ομως με αυτο!
-
Ενταξει ειναι σχεδον διπλασιοι οι Ολυμπιακοι απο τους Παναθηναικους αλλα αυτο δεν λεει και παρα πολλα. Θα μπορουσαν να πανε 500 παναθηναικοι.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]