-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
**Αυτονομια **600 κμ !!!!!Πρωτη φορα μου εβγαλε τοσα πολλα κμ με φουλαρισμα.Μεση καταναλωση 9,0 λιτρα/100κμ.Πρεπει να ηταν καλη η βενζινη απο πρατηριο που μου προτεινε φιλος που δουλευει στην υπηρεσια νοθειας καυσιμων.Εχει κανει αλλος με 1,6 τοσα κμ?
660Κm μου έχει βγάλει μετά από φουλαρίσματα.
....sorry αλλα δεν το ειχα σχολιασει.Εννοουσα 600 km οτι εκανα οχι οτι μου εδειχνε η αυτονομια στην οθονη!!!!!
Αληθεια εσυ engine δεν εχεις δει κατω απο 10 λιτρα/100km? -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
**Αυτονομια **600 κμ !!!!!Πρωτη φορα μου εβγαλε τοσα πολλα κμ με φουλαρισμα.Μεση καταναλωση 9,0 λιτρα/100κμ.Πρεπει να ηταν καλη η βενζινη απο πρατηριο που μου προτεινε φιλος που δουλευει στην υπηρεσια νοθειας καυσιμων.Εχει κανει αλλος με 1,6 τοσα κμ?
660Κm μου έχει βγάλει μετά από φουλαρίσματα.
....sorry αλλα δεν το ειχα σχολιασει.Εννοουσα 600 km οτι εκανα οχι οτι μου εδειχνε η αυτονομια στην οθονη!!!!!
Αληθεια εσυ engine δεν εχεις δει κατω απο 10 λιτρα/100km?Ποτε! Η αληθεια ειναι οτι δεν το παω και σιγα σιγα... Στο στρωσιμο οι αλλαγες γινονταν στις 3500-3700rpm και τωρα 4500+. Στο στρωσιμο ηταν στο 10 ακριβως τωρα κοντευει 11.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,
Είμαι πολύ χαρούμενος για τις απόψεις σας σχετικά με το αυτοκίνητο. Πάντως η αλήθεια είναι οτι αν δεις τι σου προσφέρει σε σχέση με την τιμή είναι μονόδρομος... Μόνο ο ημιάκαμπτος πίσω με προβληματίζει αλλα δεν μπορείς να τα έχεις και όλα...
Σχετικά με τα service πόσο κοστίζουν όσοι έχουν κάνει ... Και απο αντιπρόσωπους για αγορά έχει να προτείνει κανείς κάποιον ?? Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος παράδοσης όσο με ενδιαφέρει η προσφορά....που σου κάνουν απο χρηματοδοτικά τι ισχύει τώρα στη Citroen ?
-
Ο χρήστης ManosAlfistas έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,Είμαι πολύ χαρούμενος για τις απόψεις σας σχετικά με το αυτοκίνητο. Πάντως η αλήθεια είναι οτι αν δεις τι σου προσφέρει σε σχέση με την τιμή είναι μονόδρομος... Μόνο ο ημιάκαμπτος πίσω με προβληματίζει αλλα δεν μπορείς να τα έχεις και όλα...
Σχετικά με τα service πόσο κοστίζουν όσοι έχουν κάνει ... Και απο αντιπρόσωπους για αγορά έχει να προτείνει κανείς κάποιον ?? Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος παράδοσης όσο με ενδιαφέρει η προσφορά....που σου κάνουν απο χρηματοδοτικά τι ισχύει τώρα στη Citroen ?
Service εχει μικρο καθε 10.000 με αλλαγη λαδιων γυρω στα 80 ευρω. Τωρα για διαφορες στις τιμες δεν παιζει απλως ρωτα για κανα δωρακι...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Service εχει μικρο καθε 10.000 με αλλαγη λαδιων γυρω στα 80 ευρω. Τωρα για διαφορες στις τιμες δεν παιζει απλως ρωτα για κανα δωρακι...
Συμφωνω με τον enginekiller ,οι τιμες ειναι απο την citroen hellas ενω ο dealer μπορει να σου κανει καποιο δωρακι-αν το πιεσεις και λιγο-για να πουλησει.
Οσο για την καταναλωση σου engine, ειναι ψιλιτσιμπιμενη νομιζω.ΤΕΖΑ το πας!!!!Εμενα με αυτο το γεμισμα ειναι 9,4lt/100km με μικτη χρηση πολης-αττικης οδου. -
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Σε λάθος θεμα έβαλες την φώτο,εδώ βάλτην:http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13382&start=0
-
Κι όμως, το μπλε, εξαιρουμένης της αεροτομής, είναι όμορφο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι όμως, το μπλε, εξαιρουμένης της αεροτομής, είναι όμορφο.Ε καλά εσύ τι θα έλεγες βρε παλιοοπελάκια?
-
Προσπάθησα να μεταμφιεστώ σε σιτρονελάκια.
-
Σαν χρώμα εννοείς ε?
Γιατί κατά τα αλλά welcome to Australia...
Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάτοχο Opel.. -
Και το χρώμα είναι καλό και η διχρωμία.
Βρε, έχετε διδάξει γενεές Ελληνοαυστραλών εσείς οι Γάλλοι και τώρα πάτε να τα ρίξετε στους Γερμανούς; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσπάθησα να μεταμφιεστώ σε σιτρονελάκια.Είμαι σίγουρος οτι όλοι οι κάγκουρες στις φωτογραφίες είχαν Opel πριν αγοράσουν Citroen
-
Έτσι, βρήκαν την κλίση τους.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
! Η αληθεια ειναι οτι δεν το παω και σιγα σιγα... Στο στρωσιμο οι αλλαγες γινονταν στις 3500-3700rpm και τωρα 4500+. Στο στρωσιμο ηταν στο 10 ακριβως τωρα κοντευει 11.έτσι σκίστο ...
Εγώ άλλοτε οδηγώ οικονομικά και άλλοτε αντιοικονομικά , ανάλογα τις διαθέσεις και την πεισσευούμενη βενζίνη , τα τελευταία 7200 κμ πάντως έω μέση κατανάλωση 9,5 λ/100 κμbtw σήμερα έβαλα και εναν συναγερμό elser. Επειδή το αυτοκίνητο έχει canbus , δεν μπορείς να ελέγχεις τον κινητήρα του , ο συναγερμος κάθεται επάνω και απλα βαράει σε περίθπτωση παραβίασης , χτυπήματος ή αν πλησιάσει κάποιος πολύ. Δεν μπλοκάρει το αυτοκίνητο να μην ξεκινήσει. (αυτα για όσους ψάχνονται στο θέμα)
-
Τι να πω ρε παιδια. Η αληθεια ειναι οτι το παταω λιγο και ειμαι και συχνα στην κινηση και λιγο στον Κηφισο... τι να πω δεν ξερω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έτσι, βρήκαν την κλίση τους.Βασικά το φώς τους βρήκαν και πέταξαν τα Opel για να πάρουν αυτοκίνητα δηλαδή Citroen. Το κακό είναι οτι τους έμεινε η κακιά συνήθεια της καγκουροποίησης των οχημάτων που αγοράζουν
-
Γεια σας Σιτροενέοι (και επισκέπτες αλλόθρησκοι )
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η γριά Αμελί κινήτε πλεόν κανονικά (αλλά μιας και με πήρε πάλι η νύχτα δεν την πήγα μακρυά μόνο το τετραγωνο γύρω έκανα για να ξεπιαστει). Αύριο το απογευματάκι αν δεν βγεί κανά έκτατο θα την πάω μια βολτίτσα να σπασουν τα άλατα.(Ρε λες να την κανω την κουτουράδα και να την κατεβάσω Μέγαρα την Κυριακή?:roll: )
-
Τέτοια να ακούω.
Άντε με το καλό και στις Σέρρες -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τέτοια να ακούω.
Άντε με το καλό και στις ΣέρρεςΠόσο πάει να την ανεβάσω με το τραίνο?
CITROËN FORUM