-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι με την αιτιολογία της 'ασφάλειας' πολλοί φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν συνταγματικά τους δικαιώματα...
Οσον αφορά την ύπαρξη του ασύλου μόνο σε φοιτητές αναρωτηθείτε πώς μπορεί κάποιος να αποδυκνύει οτι είναι φοιτητής? Υποθέτω μέσω πιστοποιητικών...Αν κάποιος τα έχει μέσα από ποιές διαδικασίες μπορούν να του αφαιρεθούν και ξαφνικά μια ωραία μέρα να μην είναι πλέον φοιτητής...? Προτού κάποιος μου απαντήσει λεγοντας μου οτι αυτό είναι παράλογο ας ξεκαθαρίσει τι εννοεί παράλογο το 2005.
Τα λεφτά που θα πληρώσουμε για το σπασμένο αυτοκίνητο δεν τα κλαίω γιατί δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που ημερησίως 'τρώνε' όλοι οι υπόλοιποι προκειμένου να φτιάξουν εξοχικά. Αυτά τουλάχιστον τα λεφτά δεν πήγαν για πισίνα αλλά ήταν οι συνέπειες της καταπατήσης συνταγματικού δικαιώματος των φοιτητών, γιατί λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι να μη ζητήσουμε αυτά τα χρήματα να πληρωθούν από τους υπευθύνους αυτού του λάθους και όχι από τον λαό. Η λογική της ευγένειας, να ζητήσουν οι φοιτητές την αποχώρηση του ασφαλίτικου με βρίσκει....στο τρελοκομείο...
Πρός corsair: Έυχομαι ολόψυχα να σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις σε μία κοινωνία όπως την περιγράφεις (δεν την χαρακτηρίζω χουντική μόνο για να μην θιχτείς, εγώ πιστεύω οτι είναι), απλά όχι στην Ελλάδα.Ενα δυο ποστ ακόμα τέτοια και θα αλλάξω μια και καλή τη γνώμη που έχω για τις γυναίκες οδηγούς
RESPECT Κ υρία μου (και με γεια το καθ όλα εξαίρετο εργαλείο σου με απροβλημάτιστα και ασφαλή ταξίδια)
-
Υποκλίνομαι
-
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι με την αιτιολογία της 'ασφάλειας' πολλοί φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν συνταγματικά τους δικαιώματα...
Οσον αφορά την ύπαρξη του ασύλου μόνο σε φοιτητές αναρωτηθείτε πώς μπορεί κάποιος να αποδυκνύει οτι είναι φοιτητής? Υποθέτω μέσω πιστοποιητικών...Αν κάποιος τα έχει μέσα από ποιές διαδικασίες μπορούν να του αφαιρεθούν και ξαφνικά μια ωραία μέρα να μην είναι πλέον φοιτητής...? Προτού κάποιος μου απαντήσει λεγοντας μου οτι αυτό είναι παράλογο ας ξεκαθαρίσει τι εννοεί παράλογο το 2005.
Τα λεφτά που θα πληρώσουμε για το σπασμένο αυτοκίνητο δεν τα κλαίω γιατί δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που ημερησίως 'τρώνε' όλοι οι υπόλοιποι προκειμένου να φτιάξουν εξοχικά. Αυτά τουλάχιστον τα λεφτά δεν πήγαν για πισίνα αλλά ήταν οι συνέπειες της καταπατήσης συνταγματικού δικαιώματος των φοιτητών, γιατί λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι να μη ζητήσουμε αυτά τα χρήματα να πληρωθούν από τους υπευθύνους αυτού του λάθους και όχι από τον λαό. Η λογική της ευγένειας, να ζητήσουν οι φοιτητές την αποχώρηση του ασφαλίτικου με βρίσκει....στο τρελοκομείο...
Πρός corsair: Έυχομαι ολόψυχα να σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις σε μία κοινωνία όπως την περιγράφεις (δεν την χαρακτηρίζω χουντική μόνο για να μην θιχτείς, εγώ πιστεύω οτι είναι), απλά όχι στην Ελλάδα.Ναι, αλλά και εμένα με λυπεί που με πρόσχημα το πανεπιστημιακό άσυλο, κάποιοι θα καταπατήσουν τα δικά μου δικαιώματα και μετά θα τρέξουν να κρυφτούν, όντες πραγματικοί θρασύδειλοι.
Εγώ πάλι, επειδή έχω συμπληρώσει 7ετία εντός του πανεπιστημιακού χώρου σπουδάζοντας ή μετέχοντας σε έρευνα καθόλη αυτή τη διάρκεια με συνέπεια ορισμένες αντίστοιχα θυσίες χωρίς κανένα αντάλλαγμα, κλαίω τα χρήματα του σπασμένου αυτοκινήτου μου, για τον απλούστατο λόγο πως δεν έχω σκοπό πληρώσω τα λεφτά που θα έπρεπε να είχαν πληρώσει οι γονείς του κάθε ηλιθίου για τον πάνε σε ψυχολόγο πρωτού ο αυνανισμός τον βλάψει ανεπανόρθωτα.
Όσο για τους φοιτητές, γιατί να κοροϊδευόμαστε? Όπως προείπα, και συμφώνησαν ορισμένοι, τα παιδάκια ζούνε σε μια παράλληλη πραγματικότητα, που καμία σχέση δεν έχει με ακαδημαϊκά ζητήματα, ιστορική γνώση και δημοκρατική σκέψη. Όπως ήμουν κι εγώ στα 17 μου, που γλεντούσα και έκοβα βόλτες 24/7.
Η λογική τους είναι μία: τα σπάμε για να περάσουμε καλά, και μετά κρυβόμαστε. Οκ, και εμένα μου αρέσει να εκτονώνομαι, κι εγώ είμαι οξύθυμος και επιθετικός ενίοτε, αλλά δεν τα βάζω με όλους και μετά κρύβομαι σαν την κότα πίσω από το άσυλο.
Και για το άσυλο, θα αποφασίσω εγώ, εσύ και ο κάθε πολίτης- όχι οι κατοικοεδρέυοντες γύρω από τη Στουρνάρη- λες και έχουν ιδιαίτερα προνόμια επί των υπολοίπων.Να μη μιλήσω για τα ΖΩΑ, που όχι μόνο πέταξαν χρώματα στο Γαλλικό Ινστιτούτο, αλλά παράλληλα κατέστρεψαν παρακείμενα αυτοκίνητα. Αν λοιπόν βλέπατε τα αυτοκίνητα σας παρδαλά ένα πρωί, με γεια σας και χαρά σας αν πάτε με χαρά να τα σκάσετε στο φανοποιό, αλλά για τσογλάνια- ΦΑΣΙΣΤΕΣ ούτε μισό ευρώ δε δίνω. Αντίθετα, ένα γερό χέρι ξύλο- ευχαρίστως.
Και στην τελική, οι μετέχοντες των δημοκρατικών διαδικασίων και όσοι αγωνίζονται για κάτι καλύτερο, δεν καίνε αυτοκίνητα, ούτε κρύβονται στο άσυλο. Όσοι το κάνουν αυτό, είναι απλά κοινοί εγκληματίες- ή μάλλον βάνδαλοι...
Δε ξέρω πως ακούγονται αυτά, αλλά το ύφος μου είναι καθόλα φιλικό απέναντι στους διαφωνούντες εντός του forum!
-
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι με την αιτιολογία της 'ασφάλειας' πολλοί φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν συνταγματικά τους δικαιώματα...Δικαιώματα...για λίγους...
Τα λεφτά που θα πληρώσουμε για το σπασμένο αυτοκίνητο δεν τα κλαίω γιατί δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που ημερησίως 'τρώνε' όλοι οι υπόλοιποι προκειμένου να φτιάξουν εξοχικά. Αυτά τουλάχιστον τα λεφτά δεν πήγαν για **πισίνα **
Α...οκ...μέχρι να καταφέρουμε να σταματήσουμε κάποιους να κάνουν 'εξοχικά' και 'πισίνες', ας κοιτάμε αμέτοχοι άλλους να καταστρέφουν δημόσια περιουσία.
Ωραία λογική!
-
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι με την αιτιολογία της 'ασφάλειας' πολλοί φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν συνταγματικά τους δικαιώματα...Για ποιο ακριβώς 'συνταγματικό δικαίωμα' μιλάμε; Άσυλο συνταγματικώς κατοχυρωμένο υπάρχει μόνο για την κατοικία.
Εντούτοις συνταγματικά κατοχυρωμένα είναι μεταξύ άλλων τα δικαιώματα
της περιουσίας, της ζωής και της υγείας, της προσωπικής ελευθερίας, της παιδείας, της έννομης προστασίας, της εργασίας. -
Εγω θα ρωτησω κατι απλο.
Τι καλο εχει δωσει το 'ασυλο' στην κοινωνια μας γενικα, απο την μεταπολιτευση και μετα????
Για το αναποδο υπαρχουν πολλα παραδειγματα........
-
Να συμπληρώσω ότι ΟΛΑ τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα (είπαμε ότι το 'πανεπιστημιακό άσυλο' δεν ανήκει σ'αυτά; το είπαμε.) ελέγχονται ως προς την άσκησή τους. Δεν είναι απόλυτα, αλλά έχουν ακραία όρια, πέραν των οποίων παύει η ισχύ τους. Έτσι το δικαίωμα του ασύλου της κατοικίας δεν ισχύει όταν έχει τελεστεί έγκλημα και ο εισαγγελέας εκδίδει ένταλμα σύλληψης ή έρευνας. Το δικαίωμα της ιδιοκτησίας ασκείται υπό προϋποθέσεις και περιορίζεται υπέρ του γενικότερου καλού.
Εδώ τώρα συζητάμε για την με κάθε κόστος και χωρίς όρους προστασία μιας κατάστασης που δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα , ενώ ασκείται εις βάρος προστατευόμενων δικαιωμάτων. -
Οι ρίζες του ασύλου (σχεδόν 900 χρόνια) είναι βαθιές και φτάνουν στο πανεπιστημιο της Μπολόνια, το αρχαιότερο της Δ.Ευρώπης.
Δεν ξεκίνησε έτσι αλλά γρήγορα εξελίσθηκε σε ένα χωρο ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.
Το ότι μερικά χρόνια τωρα παρουσιάζει προβλήματα, δε σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί.
Το 'πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι' καλό θα είναι να μην ισχύσει εδώ.Ασε που προσωπικα είμαι και άκρως αντίθετος σε κάτι 'εξυγιαντές' τύπου Χρύσανθου Λαζαρίζη(Δίκτυο21).
Για να ζητάει αυτός την κατάργησή του σημαίνει ότι καλώς υπάρχει το άσυλο.Θεωρώ θετική τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δεν κινδυνεύει το άσυλο.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 114418.htm -
Κανείς δεν ζητάει να καταργηθεί το άσυλο.
Απαιτούμε όμως να μην καταντάει άσυλο εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απαιτούμε όμως να μην καταντάει άσυλο εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου.Δεν παρακολουθω το τοπικ και βαριεμαι να διαβασω 18 σελιδες, αλλα να σου υπογραμμισω οτι το ασυλο ΔΕΝ καλυπτει αυτοφορα ποινικα αδικηματα ουτε αποτελει εμποδιο για να σταματησει καταδιωξη εγκληματια η οποια εχει ξεκινησει εκτος ασυλου.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δικαιώματα...για λίγους...
Τα λεφτά που θα πληρώσουμε για το σπασμένο αυτοκίνητο δεν τα κλαίω γιατί δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που ημερησίως 'τρώνε' όλοι οι υπόλοιποι προκειμένου να φτιάξουν εξοχικά. Αυτά τουλάχιστον τα λεφτά δεν πήγαν για **πισίνα **
Α...οκ...μέχρι να καταφέρουμε να σταματήσουμε κάποιους να κάνουν 'εξοχικά' και 'πισίνες', ας κοιτάμε αμέτοχοι άλλους να καταστρέφουν δημόσια περιουσία.
Ωραία λογική!
Α..οκ..μέχρι να καταλάβουμε ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτοί που φτιάχνουν εξοχικά και πισίνες (με δικά μας λεφτά) ας ασχοληθούμε με το άσυλο να περνάει η ώρα (και να περνάνε και τα λαμόγια καλά)
Είμαι ο μόνος που νομίζει ότι η ασυλία είναι πρόβλημα και όχι το άσυλο..?
Υ.Γ. Ξέρετε ποια ασυλία..είμαστε όλοι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους (και τσεπώνουν το μήνα όσα εγώ σε 2 χρόνια)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απαιτούμε όμως να μην καταντάει άσυλο εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου.Δεν παρακολουθω το τοπικ και βαριεμαι να διαβασω 18 σελιδες, αλλα να σου υπογραμμισω οτι το ασυλο ΔΕΝ καλυπτει αυτοφορα ποινικα αδικηματα ουτε αποτελει εμποδιο για να σταματησει καταδιωξη εγκληματια η οποια εχει ξεκινησει εκτος ασυλου.
Ναι ε; Το γνωρίζω, όπως το γνωρίζουν οι @#$%@ πρυτανικές αρχές.
Το να ρίχνεις μολότωφ στους αστυνομικούς ή σε περιουσίες πολιτών είναι κακούργημα. Οι αστυνομικοί απέξω λοιπόν, οι 'αναρχικοί' από μέσα και κρυφτούλι. Αφού οι αστυνομικοί έχουν το δικαίωμα να μπουν μέσα και να τους βγάλουν σηκωτούς, γιατί δεν το κάνουν; Ή ακόμα χειρότερα, γιατί οι πρυτάνεις δεν απαιτούν (όπως θα έπρεπε) να μπει η αστυνομία και να πετάξει έξω τους εγκληματίες που διαλύουν τις σχολές τους;
Επειδή κάνουν την πολιτική τους και γιατί έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το άσυλο είναι κάτι το θεϊκό, χωρίς περιορισμούς. Η δε αστυνομία δεν μπαίνει γιατί θα κατηγορηθεί περίπου σαν τους συνταγματάρχες του 74 από τα νεοταγάρια.
Όταν μάλιστα βλέπω να χαρακτηρίζεται το άσυλο 'συνταγματικό δικαίωμα', καταλαβαίνω απόλυτα το δίλημμα της αστυνομίας. -
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Υ.Γ. Ξέρετε ποια ασυλία..είμαστε όλοι ίσοι, αλλά κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους (και τσεπώνουν το μήνα όσα εγώ σε 2 χρόνια)Ναι, αλλά εσύ πληρώνεις περισσότερους φόρους !!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι ε; Το γνωρίζω, όπως το γνωρίζουν οι @#$%@ πρυτανικές αρχές.
Το να ρίχνεις μολότωφ στους αστυνομικούς ή σε περιουσίες πολιτών είναι κακούργημα. Οι αστυνομικοί απέξω λοιπόν, οι 'αναρχικοί' από μέσα και κρυφτούλι. Αφού οι αστυνομικοί έχουν το δικαίωμα να μπουν μέσα και να τους βγάλουν σηκωτούς, γιατί δεν το κάνουν; Ή ακόμα χειρότερα, γιατί οι πρυτάνεις δεν απαιτούν (όπως θα έπρεπε) να μπει η αστυνομία και να πετάξει έξω τους εγκληματίες που διαλύουν τις σχολές τους;
Επειδή κάνουν την πολιτική τους και γιατί έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το άσυλο είναι κάτι το θεϊκό, χωρίς περιορισμούς. Η δε αστυνομία δεν μπαίνει γιατί θα κατηγορηθεί περίπου σαν τους συνταγματάρχες του 74 από τα νεοταγάρια.
Όταν μάλιστα βλέπω να χαρακτηρίζεται το άσυλο 'συνταγματικό δικαίωμα', καταλαβαίνω απόλυτα το δίλημμα της αστυνομίας.Αν δεν δικαιολογειται να μην γνωριζουμε το νομο εγω κι εσυ, τοτε φαντασου κατα ποσο δικαιολογειται να μην τον γνωριζει ο επικεφαλης της εν λογω αστυνομικης δυναμης.
Επειδη λοιπον η αστυνομικη δυναμη ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι εχει δικαιωμα να επεμβει και ΔΕΝ το κανει, δινει το δικαιωμα σε πολλους (οι οποιοι εχουν παει σε απειρες πορειες και εχουν κοψει σχετικες φατσες) να καταληγουν στο συμπερασμα οτι η αστυνομια 'υποθαλπτει' τα 'επισοδεια' με αποτελεσμα να 'αγανακτησει' η κοινη γνωμη και να ζητησει απο μονη της την καταργηση του πανεπιστημιακου ασυλου. -
Αρχίσαν τα προεόρτια από την σχολή μου
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
http://athens.indymedia.org/display.php?articleId=5632Δίκιο έχουν και οι 2 πλευρές. Από την μία ο πρύτανης προσπαθεί να προστατέψει τον χώρο από τους κάφρους(όχι φοιτητές) και από την άλλη οι φοιτητές που βλέπουν τα ΜΑΤ να κλείνουν και να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο...
-
Όποιος έχει βρεθεί έστω και μία φορά τέτοιες ημέρες στο Πολυτεχνείο, θα γνωρίζει πολύ καλά ότι τα ΜΑΤ (τουλάχιστον ως φέτος) ουσιαστικά οδηγούσαν και έκλειναν τους «αναρχικούς» μέσα στο ΕΜΠ. Η τακτική είναι γνωστή, μόνο αν δεις πώς παρατάσσονται οι διμοιρίες στους γύρω δρόμους (σαν πορτιέρηδες σε ξενοδοχείο)
-
Στο πανεπιστήμιο βρίσκομαι έξι χρόνια. Όταν μιλούσα για συνταγματικά δικαιώματα αναφερόμουν και στο άσυλο αλλά όχι μόνο σε αυτό. Από όσο γνωρίζω το πανεπιστημιακό άσυλο είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα αλλά ευχαρίστως να αναθεωρήσω αν κάποιος εμφανίσει στοιχεία για το αντίθετο.
Το άσυλο υπάρχει για κάποιο λόγο...κάποιος είπε οτι μετά την μεταπολίτευση δεν προσφέρει τίποτα...σε αυτόν το μόνο που θα μπορούσα να απαντήσω με την προυπόθεση ότι έχει περάσει μέσα από τις αίθουσες του (διαφορετικά απλά θεωρώ οτι κακώς έχει άποψη)...είναι οτι στο πανεπιστήμιο συζητιούνται θέματα και εκφράζονται απόψεις οι οποίες εύκολα θα μπορούσαν να εξαφανιστούν χωρίς την βοήθεια του ασύλου, αυτό όμως είναι απλά η δική μου άποψη.
Επίσης ίσως ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει ότι 'πεφωτισμένοι' άνθρωποι στην Ελλάδα δεν θα ξαναβρεθούν.
Προσωπικά μικροεπεισόδια στην γιορτή του Πολυτεχνειού μπορώ να τα ανεχθώ διότι νιώθω ότι είναι ενα μικρό τίμημα που μπορώ να 'πληρώσω' προκειμένου να συνεχίσει η ύπαρξη του ασύλου....Υ.Γ. Πιστεύω οτι άτομα που δεν έχουν ζήσει στο πανεπιστήμιο πολύ δύσκολα θα καταλάβουν το τι γίνεται μέσα σε αυτά και καλό θα ήταν να αποφύγουν το θέμα. Αυτό όμως είναι καθαρά δική μου άποψη.
-
Δηλαδή ρε συ Κατερίνα για να διατηρηθεί το άσυλο πρέπει κάθε χρόνο να τα σπάμε????
Δηλαδή αν σου κάψουν το αυτοκίνητο θα τους πεις μπράβο???Μπορείς να μου πεις ένα θέμα και μια άποψη που αν καταργηθει το άσυλο δεν θα ακούγεται??? Μήπως οι φοβερές προεκλογικές αντιπαρέθεσεις των γλυφτών της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ με τους αιθεροβάμωνες των ΠΚΣ και των λοιπών αριστεριστικών οργανώσεων???
-
Κι εγώ συντάσσομαι αναφανδόν υπέρ του ασύλου.
Δεν μπορώ να δεχτώ την αστυνομοκρατία και μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο, ούτε κατά διάνοια.
Σε περιπτώσεις εγκλημάτων μπορεί το άσυλο να αρθεί, κατ'εξαίρεση με πρυτανική απόφαση, και μόνο παρουσία εισαγγελέως. Αυτό προβλέπεται έτσι κι αλλιώς από το καταστατικό, και κανείς δεν διαφωνεί.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν φρόνιμη η απαγόρευση εισόδου σε εξωπανεπιστημιακά στοιχεία, αφ ης στιγμής, το πανεπιστήμιο είναι ένας τόπος ελεύθερης διακίνησης ιδεών, χωρίς να είναι επιλεκτικό σε ορισμένες ιδέες μόνο, και στους φορείς τους. Όλοι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτό.
-
Έχω περάσει από ένα από τα κέντρικα χωροταξικά, πανεπιστήμια της Αθήνας, την ΑΣΟΕΕ ,σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Έχω ζήσει καταστάσεις απείρου κάλλους με τους περιβόητους 'γνωστούς- άγνωστους'.
Σε καμία περίπτωση δεν είδα ένιωσα, κατάλαβα, ειδα, να απειλείται η ελευθερία έκφρασης ΚΑΝΕΝΟΣ.
Το αντιθετο θα ελεγα, οποιος ήθελε έλεγε, έκανε, και έγραφε ότι ήθελε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε κάθε επίπεδο, και καλα εκανε.
Και αυτο το βλεπουμε οχι μονο στα πανεπιστημια αλλα παντου.
Για ποια απειλή μιλάτε το 2005??
Η μόνοι απειλούμενοι σήμερα είναι όσοι δεν θέλουν να έχουν σχέση με όλα αυτά, οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα τους, όταν κάποιοι βέβαια τους κάνουν την χάρη να μην κάνουν κατάληψη στο πανεπιστήμιο, για ψύλλου πήδημα, απειλουμενοι ειναι οι καταστηματαρχες και οι ιδιοκτητες αυτοκινητων που εχουν την ατυχια να μενουν κοντα στην περιοχη του ΕΜΠ.
Επανειλημμένως έχει γίνει κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ για γελοία πράγματα με αποτέλεσμα και μαθήματα να χάνονται και στο τέλος να έχουν γίνει σημαντικές ζημίες στις υποδομές του πανεπιστημίου (μια χρονιά το 1995 νομιζω, έκαψαν την αίθουσα υπολογιστών).
Όλοι αυτοί οι φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό καταστηματαρχες και γείτονες δεν έχουν άσυλο, ειναι εκτεθειμένοι σε όλους τους αλήτες που η αστυνομία δεν τολμά να συλλάβει γιατί θα τους πουν οι Τσιαμτσικες φασίστες...
Γι΄ αυτή την ελευθερία μιλάτε??
Γι' αυτό το άσυλο υπερθεματίζετε??Έχετε παει ποτέ σε συνέλευση φοιτητών πανεπιστήμιου να δείτε την ελευθέρια λόγου και ‘έργων’ που υπάρχει??
Τα βρισίδια και πολλές φορές το ξύλο είναι σε ημερήσια διάταξη.....αυτοί οι κανίβαλοι έχουν ανάγκη από προστασία του άσυλου μόνο και μόνο για να έχουν εξασφαλισμένοι την ασυδοσία που λειτουργούν.Και αν αυτά συμβαίνουν στην ΑΣΟΕΕ που λειτουργικά είναι αρκετά καλά οργανωμένο πανεπιστήμιο.... φανταστείτε τι γίνεται σε άλλα.
Χθες έγινε φασαρία διότι ο πρύτανης ήθελα να κλείσει το πανεπιστήμιο ώστε να μην μπουν μέσα οι γνωστοί άγνωστοι.......και το ξανακάνουν ρημάδι, αλλά σε κάποιους εκφραστές της ελευθερίας και μαχητές της κοινωνίας χάλαγε τα σχέδια του τριημέρου... διότι που θα κρυφτούν όταν τα κάνουν ρημαδιό.
Πλέον το πράγμα με το παραμύθι του ασύλου έχει ξεφύγει από κάθε λογική και έχει γίνει ίσο με την ασυδοσία....και μάλιστα έχει και φανατικούς υπέρμαχους.
Αυτό τον παραλογισμό δεν μπορώ να τον καταλάβω.-
Ασφαλιτικο μεσα στο ΕΜΠ!