-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Τι Κάνετε τέτοια ώρα μέσα????Κάποιοι είχαν ραντεβού αλλά ούτε αυτό δεν τους κράτησε μακριά??
Ποιοί; Αυτοί που 'waiting my date to ring the bell';;;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι Κάνετε τέτοια ώρα μέσα????
Κάποιοι είχαν ραντεβού αλλά ούτε αυτό δεν τους κράτησε μακριά??
Ακριβώς αυτοί . (Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε)
-
να χαιρετίσω και εγω την βραδυνή παρέα
εμεις απο μουσικούλα την βγαζουμε με πολυ λαικο τραγουδι,καποιοι εδω περα εχουνε ντερτια
Γιαννης απο Αγγλια
-
αν ήταν καλοκαίρι τώρα θα ξημέρωνε
-
σωστά
εγώ το βαράω και τώρα..
προσπαθώ να γράψω ένα πρόγραμμα αλλά τον τελευταίο μήνα κάτι έχω πάθει και δε μπορώ να συγκεντρωθώ -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Τι Κάνετε τέτοια ώρα μέσα????
Κάποιοι είχαν ραντεβού αλλά ούτε αυτό δεν τους κράτησε μακριά??
Ακριβώς αυτοί . (Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε)
ήταν σύντομο το date -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ήταν σύντομο το dateΑυτό που λέμε 'ξεπέτα';
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ήταν σύντομο το dateΑυτό που λέμε 'ξεπέτα';
Μήπως ήρθαν οι πίτσες και δεν ήταν ραντεβού;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
εχω πιει καμποσο με το πολυ ζορι γραφω και δυστυχως θυμαμαιλογια λογια λογια υποσχεσεις παντα εννοειται και το ρωτας τι ερωτησεις ειναι αυτες κλαμα στενοχωρια αδικα χρονος ολα
Άτιμες γυναίκες! Κουράγιο, θα περάσει...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
η μαλακια που με δερνειτι φταινε οι γυναικες?
παντα ετσι ηταν ετσι θα ειναι για παντα
εγω τι κανω ειναι το θεμα
Προς το παρόν, πίνεις! Κλείσε το pc, βάλε μουσική και απόλαυσε τη θλίψη σου...
Ενδέχεται να χρειαστεί να το κάνεις λίγες φορές ακόμα. Μετα, σταματάς, το αφήνεις πίσω και προχωράς παρακάτω...
-
γ@μησέ τα φίλος..
σε νιώθω απόλυτα..
αλλά δε γίνεται τίποτααν δε σου περάσει, απλά γράψτα όλα και κοίτα να περνάς καλά..
μην ξεχνάς ότι κανείς δε θα νοιαστεί πιο πολύ για σένα από τον εαυτό σου.. -
έλα μωρέ άστην αυτή ρε
πάντως μου'φτιαξες τη διάθεση, γιατί περίμενα να διαβάσω άλλα
το θέμα είναι πάντως, απ'ότι έχω δει εγώ, ότι ερωτεύεσαι μία φορά ρε παιδί μου..
την οποία αυτή φορά τα κάνεις σκ@τα, και το πολύ-πολύ να την ξαναπατήσεις καναδυο φορές ακόμα.. αλλά και πάλι όχι όσο την πρώτη μάλλον.
Μετά τα γράφεις όλα ζμπετσ σου και απλά μπορεί να είσαι με κάποια, να την αγαπάς ξερώ'γω γιατί είναι καλή κοπέλα ή ο,τιδήποτε, αλλά να μην είσαι ερωτευμένος, ή να μη δίνεις δεκάρα.
πάντως το ποτάμι δε γυρνάει πίσω, τουλάχιστον έτσι φαίνεται (μακάρι να βγω ψεύτης) -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
εχω πιει καμποσο με το πολυ ζορι γραφω και δυστυχως θυμαμαιBruce ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα!!
-
Καλημερα Bruce!
Εγώ, για άλλη μια φορά δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δε πάει 4 το πρωϊ. Μάλλον πρέπει να κόψω τον μεσημεριανό ύπνο...
-
Καλημέρες και από μένα..
Παλεύω ένα προγραμματάκι στην C και αν δεν το λύσω δεν πρόκειται να πέσω στο κρεβάτι (παρόλο που με καλεί συνεχώς)..
-
Και εγώ υποτίθεται ότι γράφω κάτι για τη δουλειά, αλλά προχωράει με απελπιστικά αργούς ρυθμούς.......
Καλημερούδια!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλημέρες και από μένα..Παλεύω ένα προγραμματάκι στην C και αν δεν το λύσω δεν πρόκειται να πέσω στο κρεβάτι (παρόλο που με καλεί συνεχώς)..
c ή c++;
εδώ είμαι εγώ να βοηθήσω
-
Παρών κι εγώ. Δυστυχώς όχι με πολλή ευχαρίστηση απόψε
-
C σκέτη.. ++ από το νέο έτος..
Μετατροπή δυαδικού σε δεκαδικό προσπαθώ να κάνω αλλά πάντα κάπου το χαλάω..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρών κι εγώ. Δυστυχώς όχι με πολλή ευχαρίστηση απόψεεχουν γραφτει πολλα απο το απογευμα για να σε κανουν να γελασεις! Ψαξε!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]