-
Κριμα για την ατυχη κοπελα
Ο οδηγος πρεπει να πληρωσει......
ΥΓ:αν δεν εβρισκαν τα σημαδια θα την ειχε γλιτωσει???
-
Χωρίς να έχω ακούσει την είδηση καλά, μήπως δεν την χτύπησε αυτός αλλά κάποιος άλλος και αυτός μεθυσμένος όπως ήταν την παρέσυρε; Το λέω αυτό γιατί δεν είναι δυνατόν να χτυπήσεις κάποιον χωρίς να το καταλάβεις αλλά και να τον παρασύρεις για 3 χιλιόμετρα!!
-
λιγο να χε πιει, λιγο να κοιτουσε αλλου εκτος δρομου, παει η γυναικα!
-
Μόλις άκουσα ότι η γυναίκα ήταν κουλουριασμένη στην άσφαλτο πριν τη χτυπήσει το αυτοκίνητο!! και ότι το αλκοτέστ έδειξε λίγο πάνω από το όριο. Ποιος ξέρει τη ακριβώς έγινε.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Πρωτοφανές τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στις Τρεις Γέφυρες. Ένας 26χρονος οδηγός χτύπησε και σκότωσε νεαρή γυναίκα, την οποία έσυρε σε απόσταση πάνω από 3χλμ.
Ο οδηγός ανέφερε ότι δεν κατάλαβε το παραμικρό και συνέχισε την πορεία του μέχρι το σπίτι του, στην οδό Αλκιβιάδου 45 στην πλατεία Ατικής, όπου διαπίστωσε τι είχε συμβεί.
Εκεί, όταν σταμάτησε για να κατέβει μαζί με δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο διαπίστωσαν πως κάτω από το όχημα υπήρχε το σώμα της άτυχης νεαρής.
Αυτόπτες μάρτυρες που τους ακολουθούσαν με τα δικά τους οχήματα έφθασαν στο σημείο και μαζί με τον οδηγό, που είχε πάθει σοκ, ειδοποίησαν την Τροχαία.
Τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, αλλά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, πρόκειται γιά αλλοδαπή, πιθανότατα Πολωνή νεαρής ηλικίας.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, το οποίο διενεργεί προανάκριση. Αργότερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Από το αλκοτέστ που του έγινε διαπιστώθηκε πως η περιεκτικότητα αλκόολ στο αίμα του ήταν 0,50, δηλαδή πάνω απο το όριο, αλλά όχι σε βαθμό τέτοιο που να μην έχει επίγνωση του τι συμβαίνει.
Ο ίδιος μάλιστα ο 26χρονος δήλωσε ότι επέστρεφε με τις δύο φίλες του από διασκέδαση και πως είχε καταναλώσει μόνο δύο ποτά.
αντε ο οδηγος...οι δυο συνεπιβαινουσες που ηταν?
-
Πολυ περιεργη υποθεση παντως
Ακουσα στις ειδησεις οτι ειχε τη μουσικη πολυ δυνατα,αλλα ειναι δυνατον για 3 χλμ να μην εχει παρει χαμπαρι τιποτα????
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η 65άρα ευρώ είναι σίγουρη ταρίφα (και ορθώς) για όποιον παρκάρει σε διάβαση αναπήρων. Όμως σε σημείο που πολύ συχνά τη στήνουν αστυνομικοί για ζώνη, κράνος, δακτύλιο, καυσαέρια στην πλατεία Κουμουνδούρου στην Αθήνα, ιδού τι είχαν κάνει επί μέρες χωρίς, προφανώς, να τους ενοχλήσει κανείς.Επαναφέρω τη δημοσίευση, γιατί αυτοί οι κάδοι που πατάνε πάνω σε διάβαση τυφλών έκλεισαν αισίως τους 2 μήνες στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ απέναντι συχνά κάνουν μπλόκα για κράνη-καυσαέρια-δακτύλιο περιπολικά της τροχαίας. Επίσης καθημερινά περνάνε και μοιράζουν κλήσεις δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Αθηναίων. Αυτό όμως δεν το πειράζει κανείς.
Το ωραίο ήταν που σήμερα πάρκαρα εκεί δίπλα και βλέπω να έρχεται ένας με μοτοσυκλέτα πάνω στο πεζοδρόμιο και να με κοιτάζει. Τον ρωτάω αν συμβαίνει κάτι και τι μου λέει (ευγενικά πάντως): 'Φίλε, επειδή είναι αυτός ο κάδος εκεί πέρα και περνάνε μηχανάκια από εδώ [σ.σ. από το πεζοδρόμιο, ανάμεσα στο δεντράκι και τα αυτοκίνητα], κλείσε τον καθρέφτη σου για να μην στον σπάσει κανείς'. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πολυ περιεργη υποθεση παντωςΜόνο το αλκοτέστ δεν αρκεί στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα γίνει και τοξικολογική εξέταση των επιβατών....
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω στο Carspotting.
Porsche Cayenne χθες να την κουβαλάει οδική βοήθεια.
Sorry δεν τράβηξα foto. -
Όλα χαλάνε κάποια στιγμή.
-
Το ξέρω οτι χαλάνε αλλα δεν είναι λίγο αστείο; !!!!
-
Ο χρήστης Alexakis84 έγραψε:
Sorry δεν τράβηξα foto.Ή χάλασαν πολλές Cayenne χτές ή είδαμε την ίδια!
Την πέτυχα στην Μεταμορφώσεως, στην Καλαμαριά.
Δε χωρούσε καλά-καλά πάνω στην καρότσα -
αλλη μια καγιεν τουρμπο χθες με οδηγο 22-15 ετων, να βαζει λαδια σε βενζιναδικο γιατι του αναψε ενδειξη...
δεν ειναι του γουστου μου παντως αυτο το πραμα παρα τη χλιδη του...
-
Τα 450 άλογα με τα 63 κιλά ροπής είναι του γούστου σου?
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δε χωρούσε καλά-καλά πάνω στην καρότσαΕγω παιδια την πετυχα την ωρα που την φορτωνε...
Το αμαξι εμεινε στην Κρηνη! Πηγε για μαλλι ο τυπος και βγηκε κουρεμενος... -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δε χωρούσε καλά-καλά πάνω στην καρότσαΕγώ στην αρετσού. Μάλλον την ίδια είδαμε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα 450 άλογα με τα 63 κιλά ροπής είναι του γούστου σου?Στα ίδια λεφτά με τα ίδια άλογα, βγάζει κι ΑΛΛΑ αυτοκίνητα ΔΡΟΜΟΥ η Πόρσε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα 450 άλογα με τα 63 κιλά ροπής είναι του γούστου σου?Και τι σημαίνει αυτό βρε Kid? Υπάρχουν νταλίκες που βγάζουν περίσσοτερα άλογα και ροπη
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα 450 άλογα με τα 63 κιλά ροπής είναι του γούστου σου?
Στα ίδια λεφτά με τα ίδια άλογα, βγάζει κι ΑΛΛΑ αυτοκίνητα ΔΡΟΜΟΥ η Πόρσε
Ναι αλλα δε πάνε στα βουνά
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!