-
Ο χρήστης diva έγραψε:
http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_product.php?show_cat=10&show_product=416100
αυτες χρησιμοποιω εγωΤα παραγγέλνεις από το Ιντερνετ ή υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος στην Αθήνα?
Στο πρακτικερ τις βρισκω.
-
Eγω παιρνω το κερι της TURTLE WAX και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.μαλιστα εχει και ενα σφουγγαρακι η συσκευασια για να απλωνεις με αυτο,το κερι.
-
Παιδιά το ρετσίνι και γενικά υπολείματα απο δέντρα πως βγαίνουν?
-
Ο χρήστης sumik έγραψε:
Παιδιά το ρετσίνι και γενικά υπολείματα απο δέντρα πως βγαίνουν?αν ψαξεις ολες τις προηγουμενες σελιδες,ολο και κατι θα βρεις....
Εγω ειχα παρει απο Autoplus ενα ειδικο καθαριστικο που το ψεκαζες,το αφηνες λιγακι και μετα με νερο υπο πιεση,εφευγαν τα παντα(κουτσουλιες,ρετσινι κτλ)
-
Ο χρήστης sumik έγραψε:
Παιδιά το ρετσίνι και γενικά υπολείματα απο δέντρα πως βγαίνουν?Είχα και εγώ μια ωραιότατη τσάμπα από ρετσίνι στο παμπρίζ για εβδομάδες... Το έτριψα με διάφορα καθαριστικά , δοκίμασα μέχρι και πετρέλαιο αλλά τίποτα! Τελικά δοκίμασα ασετόν σε ένα βαμβάκι και εξαφανίστηκε εντελώς χωρίς καν να το τρίψω!
Διατηρώ μια επιφύλαξη όμως τι επίδραση θα μπορούσε να έχει το ασετόν στο βερνίκι/χρώμα του αυτοκινήτου σου....
-
Για να βγάλεις το ρετσίνι, αν δε διαθέτεις ειδικό καθαριστικό, αρκεί ένα βαμβάκι με λάδι και ξύδι(δεν κάνω πλάκα!)
-
ζεστό νερό σε μια πετσέτα και λίγο λάδι..
guarantee καθάρισμα χωρίς να κάνεις ζημιά σε βερνίκι.. -
Μήπως έχει δει κανείς self-service πλυντήριο στα νότια (Ν.Σμύρνη, Καλλιθέα, Φάληρο, Άλιμος κλπ κλπ.); Έχω δει μόνο στα ΒΠ...
-
Υπάρχει ο Μπουρμπουλήθρας στην Καλλιθέα, ένα χαμηλά στη Θησέως προς Ποσειδώνος (Τζιτζιφιές) και ένα άλλο δίπλα στον 'Σαλονικιό'.
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Διατηρώ μια επιφύλαξη όμως τι επίδραση θα μπορούσε να έχει το ασετόν στο βερνίκι/χρώμα του αυτοκινήτου σου....
To διαλύει. Ούτε οινόπνευμα, αφήνει θαμπάδα.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Υπάρχει ο Μπουρμπουλήθρας στην Καλλιθέα, ένα χαμηλά στη Θησέως προς Ποσειδώνος (Τζιτζιφιές) και ένα άλλο δίπλα στον 'Σαλονικιό'.thanks θα τα τσεκάρω!
-
Χμμμ.... εννοούσα που πλένεις μόνος σου το αυτοκίνητο (παροχή ζεστού/κρύου νερού με πίεση, πλυστικού κλπ). Οι Μπουρμπουλήθρες από ότι είδα είναι απλά αυτόματα πλυντήρια...
-
Τις επίμονες στάμπες από τα φρένα στους μπροστινούς τροχούς (αλουμινίου) πώς τις βγάζουμε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τις επίμονες στάμπες από τα φρένα στους μπροστινούς τροχούς (αλουμινίου) πώς τις βγάζουμε;Εγω χωνω μεσα το χερι μου με το σφουγγαρι και τριβω οσο κουνιουντι τα δακτυλα . Ειναι οντως παλκουκι με τις αλουμινιου...
-
Μήπως έχει δει κανείς self-service πλυντήριο στα νότια (Ν.Σμύρνη, Καλλιθέα, Φάληρο, Άλιμος κλπ κλπ.); Έχω δει μόνο στα ΒΠ...
Υπάρχει στην Αλίμου, κατεβαίνοντας προς παραλία και περνώντας το ύψος του Carrefour, μετά από 100μ δεξιά.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Τις επίμονες στάμπες από τα φρένα στους μπροστινούς τροχούς (αλουμινίου) πώς τις βγάζουμε;
Εγω χωνω μεσα το χερι μου με το σφουγγαρι και τριβω οσο κουνιουντι τα δακτυλα . Ειναι οντως παλκουκι με τις αλουμινιου...
Δεν λέει για το εσωτερικό, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα βουρτσάκι σαν αυτό για τα πιάτα (πλαστικό καλύτερα), μιλάει για τις στάμπες που δεν βγαίνουν με σφουγγάρι. Ούτε εγώ μπορώ να τις αφαιρέσω.
-
καθαριστικο ζαντων;;;
-
Πως καθαρίζεται το δερμάτινο τιμόνι;
Δεν θα ήθελα να βάλω κάποιο έτοιμο καθαριστικό περιποίησης, που πιθανον να 'ποτίσει' μεσα στο δερμα, ουτε να δημιουργηθεί κάποια γυαλάδα!
Το πιο απλό και φυσικό καθάρισμα.
Με σκέτο νερό θα καθαρίσει; Θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο δέρμα;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δεν θα ήθελα να βάλω κάποιο έτοιμο καθαριστικό περιποίησης, που πιθανον να 'ποτίσει' μεσα στο δερμα, ουτε να δημιουργηθεί κάποια γυαλάδα!
ΕυχαριστώΕγώ το δικό μου το καθαρίζω με υγρό πανάκι Swiffer. Καθαρίζει, δεν αφήνει λεκέδες, δεν γυαλίζει και μοσχοβολά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΕυχαριστώΕγώ το δικό μου το καθαρίζω με υγρό πανάκι Swiffer. Καθαρίζει, δεν αφήνει λεκέδες, δεν γυαλίζει και μοσχοβολά!
,
Με το βετεξ λιγο βρεγμενο. Δεν ξερω ομως αν πρεπει να του βαζουμε τιποτα συντηρητικο για να τρεφεται και να μη χαλασει αν και ισως να γλυστρα ομως...
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ