-
σε ποια σχολη εισαι εαν επιτρεπετε?
-
Πληροφορική είμαι στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων..
-
δυσκολη σχολη, θελει πολυ διαβασμα. εχει πολλα μαθηματικα.
παρακολουθεις τις παραδωσεις?
-
Ναι, παραδόσεις πάω και τα καταλαβαίνω.. Με λίγο διάβασμα κατι θα περάσω..
-
με το καλο να παρεις το πτυχιο.
-
Αργώ ακόμα, τουλάχιστον 4 χρόνια..Ευχαριστώ πάντως.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
δυσκολη σχολη, θελει πολυ διαβασμα. εχει πολλα μαθηματικα.παρακολουθεις τις παραδωσεις?
Τώρα εσύ βαλτός είσαι; Άσε το παιδί λίγο να ξεσκάσει....
Πάντως γενικά υπάρχουν δύο δρόμοι: ή φροντίζεις να μην χάσεις επαφή με το τι γίνεται στο αμφιθέατρο (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ξημεροβραδιάζεσαι λύνοντας γραμμική άλγεβρα και ανάλυση) ή κοιτάζεις να ευχαριστηθείς τον 1ο χρόνο, περνάς κάνα-δυο-τρία μαθήματα και γράφεσαι του χρόνου με το καλό στο 1ο εξάμηνο!
Ό,τι κάνουμε να το κάνουμε σωστά! -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
δυσκολη σχολη, θελει πολυ διαβασμα. εχει πολλα μαθηματικα.
παρακολουθεις τις παραδωσεις?
Τώρα εσύ βαλτός είσαι; Άσε το παιδί λίγο να ξεσκάσει....
Πάντως γενικά υπάρχουν δύο δρόμοι: ή φροντίζεις να μην χάσεις επαφή με το τι γίνεται στο αμφιθέατρο (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ξημεροβραδιάζεσαι λύνοντας γραμμική άλγεβρα και ανάλυση) ή κοιτάζεις να ευχαριστηθείς τον 1ο χρόνο, περνάς κάνα-δυο-τρία μαθήματα και γράφεσαι του χρόνου με το καλό στο 1ο εξάμηνο!
Ό,τι κάνουμε να το κάνουμε σωστά!δεν ειπα τιποτε. απλα ειπα οτι οι σχολη αυτη εχει πολλα μαθηματικα. εχει και καποια ηλεκτρονικα. τιποτε αλλο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λέτε να το κάνω σύστημα το 6 και 32? Ηλέκτρα, οι κακές παρέες φταίνε..Το βλεπω Δημητρη!! Δεν πειραζει ομως, κι αυτα χρειαζονται!! Αλλα να σε δω πως θα σηκωνεσαι στις 8 να πηγαινεις στα μαθηματα σου!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λέτε να το κάνω σύστημα το 6 και 32? Ηλέκτρα, οι κακές παρέες φταίνε..
Το βλεπω Δημητρη!! Δεν πειραζει ομως, κι αυτα χρειαζονται!! Αλλα να σε δω πως θα σηκωνεσαι στις 8 να πηγαινεις στα μαθηματα σου!!
Δεν σηκώνομαι.
Σήμερα πήγα στις 12, πιο νωρίς δεν μπορούσα να ξυπνήσω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το βλεπω Δημητρη!! Δεν πειραζει ομως, κι αυτα χρειαζονται!! Αλλα να σε δω πως θα σηκωνεσαι στις 8 να πηγαινεις στα μαθηματα σου!!
Δεν σηκώνομαι.
αλλοι 3ο ετος και δεν πανε καθολου και ας σηκωθηκαν απο τις 8:30
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Δεν σηκώνομαι.
αλλοι 3ο ετος και δεν πανε καθολου και ας σηκωθηκαν απο τις 8:30
The same here
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
The same here
τι θα κανουμε με την περιπτωση μας? εγω καθε μερα που ξυπναω πειθω τον εαυτο μου οτι εξω βρεχει και αστραφτει και γινεται κατακλεισμος για να μη σηκωθω απο το κρεβατι!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
The same here
τι θα κανουμε με την περιπτωση μας? εγω καθε μερα που ξυπναω πειθω τον εαυτο μου οτι εξω βρεχει και αστραφτει και γινεται κατακλεισμος για να μη σηκωθω απο το κρεβατι!
Α, είναι πολύ απλό. Θα πάτε στον πρόεδρο της σχολής και θα του πείτε να βάλει τα μαθήματα πιο αργά. Είναι για το καλό όλων σας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
The same here
Α, είναι πολύ απλό. Θα πάτε στον πρόεδρο της σχολής και θα του πείτε να βάλει τα μαθήματα πιο αργά. Είναι για το καλό όλων σας.
αυτο δεν ειναι λογικη γιατι αν μετακινηθουν 3 ωρες τα μαθηματα αργοτερα αυτοματα θα μετακινηθει και 3 ωρες αργοτερα ο υπνος !
μια τρυπα στο νερο -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
δυσκολη σχολη, θελει πολυ διαβασμα. εχει πολλα μαθηματικα.Αυτό καλώς ή κακώς είναι γεγονός. Άλλωστε η πληροφορική αναπτύχθηκε μέσα από τα μαθηματικά, είναι κλάδος τους.
Γι'αυτό και σε εμάς τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά και τα άλλα μισά πληροφορικά. Διάβασμα θέλει όντως αν είναι να μην γίνεις 'αιώνιος'.Πάντως kid βλέπω πως έχεις βολευτεί καλά στα μέρη μου
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πάντως kid βλέπω πως έχεις βολευτεί καλά στα μέρη μουΜια χαρά, μια χαρά.. Αν μου το λέγανε πριν 2 μήνες, δεν θα το πίστευα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως kid βλέπω πως έχεις βολευτεί καλά στα μέρη μου
Μια χαρά, μια χαρά.. Αν μου το λέγανε πριν 2 μήνες, δεν θα το πίστευα..
Σε ζηλεύω...πριν από 7 χρόνια είχα περάσει Γιάννενα και τα άφησα για να έρθω Αθήνα ανέβηκα για μια εβδομάδα μόνο για την εγγραφή και μετά πήρα τον δρόμο της επιστροφής.Απίστευτη πόλη,φοβερές πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις,νυχτερινή ζωή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την Αθήνα.
Καλή φοιτητική ζωή κι από εμένα -
Γειααααα..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πάντως kid βλέπω πως έχεις βολευτεί καλά στα μέρη μου
Μια χαρά, μια χαρά.. Αν μου το λέγανε πριν 2 μήνες, δεν θα το πίστευα..
Σε ζηλεύω...πριν από 7 χρόνια είχα περάσει Γιάννενα και τα άφησα για να έρθω Αθήνα ανέβηκα για μια εβδομάδα μόνο για την εγγραφή και μετά πήρα τον δρόμο της επιστροφής.Απίστευτη πόλη,φοβερές πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις,νυχτερινή ζωή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την Αθήνα.
Καλή φοιτητική ζωή κι από εμέναε καλα μην ορκιζεσαι για την νυχτερινη ζωη! Στην αθηνα εχει απιστευτα jazz/blues μαγαζια και ροκαδικα , θεατρα κλπ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]