-
GIA XARA
RE PAIDIA POSO MPOREI NA KOSTIZEI AYTO TO MIKRO SUV
H TIMH TOU 8A EINAI STA IDIA ME TO TERIOS(17000-18000) H' 8A EINAI POLY AKRIVOTERO,KATI AKOUSA GIA 20000 KAI PANO
AN GNORIZEI KANEIS 8A MOU ELINE TIN APORIA, EYXARISTO -
GIA XARA
H TIMH TOU 8A EINAI STA IDIA ME TO TERIOS(17000-18000) H' 8A EINAI POLY AKRIVOTERO,KATI AKOUSA GIA 20000 KAI PANO
GIA XARA
το ειδε κανεις στην εκθεση στο ελληνικο ?
εχει κανεις νεα να μας πει ποτε θα κυκλοφορησει και τα σχετικα? -
Το είδα στην έκθεση (ένας απο τους λόγους που πήγα), δυστηχώς ηταν κλειδωμένο και σε βαρθρο. Με χάλασαν πολυ τα πίσω ταμπούρα, έλεος πια εν έτει 2005 με αυτη την κακή συνήθεια (βλέπε νεο GV). Κατα τα άλλα ειναι οπως τις φωτό που όμορφο.
Δυνατότητα κλειδωμα διαφορικού 50-50 και πίσω LSD δεν συγκράτησα περισσοτερα -
Ήμουν από τους τυχερους της Παρασκευής στα εγκαίνια.
Και βέβαια όπως τα περισσότερα, ήταν και αυτό ανοικτό.
Λοιπόν
εξωτερικά πανεμορφο, (βέβαια μην ξεχνάμε ότι είναι πρωτοτυπο με τεράστια ζαντολάστοιχα κλπ, κλπ.)
Δείχνει μικρό, αλλά έχει πάρα πολύ καλούς έως αριστους χώρους.
δεν είναι στενό πια, (εντάξει δεν είναι H3.. )
με τεράστοιο πορμπαγκαζ. ακουσα-διαβασα καπου για 380 λίτρα.
αυτό που με χάλασε κάπως, ήταν το ταμπλό του ειδικά η κονσόλα με τα χειριστήρια A/C και RC/D . δείχνουν φτηνά και ψεύτικα.
από΄τι έμαθα το σύστημα τετρακίνησης θα είναι το ίδιο.
Λέω να ξαναπάω στην έκθεση να το δω πάλι καλύτερα γιατί μου άρεσε.Για να δούμε τι θα λέει και στο δρόμο, και πότε θα βγει στην παραγωγη
-
Για περάστε από δω:
Νέο Daihatsu Terios
colnago2700 -
Θελω αυξηση γαμω το κερατο μου
-
Ο χρήστης ergenis έγραψε:
Θελω αυξηση γαμω το κερατο μου+1
-
Τιμη σαν του Terios φυσικα και δεν θα εχει μιας και ειναι αρκετα μεγαλυτερο και ειναι και 1500 κυβικα ο κινητηρας. Η τιμη του θα ειναι 22.000 με 26.000 ευρω σχεδον σιγουρα. Σιγα μην το αφησουν παρακατω, και απο οτι φαινεται θα κονταροχτυπηθει με το νεο Grand Vitara το 3θυρο!
Το ειδα απο κοντα και ηταν πολυ ωραιο! Σαν παρενθεση αναφερω οτι μου μοιαζει το πισω μερος του και απο τα πλαγια το καπω πολυ με το νεο Grand Vitara! Επισης οι πωλητες υποστηριζουν οτι δεν θα αντικαταστησει το Τεριος και οτι θα βγει μετα τον Απριλιο του 2006. Φυσικα αυτα ειναι φιδια τα οποια τα εχουμε ξανακουσει απο την Suzuki για την αλλαγη του Vitara!! Μου ειπε οτι θα βγαινουν παραλληλα στην παραγωγη και τα δυο μοντελα! Αλλο παραμυθι δεν ειχε προχειρο να μου πει... Αυτα τα νεα για την ωρα! -
Οι πληροφορίες μου είναι ότι 'βγαίνει' Ευρώπη Ιανουάριο 2006. Δυστυχώς, νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία. Επίσης, το τελευταίο πρωτότυπο στο Τόκυο, είχε χώρο αποσκευών 320 λίτρα, όχι 380 που διάβασα κάπου, και ήταν και 5 πόντους στενότερο από το πρωτότυπο της Φρανκφούρτης.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για περάστε από δω:
Νέο Daihatsu TeriosΥπάρχει ήδη topic!!!!!
Aς μην χωρίζουμε τις πληροφορίες σε δύο σημεία...
PALI GIA TO DAIHATSU D-COMPACT