-
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές γιατί υπάρχουν και μερικοί σαν εμένα που δεν θα καταφέρουν να πάνε στην έκθεση!
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Renault F1. Τα κορίτσια τιμούν το 'Team Spirit' που γράφει πάνω το μονοθέσιο
Μακράν η καλύτερη φωτογραφία, φαίνεται με λεπτομέρεια η αεροδυναμική μελέτη....μάνα μου:lol:
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αυτοκίνητο + το ομορφότερο κορίτσι της έκθεσης. Αν ήμουν πρόεδρος... Citroen C6.
Σπύρο τι είπες στο κορίτσι και σου χαμόγελασε έτσι? Ατιμούλη...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σπύρο τι είπες στο κορίτσι και σου χαμόγελασε έτσι? Ατιμούλη...Το username του.
(Την επόμενη φωτογραφία, δε την δημοσίευσε, γιατί δείχνει τη κοπέλα να πέφτει κάτω από τον γλωσσοδέτη, και τα γέλια)
-
.
Σχόλια (από αυτά που είδα γιατί δε μπόρεσα -φυσικά- να πάω και να μπω σε όλα):
[list:2qhg5t8d][:2qhg5t8d]Suzuki Swift (το πρώτο πρώτο με της γκρι ζάντες) (μέσα/έξω). Μιας και δε ρώτησα εκεί, θα ήθελα να μου πει κάποιος ποια έκδοση του μοντέλου είναι αυτή (η πρώτη πρώτη με τις γκρι ζάντες και την ενδιαφέρουσα εμφάνιση).[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Mitsubishi Lancer EVO IX. Τι να λέμε τι, το εσωτερικό είναι άκρως ικανοποιητικό.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Mitsubishi Concept Sportback: Καλή σχεδιαστική 'στροφή'...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Subaru Impreza WRX STI, και μέσα και έξω (κυρίως). Πολύ πιο όμορφο από τις δύο τελευταίες εκδόσεις. Μήπως το παρακάνουν με τις αεροτομές όμως; Αυτή που τοποθετήθηκε στο τελείωμα του ουρανού είναι υπερβολική.
Ωραίο και το εσωτερικό του.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Subaru Forester 2.0 & 2.5: Πολύ ωραίο εσωτερικό. Εξωτερικά προτιμώ το προηγούμενο.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Daihatsu Copen: Μινιμαλίστικο και φανταστικό![/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Alfa Romeo Brera: Άααααλλη μπάλα.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Alfa Romeo 159: Πανέμορφη μέσα έξω.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Mercedes B class: Ωραίο μέσα έξω, αλλά μου φάνηκε τρομερή η έλλειψη ορατότητας προς τα εμπρός λόγω της μεγάλης κλίσης του παρμπρίζ. Χάλι μαύρο η ηλιοροφή.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Mercedes Α class: Ωραία, αλλά μου φάνηκε τρομερή η έλλειψη ορατότητας προς τα εμπρός λόγω της μεγάλης κλίσης του παρμπρίζ όπως και στη Β class. Εδώ η ηλιοροφή ήταν όλα τα λεφτά.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Mercedes R class: Το περίμενα καλύτερο. Το μπροστινό μέρος ένα χάλι, ενώ το πίσω καλύτερο.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Audi A3 & Sportback: Πόσο κάνει;;; Πόσο;;; ( 2.0 TFSI DSG (όχι quattro) με 40+ ευρώ;;; Το άλλο με τον τοτό το ξέρουν;;; )[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Audi Q7: Χάλια μαύρα...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Audi RSQ: Ενδιαφέρον έκθεμα...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Audi RS4: Ωραίο...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Audi A4 DTM: Επίσης πολύ καλό... Λεπτομέρεια η απόληξη της πόρτας του πορτ-μπαγκάζ με μικρή αεροτομή από ανθρακονήματα, και η σχεδίαση του πίσω μέρους με τις εξατμίσεις και το διαχύτη ( ??? ).[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]BMW 1: **Κάλεσα βοήθεια για να βγω από το πίσω κάθισμα. **Απορώ πως κατάφερα και μπήκα μέσα... Εξωτερικά αδιάφορη και μπροστά καλή. How much???[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]BMW M5: Ποιο αυτοκίνητο; Έμεινα να κοιτάζω τα δισκόφρενα... Κορυφαίο...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]VW Jetta: ok, ένα μακρύ golf.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]VW Golf: Ok... Πολύ ωράιο το R32.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]VW Golf Plus: Not bad.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]VW Passat: Ποιo Golf & ποιο Jetta; Μονόδρομος -ΙΜΗΟ- καθώς το value for money & το volume for money είναι παράγοντες που δε μπορεί κάποιος να βάλει στην άκρη... Επίσης η αίσθηση που έχεις μέσα στο Passat σε σχέση με τα άλλα δύο είναι φοβερή,[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]VW Fox: Μπααα...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Opel Signum: Μάλλον έχει αδικηθεί το αυτοκίνητο. Μου άρεσε.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Opel Astra: Τα γνωστά.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Opel Vectra OPC & Astra GTC OPC: Πολύ ωραία.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Aygo - C1 - 107: Μπαααα... Καλύτερα μεταχ. παρά αυτά... Για πολύ ειδικό κοινό...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Νew Honda Civic: Περίεργο όχημα...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Lamborghini Murcielago: Πολύ φαρδύ και άκρως εντυπωσιακό...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Ford SRV: Εντυπωσιακότατο. Πολύ όμορφο πρωτότυπο...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Ford Focus ST: Ένα πορτοκαλί Focus και τπτ παραπάνω. Που το RS της προηγούμενης γενιάς που το κοιτούσες και χάζευες;[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Ford Iosis: Πολύ ωραίο και εντυπωσιακό πρωτότυπο.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Renault Megane Trophy: και σκόνταψα στο σαγόνι μου...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Ferrari: Μόνο για πίστα...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Citroen C6: Εντυπωσιακό (από απόσταση)...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Seat Leon: Σκέτη απογοήτευση η κονσόλα του (μα τελέιως χάλια). Κατα τα άλλα καλό, αν και κάπως μικρά μου φάνηκαν τα παράθυρα...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Skoda Octavia 5 RS: Ωραίο, καλή τιμή.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Skoda Fabia 1.4 116PS: Λιτό, πολύ λιτό. Αντε να μπω στο RS μπας και δω τίποτα πιο ενδιαφέρον.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Skoda Yeti: Γιατί όχι;[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Fiat Grande Punto: Πολύ ωραίο εξωτερικά, απογοητεύτηκα από τη σχεδίαση εσωτερικά μπροστά. Ίσως γιατί το έξω δημιουργεί απαιτήσεις και προσδοκίες για το μέσα. Καλοί χώροι.[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]AIXAM: Αρχικά εντυπωσιάστηκα αλλά μετά είδα τα μηνύματα ΕΔΩ και το σκέφτηκα καλύτερα... Καλά το είπε ο manosk: 'Είπαμε, αυτοκίνητο πόλης, όχι γηπέδου γκολφ.'...[/2qhg5t8d]
[:2qhg5t8d]Saab 9-5 Sporthatch: Ωραίο...[/2qhg5t8d][/list:u:2qhg5t8d]Για την ώρα αυτά...
.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το εσωτερικο δεν ειναι και τοοοοσο ποιοτικο (οπως ειχα πει παλιοτερα)καλω τον γιαπωνεζο μαρτυρα υπερασπισης στην εδρα να καταθεσει!
Επειδη το ειχες πει και παλια μου ειχε μπει η απορια και κοιταξα ακριβως αυτο. Το εσωτερικό
Εμενα μου φανηκε καλυτερο απο τα προηγουμενα honda και κοντα στο accord.
Τωρα εσυ μπορεις να θεωρεις ότι αυτό δε σου είναι αρκετό?
Αλλα για 1,3 αυτοκίνητο εμενα μου φαίνεται καλό και ξερω ότι δε θα διαλυθεί όπως το megane mas σιγα σιγα.... (εχουμε 6 μαρκες στην οικογενεια και μαλωνουμε μεταξυ μας..... επειδη δε μας φτάνει μπαινουμε και στο forum) -
Φευγω για εκθεση!
-
Πηγα εχθες στην εκθεση .Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα.
Δεν ειδα περιπτερο :nissan,porsche,mercedes ! Ειχαν και εμενα μου διεφυγαν η δεν ηταν καν εκει?
Δωρακι η κατωθι φωτο απο κινητο k750!
(kai to kanoniko link : http://img482.imageshack.us/my.php?imag ... 0645yc.jpg )
Κατ'εμε τελεια φωτο!Ακουω και σχολια.. -
Ο χρήστης blaoulis έγραψε:
Δεν ειδα περιπτερο :nissan,porsche,mercedes ! Ειχαν και εμενα μου διεφυγαν η δεν ηταν καν εκει?
Δωρακι η κατωθι φωτο απο κινητο k750!(kai to kanoniko link : http://img482.imageshack.us/my.php?imag ... 0645yc.jpg )
Κατ'εμε τελεια φωτο!Ακουω και σχολια..Αν δεις σε προηγούμενες σελίδες, υπάρχουν φώτο από Nissan & Mercedes, Porsche δεν πρέπει να 'χει (παραείναι premium)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το εσωτερικο δεν ειναι και τοοοοσο ποιοτικο (οπως ειχα πει παλιοτερα)
καλω τον γιαπωνεζο μαρτυρα υπερασπισης στην εδρα να καταθεσει!
Επειδη το ειχες πει και παλια μου ειχε μπει η απορια και κοιταξα ακριβως αυτο. Το εσωτερικό
Εμενα μου φανηκε καλυτερο απο τα προηγουμενα honda και κοντα στο accord.
Τωρα εσυ μπορεις να θεωρεις ότι αυτό δε σου είναι αρκετό?
Αλλα για 1,3 αυτοκίνητο εμενα μου φαίνεται καλό και ξερω ότι δε θα διαλυθεί όπως το megane mas σιγα σιγα.... (εχουμε 6 μαρκες στην οικογενεια και μαλωνουμε μεταξυ μας..... επειδη δε μας φτάνει μπαινουμε και στο forum)coyote αφου εισαι hondaκιας προφανως θα ειχες συγκρατησει αυτα που ειχα γραψει στη δημοσιογραφικη παρουσιαση του civic στο εξωτερικο..
ειχα γραψει οτι το ταμπλω ξεγελαει στις φωτογραφιες και ειναι φτιαγμανο απο χειριστης ποιοτητας ελαφρυ πλαστικο.
το αν ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο δεν ειναι το θεμα. (ειναι? σιγουρα?)
το θεμα ειναι οτι το πλαστικο (ναι, σκετο πλαστικο) ειναι και λεπτο σαν ψευτικο και αμα το χτυπησεις λιγο ..γελας (κανει...αντιλαλο)
κανεις δεν εθιξε την αξιοπιστια της honda στους κινητηρες και γενικοτερα.
αυτο ελειπε.
ομως φιλε να εισαι ρεαλιστης και να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ για το ετος 2005 και για τον ανταγωνισμο.
επισης το νεο στυλ ταμπλω με τα οργανα διασπαρτα αριστερα-δεξια-πανω-κατω, για μενα ειναι ...μουφα. αυτη ειναι προσωπικη αποψη,
γιατι δεν πιστευω οτι στο ονομα του νεωτερισμου/εντυπωσιασμου θα πρεπει να σχεδιαζουμε οτι μας κατεβαινει...
χιλιες φορες ενα πιο συντηριτικο και μαζεμενο ταμπλω με καλης ποιοτητας υλικα, παρα ολα αυτα τα μπλιμπλικια εκει μεσα στην πλαστικουρα.
αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
δεν αμφιβαλλω οτι το Honda θα ειναι τερας αξιοπιστιας. απλως δεν μου αρεσει πολυ. οπως δεν μου αρεσει και το pokemon, digimon κλπ κλπεπισης, αφου τσακωνεστε που τσακωνεστε και μονοι σας για τα αμαξια, γιατι δεν βαζεις και την οικογενια να γραφει στο φορουμ να γινει πατιρντί?:D
-
Πάλι μπέρδεμα
υπάρχουν τρεις έννοιες που μπερδεύονται συνεχώς: ποιότητα, αξιοπιστία, πολυτέλεια
Ποιότητα είναι να μην ΤΡΙΖΕΙ το ταμπλό κι όχι τι ήχο κάνει κι αν είναι από 'καλό' ή μαλακό πλαστικό (αχ τι ωραίο που είναι να το χαϊδεύω )
Η αξιοπιστία δεν έχει καμία σχέση με τα πλαστικά επίσης, έχει να κάνει με ηλεκτρικά/μηχανικά
Πολυτέλεια έχει και η Rover ( ), από ποιότητα και αξιοπιστία όμως...
Και βέβαια να μην σχολιάσω τη μεγάλη επίδραση που έχουν τα μαλακά πλαστικά και τα δέρματα στο στρίψιμο
-
ρε lkar μαλλον δεν εχεις πιει καφε και θα μας τρελλανεις..
δηλαδη το ταμπλω του Α8 και το ταμπλω του fabia (κανενα απο τα δυο δεν θα τριξει ποτε)
ειναι ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ?????
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ρε lkar μαλλον δεν εχεις πιει καφε και θα μας τρελλανεις..δηλαδη το ταμπλω του Α8 και το ταμπλω του fabia (κανενα απο τα δυο δεν θα τριξει ποτε)
ειναι ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ?????
και τα δύο είναι ποιοτικά -αν δεν τρίξουν- το ένα είναι ΚΑΙ πολυτελές
-
.......μαλιστα
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
.......μαλιστα
προτιμάς τη χλιδή και την 'ποιότητα' της Rover 75, αντί μιας πλαστικούρας Avensis;
-
ξεφυγες. αλλο ειναι το θεμα.
το πλαστικο ή το μη-πλαστικο μετριεται και ΠΟΙΟΤΙΚΑ
like it or not. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ξεφυγες. αλλο ειναι το θεμα.
το πλαστικο ή το μη-πλαστικο μετριεται και ΠΟΙΟΤΙΚΑ
like it or not.το διαχώρισα ξεκάθαρα, άσχετα αν δεν το καταλαβαίνεις
-
Ο χρήστης blaoulis έγραψε:
Δωρακι η κατωθι φωτο απο κινητο k750!
(kai to kanoniko link : http://img482.imageshack.us/my.php?imag ... 0645yc.jpg )
Κατ'εμε τελεια φωτο!Ακουω και σχολια..Στοιχημα ότι μπήκες και πήγες αριστερα.... (αυτα που εχασες ειναι δεξια)
-
μαλιστα..
δηλαδη το τελειως σκληρο λεπτο πλαστικο που ομως δεν τριζει,
ειναι ποιοτικα ΙΔΙΟ με τα μαλακα πλαστικα και αλλα συχρονα υλικα που επισης δεν τριζουνε?
καλοι ειναι οι διαχωρισμοι σου, φτανει να εχουνε και νοημα..
-
Καλα ρε παιδια, τωρα Κυριακη πρωι ειναι, αφηστε την ποιοτητα, την αξιοπιστια και τη χλιδη και πατε καμια βολτιτσα! Τοσο ωραια μερα εξω!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μαλιστα..δηλαδη το τελειως σκληρο λεπτο πλαστικο που ομως δεν τριζει,
ειναι ποιοτικα ΙΔΙΟ με τα μαλακα πλαστικα και αλλα συχρονα υλικα που επισης δεν τριζουνε?
καλοι ειναι οι διαχωρισμοι σου, φτανει να εχουνε και νοημα..
perceived quality και σκέτο quality. Για μένα μετράει η ΟΥΣΙΑ που είναι να μην τριζει κι όχι το υλικό, η εμφάνιση κι η 'χλίδα'
(αχ τι ωραία που είναι τα πλαστικά μου )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
(αχ τι ωραία που είναι τα πλαστικά μου )πεστο ετσι ρε ανθρωπε να συννενοηθουμε!!
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]