-
Θοδωρη,δεν λεει αυτο ο κανονισμος Αλλα λεει,εξωπραγματικα. Ας μην το ξαναρχισουμε ομως, γιατι θα βγαλει σπυρια ο nass (καλοπροαιρετο Νασο).
-
Οπως βλέπεις έπαψα να ασχολούμαι
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θοδωρη,δεν λεει αυτο ο κανονισμος Αλλα λεει,εξωπραγματικα. Ας μην το ξαναρχισουμε ομως, γιατι θα βγαλει σπυρια ο nass (καλοπροαιρετο Νασο).Χρηστο, μου εξηγεις πως η προταση σου, θα λυσει το προβλημα στις τοπικες κοινωνιες που αναφερει ο lambis , που ειναι και το σοβαροτερο αιτιο για τον κανονισμο που υφισταται ? (καλοπροαιρετα παντα )
-
Χρηστο, μου εξηγεις πως η προταση σου, θα λυσει το προβλημα στις τοπικες κοινωνιες που αναφερει ο lambis , που ειναι και το σοβαροτερο αιτιο για τον κανονισμο που υφισταται ? (καλοπροαιρετα παντα )
Άγγελε, πέτυχες το σωστό σημείο. Εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα και εξηγούμαι: Το Σπαθοβούνι όπως και τα Αθίκια και αν θέλεις οι ειδικές που γίνονται στο Ν. Κορινθίας, νότια της Κορίνθου, έχουν πολλά πλεονεκτήματα και ένα μόνο μειονέκτημα. Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι ότι είναι χώματα που δεν λασπώνουν, ότι και να συμβεί σε 15λεπτά είσαι στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, αν εγκαταλείψεις περπατάς λίγο και βρίσκεσαι σε κεντρικές ασφάλτους, υπάρχουν εύκολες προσβάσεις για τους θεατές,είναι γρήγορα και τεχνικά χώματα. Το μειονέκτημά τους; Είναι κοντά στον 'πολιτισμό' όντας αγροτικοί δρόμοι που 'δουλεύονται' πολύ. Αν θέλετε, είναι δρόμοι για οδηγούς ράλι, που με 3 ή 4 περάσματα θα πάνε αέρα. Αν λοιπόν κάποιος ανεγκέφαλος συναθλητής προξενήσει τροχαίο, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Θα μας πάρουν με τις πέτρες οι ίδιοι που αν τους σεβαστούμε θα μας χειροκροτούν, από τον 1ο μέχρι τον τελευταίο. Κάντε όσα περάσματα θέλετε. Αδιαφορώ. Κάντε τα σιγά σας παρακαλώ και προσέχετε τους ντόπιους. Δουλεύουν εκεί μέσα. Αν γίνει κάτι μας βλέπω να μας εξορίζουν σε μέρη που μόνο κατακαλόκαιρο δεν θα έχει χιόνια και λάσπες.
Λάμπης Κουρτέσης -
Λάμπη, names please.....
Βρε Σπύρο,που να τους δώ; Ο πρόεδρος ήρθε και με βρήκε. Που να τους ξέρει ο άνθρωπος;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λάμπη, names please.....Μόνο όταν πάψουμε να σωπαίνουμε, θα γίνει κάτι.....
Έσυ που είδες πως λειτουργούν τα πράγματα έξω από την Ψωροκώσταινα......
Στο San Crispino με την υποψία παράνομων δοκιμών οι ειδικές εδω και καιρό φυλάσονται επί 24ώρου βάσεως από λέσχη και αστυνομία..........
Συμφωνώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αναφέρονται και ονόματα.
Εφόσον κάποιος αποφασίζει να πάει να κάνει αναγνωρίσιεις ή δοκιμές (το ίδιο είναι) σημαίνει ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν τον ενδιαφέρουμε. Επομένως δεν τον ¨καρφώνουμε', απλά συζητάμε γιά την δραστηριότητα του, αφού ο ίδιος μας δείνει τροφή.
ϊσως έχει μεγαλύτερη αξία να αναφέρονται ονόμτα εδώ μέσα και να γίνεται κάποιος ρεζίλι μεταξύ των συναθλητών του παρά στην ΕΘΕΑ και στο τέλος να μην γίνεται και τίποτε.
Το πρόβλημα πάνω από το Βόλο είναι περισσότερο έντονο και δυστυχώς από εδώ πάνω δεν μιλάει κανένας. Παρανομούν οι περισσότεροι και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Η λέσχη δεν μιλάει. Που να πάρουν χαμπάρι εκεί κάτω τι γίνεται και το πράγμα γίνεται καθεστώς. Όταν έρχονται από άλλες περιοχές στο Χολομώντα, οι 'κοντινοί' τον έχουν ήδη οργώσει. Ούτε ο ταβερνιάρης δεν μιλάει, αφού κονομάει και αυτός.Όσον αφορά το εξωτερικό, επειδή έχω παρακολουθήσει στην Ιταλία (δεν συμμετείχα) όλη την διαδικασία αγώνα, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ούτε φύλαξη υπάρχει από αστυνομία, ούτε κάτι άλλο μόνιμο. Γίνονται έφοδοι από την διοργανώτρια λέσχη στις ειδικές με ραντάρ γιά την ταχύτητα και φωτογραφικές γιά τα λάστιχα. Εκεί είναι υποχρεωτικό να έχει ράντιαλ δρόμου λάστιχα, κάτι που σε εμάς είναι εντελώς ανεφάρμοστο, αφού τον περισσότερο καιρό τα χώματά μας είναι λασπωμένα και με ράντιαλ δεν βγαίνει. Και στην Ιταλία όμως έχουν διάφορα προβλήματα και κυρίως με τους τεχνικούς έλεγχους. Δεν είδα πουθενά να ανοίγουν καπώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρότι φρόντισα και έκανα αρκετά χιλιόμετρα σε απλές διαδρομές, ούτε έλεγχος στις απλές από την οργάνωση. Ο καθένας θα μπορούσε να χωθεί σε μια καβάντζα και να αλλάξει΄ διάφορα πράγματα. Βέβαια οι χρόνοι είναι πολύ σφιχτοί και είναι δύσκολο να προλάβεις να κάνεις πολλά πράγματα. Γενικά από άποψη οργάνωσης δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι και τόσο προχωρημένα. Εκείνο πάντως που μου έκανε εντύπωση ήταν η παρουσία των κριτών στις ειδικές. Σου έδειναν την εντύπωση επαγγελματία.
kri.kri
-
Aγγελε,εσενα σε προβληματιζει η προταση Πλατη και ΟΧΙ οτι ενω απαγορευεται κανουν απειρα περασματα????
Ειμαστε για τα μπαζα,και του χρονου τα ιδια θα ειναι......
Αν οπως ισχυριζεσαι ο κανονισμος εχει ως βασικοτερο αιτιο την ενοχληση των ντοπιων (και παρολα αυτα γινονται περασματα),τοτε καλυτερα να σταματησει και η αρχη τους αγωνες,και να κανει μονο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΑ,αλλα ελα που δεν μπορει.......
Παμε για αλλη μια ασκοπη συζητηση.
Βρε που ειναι αυτη η ΕΘΕΑ??Δεν θελει να συζηταει με τους αγωνιζομενους?.......Ποτε θα ακουσουμε τη θεση της με ολα αυτα τα μη εφαρμοσιμα μετρα (και αντισυνταγματικα αλλα τεσπα)...... -
Τωρα μολις διαβασα την ερωτηση του Αγγελου. Απαντω:
- Με το απλωμα του χρονου διελευσεων (αρα και μικροτερη ενοχληση μαζεμενη,), και την απαγορευση με σωστη φυλαξη απο κλεισιμο συμμετοχων μεχρι τον αγωνα. Απορω πως δεν το καταλαβαινεις. Αλλο 1000 διελευσεις σε 15 μερες, αλλο σε 2,3,4,5 μηνες.
- Βαρεθηκα. Ολοι παραδεχομαστε την υπαρξη προβληματος. Ενας-Δυο κανουν προταση. Αντι να στεκοσαστε σ αυτες, διορθωστε τες η καντε τις δικες σας μωρε γμτ. Αλλα να τελειωνουμε!
Βεβαια η ενοχληση εχει να κανει και μ αλλα πραγματα 'σχεσιν εχοντα με την προβολην'. Για πειτε μου ρε μαγκες. Αν περναει ο Ζαγορακης, ο Κακλαμανακης, ο Τζιγγερ το ιδιο θα ενοχλουσε με τον Τσιγγο εμενα, η μηπως θαβγαιναν στο δρομο να χειροκροτησουν? Η ενοχληση ειναι συνυφασμενη με την απομονωση. Αιντε, ας βγουμε απο τα καβουκια μας!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Aγγελε,εσενα σε προβληματιζει η προταση Πλατη και ΟΧΙ οτι ενω απαγορευεται κανουν απειρα περασματα????Που διαφοροποιουνται ? η προταση το προβλημα δεν προσπαθει να λυσει ??
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τωρα μολις διαβασα την ερωτηση του Αγγελου. Απαντω:- Με το απλωμα του χρονου διελευσεων (αρα και μικροτερη ενοχληση μαζεμενη,), και την απαγορευση με σωστη φυλαξη απο κλεισιμο συμμετοχων μεχρι τον αγωνα. Απορω πως δεν το καταλαβαινεις. Αλλο 1000 διελευσεις σε 15 μερες, αλλο σε 2,3,4,5 μηνες.
Προφανως, δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε διοτι δεν διαθετεις επαρκη στοιχεια για το τι εχει συμβει τα τελευταια 10 χρονια με τις αναγνωρισεις.
Στα γρηγορα , να σε ενημερωσω, οτι απο το 1998 ,που αρχισαν καποιας μορφης περιορισμοι,εως και σημερα εχουν εφαρμοστει κατα διαστηματα ολα οσα αναφερεις και ακομα περισσοτερα. Ειδικα την περιοδο 1999 εως 2002 αρκετες λεσχες ειχαν το προνομιο να αυτοσχεδιαζουν για να λυσουν τα προβληματα που ΕΜΕΙΣ δημιουργουσαμε στις τοπικες κοινωνιες. Οταν βρω χρονο και εαν σε ενδιαφερει μπορω να σου αναφερω περιστατικα .Σαφως η αδικια πλεον που υφιστανται οι εντιμοι αγωνιζομενοι ειναι τεραστια αλλα πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας πρωτα και επισης να κατανοησουμε οτι δεν μας φταινε σε τιποτα οι κατοικοι των περιοχων που περναμε
{ παραδειγμα.. περιπου πριν 6 χρονια ,ειδικη εντος αττικης, εκκινηση 100 μ πριν απο μονιμη κατοικια, επι 10 ημερες απιστευτη σκονη στο σπιτι του κατοικου οπου μενει μονιμα, μετα απο παραπονα στην τοπικη αστυνομια και στον δημο απειλειται η λεσχη οτι θα κοψουν την ειδικη, η λεσχη μεταφερει την εκκινηση κατα 500 μ, ο κατοικος τοποθετει το vitara καθετα στον δρομο ωστε ισα που να περνανε τα 'μουλαρια' μας για να μην σηκωνουν σκονη, αποτελεσμα???? ο συγκεκριμενος 'συνανθρωπος' και 'συναθλητης 'μας περνουσε με φορα ‘γυρισμενος’ για να κανει πλακιτσα.....!!}
-
Mπα,υπαρχει,συνανθρωπος και συναθλητης συγκεκριμενος??
Δωστε και σωστε........
Στην κυριολεξια κοροιδευομαστε μεταξυ μας και γινομαστε ρεζιλι και στους υπολοιπους.....
Που σε οποιον πεις ενα δυο απο τα προβληματα μας,απαντανε λογικοτατα,μονο 'εμεις' δεν βλεπουμε μπροστα μας και πνιγομαστε με το παραμικρο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΘ ΙΟΝΔΟΙΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, τι λες ρε Παπαδοπουλε???
Α,εμεις φετος ομως ως πολιτισμενοι δεν πηγαμε ποτε σε ειδικη,ετσι??
Αποδειξη,κανενας δεν τιμωρηθηκε.......
Τι να πρωτοπουμε.......Ποιος ηταν Αγγελε,ωφειλεις να τον πεις ως προεδρος του ΣΟΑΑ,για να δωσεις το παραδειγμα στους υπολοιπους οδηγους ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ να βγουν και αυτοι επωνυμα να πουν!!
-
Ποιος ηταν Αγγελε,ωφειλεις να τον πεις ως προεδρος του ΣΟΑΑ,για να δωσεις το παραδειγμα στους υπολοιπους οδηγους ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ να βγουν και αυτοι επωνυμα να πουν!!
Aυτο λες εσυ αυτοκριτικη ?? Ετσι θα το λυσουμε το προβλημα? να καρφωνουμε ο ενας τον αλλο??
Πληρωνουμε καποιους για να χωριζουν το σανο... -
Εγώ αν δεν τρέχω σε κάποιο αγώνα (γιατί αν τρέχω θα παρανομώ κι εγω αν τον δω....)και δω κάποιο να παρανομεί, συγγνώμη παιδιά , αλλά θα τον κατονομάσω τουλάχιστον από αυτό εδώ το βήμα....), γιατί διαπράττει αδικία απέναντι σε άλλους αγωνιζόμενους....Ας γίνω κακός, ας γίνω ρουφιάνος αλλά δεν θα είμαι υποκριτής....Δεν έχω κανένα ανάγκη, δεν με ταϊζει κανείς και τα κάνω όλα παντελονιδίως....Τα εντεταλμένα όργανα είναι ανεπαρκή Άγγελε.Δεν περιμένω τίποτα από αυτούς....Είναι διαπλεκόμενοι και κάνουν αποδεδειγμένα διακρίσεις..........
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τα εντεταλμένα όργανα είναι ανεπαρκή Άγγελε.Δεν περιμένω τίποτα από αυτούς....Είναι διαπλεκόμενοι και κάνουν αποδεδειγμένα διακρίσεις..........Αυτους ομως πληρωνουμε για να μας διοργανωνουν τους αγωνες , εαν δεν μας αρεσει προφανως πρεπει να σταματησουμε να πληρωνουμε...
-
Zivas εγραψε:
Προφανως, δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε διοτι δεν διαθετεις επαρκη στοιχεια για το τι εχει συμβει τα τελευταια 10 χρονια με τις αναγνωρισειςΝαι Αγγελε. Ξερω. Παλι εγω φταιω. Το μαθαμε το παραμυθι.Εγω τα τελευταια 10 χρονια εκανα μετεκπαιδευση στο Κονγκο! Μονο που αυτοι που ασχολουνται με τα κοινα, οφειλουν να γνωριζουν οτι ενα νεο μετρο ,αλλοτε βρισκει τους αποδεκτες του ωριμους να το αποδεχθουν και να το εφαρμοσουν κι αλλοτε οχι.
Εγω νομιζω οτι σημερα αυτη η ωριμοτητα υπαρχει. Ανοιχτα μυαλα και διαθεση για βηματα μπροστα με ανιδιοτελεια φοβαμαι πως δεν υπαρχουν (και δεν εννοω εσενα η τον ΣΟΑΑ). -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Zivas εγραψε:Ναι Αγγελε. Ξερω. Παλι εγω φταιω.
Στραβα το πηρες..
Παμε παλι..
εγραψα οτι αυτα που προτεινεις εχουν εφαρμοστει ΟΛΑ τα τελευταια χρονια αλλα δεν απεδωσε τιποτε μπροστα στην πονηρια μας.
Εαν δεν υπαρξει πραγματικη βουληση απο τη μερια της εξουσιας να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τον οποιο κανονισμο δεν θα μας φταιει ο οποιος κανονισμος! .-Παντα φιλικα γιατι εισαι και παρεξηγιαρης εσυ!!
-
Παντως , θα συμφωνεις, το θεμα αυτο ειναι το καλυτερο ενισχυτικο στην τακτικη ' διαιρει και βασιλευε'
-
Οταν ομως το λυσουμε, θα εχουμε κατασχεσει ενα οπλο αυτης της τακτικης. Που εκφραζεται απολυτα (η τακτικη αυτη) απο τον παροντα κανονισμο...
Ειμαι πιο πολυ απολυτος κι αυστηρος (και με τον εαυτο μου), παρα παρεξηγιαρης. Απλα μ εκνευριζει η ...μοναξια -
zivas εγραψε:
'Αυτους ομως πληρωνουμε για να μας διοργανωνουν τους αγωνες , εαν δεν μας αρεσει προφανως πρεπει να σταματησουμε να πληρωνουμε...'Αρα λες οτι εφοσον δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους ,η αν εμεις διαφωνουμε, το μπογαλακια μας και δρομο.Το ξερω.Αυτο ακριβως λεει και η αρχη του σπορ και βασιζεται στο γεγονος οτι παντα και με οποιουσδηποτε κανονες θα υπαρχουν θυματα-που θα θελουν να τρεχουν.
zivas εγραψε:
'αυτα που προτεινεις εχουν εφαρμοστει ΟΛΑ τα τελευταια χρονια'Διαφωνω,οτι εχουν εφαρμοστει ολα και πρωτα απο ολα δεν εχει εφαρμοστει αυτο που λεει οτι 'πρεπει οι λεσχες να ανακοινωνουν πολυ νωρις το προγραμμα με τις ειδικες' ωστε οπως λεμε να μην ενοχλουμε τους κατοικους με τις αραιες μας πλεον δοκιμες.
Αλλα ουτως οι αλλως αυτα που προτεινει ο χ πλατης δεν λεει να εφαρμοστουν ενα-ενα ,αλλα ολα μαζι ως μια προταση,μην αλλοιωνουμε το χαρακτηρα της προτασης.....Τελοσπαντων συνεχιζουμε ακαταπαυστα να κοροιδευομαστε μεταξυ μας αλλα και με την αρχη του σπορ ,που λογικα δηλωνει αδιαφορη και ανενημερωτη για ολα αυτα.....
Το βημα προς τα μπρος δεν εχω δει ακομα........Και ποια αυτοκριτικη Αγγελε?Σου αρεσει να λες οτι ο Χ με περασε για 3',ειναι το ταλεντο του αυριο,αλλα γ......ε στις παρανομες δοκιμες,αλλα δεν το λεω ,γιατι ετσι δεν λυνουμε το προβλημα?Τι θες,να τα λες μονο στα εγγονια σου....
Ως Προεδρος ΣΟΑΑ πρεπει πλεον να σκεφτεσαι και τους υπολοιπους ,αυτος που 'κλεβει',δεν κλεβει πια μονο εσενα,αλλα και αυτους που ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ και ας ειναι ο κατηγορουμενος ενας απο αυτους....... -
Διαφωνω,οτι εχουν εφαρμοστει ολα και πρωτα απο ολα δεν εχει εφαρμοστει αυτο που λεει οτι 'πρεπει οι λεσχες να ανακοινωνουν πολυ νωρις το προγραμμα με τις ειδικες'
Να διαφωνεις οσο θελεις
μεχρι και το 1998 μαθαιναμε τις ειδικες απο 2 μηνες πριν εως και 5 μηνες
Τωρα οσο για τα υπολοιπα δεν πιστευω να θελεις απαντηση....
9o RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2005