-
Ρώτα τους πολιτικούς σου ινστρούχτορες (π.χ. Ραμσφελντ). Με δεδομένη τη... νοημοσύνη σου (εδώ γελάμεedit [syele]), θα βρεις τις 'εξηγήσεις' τους ικανοποιητικές.
-
Σορρυ guys. Απλως ηθελα να δειξω στον skullone ποσο ευκολο ειναι να γινει να 'ασχολητε μαζι μου και να απανταει' ενω μολις 10 λεπτα πριν 'ορκιζοταν' το αντιθετο.
-
τα ιδια και τα ιδια....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τα ιδια και τα ιδια....Ειδες την ερωτηση μου πιο πανω? Φουνις γενους θυληκου?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Σορρυ guys. Απλως ηθελα να δειξω στον skullone ποσο ευκολο ειναι να γινει να 'ασχολητε μαζι μου και να απανταει' ενω μολις 10 λεπτα πριν 'ορκιζοταν' το αντιθετο.Ή μήπως ήθελες να κάνεις πάλι το μόνο πράγμα για το οποίο είσαι ικανός, δηλαδή TROLLING; Και μετά απορείς γιατί σε κράζω όπου σε βρω!
-
τα ιδια και τα ιδια....
Ειδες την ερωτηση μου πιο πανω? Φουνις γενους θυληκου?
ναι την ειδα
-
Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Και το χειρότερο είναι ότι δε θα μάθουμε τις Αμερικάνικες αξίες εμείς οι υπόλοιποι!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν είναι κατάσταση αυτή.Και το χειρότερο είναι ότι δε θα μάθουμε τις Αμερικάνικες αξίες εμείς οι υπόλοιποι!
Τις μαθαίνεις... Βλέποντας τις δημοσιεύσεις του edit[kouk].
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τα ιδια και τα ιδια....
ναι την ειδα
Και η απαντηση σου (εαν υπαρχει απαντηση) ειναιαιαιαι...what exactly?
-
τα ιδια και τα ιδια....
ναι την ειδα
Η απαντηση μου Γαβριηλ ειναι that you are right (δεν πιστευα ποτε πως θα στο πω αυτο ), ναι γενους θηλυκου!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τα ιδια και τα ιδια....
ναι την ειδα
Η απαντηση μου Γαβριηλ ειναι that you are right (δεν πιστευα ποτε πως θα στο πω αυτο ), ναι γενους θηλυκου!!
Damn! I cant even spell θηλυκου correctly! What's the matter with me?
-
What's the matter with me?Ελα μου ντε, αν μπορουσες να μας την λυσεις αυτην την απορια θα ηταν κατι πολυ ευχαριστο!!
-
Οκ τι θα γινει τωρα θα μιλησουμε για το θεμα η θα εχουμε το συνηθισμενο μπινελικωμα;
Παρεπιπτωντως οχι δεν θα κανουμε αναλυση/απολογια σε στυλ κατηγορητηριο.
Εγω πιστευω οτι μπορουμε, αντε να δουμε.
Και οριστε να αρχισουμε απο την αρχη. Γιατι ηταν νεο το οτι η CIA εχει φυλακες εκτος ΗΠΑ; Γιατι χρειαζεται να εχει το Gitmo; Γιατι αν οι Αμερικανικες αξιες/ελευθεριες/ισοτητα δεν αξιζουν μια δεκαρα πρεπει να υπαρχουν αυτα τα μερη; Τι στην ευχη δεν εχουμε ερημιες στις ΗΠΑ;
Αυτα και πολα αλλα ειναι ερωτηματα που κυκλοφορουν στις ΗΠΑ και συζητιουνται στο κογκρεσσο.
Βλεπω μια ταση να ισοπεδωνουμε τα παντα και απο εκει και περα να βγαζουμε συμπερασματα και για τις ΗΠΑ και για οποιους ζουνε εκει.
Δεν λεω βεβαια δικαιωμα του καθενος να εχει οτι γνωμη εχει αλλα το μην δεχεται καμμια αλλη γνωμη διαφορετικη κατανταει εκνευριστικο.Νικος
Νικος
-
ΟΚ ποιοι μπορουν να μου εξηγησουν γιατι ο Λευκος Οικος εχει αποφασισει οτι οι τρομοκρατες, οι της Αλ Καιντα δεν εχουν δικαιωμα των ορων της συμφωνιας της Γενευης? (The Geneva Convention).OK. Και 'συ μπορείς να μου εξηγήσεις πότε, στην ιστορία αυτού του πλανήτη, ένας μηχανισμός εξουσίας, όταν έλαβε επιπλέον εξουσία δεν την χρησιμοποίησε για τον ίδιο σκοπό; Δηλαδή να αποκτήσει ακόμα περισσότερη εξουσία;
Δηλαδή το γεγονός ότι η CIA έχει αυτήν την δυνατότητα εμένα με φοβίζει, αφού μπορέι να την χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν. Δηλαδή είναι σίγουρο ότι θα αυθαιρετήσει κατά συρροήν. Και θα αυθαιρετεί τόσο περισσότερο, όσο περισσότερη ελευθερία της δίνεται. Αυτό ισχύει από την αρχαιότητα.
Μην έχεις αυταπάτες περί καλού / κακού, δηλαδή η καλή CIA και το τέκνο της, η Al Quaida (κλασική εξαιρετικά βλακώδης αλλά και εξαιρετικά προπαγανδισμένη αμερικάνικη 'αξία'). -
Πραγματικα θελεις να πιστεψουμε οτι ενδιαφερεστε το παραμικρο για τις αξιες στις ΗΠΑ; Που εχετε ηδη αποφασισει οτι δεν αξιζουν τιποτα.
Παρεπιπτοντως τι μπορεις να μου πεις για τις Ελληνικες αξιες;
Αν οχι εχεις να πεις κατι για το θεμα;
Νικος
Δεν είναι κατάσταση αυτή.Και το χειρότερο είναι ότι δε θα μάθουμε τις Αμερικάνικες αξίες εμείς οι υπόλοιποι!
-
Παλιά, τις ψιλοπιστεύαμε τις 'αμερικανικές αξίες'... Έπεφτε το σχετικό παραμύθιασμα βλέπεις. Τώρα όμως, η απομυθοποίηση ήρθε με πολύ βίαιο τρόπο την τελευταία δεκαετία και πλέον ο κόσμος λέει 'άσε ρε που θα μας μιλήσουν για αξίες. Ας τα πουν αυτά σε κάναν άλλο'.
Δε λέω ότι δεν υπάρχουν αξίες στις ΗΠΑ, απλώς, όταν οι ίδιοι οι διαφημιστές/προπαγανδιστές τους δεν τις σέβονται, δεν υπάρχει περίπτωση αυτές να γίνουν πιστευτές παραέξω.
-
δε θα μάθουμε **τις Αμερικάνικες αξίες **εμείς οι υπόλοιποι!$
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
δε θα μάθουμε **τις Αμερικάνικες αξίες **εμείς οι υπόλοιποι!
$
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πραγματικα θελεις να πιστεψουμε οτι ενδιαφερεστε το παραμικρο για τις αξιες στις ΗΠΑ; Που εχετε ηδη αποφασισει οτι δεν αξιζουν τιποτα.Παρεπιπτοντως τι μπορεις να μου πεις για τις Ελληνικες αξιες;
Αν οχι εχεις να πεις κατι για το θεμα;
Νικος
Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Και το χειρότερο είναι ότι δε θα μάθουμε τις Αμερικάνικες αξίες εμείς οι υπόλοιποι!
Ναι, γιατί να μην το πιστέψεις; ΟΚ έκανα λίγο πλάκα με τον τσακωμό πιο πριν αλλά ειλικρινά με κέντρισε πολύ αυτό περί 'Αμερικανικών αξιών'. Σε προηγούμενο μήνυμα απάντησα ότι θεωρώ αδύνατο να προσδιορίσω Ελληνικές αξίες, διότι δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι προσδιορίζει ο Γαβριήλ ως 'Αμερικάνικες'.
Μπορούμε να συζητήσουμε και πολιτισμένα, είμαι σίγουρος.
-
I know, I know.
OK done with playing around.
Πισω στο θεμα:
ΟΚ ποιοι μπορουν να μου εξηγησουν γιατι ο Λευκος Οικος εχει αποφασισει οτι οι τρομοκρατες, οι της Αλ Καιντα δεν εχουν δικαιωμα των ορων της συμφωνιας της Γενευης? (The Geneva Convention).
Μαλλον, καλυτερα:
Ποιοι νομιζουν οτι κατι τετοιο ειναι οχι σωστο. Και γιατι.
http://www.unhchr.ch/html/menu3/b/91.htm
Αρθρο 4.
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ