-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Σωστη η παρατηρηση ομως, εννοησα να γραψω 'σταματα να διαβαζεις ΜΟΝΟ BBC'. Thanks.
Πολύ καλύτερα τώρα. Αλλά πες μας,τι στραβό έχει το BBC κατά τη γνώμη σου; Πέραν του ότι είναι φιλελεύθερο βεβαίως. Είναι αντιαμερικανικό;
Εμεσα ναι. Διοτι ως φιλελευθερο, ειναι τοσο αντι της στρατηγικης της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ, ειναι τοσο αντι-Bush-administration, ειναι τοσο αντι-πολεμου-του-Ιρακ που θελει να δει τις ΗΠΑ να ΧΑΣΟΥΝ στο Ιρακ, να μην σταθεροποιηθει το Ιρακ, ειναι τοσο pro-ACLU, τοσο pro-AARP, τοσο pro-Cindy-Sheehan, κτλ, κτλ.
Με λίγα λόγια, οι φιλελεύθεροι είναι αντι - Αμερικάνοι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σωστη η παρατηρηση ομως, εννοησα να γραψω 'σταματα να διαβαζεις ΜΟΝΟ BBC'. Thanks.
Πολύ καλύτερα τώρα. Αλλά πες μας,τι στραβό έχει το BBC κατά τη γνώμη σου; Πέραν του ότι είναι φιλελεύθερο βεβαίως. Είναι αντιαμερικανικό;
Εμεσα ναι. Διοτι ως φιλελευθερο, ειναι τοσο αντι της στρατηγικης της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ, ειναι τοσο αντι-Bush-administration, ειναι τοσο αντι-πολεμου-του-Ιρακ που θελει να δει τις ΗΠΑ να ΧΑΣΟΥΝ στο Ιρακ, να μην σταθεροποιηθει το Ιρακ, ειναι τοσο pro-ACLU, τοσο pro-AARP, τοσο pro-Cindy-Sheehan, κτλ, κτλ.
Let me be the first one to break it to you over there in Europe:
Yes
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
I cant. You are impossible to humor
Nothing is impossible. You are just not trying hard enough.
Probably the case, but what makes you think I can try harder? I am just a regular guy like all of you
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
I second that, kyan. He's already managed to perform an almost impossible feat: to shove his whole head up his arse.Another compliment! Hell, θα κανω συλλογη
-
- Οι αξιες αυτες δεν ειναι το θεμα του θρεντ. Τουλαχιστον οχι αυτη την στιγμη.
Οι αξίες είναι το κυρίαρχο θέμα σχεδόν όλων των θρεντ, των συζητήσεων γενικά, που δεν περιφέρονται μόνον από ποδόγυρο σε αμάξια.
Οι αξίες για τις οποίες όλοι μιλάμε, όλοι όμως τις υπερασπιζόμαστε μόνο στα λόγια, φοβάμαι.
Φίλε Γαβριήλ, μέχρι τώρα απλά υπεκφεύγεις. Και δεν σου ρίχνω απόλυτα άδικο, από τη στιγμή που ακούς τα όσα εδώ μέσα. Αλλά δεν σου δίνω και απόλυτα δίκαιο.Όχι, βέβαια, ότι περιμένεις τη γνώμη μου, εννοείται.
Εννοεις 'περιμενω'? Εαν ναι, σε διαψευδω αφου απαντω. Η απαντηση μου ειναι:
Ευχαριστω που δινεις εστω και μερικο δικιο. Κατι ειναι και αυτο.
-
Υπαρχει καποιος λογος (που δεν τον καταλαβαινω εγω) και γραφετε στα Αγγλικα ;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εν πάσει περιπτώσει αφού είμαστε τόσο μίζεροι επαρχιώτες και χωριάτες εδώ στην Ευρώπη, γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια να μας περιγράψεις έστω αδρά τις περίφημες αυτές 'Αμερικάνικες' αξίες, δείχνοντας ίσως τη διαφορά από τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές;
-
Βαζεις (κακα) λογια στο στομα μου - ποτε δεν αποκαλεσα κανενα εδω επαρχιωτη, μιζερο και χωριατη (ουτε και σε ολη την Ευρωπη) - Αν και δεν βλεπω τιποτε κακο με την λεξη 'επαρχιωτης', αλλα ασχετο αυτο.
-
Οι ΗΠΑμερικανικες αξιες ειναι κατι για το οποιο δεν θελετε να ακουσετε, μονο θελετε να τις κριτικαρετε και αυτον που θα προσπαθουσε να τις 'συζητησει' μαζι σας. Αυτο παει στους περισσοτερους εδω,αλλα οχι ολους.
-
Οι αξιες αυτες δεν ειναι το θεμα του θρεντ. Τουλαχιστον οχι αυτη την στιγμη.
Γινονται περισσοτερο παραφρασεις απο τι λες και απο της παραφρασεις βγαινουν συμπερασματα.
Και επλησεσε? Εδω βγαζει συμπερασματα η Ευρωπη απο εργα του Χολυγουντ για την ΗΠΑμερικανικη πραγματικοτητα, το παραπανω δεν θα γινει
-
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Η απορία μου για τις Αμερικάνικες αξίες ήταν ειλικρινής, είμαι πολύ περίεργος να τις δω και μετά θα τις κρίνω.Όλοι μας...
-
- Οι αξιες αυτες δεν ειναι το θεμα του θρεντ. Τουλαχιστον οχι αυτη την στιγμη.
Οι αξίες είναι το κυρίαρχο θέμα σχεδόν όλων των θρεντ, των συζητήσεων γενικά, που δεν περιφέρονται μόνον από ποδόγυρο σε αμάξια.
Οι αξίες για τις οποίες όλοι μιλάμε, όλοι όμως τις υπερασπιζόμαστε μόνο στα λόγια, φοβάμαι.
Φίλε Γαβριήλ, μέχρι τώρα απλά υπεκφεύγεις. Και δεν σου ρίχνω απόλυτα άδικο, από τη στιγμή που ακούς τα όσα εδώ μέσα. Αλλά δεν σου δίνω και απόλυτα δίκαιο.Όχι, βέβαια, ότι περιμένεις τη γνώμη μου, εννοείται.
Εννοεις 'περιμενω'? Εαν ναι, σε διαψευδω αφου απαντω. Η απαντηση μου ειναι:
Ευχαριστω που δινεις εστω και μερικο δικιο. Κατι ειναι και αυτο.
Απάντηση εκτός θέματος. Το θέμα είναι οι Αμερικάνικες ανακριτικές αξίες. Συνεχίζεις να υπεκφεύγεις, πως να το ερμηνεύσουμε;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.Σωστα υπεθεσε, απλα αυτο που δεν ξερει και ξερεις οτι δεν ειναι το USA-spec CNN για να χρισημοποιησω αυτοκινητιστικους ορους.
-
Να και ακομα μερικα λινκς. Ερευνα απο την ΕΕ.
Αρνησεις απο τα κρατη.http://news.yahoo.com/s/ap/20051103/ap_ ... N5bmNhdA--
http://www.foxnews.com/story/0,2933,174421,00.html
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/4403166.stm
Νικος
-
Τι σου έλεγα; Ουσιαστικά σου λέει πως, όποιος δεν συμφωνεί με τον Μπους, είναι αντιαμερικανός. Και βέβαια σ'αυτούς τους αντιαμερικανούς συμπεριλαμβάνονται και Αμερικανοί πολίτες...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.
Οσο μιλατε τοσο φενετε οτι δεν εχετε ιδεα.
Εαν νομιζεις/ετε οτι το CNN που εκπεμπεται στην Ελλαδα (και υποθετω Ευρωπη) ειναι το ιδιο feed που εκπεμπεται στις ΗΠΑ, παλι αποδικνειεται ποσο βασικες γνωσεις λειπουν για σοβαρη συζητηση και ελπιδα συμφωνιας ακομη και σε κατι μικρο για τετοια θεματα.
Και ποιος φταίει γι'αυτό; Εμείς; Να μυρίσουμε δηλαδή τα νύχια μας και να ψυχανεμιστούμε ότι 'άλλα τα μάτια ατου λαγού'; Και τι να κάνουμε δηλαδή; Να μεταναστεύσουμε για να δούμε πώς είναι η ζωή στο Αμέρικα; Μήπως απαιτείς πάρα πολλά από εμάς;
Kyan, δεν νομιζεις οτι θα ηταν πιο ευκολο να:
Ρωτας καποιον που ξερει για κατι που ζει, αντι να κανεις τον εξυπνο? Ειδικα οταν αυτος ο καποιος εχει ζησει και εν μερη ζει την δικη σου πραγματικοτητα.
Δεν ειναι πιο ευκολο αυτο απο το να μεταναστευσεις στις ΗΠΑ για να παρακολουθησεις ΣΙ Εν Εν και να μυρισεις τα νυχια σου?
Very simple stuff. You are, as usual, over-complicating things.
-
Αυτό που εννοούσε ο Μάνος είναι ότι και στην Ελλάδα μπορούμε να δούμε CNN, κάτι που υπέθεσε πως το ξέρεις.
Σωστα υπεθεσε, απλα αυτο που δεν ξερει και ξερεις οτι δεν ειναι το USA-spec CNN για να χρισημοποιησω αυτοκινητιστικους ορους.
Ειναι το CNN International. Δεν ειναι βασισμενο στο Λονδινο; Βεβαια ανταποκριτες εχει παντου.
Νικος
-
Όποιος δε μπορεί να διαχωρίσει στον εγκέφαλό του έναν εξυπνάκια που εκμεταλλεύεται 'παραθυράκια' των κανονισμών για να πει σε όλους σας 'εσείς είστε οι ιθαγενείς, οι ηλίθιοι κι εγώ είμαι ο ΕΞΥΠΝΟΣ', κάτι που αποδεικνύεται από το σύνολο των δημοσιεύσεών του, από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο εδώ μέσα (γιατί πρέπει να πω ότι οι υπόλοιποι έχουν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο, κάτι που αξίζει να συζητήσει κανείς), είναι απλά αξιοδάκρυτος.Ε! Δεν σου φτανει που βριζεις και κατακρινεις εμενα, τωρα τα βαζεις και με τα υπολοιπα μελη του φορουμ? Δεν σε χωραει η τσατιλα πια?
-
Μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις αυτό που γράφει ο άλλος, edit [syele], και μην αρχίζεις πάλι το spin (φαίνεται στο μάθανε καλά οι ρεπουμπλικΛάνοι φίλοι σου). Μας τα'χεις κάνει Ζέππελιν πια εδώ μέσα edit [syele]
-
ililias: Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο καφριλάκος επιτυγχάνει το σκοπό του αν σε παρασύρει σε ατέρμονες συζητήσεις όπου δεν θα χάνει την ευκαιρία να σε μειώσει/προσβάλει/θίξει/εκνευρίσει, αλλά πάντοτε ΠΛΑΓΙΩΣ.
Εγω δεν μειωνω ή μειωσα κανενα. Τωρα εαν εσυ 'εκνευριζεσε', 'θιγεσε', 'προσβαλεσαι' για λαθος προσωπικους λογους, δικο σου προβλημα.
Ή του τραβάς μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη ή προσπερνάς. Αν κάτσεις να συζητήσεις μαζί του, κινδυνεύεις να το πάθεις το εγκεφαλικό. Λέει; ΔΕ ΛΕΕΙ.
Δηλαδη και ξυλο θα μου'δινες εαν ειμασταν face-to-face?
Let me ask you. How much do you clean, dead lift and squat? Just so I know my chances with you
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Η απορία μου για τις Αμερικάνικες αξίες ήταν ειλικρινής, είμαι πολύ περίεργος να τις δω και μετά θα τις κρίνω.
Όλοι μας...
Η πλακα ειναι οτι περιμενετε απο μενα, τον Νικο, κτλ να σας 'ενημερωσει' για τις ΗΠΑμερικανικες αξιες. Ρητορικη η ερωτηση φυσικα. Ειναι δυνατον να υπαρξει μελλον σε μια τετοια 'συζητηση'?
-
Πρώτα απ'όλα, τράβα μάθε Ελληνικά. Τέτοια ορθογραφικά λάθη (για να μην πω τίποτα για τους σολοικισμούς σου...) δεν επιτρέπονται σε άτομο που υποτίθεται ότι γεννήθηκε εδώ.
Δεύτερον, βγάλε το κασσετοφωνάκι από μέσα απ'το κρανίο σου και βάλε εγκέφαλο στη θέση του.
Τότε και ΜΟΝΟΝ τότε θα έχεις ελπίδες να συζητήσω μαζί σου και να σε πάρω στα σοβαρά.
Στο άλλο σου ερώτημα πάντως... Στα χέρια μου, θα είχες την τύχη που είχε ο Θερσίτης. Αν δεν τον γνωρίζεις, διάβασε την Ιλιάδα. Του μοιάζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
-
Τι σου έλεγα; Ουσιαστικά σου λέει πως, όποιος δεν συμφωνεί με τον Μπους, είναι αντιαμερικανός. Και βέβαια σ'αυτούς τους αντιαμερικανούς συμπεριλαμβάνονται και Αμερικανοί πολίτες...
Ετσι γραφω πιο πανω? Ουτε καν εν μερη σωστο δεν ειναι αυτο που γραφεις. Γραφω εγω για τον Μπους πουθενα πιο πανω?
Η ελληψη ακριβης ερμηνειας αυτων που διαβαζεις πλησιαζει το μηδεν.
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ