-
John Watson ή αλλιως John What'swrong
Να μιλησει η ΜακΛαρεν για ατυχιες στον Γουοτσον το 82 μαλιστα.
-
ΝΑΙ!!! Μετά απο εξακόσιες εξηντα κάτι προσπάθειες το βρήκα!
Λοιπόν ψάχουμε για το μοναδικό μονοθέσιο στην ιστορία που έφτανε τις 40.000 στροφές! (δεν είναι typo!)
-
Τωρα που τελειωσε η χρονια δωσε στοιχεια να εχουμε κατι να ασχολουμαστε.
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
ΝΑΙ!!! Μετά απο εξακόσιες εξηντα κάτι προσπάθειες το βρήκα!Λοιπόν ψάχουμε για το μοναδικό μονοθέσιο στην ιστορία που έφτανε τις 40.000 στροφές! (δεν είναι typo!)
με τόσες στροφές Βάνκελ είναι
Αρα Μάζντα? -
Mazda ;;;
Βάνκελ ;;;(Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) τίποτα από τα δυο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη F1...
Στοιχεία; χμ... δεκαετία '70, και ο κινητήρας είχε κάτι το ειδικό (έλα ρε σοβαρά;;;)
Μόνο μια εμφάνιση σε επίσημο αγώνα, άπατο...
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
ΝΑΙ!!! Μετά απο εξακόσιες εξηντα κάτι προσπάθειες το βρήκα!Λοιπόν ψάχουμε για το μοναδικό μονοθέσιο στην ιστορία που έφτανε τις 40.000 στροφές! (δεν είναι typo!)
Από το AtlasF1.com:
'The turbine engine experiment was a bold one. Colin Chapman leased a Pratt & Whitney turbine engine to power his strange creation, the Lotus 56B in 1971.'
Τουρμπίνα=40000rpm!!!
-
(W)right on!
H μόνη φορά που εμφανίστηκε το μονοθέσιο ήταν στο Ιταλικό GP του 1971 με οδηγό τον Emerson Fittipaldi
-
Άντε μία εύκολη...
Πότε εμφανίστηκε το πρώτο μονοθέσιο με full carbon σασσί, ποιας ομάδας ήταν, ποιος το σχεδίασε και ποιοι το οδήγησαν.
-
1981
McLaren (MP4)
John Barnard
John Watson ,Andrea de Cesaris(?)
-
Παίζει και η Λότους, η οποία νομίζω το έφτιαξε πρώτη αλλά το εμφάνισε δεύετρη (μετά τη ΜακΛάρεν). Γενικώς υπάρχει μια μικρή σύγχυση στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παίζει και η Λότους, η οποία νομίζω το έφτιαξε πρώτη αλλά το εμφάνισε δεύετρη (μετά τη ΜακΛάρεν). Γενικώς υπάρχει μια μικρή σύγχυση στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο.Περιμενες ο μακλαρενικος να βαλει ερωτηση για τον Chapman
??!!! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παίζει και η Λότους, η οποία νομίζω το έφτιαξε πρώτη αλλά το εμφάνισε δεύετρη (μετά τη ΜακΛάρεν). Γενικώς υπάρχει μια μικρή σύγχυση στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο.Η Λότους νομίζω χρησιμοποίησε πρώτη carbon αλλά η ΜακΛάρεν κατασκεύασε πρώτη μονοθέσιο από full carbon.
-
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η McLaren εμφάνισε το πρώτο full carbon σασί όπως άλλωστε ήταν η ερώτηση...
Άρα ο iceman_angel απήντησε
-
Τι πλάκα έκανε ο Irvine στο R.Schumacher στο Μονακό;
(σ.σ: Από τότε δεν έχουν ξαναμιλήσει ποτέ και λογικά ούτε πρόκειται) -
Ζουμερό κι ενδιαφέρον ακούγεται!!!
-
Μοίραζε φυλλάδια με γυμνές/ημίγυμνες εικόνες της συζύγου του Ρ. Σουμαχερ?
-
Να το πάρει το ποτάμι ...
μπορεί και να έβγαλε στην φόρα οτι ο Ράλφιε δεν κάνει κου-κού με γυναίκες -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μοίραζε φυλλάδια με γυμνές/ημίγυμνες εικόνες της συζύγου του Ρ. Σουμαχερ?Σωστά αλλά το ζουμί βρίσκεται στο στόρι. Τι είχε γίνει μ' αυτές τις φωτ.?
Πως βγήκαν, πόσο κόστισαν στο Ρ.Σουμάχερ? -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Μοίραζε φυλλάδια με γυμνές/ημίγυμνες εικόνες της συζύγου του Ρ. Σουμαχερ?
Σωστά αλλά το ζουμί βρίσκεται στο στόρι. Τι είχε γίνει μ' αυτές τις φωτ.?
Πως βγήκαν, πόσο κόστισαν στο Ρ.Σουμάχερ?Νομιζω πως η Cora ειχε ποζαρει σε μερικα περιοδικα οχι με πολλα ρουχα θα ελεγα ,πριν παντρευτει με τον Ralf...
Eιχα την τυχη να τις δω τις φωτο... -
Aναφέρεστε στην συγκεκριμένη κυρία??
http://www.101lifestyle.com/images/cele ... er-001.jpg
Δεν είναι άσχημη....
Quiz F1!