(W)right on!
H μόνη φορά που εμφανίστηκε το μονοθέσιο ήταν στο Ιταλικό GP του 1971 με οδηγό τον Emerson Fittipaldi
John Watson ή αλλιως John What'swrong
Να μιλησει η ΜακΛαρεν για ατυχιες στον Γουοτσον το 82 μαλιστα.
ΝΑΙ!!! Μετά απο εξακόσιες εξηντα κάτι προσπάθειες το βρήκα!
Λοιπόν ψάχουμε για το μοναδικό μονοθέσιο στην ιστορία που έφτανε τις 40.000 στροφές! (δεν είναι typo!)
Τωρα που τελειωσε η χρονια δωσε στοιχεια να εχουμε κατι να ασχολουμαστε.
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
ΝΑΙ!!! Μετά απο εξακόσιες εξηντα κάτι προσπάθειες το βρήκα!Λοιπόν ψάχουμε για το μοναδικό μονοθέσιο στην ιστορία που έφτανε τις 40.000 στροφές! (δεν είναι typo!)
με τόσες στροφές Βάνκελ είναι
Αρα Μάζντα?
Mazda ;;;
Βάνκελ ;;;
(Απ' όσο ξέρω τουλάχιστον) τίποτα από τα δυο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη F1...
Στοιχεία; χμ... δεκαετία '70, και ο κινητήρας είχε κάτι το ειδικό (έλα ρε σοβαρά;;;)
Μόνο μια εμφάνιση σε επίσημο αγώνα, άπατο...
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
ΝΑΙ!!! Μετά απο εξακόσιες εξηντα κάτι προσπάθειες το βρήκα!Λοιπόν ψάχουμε για το μοναδικό μονοθέσιο στην ιστορία που έφτανε τις 40.000 στροφές! (δεν είναι typo!)
Από το AtlasF1.com:
'The turbine engine experiment was a bold one. Colin Chapman leased a Pratt & Whitney turbine engine to power his strange creation, the Lotus 56B in 1971.'
Τουρμπίνα=40000rpm!!!
(W)right on!
H μόνη φορά που εμφανίστηκε το μονοθέσιο ήταν στο Ιταλικό GP του 1971 με οδηγό τον Emerson Fittipaldi
Άντε μία εύκολη...
Πότε εμφανίστηκε το πρώτο μονοθέσιο με full carbon σασσί, ποιας ομάδας ήταν, ποιος το σχεδίασε και ποιοι το οδήγησαν.
1981
McLaren (MP4)
John Barnard
John Watson ,Andrea de Cesaris
(?)
Παίζει και η Λότους, η οποία νομίζω το έφτιαξε πρώτη αλλά το εμφάνισε δεύετρη (μετά τη ΜακΛάρεν). Γενικώς υπάρχει μια μικρή σύγχυση στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο.
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παίζει και η Λότους, η οποία νομίζω το έφτιαξε πρώτη αλλά το εμφάνισε δεύετρη (μετά τη ΜακΛάρεν). Γενικώς υπάρχει μια μικρή σύγχυση στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο.
Περιμενες ο μακλαρενικος να βαλει ερωτηση για τον Chapman
??!!!
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η Λότους νομίζω χρησιμοποίησε πρώτη carbon αλλά η ΜακΛάρεν κατασκεύασε πρώτη μονοθέσιο από full carbon.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η McLaren εμφάνισε το πρώτο full carbon σασί όπως άλλωστε ήταν η ερώτηση...
Άρα ο iceman_angel απήντησε
Τι πλάκα έκανε ο Irvine στο R.Schumacher στο Μονακό;
(σ.σ: Από τότε δεν έχουν ξαναμιλήσει ποτέ και λογικά ούτε πρόκειται)
Ζουμερό κι ενδιαφέρον ακούγεται!!!
Μοίραζε φυλλάδια με γυμνές/ημίγυμνες εικόνες της συζύγου του Ρ. Σουμαχερ?
Να το πάρει το ποτάμι ...
μπορεί και να έβγαλε στην φόρα οτι ο Ράλφιε δεν κάνει κου-κού με γυναίκες
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Σωστά αλλά το ζουμί βρίσκεται στο στόρι. Τι είχε γίνει μ' αυτές τις φωτ.?
Πως βγήκαν, πόσο κόστισαν στο Ρ.Σουμάχερ?
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Σωστά αλλά το ζουμί βρίσκεται στο στόρι. Τι είχε γίνει μ' αυτές τις φωτ.?
Πως βγήκαν, πόσο κόστισαν στο Ρ.Σουμάχερ?
Νομιζω πως η Cora ειχε ποζαρει σε μερικα περιοδικα οχι με πολλα ρουχα θα ελεγα ,πριν παντρευτει με τον Ralf...
Eιχα την τυχη να τις δω τις φωτο...
Aναφέρεστε στην συγκεκριμένη κυρία??
http://www.101lifestyle.com/images/cele ... er-001.jpg
Δεν είναι άσχημη....