-
Τα ακομα χειροτερα δεν εχουν ερθει. Στο Καραισκακι θα σας τελειωσουμε. Θα προσευχεστε να τελειωσει το ματς. Μπορει να μην εχουμε Ετο ,αλλα ο τουρε ο τζολε και ο οκκας ειναι κλασεις ανωτεροι απο τον Μπισκανουλη,τον Κονσεισουλη και τον αλλο τον ανυπαρκτο τον Εκι.
Λιγο ευστοχοι να ειναι οι παικτες της ουντινεζε και προβλεπω να τελειωνετε με 4 βαθμους.
Υ.Γ funnis σαφως και ισχυει το στοιχημα και μετα τον αγωνα στο καραισκακι θα σε παω και σε ενα εστιατοριο να σε κερασω. Εμεις οι ολυμπιακοι εκτος απο ωραια παιδια ειμαστε και LARGE τυποι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Με συγχωρειτε αλλα προτιμω μπαμπαγκιτα,τουρε και ντακολ απο τα σαπακια σας.Τουλάχιστον οι δικοί μας μιλάνε ελληνικά
RedArmy γιατί τέτοια πόρωση με μία ποδοσφαιρική ομάδα? Κερδίζεις κάτι από όλο αυτό? Αν ναι πες και εμένα για να ξέρω.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Με συγχωρειτε αλλα προτιμω μπαμπαγκιτα,τουρε και ντακολ απο τα σαπακια σας.
Τουλάχιστον οι δικοί μας μιλάνε ελληνικά
RedArmy γιατί τέτοια πόρωση με μία ποδοσφαιρική ομάδα? Κερδίζεις κάτι από όλο αυτό? Αν ναι πες και εμένα για να ξέρω.
Δεν θα απαντουσα ετσι αν οι γνωστοι αντιολυμπιακοι δεν ειρωνευοντουσαν. Δηλαδη τι θελεις να κανω? Να ακουω τα ειρωνικα σχολια και να λεω ευχαριστω?
Αγαπαω τον ολυμπιακο και δεν ειμαι πολυ φανατικος οπως νομιζουν πολλοι. Μαλιστα κραζω και τους παικτες και τον προεδρο και τον προπονητη.
Επισης λεω οτι θελει 4 καλους παικτες ο ολυμπιακος ,γιατι με αυτους που εχει δεν παει πουθενα στην Ευρωπη.
Ομως ειτε το θελουν πολλοι ειτε οχι ακομα και αυτοι οι παικτες ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους αμπαλους του παο. Πηγαν να μας πουν οτι ο Λεοντιου και ο δαρλας ειναι παικταραδες και ειναι οι επομενοι Μαραντονα. -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Αυτο ρε φιλε ολυμπιακε ειναι προκληση.Εχεις γινει για αλλη μια φορα περιγελος της Ευρωπης και εχεις μουτρα να πεις οτι πας για διπλο (χαχαχα,διπλο) στο Τροντχαιμ και οτι θα κερδισεις τη Ρεαλ (που δεν θα ειναι αδιαφορη αν κερδισει τη Λυον στο Μπερναμπεου γιατι θα παει για 1η θεση) μεσα στην εδρα σου?Γι'αυτο ρε μια ζωη θα τρωτε σφαλιαρες στη Ευρωπη.Γιατι δε βλεπετε μπροστα σας.Με ποια ομαδα ρε θα νικησεις τη Ρεαλ?Αλλα ετσι ειναι.Εδω ο προεδρος σας ελεγε το καλοκαιρι οτι του χρονου θα πατε τελικο στο CH.L. κι εσεις αντι να τον κραξετε το πιστευατε.Καλα σας κανει ρε και σας δουλευει,και σας κανει και μελη.Πηγαινε εσυ με τον Ανατολακη να αντιμετωπισεις τον Ροναλντο.Μεχρι να βαλετε μυαλο θα φατε πολλες 4αρες ακομα,οποτε μη βιαζεσαι.Οσο για τον Παναθηναικο στην ευρωπη καλυτερα μην τον πιανεις καν στο στομα σου γιατι κυριολεκτικα για ακομα μια φορα δε σε παιρνει.
Φιλικα παντως,**προσπαθησε να δεις και λιγο μπαλα,και πως παιζουν οι ομαδες κι ασε τα οπαδικα απ'εξω.**Εσεις κανετε κακο στο ελληνικο ποδοσφαιρο!!!Δεν θα μπορούσα να βρω πιο κατάλληλο ποστ..!!Και λυπάμαι που αυτό είναι του φίλου στραςς αλλά τί να κάνουμε;!Πιστεύω πως έχοντας δει το σημερινό 'παιχνίδι' οφείλω να πω πως τα τελευταίο σου λόγια είναι καρμπόν ακριβώς με αυτά που θα σου ταίριαζαν σαν φίλαθλος του παναθα!!
Νομίζω ότι ο θεός και ο γκαλίνοβιτς (και σίγουρα η βαρεμάρα του ετό,ροναλντίνιο και μέσι..)φύλαξαν την ομάδα σου από μια ήττα που όμοιά της δεν θα είχε ξαναδεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ούτε σε 50 χρόνια!!Τέλος πάντων,επειδή με την καμπούρα του άλλου είναι πιο εύκολο να ασχολείσαι..μη νομίζουμε ότι ο ολυμπιακός είναι καλύτερος.Απλά ας σταματήσει πλέον το παραμύθι ότι ο παναθας είναι ευρωπαϊκή ομάδα..Πιο τρανή απόδειξη από τη σημερινή δεν μπορεί να υπάρξει..!
ΥΓ1: Όσο για το που θα μπορούσε να φτάσει το σκορ σε αφήνω να το δείς σήμερα στον ύπνο σου και να μου πείς!! (εγώ λέω τουλ 12-0)
ΥΓ2:Μη γυρίσει στα επόμενα παιχνίδια κανείς βάζελος και πεί :'Μα τί άμυνα που έχετε ρε σεις γαύροι;;!!Θα είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα της...5ετίας!!Το πιάσατε...
Αντε και...περαστικά!!!!! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ε εντάξει αφού οι δικοί σας μιλάνε ελληνικά,πάω πάσο!!!Σίγουρα θα είναι καλύτεροι παίκτες!!Ομολογώ πολύ πρωτότυπο επιχείρημα!!
Φιλικά πάντα! -
Γίνεται να πέσουν οι τόνοι???
Αντί να κλαίμε 'αγκαλιασμένοι' για τα χάλια και των δύο, την λέμε κι από πάνω... 'εσύ ξεφτιλίστηκες περισσότερο', 'όχι, εσένα σου μπήκε πιο βαθιά' κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε εντάξει αφού οι δικοί σας μιλάνε ελληνικά,πάω πάσο!!!Σίγουρα θα είναι καλύτεροι παίκτες!!Ομολογώ πολύ πρωτότυπο επιχείρημα!!
Φιλικά πάντα!Δεν παρεξηγούμαι Πάντως δεν ήταν επιχείρημα, απλά τονίζω ότι βγαίνουν τουλάχιστον νέοι έλληνες παίχτες, that's all
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γίνεται να πέσουν οι τόνοι???Αντί να κλαίμε 'αγκαλιασμένοι' για τα χάλια και των δύο, την λέμε κι από πάνω... 'εσύ ξεφτιλίστηκες περισσότερο', 'όχι, εσένα σου μπήκε πιο βαθιά' κλπ κλπ...
'εσένα σου μπήκε πιο βαθιά' λέει!! ΘΕΪΚΟ!
Τελοσπάντα
ρε παιδιά.. τί χάλια με λέτε;
Και οι δύο ομάδες παίζανε με τις 2 καλύτερες της Ευρώπης..(υπάρχει και η αντιπαθητική Τσέλσι, αλλά είναι τόσο αντιπαθητική που σμπετζμ)
Δηλαδή τί να λέει..
και αποτέλεσμα να φέρνανε, πάλι με τους Αμπαλους θα παίζαμε και αυτοί με Ζουνινιο κ Ροναλντινιο κ Ετό..
Να το βάλουν εκεί που ξέρουν το αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει σύγκριση, απλά άλλη κλάση και οι δύο ομάδες. -
Marca (Ισπανία): 'Ένας σωρός από γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (5-0) εξασφαλίζουν στην ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φαν Μπόμελ, Ετό, Μέσι και ξανά Ετό έγραψαν το 4-0 στο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και έναν Παναθηναϊκό που έδειχνε να γελοιοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις'.
AS (Ισπανία): 'Οι 'μπλαουγκράνα' δεν έδειξαν οίκτο στον Παναθηναϊκό, ίσως τη χειρότερη ομάδα που πάτησε στο χορτάρι του 'Καμπ Νου' φέτος. Ο Ετό σημείωσε χατ-τρικ και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση'.
Ole (Αργεντινή): 'Ο Μέσι συνέβαλε με το τρίτο γκολ στο πικνικ της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας με 5-0 του Παναθηναϊκού'.
Raikard: Δεν περιμενα κατι παραπανω απο τον Παναθηναικου.
Αυτα για τους γνωστους αντιολυμπιακους. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άντε πάλι με τα γνωστά ανέκδοτα... ξέρετε τώρα, Χαβάη 5-0 κλπΚαλά εσύ , σίγουρα δεν τη γλυτώνεις !!
Πλάκα - πλάκα και ο Θρύλος και ο ΠΑΟ 'μάζεψαν' όσα τους άξιζαν ....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Άντε πάλι με τα γνωστά ανέκδοτα... ξέρετε τώρα, Χαβάη 5-0 κλπ
Καλά εσύ , σίγουρα δεν τη γλυτώνεις !!
τα πάμε αυτά 'εμείς' τον ήπιαμε μία φορά, ησυχάσαμε και δεν διασυρόμαστε σε κάθε ευκαιρία
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άντε πάλι με τα γνωστά ανέκδοτα... ξέρετε τώρα, Χαβάη 5-0 κλπ
Καλά εσύ , σίγουρα δεν τη γλυτώνεις !!
τα πάμε αυτά **'εμείς' τον ήπιαμε μία φορά, ησυχάσαμε και δεν διασυρόμαστε σε κάθε ευκαιρία **:lol:
Ναι , η αλήθεια είναι ότι κάνατε δραστική θεραπεία ... είπε ο 'γιατρός' 5 χαπάκια μια κι έξω να τελειώνετε !!!
Σε εμας ο 'γιατρός' έχι δώσει ήπια φαρμακευτική αγωγή .... που κρατάει για χρόνια
-
Ενταξει δεν λεω Τριτη Τεταρτη απο τσοντα σε τσοντα, για Πρασινα κ Κοκκινα βιτσια! Κ βγηκε κ καλυτερος παιχτης του ΠΑΟ ο τερματοφυλακας. Θα γινοταν χθες νεο ρεκορ που θα εκανε χρονια ελληνικη ομαδα να σπασει. Λοιπον εδω που φτασαμε , να γελαμε με ποιος εφαγε τα περισσοτερα! Αυτα ειναι τα χαλια μας.
Φιλε red-army εισαι πολυ προκλητικος σ αυτα που λες, κοιτα τα χαλια μας κ ασε των αλλων. Δεν ειναι διαγωνισμος που κερδισαμε επειδη εφαγαν πιο πολλα απο εμας στην αγωνιστικη αυτη!
Οτι κ αν εγινε χθες ο ΠΑΟ ακομα μπορει να περασει. Ας μην μιλαμε γιατι συνολικα ειμαστε πολυ πιο πισω.Απο εκει κ μετα θελω να σχολιασω το κραξιμο που επεσε στον Κοκκαλη κ μαλιστα μια εφημεριδα νομιζω SportDay ειχε φωτο του Σκρουτζ 'δειχνοντας' αυτον. Ειμαστε τελειως mappet-show γενικοτερα οπως εχω ξαναπει. Αρχισε ο κοσμος στο γηπεδο κ βγηκε μετα εφημεριδα να κραξουν τον Σωκρατες για λεφταα! Ασχετως το τι χρειαζεται η ομαδα ειμαι περιεργος αν εχει δωσει αλλος στον Ελλαδικο χωρο το 1/3 των χρηματων που εχει ριξει αυτος.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γίνεται να πέσουν οι τόνοι???Αντί να κλαίμε 'αγκαλιασμένοι' για τα χάλια και των δύο, την λέμε κι από πάνω... 'εσύ ξεφτιλίστηκες περισσότερο', 'όχι, εσένα σου μπήκε πιο βαθιά' κλπ κλπ...
ΕΤΣΙ ακριβως ειναι τα πραγματα παιδια......
Γινετε **ΑΕΚΑΡΑ ** για να δειτε προκοπη
Νικο(Κουκ) το Σαββατο παμε???
-
UEFA (Ευρώπη): 'Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό με μία εκπληκτική παρουσίαση επιθετικού ποδοσφαίρου και βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ'.
Marca (Ισπανία): 'Ένας σωρός από γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (5-0) εξασφαλίζουν στην ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φαν Μπόμελ, Ετό, Μέσι και ξανά Ετό έγραψαν το 4-0 στο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και **έναν Παναθηναϊκό που έδειχνε να γελοιοποιείται **σε ορισμένες περιπτώσεις'.
AS (Ισπανία): 'Οι 'μπλαουγκράνα' δεν έδειξαν οίκτο στον Παναθηναϊκό, ίσως **τη χειρότερη ομάδα που πάτησε στο χορτάρι του 'Καμπ Νου' **φέτος. Ο Ετό σημείωσε χατ-τρικ και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση'.
El Mundo Deportivo (Ισπανία): 'Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τον Παναθηναϊκό ο οποίος στο 40ό λεπτό είχε δεχθεί ήδη τέσσερα γκολ. Ο φαν Μπόμελ στο πρώτο λεπτό και οι Μέσι, Ροναλντίνιο και Ετό προσέφεραν ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα'.
Sport (Ισπανία): 'Καλύτερα δεν γίνεται. Η μηχανή της Μπαρτσελόνα, όλο και καλύτερα λαδωμένη, βελτιώνεται κάθε φορά και τα αποτελέσματα έρχονται. Είναι δυνατό να μιλήσεις για την αδυναμία του αντιπάλου, αλλά και το πόσο εύκολα γίνονται τα πράγματα όταν παίζεις ποδόσφαιρο και σκοράρεις στο πρώτο λεπτό'.
Lancenet (Βραζιλία): 'Υπό την καθοδήγηση του Ροναλντίνιο Γκαούτσο, η Μπαρτσελόνα διέλυσε τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ'.
Ole (Αργεντινή): 'Ο Μέσι συνέβαλε με το τρίτο γκολ στο πικνικ της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας με 5-0 του Παναθηναϊκού'.
BBC (Αγγλία): 'Ο Σάμουελ Ετό σημείωσε χατ-τρικ, με τη Μπαρτσελόνα να συντρίβει τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρκ φαν Μπόμελ και ο Λιονέλ Μέσι τα υπόλοιπα γκολ'.
Reuters (Αγγλία): 'Ο άσος της Μπαρτσελόνα Σαμουέλ Ετό σκόραρε ένα εκπληκτικό χατ-τρικ στο 5-0 που διέλυσε τον Παναθηναϊκό, με τους Καταλανούς να προχωρούν στους '16' του Τσάμπιονς Λιγκ'.
Skysports (Αγγλία): 'Η Μπαρτσελόνα έστειλε τις πιο πειστικές προειδοποιήσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη, με ένα επιβλητικό 5-0 επί του Παναθηναϊκό στο Καμπ Νου'.
Kicker (Γερμανία): 'Απέναντι στον ανήμπορο Παναθηναϊκό, η Μπαρτσελόνα στάθηκε στο ύψος της και πήρε τη νίκη. Οι αμυντικές τακτικές των Ελλήνων διαλύθηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, όταν ο φαν Μπόμελ έδειξε το δρόμο'.
Gazzetta dello Sport (Ιταλία): 'Ο ουρανός που φώτισε περισσότερο, σε μία βραδιά γεμάτη γκολ, ήταν αυτός πάνω από τη Βαρκελώνη. Τα αστέρια Ετό (τρία γκολ), φαν Μπόμελ (γκολ σε λιγότερο από εξήντα δευτερόλεπτα από την έναρξη) και Μέσι (στην πρώτη εμφάνιση ως βασικός στο Τσάμπιονς Λιγκ), ζάλισαν τον Παναθηναϊκό του Μαλεζάνι που επιστρέφει σπίτι με πέντε γκολ (έναντι κανενός)'.
Παω στοίχημα ότι από το 40' και μετά οι φίλοι βάζελοι αρχίσανε τα τάματα στην Παναγία να μην καταριφθεί το 7-0
(κι εδω που τα λέμε το έκανε το θαύμα Της, μεγάλη η Χάρη Της )Θελω να δω τι θα γράφει σήμερα το Derby
-
Ρε παιδια τα ιδια εγραφαν και για τον Οσφπ οι εφημεριδες μετα το 1-4.....
Και η Μπαρτσα(περισσοτερο) αλλα και η Λυων εκαναν πλακα μετα απο 1 σημειο....
Για αυτο σας λεω να γινετε ΑΕΚ που δεν εχουμε τετοια προβληματα εμεις (το πολυ πολυ να μας αποκλειει καμμια Ζενιτ με 1 γκολ διαφορα καθε χρονο)
-
εγώ έτρωγα την πίτσα μου και παρακολουθούσα ήρεμος τον αγώνα και την τακτική και το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα και περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα, κακά τα ψέματα, απλά όχι τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ ώστε να υπάρχει κάποια αντίδραση από πλευράς ΠΑΟ. Κι εγώ ΠΑΟ είμαι ρε παιδιά όμως δε με πήρε από κάτω, γιατί αν και άπειροι οι νέοι παίκτες, έχουν τη δίψα να πάνε μπροστά και πιστεύουν σε αυτή και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία (που μπορούν).
Κ πραγματικά λυπήθηκα σε μερικά παιχνίδια που ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή μπάλα όμως στην παρατρίχα έχασε το αποτέλεσμα
Μιλάμε για Ευρώπη, άρα για βαθμούς, αν θέλει να παίζει προκριματικούς ο γαύρος και η κάθε ομάδα τότε πρόβλημά τους..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απλά ας σταματήσει πλέον το παραμύθι ότι ο παναθας είναι ευρωπαϊκή ομάδα..Πιο τρανή απόδειξη από τη σημερινή δεν μπορεί να υπάρξει..!Ο Παναθηναϊκός είναι ευρωπαϊκή ομάδα. Χαρακτηρισμός αποδεκτός σε όλη την Ευρώπη, χτισμένος μέσα από πολλά χρόνια. Ένα και δυο ματς δεν αρκούν ούτε για να χαρακτηριστείς ευρωπαΐκή ομάδα, ούτε για να αποχαρακτηριστείς.
ΥΓ2:Μη γυρίσει στα επόμενα παιχνίδια κανείς βάζελος και πεί :'Μα τί άμυνα που έχετε ρε σεις γαύροι;;!!Θα είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα της...5ετίας!!Το πιάσατε...
Εγώ δεν το έπιασα! Ειλικρινά! Γιατί να μην το πούμε αν ισχύει;
Αντε και...περαστικά!!!!!
Ευχαριστούμε, παρομοίως!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε παιδια τα ιδια εγραφαν και για τον Οσφπ οι εφημεριδες μετα το 1-4.....Ναι αλλά σήμερα κοροϊδεύουμε τον βάζελο
Μεταξύ μας, τέτοια χάλια ομάδας ειχα να δω από την δικιά μας την επτάρα... Τα 5 είναι πολυ κολακευτικό σκορ... Στην Ελλαδίτσα και κυρίως προς Παιανία μεριά πεφτει πολύ παραμύθι. Τουλάχιστον εμείς ξέρουμε τι να περιμένουμε (ασε που ενίοτε εκ του αποτελέσματος αδικούμαστε όπως π.χ. περσι ενώ ο βαζελος φέτος με λίγο φαρδος μπορεί και να περάσει ακόμα και με 6-7 βαθμούς!)Για αυτο σας λεω να γινετε ΑΕΚ που δεν εχουμε τετοια προβληματα εμεις (το πολυ πολυ να μας αποκλειει καμμια Ζενιτ με 1 γκολ διαφορα καθε χρονο)
(Σας βλέπω CL του χρόνου αντί για τον βάζελο. Ετοιμαστείτε, έρχεται η σειρά σας να διευρύνετε το σερι )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι αλλά σήμερα κοροϊδεύουμε τον βάζελο
Μεταξύ μας, τέτοια χάλια ομάδας ειχα να δω από την δικιά μας την επτάρα... Τα 5 είναι πολυ κολακευτικό σκορ... Στην Ελλαδίτσα και κυρίως προς Παιανία μεριά πεφτει πολύ παραμύθι. Τουλάχιστον εμείς ξέρουμε τι να περιμένουμε (ασε που ενίοτε εκ του αποτελέσματος αδικούμαστε όπως π.χ. περσι ενώ ο βαζελος φέτος με λίγο φαρδος μπορεί και να περάσει ακόμα και με 6-7 βαθμούς!)Εγώ πάλι, τέτοια χάλια του βάζελου είχα να δω από την 5άρα στο Ολντ Τράφορντ. Έτσι κι εκεί φρενάρισαν στο 2ο ημίχρονο και μείναμε μόνο στα 5...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]