-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'Αυτός θέλει να καταλάβει το Γαλατικό χωριό'
'Ποιος?'
'Αυτός'
'Αααα, αυτός...'Έγραψε........
-
μάλιστα!
κ ο λόγος??? (που βρίσκονται εκεί εννοώ...)
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
μάλιστα!κ ο λόγος??? (που βρίσκονται εκεί εννοώ...)
Δεν εχω ιδεα.
-
-> Αudi A3 ...... 3200cc ...δεν ξανάγινε!
-> Ηyundai Atos με «ασβεστωμένα» τάσια...ξέρετε πώς ασβεστώνουμε τα πεζοδρόμια ακριβώς το ίδιο. -
Και αυτό στον δρόμο το είδα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και αυτό στον δρόμο το είδα...Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο Σ!!!!
Πες μας που είναι να πάμε να φάμε ενα κλαμπ με γύρο από ολα!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-> Ηyundai Atos με «ασβεστωμένα» τάσια...ξέρετε πώς ασβεστώνουμε τα πεζοδρόμια ακριβώς το ίδιο.εχω δει 2 Α3 3.2 quattro την ιδια μερα. Εκδρομη ειχαν βγει??? Ο ενας προσπαθησε να κυνηγησει και λιγακι αλλα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
-> Ηyundai Atos με «ασβεστωμένα» τάσια...ξέρετε πώς ασβεστώνουμε τα πεζοδρόμια ακριβώς το ίδιο.εχω δει 2 Α3 3.2 quattro την ιδια μερα. Εκδρομη ειχαν βγει??? Ο ενας προσπαθησε να κυνηγησει και λιγακι αλλα
Α3 3.2 καινούργιο μαύρο μόλις είχε πρωτοβγεί με Ελληνικές πινακίδες να βγαίνουν κ κόκκινο από την Γ. Παπανδρέου στο Δάσος Χαϊδαρίου παρέα με Porsche 928 κ να κινηγιούνται δίχως αύριο στην Λ. Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα κάνοντας σφήνες θανάτου .....
Την περασμένη Πέμπτη Α3 3.2 βγήκε δίχως αύριο στο αντίθετο στην Λ. Ηρακλείου για να περάσει ένα BMW που τον πρόλαβε.... κ γλύτωσε ίσα ίσα την στούκα!
Δεν θυμάμε πινακίδες για να γνωρίζω αν ήταν το ίδιο!
α! τετρακίνητο το πρώτο από ότι έλεγε κ... πήγαινε -
πού θα φτάνατε για μιά θέση parking;
Σήμερα το βράδυ.
Λεωφόρος Νίκης με Αριστοτέλους. Οι Θεσσαλονικείς θα γνωρίζετε τις κάθετες θέσεις που υπάρχουν εκεί.Αυτοκίνητο ξεπαρκάρει. Κάποιος που περίμενε με αλαρμ να αδειάσει μια θέση πάει να μπεί. Πριν προλάβει, χώνεται άλλο αυτοκίνητο. Ο πρώτος οδηγός τσαμπουκαλεύεται και πάει να ρωτήσει στον 'χώστη' το λόγο. Κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'δε σε είδα'. Αρχίζουν να μαλώνουν. Πάνω στον καυγά, αυτός που είχε χάσει τη θέση ρίχνει μπουνιά και σπάει τα δόντια αυτού που πάρκαρε, και μπαίνει μέσα στο Golf του με σκοπό να την κοπανήσει. Με το που συνέρχεται το παιδί που έφαγε τη μπουνιά πάει να εμποδίσει τον Μ@λ@κ@ να φύγει αλλά εκείνος έχει ήδη βάλει μπροστά. Του ανοίγει την πόρτα και αρπάζεται από αυτή. O Golfάκιας ξεκινά και αρχίζει να σέρνει τον άλλο στην άσφαλτο, κρεμασμένο από την πόρτα. Με το που βλέπει πως δεν ξεφεύγει και πάει να τα κάνει χειρότερα σταματάει. Εκείνη την ώρα φτάνει η αστυνομία που είχαμε καλέσει. Χειρόπέδες, και η συνέχεια στο τμήμα.
Δεν πάμε καθόλου καλα......
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
μάλιστα!
κ ο λόγος??? (που βρίσκονται εκεί εννοώ...)
Δεν εχω ιδεα.
Τα ίδια ακριβώς παρκαρισμένα πριν από καιρό πίσω από το Ιντερκοντινένταλ. Από καλά πληροφορημένη πηγή ανήκουν σε γνωστή και προκλητική οδοντίατρο
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
πού θα φτάνατε για μιά θέση parking;
Σήμερα το βράδυ.
Λεωφόρος Νίκης με Αριστοτέλους. Οι Θεσσαλονικείς θα γνωρίζετε τις κάθετες θέσεις που υπάρχουν εκεί.Αυτοκίνητο ξεπαρκάρει. Κάποιος που περίμενε με αλαρμ να αδειάσει μια θέση πάει να μπεί. Πριν προλάβει, χώνεται άλλο αυτοκίνητο. Ο πρώτος οδηγός τσαμπουκαλεύεται και πάει να ρωτήσει στον 'χώστη' το λόγο. Κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'δε σε είδα'. Αρχίζουν να μαλώνουν. Πάνω στον καυγά, αυτός που είχε χάσει τη θέση ρίχνει μπουνιά και σπάει τα δόντια αυτού που πάρκαρε, και μπαίνει μέσα στο Golf του με σκοπό να την κοπανήσει. Με το που συνέρχεται το παιδί που έφαγε τη μπουνιά πάει να εμποδίσει τον Μ@λ@κ@ να φύγει αλλά εκείνος έχει ήδη βάλει μπροστά. Του ανοίγει την πόρτα και αρπάζεται από αυτή. O Golfάκιας ξεκινά και αρχίζει να σέρνει τον άλλο στην άσφαλτο, κρεμασμένο από την πόρτα. Με το που βλέπει πως δεν ξεφεύγει και πάει να τα κάνει χειρότερα σταματάει. Εκείνη την ώρα φτάνει η αστυνομία που είχαμε καλέσει. Χειρόπέδες, και η συνέχεια στο τμήμα.
Δεν πάμε καθόλου καλα......
Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα του σύγχρονου πολιτισμένου κόσμου!
Ας ελπίσουμε ότι και οι δύο τους θα πάρουν ένα μάθημα:- Ο πρώτος ότι δεν κάνουμε 'ψευτομαγκιές' του στυλ χώνομαι και παίρνω τη θέση σου, κτλ., γιατί μπορεί το 'θύμα' να είναι πιο 'μάγκας' από εμάς.
- Ο δεύτερος ότι δεν 'σκοτώνουμε' για μία θέση, εφόσον φάει λίγη φυλακούλα (έστω και εξαγοράσιμη).
Υ.Γ.1: Αν όντως δεν τον είχε δει και ήταν σοβαρός άνθρωπος, θα έβγαινε και θα τον άφηνε να παρκάρει.
Υ.Γ.2: Πάντως, το πιθανότερο είναι ότι αν το έπαιζε πιο μαλθακός αυτός που έχασε τη θέση του, ο άλλος θα τον έγραφε στα (μπιπ) του. Αν και εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις αντιδρώ πιο ήρεμα, μετά νοιώθω πολύ μαλάκας γιατί συνήθως ο άλλος με γράφει στα (μπιπ) του. -
Τώρα αυτό που θα γράψω δεν είναι απίθανο αλλά...
Σήμερα το πρωί κατευθυνόμενος στη δουλειά μου με το αυτοκίνητο, σταματάω στην ουρά στο φανάρι επί της Λ. Κατεχάκη για να στρίψω αριστερά για Πανεπιστημιούπολη. Πράσινο, ξεκινάω κάνω 5 μέτρα και ξανασταματώ γιατί είχε ξανανάψει κόκκινο... Η δεσποινίδα που με ακολουθούσε πέφτει πάνω ευτυχώς (γι' αυτήν) με πολύ μικρή ταχύτητα. Κατεβαίνουμε, μόνο μια μικρή γρατζουνιά στον προφυλακτήρα και μου λέει με αθώο ύφος: '...ε συγνώμη, δεν πρόλαβα να αντιδράσω...'
Τι να πω ρε π@υστη μου... -
τουλάχιστον ήταν καλή (η κοπελα)?????
-
Αν κάνει φιλική δήλωση όποτε πέφτει στους άλλους, η καλύτερη.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
τουλάχιστον ήταν καλή (η κοπελα)?????Μπααααααα
-
Προχθες το πρωι παω στο αμαξι για να παω στη δουλεια. Βαζω μπροστα, κανω τη συνηθισμενη μανουβρα-οπισθεν. Την ωρα που βαζω πρωτη ετοιμος να φυγω παρατηρω οτι κατω ακριβως απο το αμαξι ηταν μια ψόφια γατα. Μαλιστα πανω στη μανουβρα που εκανα πατησα και την ουρά της. Παραξενευτηκα αλλα επρεπε να παω στη δουλεια οποτα το εβγαλα απο το μυαλο μου.
Οταν επεστρεψα σπιτι η γυναικα μου μου ειπε οτι το ιδιο πρωινο, στη γειτονια βρεθηκαν αλλες τρεις γατες και δυο σκυλοι.Ωραιο τροπο διαλεξε να ξεφορτωθει τα ζωα ο κυριος/κυρια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και αυτό στον δρόμο το είδα...Μου το έχουν στείλει με e-mail δεν μπορούσα να φανταστώ οτι ήταν εντός Αττικής...
-
Θαναση κι εμένα με mail μου το έστειλαν, τρόπος του λέγειν στον δρόμο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υ.Γ.2: Πάντως, το πιθανότερο είναι ότι αν το έπαιζε πιο μαλθακός αυτός που έχασε τη θέση του, ο άλλος θα τον έγραφε στα (μπιπ) του. Αν και εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις αντιδρώ πιο ήρεμα, μετά νοιώθω πολύ μαλάκας γιατί συνήθως ο άλλος με γράφει στα (μπιπ) του.
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δυστυχώς πρέπει να μάθουμε να επιβιώνουμε με τα ζώα..
Σιγά μην τον σπάσεις στο ξύλο για μια θέση.. πέφτεις σε πιο χαμηλό επίπεδο απ'το δικό του..
μπορείς να προνοήσεις όσο γίνεται να μη σου φάνε τη θέση, δηλαδή να προσέχεις και αν δεις ότι πάει κάποιος να χωθεί, χώνεσαι εσύ αν μπορείς.. Γι'αυτό, καλό είναι να σταματάς με αλαρμ πριν τη θέση και όχι μετά -
O τσαμπουκας (και κυριως η εκταση του), μπορει να ειχε αφορμη την θεση αλλα δεν εγινε για αυτη. Εγινε επειδη αυτος που ηταν λαθος, ειχε το θρασος να ζητησει και τα ρεστα. Εμενα οταν με αδικει καποιος στον δρομο, οταν ειδικα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του και επιτηδες κανει μλκια (γιατι λαθη ολοι κανουμε) εις βαρος μου και μετα μου την λεει και απο πανω, τρελαινομαι. Εγω προσωπικα θα τον βαραγα μεχρι να λιωσει η μουρη του. Και οι 2-3 εδω μεσα που με ξερουν καλα (οχι οι 10 που με εχετε δει φευγαλεα για μιση ωριτσα στην πιστα) ξερουν οτι δεν τα λεω αυτα επειδη ειμαι πισω απο ενα πληκτρολογιο. Απλα μου αναβουν τα λαμπακια με τετοιες συμπεριφορες.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!