-
Ο χρήστης garfIi έγραψε:
Ζητώ συγγνωμη γιατι δεν το αντιλήφθηκα νωρίτερα![kouk]?????????????????????????????????????
Mprabo.... Wraio epipedo
-
Ο χρήστης garfIi έγραψε:
Ζητώ συγγνωμη γιατι δεν το αντιλήφθηκα νωρίτερα![kouk]Αίσχος & ντροπή.
-
Όπως υπάρχουν 'νέοι' στο στρατό, στους αγώνες και παντού, υπάρχουν 'νέοι' και στο internet.
Εκπλήσσονται με μερικά πράγματα και αντιδρούν άκομψα.(Οι καυγάδες και τα μπινελίκια κατατάσσονται στο 'αντιδρούν άκομψα').
-
Ο χρήστης garfIi έγραψε:
Ζητώ συγγνωμη γιατι δεν το αντιλήφθηκα νωρίτερα![kouk]ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΒΛΑΧΟ.. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....
-
Ζητώ συγγνωμη γιατι δεν το αντιλήφθηκα νωρίτερα![kouk]
-
Ο χρήστης garfIi έγραψε:
Ζητώ συγγνωμη γιατι δεν το αντιλήφθηκα νωρίτερα![kouk]Όλοι σε αυτό το φόρουμ έχουμε μείνει άφωνοι με την δημιουργική σας σκέψη, την κριτική σας ματιά, το βάθος του πνεύματος σας και κυρίως με τον πλούτο του λεξιλογίου σας.
Συγχαρητήρια, θα πρότεινα να δοκιμάσετε και στην εκπομπή «αϋπνίες» της κ. Ανίτα Πάνια, στην οποία άνθρωποι του δικού σας διαμετρήματος-όπως ο κ. Κατέλης για παράδειγμα, αναπτύσσουν τις αξιόλογες σκέψεις τους.Σοβαρά τώρα:
Ο τίτλος εδώ γράφει ενιαίο και από ότι καταλαβαίνεις-λυπάμαι που πρέπει να το επισημάνω - **είσαι εκτός θέματος!! ** -
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ , ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΛΕΣΧΗ ΒΑΡΙΕΤΑΙ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ !
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΤΑ MG ΣΑΣ .
ΝΕΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΒΡΑΚΑ , Ο κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ .
ΚΑΙ ΝΤΥΘΗΤΕ ΚΑΛΑ , ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΥΩΣΕΤΕ .
Υ.Γ. Α, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , Ο ΤΑΜΕΙΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ .
-
Το αστειάκι με τη βελόνα ήταν καλό αλλά πολύ παλαιό για εμένα.
Δυστηχώς οι περισσότεροι από εσάς μου είστε άγνωστοι και τα nickname που χρησιμοποιείτε δε με διευκολύνουν.
Για το λόγο αυτό δε θα μπώ στη διαδικασία να κρίνω την συζήτηση.
Σίγουρα τα ερωτήματα που έθεσα είναι κάπως δύσκολο να απαντηθούν και γι'αυτό άλλωστε κανείς δεν απάντησε.Αντιθέτως πολλοί συμμετήχαν στην απερίσκεπτη κριτική έστω και εάν δεν τα κατάλαβαν.
Όπως έχουν αναφέρει πολλοί στο συγκεκριμένο topic το επίπεδο της συζήτησης είναι αρκετά χαμηλό (όχι όλων βέβαια). Μήπως και του μηχανοκίνητου στην Ελλάδα; Άλλωστε οι ίδιοι και οι ίδιοι ήμαστε.
PS. Το nickname sxint το χρησιμοποιώ σε όλα τα forum που είμαι γραμμένος και είναι αρκετά εύκολο να με αναγνωρίσουν από αυτό. Άλωστε δε κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία ενός δικτυακού τόπου και τις απόψεις μου περί ενιαίου κ.λ.π. τις έχω εκφράσει ανοιχτά και στο συμβούλιο του ΣΟΑΑ. Μάλιστα ο κ. Δήμος μου έχει βγάλει και παρατσούκλι σχετικά.
-
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ , ΚΑΙ Ο κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ .
ΝΑΙ κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ , ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΦΟ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ MG ΣΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ....... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ .
ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ , Ο κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ .
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Την γνώμη του μπορεί να την πει ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος είναι αυτός είτε για μέλη του ΣΟΑΑ είτε για μέλη της ΕΘΕΑ γιατί χωρίς εμάς δεν θα υπήρχαν αυτοί και κύριος δεν θα τα τσεπώνανε χωρίς εμάς…άρα καλά κάνει ο Νικόλας και μιλάει.
Καλημερα,
Ειναι ευκολο να με ενημερωσεις πιο μελος του ΣΟΑΑ Η της ΕΘΕΑ τα τσεπωνει γιατι μαλλον εχω χασει καποιο επεισοδιο εδω μεσα ?Εαν καταλαβα λαθος, ΣΥΓΝΩΜΗ εκ των προτερων.
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Την γνώμη του μπορεί να την πει ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος είναι αυτός είτε για μέλη του ΣΟΑΑ είτε για μέλη της ΕΘΕΑ γιατί χωρίς εμάς δεν θα υπήρχαν αυτοί και κύριος δεν θα τα τσεπώνανε χωρίς εμάς…άρα καλά κάνει ο Νικόλας και μιλάει.
Καλημερα,
Ειναι ευκολο να με ενημερωσεις πιο μελος του ΣΟΑΑ Η της ΕΘΕΑ τα τσεπωνει γιατι μαλλον εχω χασει καποιο επεισοδιο εδω μεσα ?Εαν καταλαβα λαθος, ΣΥΓΝΩΜΗ εκ των προτερων.
ΣΥΓΝΩΜΗ
για ΣΟΑΑ και ΕΘΕΑ.ΕΛΠΑ…ήθελα να πω ότι μας τα περνούνε, και ότι μπορεί να πει ο κάθε αγωνιζόμενος την γνώμη του για ΣΟΑΑ και ΕΘΕΑ.
Προς το παρόν ενοχλήθηκα για την επίθεση όλων πάνω στο θέμα ότι αν βγει κάποιος νέος και πει την γνώμη του θα πέσουν να τον φάνε.
Αλήθεια εγώ είμαι μέλος του ΣΟΑΑ η όχι, τα στοιχεία μου στην κοπή της πίτας σε τι σας χρειάστηκαν;
Από λάθος γραπτά είχαμε μικρή έξοδο.
Και πάλι συγνώμη.
-
Ο χρήστης kjetilmob έγραψε:
Σοβαρά τώρα:
Ο τίτλος εδώ γράφει ενιαίο και από ότι καταλαβαίνεις-λυπάμαι που πρέπει να το επισημάνω - **είσαι εκτός θέματος!! **Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Γιατί πιστεύω ότι είμαστε εκτός θέματος εδώ και πολλές σελίδες...;
Μ.Σαλ.
-
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΜΩΣ , ΕΤΣΙ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ?
-
ΑΨΟΓΟΣ Ο κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΑ MG ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 10 , ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .
ΜΕΡΣΙ !
-
Καλά ρε παιδιά πότε έτρεξε το ενιαίο Σέρρες & Ριτσώνα;
Κοιτάξτε εδώ:
link -
Ρωτα στου προφητη Ηλια!
Και καλα τρεξανε,αυτο κοιτας ,δεν βλεπεις οτι βγηκε ο Καισαρας στη Ριτσωνα εβδομος??
Αφου θυμαμαι οτι τερματισε δευτερος,μα ολο λαθη και προχειροτητες αυτη η ΕΘΕΑ,τς,τς,τς...
(αν ψαξει κανεις καλα βρισκει και αλλα λαθη αλλου.....ισως να το βαλουμε κουιζ με 090... )(ναι ξερω καποια απο τα λαθη ειναι απο λαθος χειρισμο,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει προχειροτητα.....
και ελπιζω του χρονου για το καλο ολων μας να εκδοθει το βιβλιο με τους κανονισμους της χρονιας,ηταν απο τα ελαχιστα σωστα αντικειμενα που υπηρχαν και που αντισταθμιζαν το ποσο που δινουμε για το χαρτακι της 'λισανς') -
ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΗΤΕ , ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ , ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑ , ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .
-
Καλημέρα .
Μπράβο στους δημοσιογράφους του rally.gr που 'πέρασαν' το γεγονός ότι η Φαμπίατου έκανε τον συνολικά δεύτερο χρόνο για την κατηγορία του ενιαίου όσο πιο αθόρυβα και ανώδυνα- για του ανδρικό τους εγωισμό- γίνεται.
Στην αναφορά που γίνεται http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=9306 έχει και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του αγώνα. Του Ζάχου(ε…φυσικά) και του Γκότζου (περιέργως). Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα? ΝΑ απαντήσω εγώ: Ο Ζάχος, η Φαμπίατου( 3η και 2η ), ο Κωνσταντίνου (2ος ) και ο Μαυροειδάκος(3ος). Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές! Αν θέλατε να παρουσιάσετε τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος θα έπρεπε πρώτον να γράψετε «Οι πρωταγωνιστές του Πρωταθήματος» και δεύτερον να τους αναφέρετε ονομαστικά: 1ος Ζάχος, 2ος Γκότζος και 3η Φαμπίατου. Να γράψετε για τις ανατροπές που συντελέστηκαν, να μην απαξιώνετε προσπάθειες και να μην κουκουλώνετε γεγονότα.
Βέβαια αν το κάνατε αυτό θα φαινόταν ότι η Τρίτη στο πρωτάθλημα και η δεύτερη στην άναβαση είναι γυναίκα- και προφανώς σας ενοχλεί. Απορώ αν ο Κ.Κ. διαβάζει τα μέσα που πληρώνει... Επίσης θα σας παραθέσω και αυτό το link : http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=mg-zr όπου λόγω της μονότονης και απροκάλυπτης προβολής ενός οδηγού κάνετε τους υπόλοιπους 17 «αόρατους» και αυτό είναι απαράδεκτο.Εμένα που δεν με ενοχλούν οι γυναίκες και που θαυμάζω την Ισμήνη για το ήθος της και την αποτελεσματικότητα της, γράφω εδώ για να της δώσω συγχαρητήρια για μια επίδοση που ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους νέους που θέλουν να κάνουν κάτι –όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην ζωή τους. Απόδειξη ότι μπορείς να κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα και να φτάνεις στον προορισμό σου.
ΜΠΡΑΒΟ ΙΣΜΗΝΗ
Συμπλήρωση:
Εντωμεταξύ αναρτήθηκε και η βαθμολογία των οδηγών, http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=mg-zr-points αλλά ο υπογράφων αγνοεί τον κανονισμό που λέει:
«To πρωτάθλημα ταχύτητας Ενιαίου 2005 θα περιλαμβάνει δώδεκα (12) αγώνες με συντελεστή 1, διάρκειας 12 γύρων, από τους οποίους θα προσμετρούνται για την τελική βαθμολογία και την τελική κατάταξη στο Πρωτάθλημα ΕΝΙΑΙΟΥ, οι 10».Αγαπητέ συντάκτη θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν πληρώνεστε για να εργάζεστε, η εαν γράφετε από χόμπι?
Αν είστε χομπίστας κακώς σας αφήνουν να γράφετε. Αν είστε επαγγελματίας οφείλετε να ξέρετε τον κανονισμό του ενιαίου και θα έπρεπε να διορθώσετε τον πίνακα, επανορθώνοντας ταυτόχρονα και τις εσφαλμένες εντυπώσεις που δημιουργεί.
-
Αλλο μπηκα στο thread να γραψω αλλα αφου διαβασω το παραπανω post αλλο θα γραψω. Αγαπητε kjetilmob θελω να πιστευω οτι γραψατε το παραπανω κειμενο εν θερμω, δεν εξηγειται αλλιως. Φυσικα εγινε ενα λαθος στη βαθμολογια, το οποιο διορθωθηκε, ισως θα μπορουσε να γραφτει «Οι πρωταγωνιστές του Πρωταθήματος» αντι του αγωνα αλλα ως εκει.
Σας διαβεβαιω οτι ο συντακτης του κομματιου ειναι και επαγγελματιας και σοβαρος και φυσικα δεν πασχει απο συνδρομο πληγωμενου ανδρικου εγωισμου... Για την ακριβεια τη τελευταια φορα που τσεκαρα η θεση του για το ωραιο φυλο ειναι ακριβως οπως πρεπει
Το οτι η Ισμηνη ειναι γυναικα ειναι περα για περα γνωστο οπως και φυσικα η αξια της ειναι δεδομενη για οσους την παρακολοθουν απο τα καρτ. Ειμαι σιγουρος οτι και η ιδια δε θα προτιμουσε να χαρακτηριστει μεγαλυτερη επιτυχια η τριτη θεση της στη βαθμολογια - επειδη ειναι γυναικα - απο οτι η δευτερη θεση ενος πρωταρη στα αυτοκινητα. Εξαλλου και στο blog αναφερει οτι περιμενει να την αντιμετωπιζουν σαν ολους τους αλλους και αυτο ειναι το σωστο.
Οσο για το οτι η σελιδα του ενιαιου μοιαζει με την επικη Ζαχιαδα, τι να κανουμε ο ανθρωπος κερδισε 11 στους 12 αγωνες. Αυτονοητα οταν κερδιζει Ζαχος, ο τιτλος του κομματιου γραφει Ζαχος. Μπροστα σε μια τετοια επιδοση αγαπητε kjetilmob ο αντικειμενικος κριτης οφειλει να υποκλιθει και οχι να δυσανασχετει.
-
Αγαπητέ φίλε,
Χαίρομαι που μετά από τρεις ημέρες κάποιος έδωσε σημασία στο σχόλιο μου. Εν’ω μου αρέσει το ήθος σας και ο τρόπος που γράφετε, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με όσα λέτε.
Όταν γράφεις σαν δημοσιογράφος και στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης σου γράφει 4Τ, οφείλεις να είσαι αλάνθαστος και να γνωρίζεις του ς κανονισμούς–μόνο και μόνο από σεβασμό στην ιστορία του ιδρυτή του ομίλου. Το γεγονός και μόνο ότι έγιναν τα δύο λάθη που αναφέρετε, είναι απαράδεκτο αν συλλογιστεί κανείς ότι με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζονται(έστω και προσωρινά) οι προσπάθειες ανθρώπων αλλά και το κύρος ορισμένων θεσμών όπως οι 4Τ.
Δεν διαφωνώ στο ότι δεν υπήρχε πρόθεση, απλά το γεγονός και μόνο ότι έπρεπε ένα σχόλιο μου να υπάρξει η αφορμή για να αλλάξει η κατάταξη στη βαθμολογία που είχε δημοσιευτεί στο rally.gr, για το ενιαίο μετά από 3 ημέρες, εμένα με προβλημάτισε.Το έντυπο έχει δώσει μάχες για την εγκυρότητα στην ενημέρωση και την ισότητα των δυο φύλλων και αυτό το λάθος εμένα δεν μου αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις..
Επίσης δεν λέω ότι η Ισμήνη έχει την ανάγκη της υποστήριξης μου, αλλά η Ζαχιάδα κάνει τους μελλοντικούς οδηγούς που διψούν για πρόκριση –και κακά τα ψέματα για προβολή- να το σκεφτούν διπλά αν θα πρέπει να συμμετέχουν ξοδεύοντας τα ωραία τους λεφτάκια, όταν προβάλλεται μόνο ο πρώτος σε κάθε αγώνα.Τέλος χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ικανότητα του πρωταθλητή(αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν), θα ήθελα να πω ότι το γεγονός ότι είναι πρωταθλητής δεν μειώνει την προσπάθεια των υπόλοιπων 17 που με την ύπαρξη τους και μόνο τον κάνουν πρωταθλητή.
Υποκλίνομαι όπως λέτε στον πρωταθλητή, αλλά όχι και στον τρόπο που αυτό παρουσιάζεται.
ΕΝΙΑΙΟ 2005