-
-
Σωστός ο... Speedatos !!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πλάκα είχε!
Γελάσαμε, κάναμε τη γύρα μας, φάγαμε κιόλας.Διαμαρτύρομαι έντονα στην οργανωτική επιτροπή για τις υπόγειες διαδικασίες που ακολούθησαν ώστε να συμμετάσχω με οδηγούς των 70 κιλών! Βέβαια, δεν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι ειχα 400αρι.
Αίσχος!!!'Οχι και 70 κιλά... 86 είμαι και χωρίς το μπουφαν που φόραγα...
Εσύ όμως πήρες το 400άρι... Εγκάθετε! Παράγκα!@tan: Εσύ αγόρι μου πας γυρεύοντας να μπεις στο 'θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου' !!!
Και επειδή σας υποσχέθηκα χρόνους (άργησα, δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες στο forum... ), επιστρέφω σε λίγο...
-
Λοιπόοοοον. Έχουμε και (κ)λέμε...
- ΚΩΣΤΗΣ - Phaethon: 33.14
- Nikos_BugsR: 33.21
- JB-Volk (νομίζω...
33.79
- syele: 33.87
- cavallino: 34.34
- opterios: 34.54
- SOKOS: 34.60
- taurus: 34.64
- ΒΑΣΙΛΗΣ: 34.90
- ANGEL13: 34.95
- DOCTOR (φίλος του cavallino): 35.33
- kleisj: 35.35
- kid: 35.61
- tan: 35.65
- KΩΣΤΑΣ ( ? ) : 36.00
- msamaro: 36.24
- AΝΔΡΕΑΣ ( ? ) : 36.65
- mak: 37.29
- avel: 37.48
- dimsabas: 37.89
- ΑΛΕΞΗΣ ( ? ) : 38.34 (με μόλις 2 γύρους συμπληρωμένους)
- ΓΙΩΡΓΟΣ ( ? ) : 40.57
- SPYROS ( ? ) : 42.45
Κάποια από τα παιδιά στα οποία έχω βάλει ερωτηματικό δεν τα ξέρω και δεν ξέρω αν έχουν κάποιο ψευδώνυμο στο φόρουμ. Το kart8 ήταν της πίστας και μέλιστα φαίνεται στον ολικό πίνακα χρόνων της ημέρας να έχει κάνει 24.09 , προφανώς από κάπου είχε κόψει... Υπάρχει ακόμα και ένα kart12, που έκανε στην 2η βόλτα μας 37.55 και στην τρίτη 33.74. Δεν ξέρω αν είναι κάποιος από τους δικούς μας... Όσο για την ταχύτητα των φορουμιστων, φαίνεται από τον συνολικό πίνακα της ημέρας, όπου οι 8 από τους 15 πρώτους ήταν δικοί μας...
ΚΩΣΤΗΣ - Phaethon 1ος
Nikos_BugsR 2ος
JB-Volk 4ος
syele 5ος
cavallino 10ος
opterios 11ος
SOKOS 12ος
taurus 13οςΒέβαια 'λεπτομέρειες' όπως τα κιλά του καθενός και το ποιοι έτρεξαν με 400άρια αδυνατώ να γνωρίζω, οπότε τα στατιστικά μας είναι λίγο... φλου...
Άντε και την επόμενη φορά με σωστούς διαχωρισμούς κιλών... εγκάθετοι... -
Μερικές διευκρινίσεις
Ο 'doctor' είναι ο 'doctor pin' του forum. Το kart12 της τρίτης ομάδας ήταν ο Αλέξης που άλλαξε καρτάκι. Ο Αλέξης είναι αδερφός του Phaethon και δεν είναι μέλος των 4Τ, όπως και άλλα 3 παιδιά (Κώστας, Σπύρος, Γιώργος) που ήταν φίλοι του dimsabas.
Αφιτά...
-
-
Πω πω ντροπή να δημοσιευτούν οι χρόνοι..
. Δε μας χάλασε... Μου αρέσει που ο Taurus ντρέπεται για το 34.64 . Οι φίλοι μου ήταν τα νούμερα 15,17,21 (Γιώργος).
Πέρασα πάρα πολύ ωραία, είχα χάσει τις εξελίξεις (δεν ήξερα ότι γίνεται καταγραφή των χρόνων), γνώρισα πολλά από τα μέλη που τόσο καιρό τα λέγαμε μόνο διαδικτυακά, βίωσα ένα μικρό σοκ με Kamil και Kouk . Δυστυχώς οι φίλοι μου επέμεναν να αποχωρίσουμε, αλλιώς δε θα έχανα τη μάσα με τίποτα. Είδατε τα κυβικά μου, οπότε καταλαβαίνετε...
Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη εξόρμηση στα Μέγαρα. Kouk, μου το υποσχεθήκατε , υποσχέθηκες. 19/11 έτσι; Άντε γιατί δεν κρατιέμαι -
Ο χρήστης tan έγραψε:
@kid:0,04!''.Όταν ξανακατέβεις,θέλω ρεβάνςΤώρα δεν την ήξερα την πίστα, την επόμενη φορά τα 33low είναι δικά μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα δεν την ήξερα την πίστα, την επόμενη φορά τα 33low είναι δικά μου..Αν δεν το καταφέρεις κακομοίρη μου, θα φας τρελλό δούλεμα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τώρα δεν την ήξερα την πίστα, την επόμενη φορά τα 33low είναι δικά μου..
Αν δεν το καταφέρεις κακομοίρη μου, θα φας τρελλό δούλεμα
Καλομελέτα και έρχεται.. Πάντως θέλω ένα 20άλεπτο για να γράψω χρόνο.-
(στον Αγ.Κοσμά γράφω και στο 10λεπτο )
(τελικά είμαι ψωνάρα ε?)
-
Kid, γιατί δεν αναφέρεις όσα διαδραματίστηκαν μετά την καρτοσυνάντηση; Μπορεί να μη φάγαμε μαζί με τους άλλους, αλλά τουλάχιστον υπήρξε κέρασμα τσαγιού
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Kid, γιατί δεν αναφέρεις όσα διαδραματίστηκαν μετά την καρτοσυνάντηση; Μπορεί να μη φάγαμε μαζί με τους άλλους, αλλά τουλάχιστον υπήρξε κέρασμα τσαγιούΓια κάτι αλήτες κοντράκηδες που στήσανε MX-5 σε δημόσιο δρόμο και το παίζανε τεντιμπόηδες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για κάτι αλήτες κοντράκηδες που στήσανε MX-5 σε δημόσιο δρόμο και το παίζανε τεντιμπόηδες?Καλά, εσύ όλους κοντράκηδες τους χαρακτηρίζεις; Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα μας βγάλεις και το όνομα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόοοοον. Έχουμε και (κ)λέμε...- ΚΩΣΤΗΣ - Phaethon: 33.14
- Nikos_BugsR: 33.21
- JB-Volk (νομίζω...
33.79
- syele: 33.87
- cavallino: 34.34
- opterios: 34.54
- SOKOS: 34.60
- taurus: 34.64
- ΒΑΣΙΛΗΣ: 34.90
- ANGEL13: 34.95
- DOCTOR (φίλος του cavallino): 35.33
- kleisj: 35.35
- kid: 35.61
- tan: 35.65
- KΩΣΤΑΣ ( ? ) : 36.00
- msamaro: 36.24
- AΝΔΡΕΑΣ ( ? ) : 36.65
- mak: 37.29
- avel: 37.48
- dimsabas: 37.89
- ΑΛΕΞΗΣ ( ? ) : 38.34 (με μόλις 2 γύρους συμπληρωμένους)
- ΓΙΩΡΓΟΣ ( ? ) : 40.57
- SPYROS ( ? ) : 42.45
Κάποια από τα παιδιά στα οποία έχω βάλει ερωτηματικό δεν τα ξέρω και δεν ξέρω αν έχουν κάποιο ψευδώνυμο στο φόρουμ. Το kart8 ήταν της πίστας και μέλιστα φαίνεται στον ολικό πίνακα χρόνων της ημέρας να έχει κάνει 24.09 , προφανώς από κάπου είχε κόψει... Υπάρχει ακόμα και ένα kart12, που έκανε στην 2η βόλτα μας 37.55 και στην τρίτη 33.74. Δεν ξέρω αν είναι κάποιος από τους δικούς μας... Όσο για την ταχύτητα των φορουμιστων, φαίνεται από τον συνολικό πίνακα της ημέρας, όπου οι 8 από τους 15 πρώτους ήταν δικοί μας...
ΚΩΣΤΗΣ - Phaethon 1ος
Nikos_BugsR 2ος
JB-Volk 4ος
syele 5ος
cavallino 10ος
opterios 11ος
SOKOS 12ος
taurus 13οςΒέβαια 'λεπτομέρειες' όπως τα κιλά του καθενός και το ποιοι έτρεξαν με 400άρια αδυνατώ να γνωρίζω, οπότε τα στατιστικά μας είναι λίγο... φλου...
Άντε και την επόμενη φορά με σωστούς διαχωρισμούς κιλών... εγκάθετοι...Κατα τα άλλα .................για πλάκα πήγαμε οχι για αγώνα και χρόνους.........αρε νεολαίααααααααααα
-
Το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει δίκιο γιατί γίνανε αρκετά ανοίγματα και μάλιστα με την ίδια κατάληξη. Κάπου έπρεπε να ξεσπάσω και γω για το απαράδεκτο γυρολόγιο
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Κατα τα άλλα .................για πλάκα πήγαμε οχι για αγώνα και χρόνους.........αρε νεολαίααααααααααα
Mα και βέβαια για πλάκα πήγαμε...
Για να κάνουμε πλάκα σε αυτούς που κεράσαμε τσάι!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για κάτι αλήτες κοντράκηδες που στήσανε MX-5 σε δημόσιο δρόμο και το παίζανε τεντιμπόηδες?
Καλά, εσύ όλους κοντράκηδες τους χαρακτηρίζεις; Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα μας βγάλεις και το όνομα
Ο dimsabas τα στησε με άλλο αδελφό mx-5 και το τσάγιασε.. (ωραίο ήχο κάνει η εξάτμιση btw)
Ο opterios έκανε κόντρες με τον εαυτό του και έμπαινε στις στροφές με όσα άντεχε το θηριάκι. (πάντως respect γιατί ο Θέμης το στρίβει το αυτοκίνητο (και όχι το πούρο)!
Και ναι, είστε όλοι κοντράκηδες, αλήτες και εγκάθετοι!
-
Και πού να πάρει ο Θέμης το ΜΧ να δείτε πώς θα το στρίβει...
Πάντως η μέρα είχε ξεκινήσει με τσάι, οπότε έπρεπε να καταλάβω πώς θα κατέληγε. Στον ερχομό από λεωφόρο Βάρης, προηγούμενη Μ5 των 400 ίππων με ξεβράκωσε κανονικότατα .
Καρτοσυνάντηση την Πέμπτη 27/10