-
Το θέμα «Lion Hellas - στο εδώλιο ο Γεν. Διευθυντής της» αποσύρεται διότι θεωρούμε αντιδεοντολογικό και εκτός της φιλοσοφίας του forum συζητήσεις και εικασίες (και πόσο μάλλον ψηφοφορίες !), για μια υπόθεση για την οποία εκκρεμεί (αν εκκρεμεί), ακροαματική διαδικασία και η όποια απόφαση είναι θέμα των αρμοδίων δικαστηρίων.
Η ενημέρωση του κοινού για την απόφαση όταν αυτή θα έχει ληφθεί είναι θέμα ρεπορτάζ του ημερήσιου και περιοδικού τύπου. -
Το θέμα «Lion Hellas - στο εδώλιο ο Γεν. Διευθυντής της» αποσύρεται διότι θεωρούμε αντιδεοντολογικό και εκτός της φιλοσοφίας του forum συζητήσεις και εικασίες (και πόσο μάλλον ψηφοφορίες !), για μια υπόθεση για την οποία εκκρεμεί (αν εκκρεμεί), ακροαματική διαδικασία και η όποια απόφαση είναι θέμα των αρμοδίων δικαστηρίων.
Η ενημέρωση του κοινού για την απόφαση όταν αυτή θα έχει ληφθεί είναι θέμα ρεπορτάζ του ημερήσιου και περιοδικού τύπου. -
Καλημέρα!
Δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε τέτοια θέματα, ούτε να τα αφήνουμε να δημοσιεύονται επειδή απλά ένα χρήστης του φορουμ το αναφέρει... Ούτε βέβαια θα κάνουμε δικαστικό ρεπορτάζ για να διαπιστώσουμε αν είναι πράγματι έτσι ή πρόκειται για μπαρούφα...
Τώρα η λάσπη περί συμφερόντων κ.λπ επιστρέφεται και μα την πίστη μου αν έχετε το σκοπό να κάνετε το φόρουμ ανάστατο με ότι σας κατεβάζει η κούτρα σας, ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ!
Ας μείνουν λίγοι και καλοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αυτοκίνηση και ότι άλλο συνδέεται μαζί της!
Ας μείνουμε λίγοι και αν τελικά είμαστε ελάχιστοι το κλείνουμε και ορισμένοι ξαναβρίσκουμε τον ύπνο μας...
Μέχρι σήμερα στο μέτρο του εφικτού ότι ζητάτε γίνεται... Οταν όμως η κατάσταση ξεφεύγει και η λάσπη πέφτει σύνεφο γιατί έτσι και η θεματολογία δεν συμβαδίζει με τη δεοντολογία με το δικά μας μέτρα τότε το θέμα θα βγαίνει...
Οπως θα βγει όλη αυτή η ενότητα τις επόμενες ώρες...Στράτης Χατζηπαναγιώτου
ΥΓ... Τα περιοδικά μας στη διαθεσή σας για καταγγελίες και αναφορές με στοιχεία βέβαια και αποδείξεις, αφού ο νόμος δεν αστειεύεται με κανέναν... Και πάλι ευχαριστώ
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
ΥΓ... Τα περιοδικά μας στη διαθεσή σας για καταγγελίες και αναφορές με στοιχεία βέβαια και αποδείξεις, αφού ο νόμος δεν αστειεύεται με κανέναν... Και πάλι ευχαριστώΧμ... νομίζω ότι σαν δημοσιογράφοι, δεν εχετε παρά να πάρετε ένα τηλέφωνο ή την εισαγγελεία ή την Lion για να το επιβεβαιώσετε ή να το διαψεύσετε...
Εγώ δεν εξεφρασα καμία κρίση (για την έκβαση της δίκης). Το μοναδικό λάθος που μου αναγνωρίζω είναι ότι αρχικά έβαλα την ψηφοφορία.
Τα υπόλοιπα είναι δεδομένα.
Αλλά τι να άλλο να πεις... μάλλον έχεις δίκιο και χρειαζόμαστε ένα φορουμ που όταν κάποιοι αναφέρουν συμβάντα με τις αντιπροσωπείες οι moderators όχι μόνο δεν χάνουν τον ύπνο τους, αλλά ίσως κοιμόνται και καλύτερα. Και αφού κάπιοι από εμάς ανακαλύψαμε αυτή την ανάγκη να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει.
Τέλος δεν θα γράψω ότι λυπάμαι που κι εγώ (μαζί με τη Lion) είμαι 'πελάτης' των 4τροχών από παιδάκι. Και επίσης και εσείς δεν πρέπει να στεναχωρίεστε που κάποιοι αυτά που διαβάζαν στο περιοδικό τα πήρανε στα σοβαρά.
Καληνύχτα στην Τζουντζία.
-
Αδικος κ.λ.π...
δεν πειράζει δικαιωμά σου...
Ομως σας θυμίζουμε πως ουδέποτε λογοκρίναμε θέματα ουσίας σε σχέση με την όποιο κατασκευαστή... Ούτε βέβαια θα το κάνουμε αύριο ή μεθαύριο και όσο λειτουργεί αυτό το φόρουμ... Δεν μπορούμε όμως να αφήνουμε στον αέρα θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
Ακόμα σας θυμίζω πως στο περιοδικό δημοσιεύουμε την οποιαδήποτε επιστολή σε σχέση με τα πάραπονοα προς αντιπροσωπείες ΧΩΡΙΣ να κοινοποιούμε σε κανένα την επιστόλή. Τη διαβάζουν στην αντιπροσωπεία και απαντούν στο επόμενο τεύχος.Με την ευκαιρία
Αναγνώστες πελάτες δεν έχουμε... Είναι διαφορετική η σχέη με τους αναγνώστες μας! Ποτέ δεν είχαμε, ενώ έχουμε αποδείξει ποιές είναι οι σχέσεις μας με τις αντιπροσωπείες...
Τον ύπνο μας τον χάνουμε σε σχέση με τις αντιπροσωπείες; Αυτό κατάλαβες;; Κρίμα! Η λειτουργία του φόρουμ πίστεψε δεν είναι τόσο απλή διαδικασία και βέβαια δεν στήθηκε ούτε για να κερδίσουμε χρήματα, ούτε για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα!
Από τρέλλα, ξέρεις;; Τι σου λέω τώρα;ΣΧ
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Τον ύπνο μας τον χάνουμε σε σχέση με τις αντιπροσωπείες; Αυτό κατάλαβες;; Κρίμα! Η λειτουργία του φόρουμ πίστεψε δεν είναι τόσο απλή διαδικασία και βέβαια δεν στήθηκε ούτε για να κερδίσουμε χρήματα, ούτε για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα!
Από τρέλλα, ξέρεις;; Τι σου λέω τώρα;
ΣΧ'If to do were as easy as to know what
were good to do, chapels had been churches, and
poor men's cottages princes' palaces. It is a
good divine that follows his own instructions: I
can easier teach twenty what were good to be
done, than be one of the twenty to follow mine
own teaching.'Τάδε έφη William Shakespeare.
Περιμένουμε να δούμε τη στάση του περιοδικού μας λοιπόν.
Μέχρι τότε όμως επέτρεψέ μου να σου στείλω την 'καληνύχτα' μου.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Καλημέρα!
Δεν μπορούμε να δημοσιεύουμε τέτοια θέματα, ούτε να τα αφήνουμε να δημοσιεύονται επειδή απλά ένα χρήστης του φορουμ το αναφέρει... Ούτε βέβαια θα κάνουμε δικαστικό ρεπορτάζ για να διαπιστώσουμε αν είναι πράγματι έτσι ή πρόκειται για μπαρούφα...ΥΓ... Τα περιοδικά μας στη διαθεσή σας για καταγγελίες και αναφορές με στοιχεία βέβαια και αποδείξεις, αφού ο νόμος δεν αστειεύεται με κανέναν... Και πάλι ευχαριστώ
Στρατή,
επειδή μίλησα με τον φίλο μου για το θέμα, αφού το είχα μάθει μέσο άλλου φίλου στο στύλ 'ρε συ ο ΧΧΧΧ πάει πήγε τον ΨΨΨΨ σε δίκη', έχω να σου αναφέρω τα εξής.
- Εχετε δίκιο σε ότι αφορά για μια υπόθεση που εκκρεμμεί. Μπορείτε να γράψετε μόνο ότι ο Χ είναι κατηγορούμενος αλλά δεν μπορείτε το να γράψετε το γιατί με το δεδομένο ότι, όπως μου είπε ο φίλος μου, η δικογραφία δεν είναι διαθέσιμη, παρά μόνο στον στον άμεσα ενδιαφερόμενο (δηλ. στον κατηγορούμενο και όχι στους δημοσιογράφους).
- Ότι δεν ενδιαφέρθηκε να κοινοποιήσει το θέμα στα περιοδικά για τον απλό λόγο ότι πιστεύει ότι το όλο πλαίσιο που υπάρχει στην ελλάδα, ακόμα και σε αυτό, ευννοεί, και μόνο, τους διάφορους μεσάζοντες. Από μεσάζοντες πραγματογνωμοσυνών μέχρι ότι θέλεις. Και σε αυτό το συμπέρασμα δεν κατέληξε τυχαία.
- Με έβρισε όταν του είπα ότι έγραψα εδώ γιατί είναι κάτι που δεν το επιθυμεί. Μάλιστα μου είπε ότι όταν την είχε πάθει είχε στείλει τα καθέκαστα, με email από την Αγγλία που ήταν τότε, στον Κώστα τον Καββαθά, ο οποίος του είχε ευχηθεί 'καλή τύχη', πράγμα που αντελήφθην και ο ίδιος όταν άρχισε να μιλάει με δικηγόρους, πραγματογνώμονες κλπ. Για αυτό άλλωστε δεν μπήκε καν στον κόπο να σας στείλει γράμμα.
- Όμως είχε στείλει γράμμα στον ίδιο τον άμεσα ενδιαφερόμενο αφού είχε την αφέλεια να πιστέψει ότι οι εταιρείες αποδέχονται εύκολα τις ευθύνες τους (ότι τέλος πάντων προτειμούν να αποδεχτούν ευθύνες (που μπορεί και να μην έχουν) παρά να ρισκάρουν να πάνε στα δικαστήρια - όπως συνήθως συμβαίνει στο εξωτερικό).
- Κατά συνέπεια αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα εδώ για αυτό το θέμα. Μην κυνηγάει και εμένα μετά...
Να είσαι καλά και συγνώμη για το εάν σας έφερα σε δύσκολη θέση, με εξαίρεση βέβαι την ενέργεια της λογοκρισίας. Δεν πειράζει πάντως, θυμηθήκατε και λίγο Σεξπηρ...
Νίκος Φρέστης.
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Η λειτουργία του φόρουμ πίστεψε δεν είναι τόσο απλή διαδικασία και βέβαια δεν στήθηκε ούτε για να κερδίσουμε χρήματα, ούτε για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα!ΣΧ
Στρατη, γιατι δεν χρισημοποιητε το φορουμ για να κερδισετε χρηματα, ειναι πραγματι μια απορια που ειχα πολυ καιρο τωρα που δεν βλεπω αλλες διαφημησεις να μπαινουν εκτος απο τις αρχικες, κτλ. Τι ποιο λογικο, δικαιο και σωστο? Το φορουμ δεν ειναι δωρεαν να συντηρηθει. Ολοι το ξερουμε αυτο. Επισης, το ονομα 4 Τροχοι εχει καποιο αντικτυπο (brand) το οποιο απεκτησε μετα απο δεκαετιες τιμιας δουλειας, κατι το οποιο περναει και στο φορουμ. Αυτο απο μονο του ειναι λογος για να χρισημοποιηθει το φορουμ για χρηματικο κερδος απο την Τεχνικες Εκδοσεις Α.Ε.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η λειτουργία του φόρουμ πίστεψε δεν είναι τόσο απλή διαδικασία και βέβαια δεν στήθηκε ούτε για να κερδίσουμε χρήματα, ούτε για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα!
ΣΧ
Στρατη, γιατι δεν χρισημοποιητε το φορουμ για να κερδισετε χρηματα, ειναι πραγματι μια απορια που ειχα πολυ καιρο τωρα που δεν βλεπω αλλες διαφημησεις να μπαινουν εκτος απο τις αρχικες, κτλ.
Γιατί μετά με τόσες παρουσιάσεις που έχεις γράψει θα ζητάς ποσοστά!
Σας ξέρουμε εσάς τους αμερικάνους(αυτά για να ελαφρύνω λίγο το βαρύ αυτό thread)
N.
-
Πάμε παρακάτω είπαμε... Το μόνο ότι τα άκουσε η αγία Αννα η συνεργάτης μου που καθυστερούσε να μεταφράσει το ποίημα του Σαίξπηρ αφου τα δικ΄λα μου αγγλικά περιορίζονται σε τεχνικούς όρους και σε φράσεις ρουτίνας...
ΣτράτηςΥΓ... Γαβρηλ, οι Τ.Ε. κερδίζουν παρα πολλά από τους αναγνώστες τους σε όλα τα επίπεδα... Στο Φόρουμ, αρκεί να λειτουργούμε όλοι οι χρήστες σαν άτυποι μοντερέιτορς και δεν χρειάζεται να χρεώνουμε τίποτα κανέναν. Αν έρθουν διαφημίσεις καλοδεχούμενες για να οργανώσουμε ταξίδια, χαπενιγκς, διαγωνισμούς κ.λπ και όχι για να καλύψουμε έξοδα ή να κερδίσουμε χρήμαρα...
Στρ
Περί δεοντολογίας