-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Φιλε red_army, κυκλοφορει ενα πολυ καλο βιβλιο για τη περιπτωση σου.
'75 χρονια απατης' λεγεται.Παρ'το και διαβασε το σε παρακαλω, θα μαθεις πολλα που δεν ξερεις.Ναι το εχω διαβασει και ειναι ενα μεγαλο Ψεμα. Μπορεις αν θελεις να σου αναλυσω γιατι. Λεει π.χ οτι τα πρωταθληματα πριν το επαγγελματικο ποδοσφαιρο τα επαιρνε ευκολα ο ολυμπιακος ,γιατι επαιζε με ομαδες του πειραια(που τοτε βεβαια ηταν ομαδαρες). Ποσοι ξερουν οτι οι πρωτοι του πειραια,της αθηνας και της θεσσαλονικης επαιζαν και μεταξυ τους μετα?
Ρωτηστε να μαθετε. Επισης στα μεταξυ παιχνιδια ολυμπιακου-παο ο ολυμπιακος εχει παραπανω απο 20 νικες διαφορα. Αυτα βεβαια δεν σας τα λεει κανεις.
Αν εχετε ορεξη μπορω να σας γραψω τα παντα. Για λουλουδια,για μηδενικα συμβολαια,για χουντες ,για μη υποβιβασμο του παο λογω ανδριανοπουλου και αλλα πολλα.Τα περισσοτερα που γραφουν μεσα εχουν τρομερα στοιχεια και μαλλον δε μπορεις να πεισεις οποιον εχει διαβασει το βιβλιο.Ασ'το,ξεχνα το...
-
Υπαρχει κανενας λογος για αυτη την «αντιπαραθεση» ???
Ουτε ο ενας αλλα ουτε και ο αλλος προκειται να αλλαξετε ομαδες
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:lol:Υπαρχει κανενας λογος για αυτη την «αντιπαραθεση» ???
Ουτε ο ενας αλλα ουτε και ο αλλος προκειται να αλλαξετε ομαδες
Περα απο αυτο,θεωρω οτι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η αξια του ηττημενου αυξανει την αξια του νικητη.
-
Ναι αλλά...
0+0=0
-
Ρε παιδια πολυ αντι-ολυμπιακο στοιχειο εχει πεσει!
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!Προς RedArmy
Ok φιλε ο καθενας εχει τις αποψεις του αλλα σε μια δημοσια συζητηση συμμετεχουν κ αλλοι. Βγαζοντας τον Ολυμπιακο την σουπερ ομαδα , τον Παναθηναϊκο κ τους υπολοιπους για κλωτσιες δεν νομιζεις οτι προκαλεις κ τους υπολοιπους σε κοντρα? Μην τον αφοδευουμε τελειως το θεμα του thread!Αν βριζομαστε εδω μεσα για ποδοσφαιρο τι περιμενουμε λοιπον να βλεπουμε στο γηπεδο? ειμαι περιεργος!
Αν ειναι να γινει αρενα παλι δεν το κλειδωνουμε καλυτερα απο την στιγμη που γινομαστε ανικανοι να συζητησουμε κ να σεβαστουμε τους υπολοιπους? -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ok φιλε ο καθενας εχει τις αποψεις του αλλα σε μια δημοσια συζητηση συμμετεχουν κ αλλοι. Βγαζοντας τον Ολυμπιακο την σουπερ ομαδα , τον Παναθηναϊκο κ τους υπολοιπους για κλωτσιες δεν νομιζεις οτι προκαλεις κ τους υπολοιπους σε κοντρα? Μην τον αφοδευουμε τελειως το θεμα του thread!Αν βριζομαστε εδω μεσα για ποδοσφαιρο τι περιμενουμε λοιπον να βλεπουμε στο γηπεδο? ειμαι περιεργος!
Αν ειναι να γινει αρενα παλι δεν το κλειδωνουμε καλυτερα απο την στιγμη που γινομαστε ανικανοι να συζητησουμε κ να σεβαστουμε τους υπολοιπους?Όταν θα ειπωθεί και κάποιο σοβαρό επιχείρημα, τότε θα συμμετάσχουμε κι εμείς. Οι άλλοι. Που υποστηρίζουμε μια ομαδίτσα, ομαδούλα, Β Τσεχίας, που είναι απορίας άξιον γιατί ενώ έχει τόσους τίτλους τελευταία δεν έχει αντίστοιχα τόσους περισσότερους οπαδούς και άλλα τέτοια όμορφα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν ειναι να γινει αρενα παλι δεν το κλειδωνουμε καλυτερα απο την στιγμη που γινομαστε ανικανοι να συζητησουμε κ να σεβαστουμε τους υπολοιπους?Όταν θα ειπωθεί και κάποιο σοβαρό επιχείρημα, τότε θα συμμετάσχουμε κι εμείς. Οι άλλοι. Που υποστηρίζουμε μια ομαδίτσα, ομαδούλα, Β Τσεχίας, που είναι απορίας άξιον γιατί ενώ έχει τόσους τίτλους τελευταία δεν έχει αντίστοιχα τόσους περισσότερους οπαδούς και άλλα τέτοια όμορφα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα μ αυτο που ειπα, γιατι δεν νομιζω να εκρυψα κ εγω ποτε τα αισθηματα μου για την Β Τσεχιας!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα μ αυτο που ειπα, γιατι δεν νομιζω να εκρυψα κ εγω ποτε τα αισθηματα μου για την Β Τσεχιας!
Επειδή δεν γράφει συχνά ( ) μας μπερδεψε Κλεισθένη.
Μάλλον ήθελε να πει, ότι θα παίρνουν μέρος στην συζήτηση και αυτοί που δεν συμμετέχουν τώρα!
Αλλά με τόσο καιρό που κάνει να γράψει, άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια χαρά είναι ο Μένιος, έχει και χαβαλέ. Έχετε ακούσει/διαβάσει Κριτή (βάζελος επίσης); Ή έχετε δει καμιά 'δημοσιογραφική' εκπομπή του Μάτζικ;
Και το Star τετοιες δημοσιογραφικες εκπομπες εχει πάντως
Ο Κουίκ πάντως γάβρος είναι
ΥΓ. Σας 'έδωσα' και βάζελο και μάλιστα στην κρατική... αμέσως να το πάτε στο Σταρ
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Όταν θα ειπωθεί και κάποιο σοβαρό επιχείρημα, τότε θα συμμετάσχουμε κι εμείς. Οι άλλοι. Που υποστηρίζουμε μια ομαδίτσα, ομαδούλα, Β Τσεχίας, που είναι απορίας άξιον γιατί ενώ έχει τόσους τίτλους τελευταία δεν έχει αντίστοιχα τόσους περισσότερους οπαδούς και άλλα τέτοια όμορφαΜιας και αυτό είναι προφανέστατη αναφορά σε δικό μου ποστ, περιμένω κάποιο δικό σου ποστ με κάποιο 'σοβαρό επιχείρημα'. Διότι καταφανέστατα το παραπάνω στερείται οποιουδήποτε επιχειρήματος γενικώς, σοβαρού ή μη.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!Δράση-αντίδραση!
Προς RedArmy
Ok φιλε ο καθενας εχει τις αποψεις του αλλα σε μια δημοσια συζητηση συμμετεχουν κ αλλοι. Βγαζοντας τον Ολυμπιακο την σουπερ ομαδα , τον Παναθηναϊκο κ τους υπολοιπους για κλωτσιες δεν νομιζεις οτι προκαλεις κ τους υπολοιπους σε κοντρα? Μην τον αφοδευουμε τελειως το θεμα του thread!Είδες; Το 'πες και μόνος σου.
Αν βριζομαστε εδω μεσα για ποδοσφαιρο τι περιμενουμε λοιπον να βλεπουμε στο γηπεδο? ειμαι περιεργος!
Αν ειναι να γινει αρενα παλι δεν το κλειδωνουμε καλυτερα απο την στιγμη που γινομαστε ανικανοι να συζητησουμε κ να σεβαστουμε τους υπολοιπους?Δεν νομίζω πως έχει γίνει αρένα (συγκριτικά τουλάχιστον με άλλα, σοβαρότερα, τοπικς).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!Δράση-αντίδραση!
Προς RedArmy
Ok φιλε ο καθενας εχει τις αποψεις του αλλα σε μια δημοσια συζητηση συμμετεχουν κ αλλοι. Βγαζοντας τον Ολυμπιακο την σουπερ ομαδα , τον Παναθηναϊκο κ τους υπολοιπους για κλωτσιες δεν νομιζεις οτι προκαλεις κ τους υπολοιπους σε κοντρα? Μην τον αφοδευουμε τελειως το θεμα του thread!Είδες; Το 'πες και μόνος σου.
Αν βριζομαστε εδω μεσα για ποδοσφαιρο τι περιμενουμε λοιπον να βλεπουμε στο γηπεδο? ειμαι περιεργος!
Αν ειναι να γινει αρενα παλι δεν το κλειδωνουμε καλυτερα απο την στιγμη που γινομαστε ανικανοι να συζητησουμε κ να σεβαστουμε τους υπολοιπους?Δεν νομίζω πως έχει γίνει αρένα (συγκριτικά τουλάχιστον με άλλα, σοβαρότερα, τοπικς).
Τι ειπα μονος μου? Δεν νομιζω πως δικαιολογει το δραση-αντιδραση.
Λεω στον RedArmy πως το υφος του προκαλει σε συνδυασμο με τον αφορισμο των παντων ποδοσφαιρικα εκτος του ΟΣΦΠ. Οι αποψεις του σεβαστες αν κ διαφωνω στα περισσοτερα, αλλα αυτο που ενοχλει ειναι το υφος των γραφομενων του. Απο εκει κ μετα παει το δραση αντιδραση?
Δεν παω να επαναφερω ταξη κ ουτε αρμοδιος ειμαι απλα οταν αρχισουν να πεφτουν χαρακτηρισμοι για τους μεν δεν κοκ δεν υπαρχει τιποτα που να δικαιολογει την υπαρξη του thread.
Αλλο πειραγμα κ καζουρα κ αλλο αυτο που διαβαζουμε παραπανω.Δεν εχει γινει αρενα αλλα για εκει παει!
-
Δράση είναι οι υπερβολές/προκλήσεις του redarmy. Αντίδραση οι απαντήσεις σε αυτές.
-
Μπαλάρα επί Μπλαχίν; Απλώς έτσι κι έτσι ήταν, μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει. Και δεν έφταιγε ο Μπλαχίν, αλλά η επικρατούσα νοοτροπία στην ομαδούλα σου. Μετά όμως, που τέλειωσαν τα πέτρινα χρόνια... Παίξατε ποτέ ΜΠΑΛΑ; Στην καλύτερη περίπτωση μοιάζατε με τσέχικη ομάδα Β' Εθνικής, να μήν πω Γ. ΟΚ, να πω ότι έφταιγε ο Αλέφαντος (και μόνον που τον προσλάβατε καταλαβαίνει κανείς πόσο άσχετοι είναι οι διοικούντες το καφενείο αυτό). Πήρατε τον Μπιγκόν... Άλλο παλτό (σαν τον Ντέταρι ένα πράγμα). Πήρατε τον Λεμονή (που κανένας δεν τον υπολόγιζε στα αποδυτήρια - ειδικά τα αστερόεντα παλτά που αγοράζατε). Πήρατε τον Μπάγεβιτς που σας έκανε να μοιάζετε με ομάδα. Αλλά όχι, έπρεπε να φύγει, γιατί δεν τον γούσταραν κάτι κωλοπαιδάκια που είχατε για αστέρια...
Το να πάρεις μερικούς ακριβοπληρωμένους 'σταρ' που θέλουν να κάνουν για ένα-δυο χρόνια μια αρπαχτή και να τελειώσουν την καριέρα τους δε μου λέει τίποτα, γιατί δεν οδηγεί στη δημιουργία ομάδας. Άσε που συνήθως δεν παίζουν ή στα μισά ξεμένουν από μπαταρίες και έχουν και άποψη, γιατί θέλουν να παίζουν και τα 90 λεπτά (κι ας έχουν παραδώσει το πνεύμα).
Ποδόσφαιρο πάντως στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση έχω δει μέτριο από την ομαδούλα σου. Καλά, για Ευρώπη δε συζητάμε, εκεί ψάχνετε για μοδίστρες να σας μαντάρουν το πλεχτό...
Ακόμα κι ο Μπάγεβιτς, μόνον μέτριο ποδόσφαιρο σας έκανε να παίζετε, λόγω της νοοτροπίας σας (ο πολυδιαφημισμένος και ακριβοπληρωμένος σταρ έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο και είναι ανώτερος απ'τον προπονητή).
Κι αυτό πάντως υπερβολικό και προκλητικό μου ακουγεται
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπαλάρα επί Μπλαχίν; Απλώς έτσι κι έτσι ήταν, μη λέμε ό,τι μας κατεβαίνει. Και δεν έφταιγε ο Μπλαχίν, αλλά η επικρατούσα νοοτροπία στην ομαδούλα σου. Μετά όμως, που τέλειωσαν τα πέτρινα χρόνια... Παίξατε ποτέ ΜΠΑΛΑ; Στην καλύτερη περίπτωση μοιάζατε με τσέχικη ομάδα Β' Εθνικής, να μήν πω Γ. ΟΚ, να πω ότι έφταιγε ο Αλέφαντος (και μόνον που τον προσλάβατε καταλαβαίνει κανείς πόσο άσχετοι είναι οι διοικούντες το καφενείο αυτό). Πήρατε τον Μπιγκόν... Άλλο παλτό (σαν τον Ντέταρι ένα πράγμα). Πήρατε τον Λεμονή (που κανένας δεν τον υπολόγιζε στα αποδυτήρια - ειδικά τα αστερόεντα παλτά που αγοράζατε). Πήρατε τον Μπάγεβιτς που σας έκανε να μοιάζετε με ομάδα. Αλλά όχι, έπρεπε να φύγει, γιατί δεν τον γούσταραν κάτι κωλοπαιδάκια που είχατε για αστέρια...
Το να πάρεις μερικούς ακριβοπληρωμένους 'σταρ' που θέλουν να κάνουν για ένα-δυο χρόνια μια αρπαχτή και να τελειώσουν την καριέρα τους δε μου λέει τίποτα, γιατί δεν οδηγεί στη δημιουργία ομάδας. Άσε που συνήθως δεν παίζουν ή στα μισά ξεμένουν από μπαταρίες και έχουν και άποψη, γιατί θέλουν να παίζουν και τα 90 λεπτά (κι ας έχουν παραδώσει το πνεύμα).
Ποδόσφαιρο πάντως στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση έχω δει μέτριο από την ομαδούλα σου. Καλά, για Ευρώπη δε συζητάμε, εκεί ψάχνετε για μοδίστρες να σας μαντάρουν το πλεχτό...
Ακόμα κι ο Μπάγεβιτς, μόνον μέτριο ποδόσφαιρο σας έκανε να παίζετε, λόγω της νοοτροπίας σας (ο πολυδιαφημισμένος και ακριβοπληρωμένος σταρ έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο και είναι ανώτερος απ'τον προπονητή).
Κι αυτό πάντως υπερβολικό και προκλητικό μου ακουγεται
Έπεται όμως, δεν προηγείται.
-
Τι σημασία εχει;
Anyway, πας στοιχημα ότι αν ψάξω θα βρώ κι άλλα που προηγούνται; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι σημασία εχει;Έχει, διότι μιlούσαμε για δράση-αντίδραση όταν επενέβεις με το συγκεκριμένο ποστ. Ως γνωστόν, στο δράση-αντίδραση η σειρά έχει σημασία.
Anyway, πας στοιχημα ότι αν ψάξω θα βρώ κι άλλα που προηγούνται;
Για να σε βοηθήσω, ψάξε το 1ο ποστ του RedArmy
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ως γνωστόν, στο δράση-αντίδραση η σειρά έχει σημασία.Παρ ότι στις πανελλαδικές κατέβασα ένα 12άρι στη Φυσική (μας βάλανε Laplace kai δεν τον είχα διαβάσει ) αυτές οι δυο δυνάμεις , δρουν ταυτόχρονα (νομίζω )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι σημασία εχει;
Anyway, πας στοιχημα ότι αν ψάξω θα βρώ κι άλλα που προηγούνται;Κ να μην προηγειται κατι εχει σημασια? Γραφει καποιος κατι προκλητικο. Μη αποδεκτο, τελικα πρεπει ν αρχισει αντιπαραθεση σ αυτο το υφος?
Μου θυμιζει κατι απο Derby κ Πρωταθλητη που κοντραρονται με τα πρωτοσελιδα τους!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]