-
Χθες το βράδυ, μετά τις 11.30, στην Ποσειδώνος προς Αθήνα στο ύψος της Βουλιαγμένης. Είμαι στη δεξιά (πολύ κακή ιδέα τελικά), πηγαίνω στο όρια γιατί λίγα λεπτά πριν είχα δει ένα φρικτό ατύχημα στη Βάρκιζα και βλέπω έναν ΗΛΙΘΙΟ να είναι σταματημένος σε παράδρομο με STOP και να περιμένει να βγει.
Εντάξει, λέω, βλέπει ότι ερχόμαστε (είχα και αυτοκίνητα πίσω μου), για καλό και για κακό ανάβω και φλας για να μπω στη μεσαία και ξαφνικά, χωρίς φλας ο κύριος, χωρίς καν να κοιτάξει καθρέφτη (κοίταζε μπροστά το δρόμο σαν να μη τρέχει τίποτα) αποφασίζει να βγει στην Ποσειδώνος αέρα πατέρα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς στη μεσαία, όπου μπήκα και γλιτώσαμε τις φιλικές γνωριμίες.....
Ηθικό δίδαγμα: Δεν υποθέτουμε ποτέ ότι μας βλέπουν....... -
Ούτε ποτέ υποθέτουμε ότι ο άλλος ΔΕΝ θα παραβιάσει το stop...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
170 στα Λιμανάκια???? Α ρε και να το διάβαζε μια ψυχή αυτό..............
Κάποιος μου έχει πει (δεν το έχω δοκιμάσει) ότι πάνω από 100 δεν μπαίνεις στα Λιμανάκια και όλα τα άλλα είναι τρελές μούφες. Και πιστέψτε με, αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να μπει με παραπάνω θα ήταν αυτός που μου το είπε.........Ο Fiestaman ήταν;
Ναι.....
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα: Δεν υποθέτουμε ποτέ ότι μας βλέπουν.......Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου,μού έλεγε ότι,'τόν κάθε πεζό θα τόν αντιμετωπίζεις σάν να είναι τυφλός,καί τόν κάθε οδηγό σάν νά είναι μεθυσμένος'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα: Δεν υποθέτουμε ποτέ ότι μας βλέπουν.......
Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου,μού έλεγε ότι,'τόν κάθε πεζό θα τόν αντιμετωπίζεις σάν να είναι τυφλός,καί τόν κάθε οδηγό σάν νά είναι μεθυσμένος'.
Μετά το χθεσινό αυτό θα κάνω και εγώ από εδώ και πέρα! (μου το λέγανε πριν ξεκινήσω να οδηγώ ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή και δεν το πίστευα. Τώρα κατάλαβα πόσο εύκολα μπορείς να την πατήσεις και να μην καταλάβεις καν πώς έγινε......)
-
Έχει δίκιο σ'αυτό που σου είπε ο Fiestaman. Μια φορά θυμάμαι σε θέμα στο TFRC σχολίαζε έναν φιδέμπορα που έλεγε για 130+ στο πέταλο. Εγώ προσωπικά το'χω πάρει με 80, prima vista (φορά από Σούνιο προς Πειραιά) και είχα ένα μικρό περιθώριο να πάω πιο γρήγορα.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Χθες το βράδυ, μετά τις 11.30, στην Ποσειδώνος προς Αθήνα στο ύψος της Βουλιαγμένης. Είμαι στη δεξιά (πολύ κακή ιδέα τελικά), πηγαίνω στο όρια γιατί λίγα λεπτά πριν είχα δει ένα φρικτό ατύχημα στη Βάρκιζα και βλέπω έναν ΗΛΙΘΙΟ να είναι σταματημένος σε παράδρομο με STOP και να περιμένει να βγει.
Εντάξει, λέω, βλέπει ότι ερχόμαστε (είχα και αυτοκίνητα πίσω μου), για καλό και για κακό ανάβω και φλας για να μπω στη μεσαία και ξαφνικά, χωρίς φλας ο κύριος, χωρίς καν να κοιτάξει καθρέφτη (κοίταζε μπροστά το δρόμο σαν να μη τρέχει τίποτα) αποφασίζει να βγει στην Ποσειδώνος αέρα πατέρα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς στη μεσαία, όπου μπήκα και γλιτώσαμε τις φιλικές γνωριμίες.....
Ηθικό δίδαγμα: Δεν υποθέτουμε ποτέ ότι μας βλέπουν.......ελσα ηταν οντως φρικτο αλλα το ευτυχημα ηταν οτι δεν χτυπησαν σοβαρα και οι 2 κοπελες...αν σκεφτεις οτι εριξαν εναν τεραστιο φοινικα στο απεναντι πεζοδρομια,χτυπησε 2 σταθμευμενα σε πεζοδρομιο απεναντι,και την ολοσχερη καταστροφη του κλιο,και την εβγαλαν καθαρη..αυτο μετραει!
βεβαια το κλουο ειναι πωε εγινε εκει το ατυχημα...μαλλον καποιος της βγηκε απο το παρκιν με αποτελεσμα τα ακουμπησει τον πρωτο φοινικα και να κατεδαφισει στην κυριολεξια τον δευτερο...
μενω ακριβως απεναντι και σχεδον το ειδα live..
εχουμε πει σε αυτες τις περιπτωσεις οταν μας πεταχτει καποιο αυτοκινητο προσπαθουμε να το αποφυγουμε,αν τελικα δεν ειναι εφικτο..πεφτουμε πανωτου καλυτερα παρα στην κωλονα η δεντρο,...παθαινουμε μικροτερη ζημεια απο το να εκτραπουμε της πορειας μας και να επομιστουμε ολο το βαρος εμεις μονο με κακα αποτελεσματα...
φυσικα δεν ισχυει σε αποφυγει πεζων αυτο...οποτε καλυτερα το κρασπεδο παρα ο πεζος! -
Χαίρομαι που είναι καλά οι κοπέλες, γιατί έτσι όπως ήταν το αυτοκίνητο πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να βγει κανείς ζωντανός...... Φρίκη!
-
Εδώ όμως θα θυμίσω κάτι που έγραφε η ΠΑΛΙΑ έκδοση του 'Οδηγώντας': όταν οδηγούμε, κοιτάμε πάντα ΜΑΚΡΙΑ, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι μας, να ανιχνεύσουμε κινδύνους και το πού πάει ο δρόμος. Εγώ, από τότε που έμαθα να το εφαρμόζω αυτό, έχω αποσοβήσει πάμπολλες φορές τον κίνδυνο ατυχήματος.
-
τουλαχιστον με το αυτοκινητο, τον βλεπεις και τον προσεχεις.
Με τα κυριολεκτικα ζωα τι κανεις? Πριν κανα μηνα πηγαινα με μπολικα στην Πατρα σε αδειο δρομο και μου πεταχτηκε ενας σκυλος μεσα στη μεση!! Επαθα καρδιακη προσβολη. Ευτυχως δεν υπηρχε αλλα αμαξι διπλα γιατι ετσι οπως γυρισα να τον αποφυγω θα ειχαμε τρακαρει ασχημα!!
-
Μου έτυχε κι εμένα κάτι τέτοιο... Ευτυχώς, διατήρησα την ψυχραιμία μου κι έκανα έναν ΠΟΛΥ απαλό ελιγμό αποφυγής. Καλού-κακού κόρναρα κιόλας, πράγμα που όντως έκανε το σκυλί να γυρίσει στη μεριά απ'όπου βγήκε.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα: Δεν υποθέτουμε ποτέ ότι μας βλέπουν.......Για την ιστορία,στην Βάρκιζα,''έφυγε'' ένα κλιό με 2 κοπελιές.....ακριβείς λεπτομέρεις για το ατύχημα δεν γνωρίζω πάντως το κοντέρ ηταν κολλημένο στα 130 και ένας φοίνηκας απο το μεσαίο διάζωμα ΄βρέ8ηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο Ευτυχώς οδηγός-συνοδηγός δεν έπαθαν τπτ...Πέρα όμως απο το αυτονόητο,δηλαδή το πόσο επικύνδινο και ηλίθιο είναι να κινείσε με τέτοιες ταχύτητες σε κατοικημένη και πολυσύχναστη περιοχή,θα ήθελα να θίξω και κάτι άλλο...
Μέχρι να απεγκλωβιστούν οι κοπέλες μερικοί τις τραβούσαν φωτογραφίες με το κινητό και μάλιστα το διασκέδαζαν!Ημαρτον ρε παιδιά!Ανθρωποι είμαστε! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έχει δίκιο σ'αυτό που σου είπε ο Fiestaman. Μια φορά θυμάμαι σε θέμα στο TFRC σχολίαζε έναν φιδέμπορα που έλεγε για 130+ στο πέταλο. Εγώ προσωπικά το'χω πάρει με 80, prima vista (φορά από Σούνιο προς Πειραιά) και είχα ένα μικρό περιθώριο να πάω πιο γρήγορα.Από Αθήνα προς Βάρκιζα δεν έχω καταφέρει να περάσω με πάνω από 100-110 (πολύ σκάρτα) γιατί στο τελείωμα αν δεν πατήσεις και λίγο πάνω στην διαχωριστική μπορεί και να σε πετάξει εντελώς έξω...
Αντίθετα πάντως κρατάει πολύ καλύτερα αλλά χωρίς ορατότητα είναι άστα να πάνε...
-
Στο XL πάντως είχε ένα ωραίο VCD που, ανάμεσα σ'όλους τους ευθειάκηδες κάγκουρες (σόρρυ παίδες, το dragster δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ, όπως δε μου λέει τίποτα να διαλύεις 5 φορές το σαζμάν σου), είχε και δυο τυπάδες με Μ3, οι οποίοι ΟΝΤΩΣ κάνανε παπάδες. Πουθενά δεν ισιώνανε και ήταν πάντα στο ρεύμα τους και πήγαιναν λες και κάνανε χορευτικές ασκήσεις ακριβείας, με τροχιές χαραγμένες με διαβήτη - ειδικά δε στο Kartodromo...
Kwsta epeidh o enas tygxanei na einai aderfos moy, phgan kai sto anti8eto reyma ston dromo pisw apo to kartodromo alla eytyxws ton kleinane ta paidia toy periodikoy....
Oso gia to getaway in athens to sygkekrimeno M einai metatroph enws pitsirika kai osoi exete paei bolta me M3 8a deite oti o hxos poy akoygetai se syndyasmo me ayta poy leei to konter kai to strofometro den exei kammia sxesh....
Sto clio poy trakare x8es to konter meta thn prwth proskroysh stamathse sta 130 me 3.000 strofes.... Den efyge apo thn strofh ka8ws 8a yphrxan shmadia frenoy h apo ta xastoykia poy ths trabage an ontws egine ayto. To pi8anotero htan oti kati thn tromakse kai to eskase sto dento... Pantws pali kala poy bghkan apo ekei mesa mono me ekdores.....
-
Πού έγινε το ατύχημα βρε παιδιά;;;;
Mέσα στην Βάρκιζα;;; (μόνο εκεί έχει φοίνικες από ότι θυμάμαι) -
Επιτέλους σε ξαναβλέπουμε φίλε Αλέξανδρε!!! Πότε βγαίνεις πολίτης πια;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Mέσα στην Βάρκιζα;;; (μόνο εκεί έχει φοίνικες από ότι θυμάμαι)Ναι..συγκεκριμένα στην πρώτη δεξιά(απο αθήνα) που αρχίζουν οι φοίνηκες
-
Ο χρήστης johnch έγραψε:
Mέσα στην Βάρκιζα;;; (μόνο εκεί έχει φοίνικες από ότι θυμάμαι)Ναι..συκεκριμένα στην πρώτη δεξία(απο αθήνα) που αρχίζουν οι φοίνηκες
**ΜΕ 130χλμ/ω ΕΚΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; **
Μιλάμε είναι σκέτη αυτοκτονία....Πάλι καλά που σώθηκαν οι κοπέλες.
-
dpotal mesa sthn barkiza.... Pleon einai -1,5 foinika....
Kwsta eimai sthn adeia apolysews kai metraw 15 kai shmera gia to xarti
-
Τέλεια! Από Νοέμβρη παίζει ν'ανέβω Αθήνα για δουλειές και βόλτα!
Ζώα ζώα ζώα