-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γι αυτο τσακωμοι, μικρης εντασης, στα ζευγαρια, κανουν καλο και εκτωνωνουν τον θυμο. Και απιστευτο σεχ το βραδυ.....
Αν τα κρατας μεσα σου, υποσυνειδιτα τα επεξεργαζεσαι και σου μαμαει την διαθεση.....Και καποια στιγμη....ΜΠΑΜ!!!!!
Το ιδιο ισχυει και για τις σχεσεις....
Σε μια υπεροχη σχεση, ερχεται μια μερα που ο τσακομος τα μαμαει ολα....Και όλο λέτε ότι το γυρνάμε στο φαϊ!!! Αλλά, μια ερώτηση: Πρέπει να είναι ζωώδης η σχέση για να ισχύουν αυτά; Να ξέρω, αν είμαστε στο κατάλληλο τόπικ!
Να δείτε που σε λίγο, θα λαμβάνουμε και e-mail:
Αγαπητέ Wagner669,
είμαι ερωτευμένη με παντρεμένο, που οδηγάει Alfa Romeo...Της άλλαξε λάστιχα τον προηγούμενο μήνα, και ενώ παλιά το σεξ ήταν ζωηρό, τώρα πια έχει γίνει νωχελικό και άνευρο. Μήπως να βάλει τα Potenza μια διάσταση κάτω; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γι αυτο τσακωμοι, μικρης εντασης, στα ζευγαρια, κανουν καλο και εκτωνωνουν τον θυμο. Και απιστευτο σεχ το βραδυ.....
Αν τα κρατας μεσα σου, υποσυνειδιτα τα επεξεργαζεσαι και σου μαμαει την διαθεση.....Και καποια στιγμη....ΜΠΑΜ!!!!!
Το ιδιο ισχυει και για τις σχεσεις....
Σε μια υπεροχη σχεση, ερχεται μια μερα που ο τσακομος τα μαμαει ολα....Και όλο λέτε ότι το γυρνάμε στο φαϊ!!! Αλλά, μια ερώτηση: Πρέπει να είναι ζωώδης η σχέση για να ισχύουν αυτά; Να ξέρω, αν είμαστε στο κατάλληλο τόπικ!
Να δείτε που σε λίγο, θα λαμβάνουμε και e-mail:
Αγαπητέ Wagner669,
είμαι ερωτευμένη με παντρεμένο, που οδηγάει Alfa Romeo...Της άλλαξε λάστιχα τον προηγούμενο μήνα, και ενώ παλιά το σεξ ήταν ζωηρό, τώρα πια έχει γίνει νωχελικό και άνευρο. Μήπως να βάλει τα Potenza μια διάσταση κάτω;Μα....Αφου ο ανθρωπος εχει 'αλλη'
....τι σεξ περιμενεις;;;;;
Πουλα την Αλφα και παρτε 'ΓιουΝταϊ Ελαντρα' -
ωραιο χόμπι!!
αμφιβαλλεις? εγω λεω αυτα που πιστευω και δε χαλαω τη ζαχαρενια μου! δε θα γυρισω σπιτι μου νευριασμενος γιατι πολυ απλα εκανα κατι σημαντικο για μενα...θα τη λεω σε οποιον κανει μ@λακια και αμα κανω εγω ας ερθουν να μου την πουνε!
οπως ειπε και ο charmak ειναι πολυ καλο για την ψυχικη υγεια!
οποιος θελει να σχολιαζει απλως ειναι οκ για μενα! απλως εγω συμμετεχω στην αντιμετωπιση τετοιων φαινομενων!μακαρι να μη χρειαζοταν και να ταν ολα καλως καμωμενα! προτιμω να με μισουν και να μαι με το δικαιο παρα να μαι σχολιαστης!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμφιβαλλεις? εγω λεω αυτα που πιστευω και δε χαλαω τη ζαχαρενια μου! δε θα γυρισω σπιτι μου νευριασμενος γιατι πολυ απλα εκανα κατι σημαντικο για μενα...θα τη λεω σε οποιον κανει μ@λακια και αμα κανω εγω ας ερθουν να μου την πουνε!καλα μια κουβεντα σου ειπαμε!! Αμα το γουσταρεις και δεν χαλας και τη ζαχαρενια σου, μπραβο σου!! Αμφιβαλλω οσον αφορα εμενα.
απλως εγω συμμετεχω στην αντιμετωπιση τετοιων φαινομενων!
Ναι μεγαλη ζημια τους εκανες. οτι τα γαιδουρια θα παψουν να ειναι γαιδουρια δηλαδη απλα επειδη τους την ειπες?? Δυσκολο. Εξου και γαιδουρια!!
προτιμω να με μισουν και να μαι με το δικαιο παρα να μαι σχολιαστης!
your choise εγω προτιμω να ειμαι ... πως το ειπες?? α ναι.. σχολιαστης!!
-
Φρέσκο πράγμα. Στον περιφερειακό στο ύψος της Επταπυργίου βλέπω μπροστά μου ένα πράσινο cinquecento να κάνει ζιγκ-ζαγκ και στις 3 λωρίδες. Έχει και Ν στο παρμπρίζ. Διακρίνω νεαρά οδηγό, οπότε αφήνω μεγάλη απόσταση γιατί λέω ή μεθυσμένη είναι, ή τα έχει χάσει. Σε κάποια φάση τα 8αρακια περιορίζονται στην δικιά της λωρίδα. Καιρός λοιπόν τα αλογάκια μου να βγαλουν το ψωμί τους, οπότε επιτάχυνση, βγαίνω στη ακριανή λωρίδα και προσπερνάω κοιτάζοντας με την άκρη του ματιού στο εσωτερικό της καμπίνας και….η έκπληξη, το σοκ! Με το γόνατο κρατάει το τιμόνι σταθερό (θα ‘θελε) και με τα 2 χέρια προσπαθεί να στρίψει τσιγάρο. Πάρε να χεις την μούντζα. Ζώο!
Στην ε.ο. Θεσσαλονίκης –Χαλκιδικής, με άπειρη κίνηση και ταχύτητα 70 χλμ/ώρα σε όλες τις λωρίδες, υπάνθρωπος με μερτσέντα κάνει χαρωτικές σφήνες προκαλώντας πανικό και χάος. Το αστείο είναι ότι πάντα βρισκόταν πίσω μου ή ένα δυο αυτοκίνητα μπροστά μου.
Και το αποκορύφωμα, ΖΩΟ στο νοσοκομείο Παπανικολάου ξεπάρκαρε και επειδή φαίνεται ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός, θέλησε να μου αφήσει ενθύμιο. Πάρε 2 10ποντες γρατσουνιές στον προφυλακτήρα στο καινούριο σου αμάξι. Αυτό που με έχει σπάσει περισσότερο είναι ότι έχω παρκάρει σε σημεία από ανάγκη όπου έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι όταν γυρίσω κάποιος θα με έχει γρατσουνίσει, χωρίς τελικά να συμβεί κάτι τέτοιο. Και τώρα, με απόσταση 20 μέτρων από τον πιο πίσω, σε χώρο που αεροπλανοφόρο κόβει βόλτες, κατάφερε κάποιος να το κάνει. Και ούτε να αφήσει τα στοιχεία του ο ηλίθιος.
Έχω και άλλα, αλλά θα τα γράψω πιο μετά, μην σας κουράζω.
-
Κάφρος με spanking new STi μαύρο με πινακίδες 'ΙΕΑ...', έκανε σφήνες στον 'πόντο', τρομάζοντας όλους τους οδηγούς. Και στο τέλος, διέσχισε - με δολοφονική διάθεση - τρείς λωρίδες για να χωθεί δεξιά στην στροφή πρίν το Ωνάσειο, όπου βέβαια 'χώθηκε' μπροστά απο τους άλλους.
Αν το διαβάζεις αυτό φίλε...είσαι μεγάλος ......ς!
ΥΓ Έχω μια υποψία όμως ότι ήταν Scooby νέο που το πάταγε πωλητής/μηχανικός/delivery boy πριν παραδωθεί στο νέο ιδιοκτήτη.
-
Σάββατο απόγευμα στο Σούπερ Μάρκετ της περιοχής μου.
Υπαίθριο πάρκινγκ σχετικά μικρό, και βέβαια η είσοδος - έξοδος χωράει ένα μόνο αυτοκίνητο (δηλαδή πρέπει να περιμένεις να βγεί κάποιος για να μπείς, ή και το αντίθετο). Μπροστά μου κοπελίτσα με παλιό Φιεστάκι, πίσω εγώ με τον Τσίγκο, περιμένουμε στην άκρη κάποιον που βγαίνει για να παρκάρει η κοπελίτσα, και να πάρω σειρά και εγώ. Έχουμε κενό ανάμεσά μας για να περάσει ο εξερχόμενος. Με το που βγαίνει κάποιος, θρασύτατος γιαλαντζή ντολμάς περνάει ανάμεσά μας και πρίν κάνει όπισθεν η κοπελίτσα, μπαίνει στη θέση με τη μούρη. Πετάχτηκα βέβαια έξω ουρλιάζοντας, αφού ήδη παραλίγο να έχω κάψει την κόρνα μου. Ο διάλογος που ακολούθησε είναι αυστηρά ακατάληλος για ανηλίκους, και ίσως και για μερικούς ενήλικους. Ο τύπος στο τέλος, πετάει ένα 'άσε μας ρε φίλε' και μπαίνει στο κατάστημα από την πόρτα εξόδου που κάποιος έβγαινε εκείνη την στιγμή!!! Τωρα θα μου πείτε γιατί τον άφησα να φύγει και δεν τον περιποιήθηκα όπως θα του άξιζε, και λίγο ακόμα... Γιατί στο τέλος θα κλείσεις το σπίτι σου και ο μαλάκας θα παραμείνει μαλάκας, καθώς οι εκ γεννετής συμπεριφορές δε διορθώνονται... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
....! Τωρα θα μου πείτε γιατί τον άφησα να φύγει και δεν τον περιποιήθηκα όπως θα του άξιζε, και λίγο ακόμα... Γιατί στο τέλος θα κλείσεις το σπίτι σου και ο μαλάκας θα παραμείνει μαλάκας, καθώς οι εκ γεννετής συμπεριφορές δε διορθώνονται...Correcto!
-
Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρεπε να δοκιμάσεις τι χρώμα γράφει το κλειδί σου πάνω στο καπώ του...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρεπε να δοκιμάσεις τι χρώμα γράφει το κλειδί σου πάνω στο καπώ του...οχι τετοια πραγματα!!
Εγω θα σου προτεινα να αφησεις το δικο σου αμαξι μπροστα απο το δικο του ωστε να πρεπει να σε περιμενει για να φυγει!! Και οταν μετα σου ζητησει τα ρεστα, να βαλεις μπροστα, να του πεις 'ασε μας ρε φιλε' και να την κανεις!!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρεπε να δοκιμάσεις τι χρώμα γράφει το κλειδί σου πάνω στο καπώ του...Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο... Δεν είναι λύση, το έχουμε ξαναπεί!!
Εγω θα σου προτεινα να αφησεις το δικο σου αμαξι μπροστα απο το δικο του ωστε να πρεπει να σε περιμενει για να φυγει!! Και οταν μετα σου ζητησει τα ρεστα, να βαλεις μπροστα, να του πεις 'ασε μας ρε φιλε' και να την κανεις!!
Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, αλλά θα εμπόδιζα και τους διπλανούς, αλλά και τους απέναντι. Η πλάκα ήταν που παίζαμε κρυφτούλι στους διαδρόμους, (αν σε πιάσω σε γ@#ώ), και που περίμενε να φύγω για να βγεί έξω. Φαίνεται ακόμα έβγαζα καπνούς...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, αλλά θα εμπόδιζα και τους διπλανούς, αλλά και τους απέναντι. Η πλάκα ήταν που παίζαμε κρυφτούλι στους διαδρόμους, (αν σε πιάσω σε γ@#ώ), και που περίμενε να φύγω για να βγεί έξω. Φαίνεται ακόμα έβγαζα καπνούς...
Τοτε ενα αυτοκολητακι 'ειμαι γαιδαρος, παρκαρω οπου να ναι' (εν προκειμενω στη θεση που ετοιμαζεται αλλος να μπει) κολημενο στην μεση του παρμπριζ ειναι ισως οτι χρειαζοταν!!
-
A...ξέχασα.
Ιδιοκτήτη Crossfire που πάρκαρες 'ολόκληρος' **πάνω **στο πεζοδρόμιο, κλείνοντας **ταυτόχρονα **και την ράμπα ΑΕΑ έξω απο το Starbucks στην Γλυφάδα: είσαι .....ς !
Οπως και εσύ με την Cayenne που τον διαδέχθηκες!
Tελικά στην Ελλάδα, ορισμένα αυτοκίνητα δημιουργούν στερεότυπα για τους οδηγούς τους...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Tελικά στην Ελλάδα, ορισμένα αυτοκίνητα δημιουργούν στερεότυπα για τους οδηγούς τους...Mάλλον το αντίθετο συμβαίνει...
(κρίμα για τα αυτοκίνητα αυτά.. )
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Tελικά στην Ελλάδα, ορισμένα αυτοκίνητα δημιουργούν στερεότυπα για τους οδηγούς τους...
Mάλλον το αντίθετο συμβαίνει...
(κρίμα για τα αυτοκίνητα αυτά.. )Έχεις δίκαιο...λάθος έκφραση μου.
-
Ζώο ο πεζός που πέρναγε με κόκκινο και στον οδηγό που κόρναρε πλησιάζοντάς τον ύψωσε προτεταμένο το μεσαίο του δάχτυλο.
-
Ο χοντρομαλάκας με το κόκκινο Fiorino που έκανε σφήνα απ'τα δεξιά (μπαίνοντας επίσης ΟΛΟΣ επάνω στη διάβαση) σήμερα στο φανάρι στα κεράδικα για να μπει στο στενό και κόντεψε να εμβολίσει εμένα κι ένα άλλο αυτοκίνητο για να βγει μπροστά...
Και ήθελε και ν'αρπαχτούμε ο ηλίθιος. Όταν του είπα να φέρω την αστυνομία για το ότι στρογγυλοκάθισε πάνω στη διάβαση, εξαφανίστηκε.
-
σκαστου ρε ευριπιδη ενα λαστιχο...δε θα τον χαλασει να το αλλαζει...και ουτε γατα ουτε ζημια! λαστιχα σκανε καθε μερα!
-
Τα κόκκινα σήμερα...
Το ζώο που μιλούσε στο κινητό ταυτόχρονα και πέρασε με αρκετή διαφορά φάσης κόκκινο (ο μπροστινός είχε ήδη ξεκινήσει). Θα ταν ενδιαφέρουσα η συνομιλία και δεν το πρόσεξεκαι βέβαια... ο οδηγός σχολικού του Καίσαρη που πέρασε ανετότατα κόκκινο με μαθητές μέσα...
-
Γιατί τα λεωφορεία που περνάνε τα κόκκινα αέρα πατέρα? Και ειδικά τα τρόλεϊ που είναι βραδυκίνητα...
Ζώα ζώα ζώα