-
taurus, λέω (και εννοώ!!) πως δε θες να καταλάβεις, γιατί σε συγκεκριμένα προβλήματα που στηρίζονται με επιχειρήματα απαντάς άλλα αντί άλλων και με λάθη και αερολογίες (όπως τα σπριντ όταν εγώ θέλω κανονικά ράλι, σε λίγο θα με στείλεις σε δεξιοτεχνίες, ή τα πουκάμισα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας). Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις τη φράση λυπάμαι, αλλά δε φταίω εγώ, αλλά εσύ που δε θες να καταλάβεις! Δεν έχει σχέση με το ΤΙ πρεσβεύεις, αλλά το ΠΩΣ το στηρίζεις!
Η Μαυροσουβάλα είχε μια εγκατάλειψη ανά χιλιόμετρο φέτος, ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ;;; Το θεωρείς ασήμαντο;;;
Μία το χιλιόμετρο σημαίνει αναλογικά 70 εγκαταλείψεις στο σύνολο του αγώνα, ή πχ πάνω από 200 εγκαταλείψεις σε μήκος Ράλι ΕΚΟ!!! Είναι τουλάχιστον ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, και εσύ το λες μια χαρά;;;; Φταίω λοιπόν που σου λέω πως δεν θες να καταλάβεις; Ιδίως όταν αντιπαραθέτεις τη Φτέρη που ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα!! ΑΥΤΟ με κάνει να πιστεύω πως είναι κατάλληλη!!!Δε λέω πως δεν θα βγει μια καινούρια ειδική που είναι πατάτα (πχ Ε.Δ. Λυκούρια στο Ράλλι ΕΛΠΑ 2002 που ήταν υπερταχεία άνοστη και επικίνδυνη), αλλά λέω το λάθος να αναγνωρίζεται και να ΜΗΝ επαναλαμβάνεται. Πράγμα που η ΕΛΠΑ ΕΚΑΝΕ στα Λυκούρια και η ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ στη Μαυροσουβάλα!
Τώρα το τηλέφωνο που μου παρέθεσες εκτός από άτοπο για τους πολλούς λόγους που σου παρέθεσα ήταν και ειρωνικό, ιδίως όταν το επαναλαμβάνεις στην ίδια δημοσίευση. Δεν παραπονέθηκα για αυτό, ούτε με πείραξε. Αλλά να μιλάς για κωλοτρυπίδες και μας αφήνεις γιατί είμαστε ελιτιστές τη στιγμή που έχω κάτσει να σου απαντάω σε όλα με υπομονή και αναλυτικά και τεκμηριωμένα (κι ας είναι και μερικά εντελώς γκάου...), ε, αυτό παραπάει!!
Υ.Γ. Το 'δικό μας πρόβλημα' που δε σε απασχολεί το τι πληρώνω και το τί παίρνω ΞΕΡΩ και ΚΑΤΑΝΟΩ πως δε σε απασχολεί, όπως δεν απασχολεί κανέναν μη αγωνιζόμενο!
Το να έρθεις και να με διδάξεις όμως πως θα ξεφύγω από κάτι που δεν ξέρεις και δεν σε απασχολεί δεν είναι χαζό; Δε θα είναι λάθος εξ ορισμού, αφού δε σε απασχολεί, ούτε το ξέρεις; Αφού όπως δηλώνεις το ίδιο και το αυτό σου κάνει. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φυτρωνω στην αντιπαραθεση ισως χωρις να με σπερνουν, αλλά:Γιωργη, γνωριζοντας πολυ καλα τον Ταυρο, την εμπλοκη του και τα οσα κατα καιρους προσφερει, νομιζω οτι πυροβολεις (και πιθανα απογοητευεις) λαθος ανθρωπο.
Χωρις αναγκαστικα να εχεις αδικο στα περισοτερα απ οσα διαπιστωνεις.Έχουμε γνωριστεί, αλλά και αδερφός μου να ήταν δεν θα έπαυα να τον κρίνω στο φόρουμ αποό τα γραφόμενά του.
Το να τον απογοητεύω να το καταλάβω αν του ελεγα κάτι παράλογο ή ανυπόστατο. Όσο όμως μιλάω με επιχειρήματα και μου απαντά με άσχετα εγώ είμαι αυτός που απογοητεύεται δυστυχώς... -
Στην εκκινηση της ειδικης καθυστερησα να καταλαβω τι γινεται και εχω μεριδιο ευθυνης στην ολη ιστορια. Τι νοημα θα ειχε να ζητησω να αφαιρεθουν τα 6δευτ αφου εγκατελειψαμε? Τωρα οσον αφορα το ατυχημα το road book δεν το βγαλαμε γιατι δεν μπορουσαμε να το παρουμε. Το αυτοκινητο ανοιγε μονο η δεξια πορτα και οχι ολη και ηταν επικινδυνο να ψαχνουμε την ωρα που περνουσαν αλλοι απο πανω. Καναμε νοημα με το χερι στο νουμερο 92 και μετα καθως το 91 περασε απο πανω την ωρα που βγαιναμε. Στο δεκαλεπτο ο συνοδηγος μου πηγε και βρηκε τον προηγουμενο κριτη ο οποιος δεν ειχε ιδεα. Οπως μαθαμε μετα υπηρχε κριτης 300 μετρα πιο κατω απο το ατυχημα σε εναν χωματοδρομο. Κριτης πριν τον ουραγο με φανελλα ή χωρις δεν ηρθε. Οι πρωτοι που ηρθαν ηταν 2 δικοι μας ανθρωποι 20 λεπτα μετα το ατυχημα μετα απο 2,5 χιλιομετρα ποδαροδρομο.
-
Στο ΕΛΠΑ του 2002 η Φτέρη είχε πάνω από 10 εξόδους με αποκορύφωμα αυτή του Χ'τσοπάνη που έκαναν 2 ώρες να τον βρουν εκεί που έφτασε... Για φρεσκάρισε λίγο τη μνήμη σου... Όσο για την Μαυροσουβάλα ειχαμε 5 εξόδους για συνολικά 8,40 Χ 2 = 16,8 χλμ...
Αν αυτά τα στοιχεία δεν σου φτάνουν, τι να πω...
Πάντως δεν πρεσβεύω τίποτα πέρα από τον εαυτό μου και στηρίζω αυτά που λέω με τον τρόπο που νομίζω ότι είναι σωστό... Γιατί επειδή αυτά που πιστεύω είναι διαφορετικά από τις δικές σου πεπειθήσεις, 'δεν θέλω να καταλάβω' ? Αυτό λες σε όποιους διαφωνούν μαζί σου?
Το τηλέφωνο δεν ήταν ειρωνία, ήταν η μόνη απάντηση που μπορούσα να δώσω στα συγκεκριμένα πράγματα που μου έλεγες. Όπως δεν θα σου άρεσε να απαντήσει κάποιος άλλος για λογαριασμό σου, έτσι και σε κάποιους άλλους μπορεί να μην άρεσε να απαντήσω για λογαριασμό τους...
Όσο για τον ελιτισμό στον οποίο αναφέρθηκα, δυστυχώς εδώ μέσα, αλλά και στον μικρόκοσμό μας (αυτό είναι οι ελληνικοί αγώνες, πάρτε το χαμπάρι) υπάρχει... Όποιος δεν έκατσε σε μπάκετ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει ειπωθεί και παλιότερα αυτό...
Τέλος, για το πώς θα διαχειριστείς τα λεφτά σου είναι δικό σου θέμα και μόνο και δεν μου πέφτει λόγος. Κακως ανέφερα το RS, δικό σου θέμα είναι και το πού θα τρέξεις. Απλά μια σκέψη ήταν... Προσωπικά πάντως, αν αγόραζα κάτι χωρίς να το ελεγξω (ή χωρίς την δυνατότητα να το ελεγξω) και μετά μου έβγαινε σκάρτο, μάλλον θα είχα άδικο ΙΜΗΟ να διαμαρτυρηθώ στον πωλητή, δική μου επιλογή ήταν να αγορασω 'γουρούνι στο σακί'
Αυτά και σταματάω εδώ...
**@CP: **
Φίλε μου άνθρωπος **ήρθε **εκεί πέρα και αν θες σε φέρνω και σε επαφή μαζί του για να δεις και ποιος ήταν. Και σου ξαναλέω: εφόσον από το stop και από αυτόν διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν οk, δεν υπήρχε θέμα... Αν υπήρχε έστω και υπόνοια προβλήματος (μακριά από εμάς), τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@GeorgeTabs:Στο ΕΛΠΑ του 2002 η Φτέρη είχε πάνω από 10 εξόδους με αποκορύφωμα αυτή του Χ'τσοπάνη που έκαναν 2 ώρες να τον βρουν εκεί που έφτασε... Για φρεσκάρισε λίγο τη μνήμη σου... Όσο για την Μαυροσουβάλα ειχαμε 5 εξόδους για συνολικά 8,40 Χ 2 = 16,8 χλμ...
Αν αυτά τα στοιχεία δεν σου φτάνουν, τι να πω...
Πάντως δεν πρεσβεύω τίποτα πέρα από τον εαυτό μου και στηρίζω αυτά που λέω με τον τρόπο που νομίζω ότι είναι σωστό... Γιατί επειδή αυτά που πιστεύω είναι διαφορετικά από τις δικές σου πεπειθήσεις, 'δεν θέλω να καταλάβω' ? Αυτό λες σε όποιους διαφωνούν μαζί σου?
Το τηλέφωνο δεν ήταν ειρωνία, ήταν η μόνη απάντηση που μπορούσα να δώσω στα συγκεκριμένα πράγματα που μου έλεγες. Όπως δεν θα σου άρεσε να απαντήσει κάποιος άλλος για λογαριασμό σου, έτσι και σε κάποιους άλλους μπορεί να μην άρεσε να απαντήσω για λογαριασμό τους...
Όσο για τον ελιτισμό στον οποίο αναφέρθηκα, δυστυχώς εδώ μέσα, αλλά και στον μικρόκοσμό μας (αυτό είναι οι ελληνικοί αγώνες, πάρτε το χαμπάρι) υπάρχει... Όποιος δεν έκατσε σε μπάκετ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει ειπωθεί και παλιότερα αυτό...
Τέλος, για το πώς θα διαχειριστείς τα λεφτά σου είναι δικό σου θέμα και μόνο και δεν μου πέφτει λόγος. Κακως ανέφερα το RS, δικό σου θέμα είναι και το πού θα τρέξεις. Απλά μια σκέψη ήταν... Προσωπικά πάντως, αν αγόραζα κάτι χωρίς να το ελεγξω (ή χωρίς την δυνατότητα να το ελεγξω) και μετά μου έβγαινε σκάρτο, μάλλον θα είχα άδικο ΙΜΗΟ να διαμαρτυρηθώ στον πωλητή, δική μου επιλογή ήταν να αγορασω 'γουρούνι στο σακί'
Αυτά και σταματάω εδώ...
Λάθος πάλι!
Η Φτέρη του 2002 που μου την αναφέρεις σαν μελανό παράδειγμα είχε ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ τις ίδιες εξόδους με την φετινή ΗΡΕΜΗ Μαυροσουβάλα.
Τα 20 υπόλοιπα χρόνια που μετράει σε Αχαιούς, ΕΛΠΑ, ΕΚΟ τι είχε; Και μάλιστα ανά χιλιόμετρο;
ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΡΙΚΕΣ!!!!!
Επίσης λάθος είναι η μέθοδος που έχεις δηλαδή να βλέπεις πως στο δεύτερο πέρασμα δεν είχε εξόδους, αφού ως γνωστόν τα δεύτερα περάσματα είναι πολύ πιο ήπια!!!
ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ το πρώτο πέρασμα της ΤΥΧΕΡΗΣ φετινής Μαυροσουβάλας είναι χειρότερο από το μελανότερο παράδειγμα της Φτέρης που είπες...
Και μιας που λες για Φτέρη 2002 να σου πω για Μαυροσουβάλα 2001, με 11 εγκαταλείψεις (1,35 ανά χιλιόμετρο!!! ) όπου όχι ΕΝΑΣ Χ'τσοπάνης, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ έπεσαν στη Ρεματιά, και κόντυνε 2,2 χιλιόμετρα η ειδική στο 2ο πέρασμα!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ, ε;;;;;;Αν επιμένεις πως η Μαυροσουβάλα είναι όσο επικίνδυνη η Φτέρη, τότε ναι, επιμένεις να μη θες να καταλάβεις!!!
Άλλο αντρικό, άλλο επικίνδυνο.Δε θες να καταλάβεις όχι επειδή πρεσβεύεις άλλα από εμένα. Αυτό το κάνουν πολλοί, αλλά είσαι Ο ΜΟΝΟΣ που του έχω πει το παραπάνω!!
Δε θες να καταλάβεις, γιατί αντικρούεις επιχειρήματα με άσχετα, αβάσιμα πράγματα (πχ το παραπάνω της Φτέρης, που στην τελική είναι από τα ελάχιστα που ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΕΣΤΩ να στηρίξεις!!)
Και αυτό το συγκεκριμένο στο ξαναείπα στην προηγούμενη δημοσίευση. Το ότι ακόμα με ρωτάς για το ίδιο πράγμα σημείνει είτε πως δεν μπορείς να καταλάβεις, είτε πως δε θες. Και όσο σε έχω γνωρίσει δεν είσαι χαζός, γιαυτό και επιμένω στο δεύτερο τόσο έντονα!! Αν ήταν κάποιος χαζός απλά θα έβαζα φατσούλες που σκάνε στα γέλια και θα προσπέρναγα, δεν θα ασχολιόμουν.Δυστυχώς μου απαντάς ΕΜΕΝΑ στον ελιτισμό με το ΑΜΙΜΗΤΟ 'Όποιος δεν έκατσε σε μπάκετ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει ειπωθεί και παλιότερα αυτό... ' που εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω πει, κι ας είναι μερικώς αλήθεια υπό προϋποθέσεις!! Το αν στο έχουν πει άλλοι και σε στενοχωρεί να πας να το πεις σε αυτούς, όχι σε εμένα!! Εκτός αν θες να με ωθήσεις να απυβδήσω και να στο πω...
Ποτέ δε σου φέρθηκα σαν χειρότερο, ή άλιεν, ή βλάκα ή απαξιωτικά ή οτιδήποτε. Μάλιστα σου απάντησα σε πολύ απλό και με στέρεα επιχειρήματα τρόπο.
Το να μου λές λοιπόν τα παραπάνω είναι αν μη τι άλλο άδικο και αναιδές. Και πίστεψέ με τελικά θα με φτάσεις εκεί που είναι οι ελιτιστές που λες, αλλά δεν θα το έχω κάνει εγώ, αλλά η συμπεριφορά σου.Και κάτι άλλο που επιμένεις να μην καταλαβαίνεις:
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ είναι να τρέχω σε αγώνες ΡΑΛΙ! Ούτε σπριντ, ούτε πίστες ούτε αναβάσεις! (και τα 2 σπρίντ που έτρεξα και άλλα που θα τρέξω το κάνω για να λάβω γνώση και να σχηματίσω άποψη, δεν είναι αυτό που με εκφράζει όμως)
Απο εκεί και πέρα το να αγοράζω γουρούνι στο σακί ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ!!!
Το ότι έχω γράψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δημοσιεύσεις ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ στην πρακτική αυτή των λεσχών με τις ευλογίες (και οδηγίες) της ΕΘΕΑ και ΕΛΠΑ σε κάνει να πιστέψεις όχι πως αντιτίθεμαι σε αυτό και το πολεμάω όπως μπορώ, αλλά πως το ασπάζομαι και ανέχομαι;;
Και μετά είμαι κακός που σου λέω πως ΔΕ ΘΕΣ να καταλάβεις!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίλε μου άνθρωπος **ήρθε **εκεί πέρα και αν θες σε φέρνω και σε επαφή μαζί του για να δεις και ποιος ήταν. Και σου ξαναλέω: εφόσον από το stop και από αυτόν διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν οk, δεν υπήρχε θέμα... Αν υπήρχε έστω και υπόνοια προβλήματος (μακριά από εμάς), τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.-
Αν όντως ήρθε και ο CP δεν τον είδε, εσένα δε σου πέρασε ποτέ από το μυαλό πως ίσως κάτι κάνατε λάθος;;
Όπως σου είπα σε κομμάτια παλιότερες δημοσίευσεις:
Ο κριτής δηλαδή που πήγε να δει για την κατάσταση και την υγεία του πληρώματος είτε που στην καλύτερη δεν τους είπε ποιος είναι (άλλη βοήθεια θα ζητήσω από έναν θεατή που ΜΠΟΡΕΙ να έχει κινητό, άλλη από έναν κριτή που ΠΡΕΠΕΙ να έχει επαφή με την οργάνωση), είτε που στην χειρότερη δεν τους μιλησε καν!!!
Θες ή δε θες να καταλάβεις τελικά;
Οι λέσχες πάντως και η ΕΘΕΑ πίστεψέ με ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!!
ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ!! -
Φίλε μου άνθρωπος **ήρθε **εκεί πέρα και αν θες σε φέρνω και σε επαφή μαζί του για να δεις και ποιος ήταν. Και σου ξαναλέω: εφόσον από το stop και από αυτόν διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν οk, δεν υπήρχε θέμα... Αν υπήρχε έστω και υπόνοια προβλήματος (μακριά από εμάς), τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.-[/quote]
Τι να πω?? Εγω παλι δεν τον ειδα. Εγω παντως για 20 λεπτα δεν ειδα κανεναν.
-
[quote='taurusΕσείς τώρα κύριε APR γιατί θιχτήκατε έτσι? Ο Amaxopoulos δεν φάνηκε να στεναχωριέται με την απάντησή μου, που ούτε συμβουλή ήταν, ούτε καν προτροπή... Μια συζήτηση κάναμε, απόψεις εκφράζαμε, κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε... Ή μηπως υπήρξε? Χμμμμ... να σκεφτώ... Ράλλυ Σπριντ=2 Χ 15 (περίπου) χλμ = 30 χλμ και πολύ λιγότερη εμπλοκή από τους μηχανικούς... Ράλλυ στην χειρότερη περίπτωση 70 χλμ και αντίστοιχα περισσότερες μέρες προετοιμασίας... Άαααραα.... Μάαααλισταα....
quote]
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΗ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΟΥΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ 1600 , ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΟΥ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
taurus ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ........ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΠΡΑΓΙΑΖ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΟΥ , ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ?Φυτρωνω στην αντιπαραθεση ισως χωρις να με σπερνουν, αλλά:
Γιωργη, γνωριζοντας πολυ καλα τον Ταυρο, την εμπλοκη του και τα οσα κατα καιρους προσφερει, νομιζω οτι πυροβολεις (και πιθανα απογοητευεις) λαθος ανθρωπο.
Χωρις αναγκαστικα να εχεις αδικο στα περισοτερα απ οσα διαπιστωνεις.Αν και πολύ νέα θα συμφωνήσω με τον 'γέρο του μοριά' (άκου εκεί 62 ). Θεωρώ πως ένα τέτοιο ύφος δεν είναι πρέπον σε μια τέτοια συζήτηση...
Από εκεί και πέρα όμως διαβάζω εδώ και 5 σελίδες μια προσωπική αντιπαράθεση η οποία μπορεί κάλλιστα να λυθεί και με pm ή προσωπικά.Ας σχολιάσουμε καλύτερα τα κακώς κείμενα του συγκεκριμένου αγώνα χωρίς να κάνουμε συγκρίσεις με άλλους αγώνες (σε είδος ή τοποθεσία) ή με άλλες καταστάσεις (βλέπε καταστήματα και βιτρίνες) και ας βρούμε λύσεις!!!
Για βάλτε ένα χεράκι...!
-
Ο χρήστης CP έγραψε:
Τι να πω?? Εγω παλι δεν τον ειδα. Εγω παντως για 20 λεπτα δεν ειδα κανεναν.
Τι ψάχνεις ρε φίλε! Εφ'όσον σου λέει ότι τον είδες! Ποιός είσαι εσύ βρε κακομοίρη έλληνα αγωνιζόμενε! Εσύ δεν είδες και υπέγραψες λευκή επιταγή στην δήλωση συμμετοχής σου! Αυτοί που ορίζουν τον αγώνα έχουν δίκιο!
Άκου δεν τον είδε ! Γκαβούλιακα!
Εκεί δίπλα σου - ειδικό κριτή για σένα - είχανε , πως λέμε προσωπικό μπάτλερ και εσύ επιμένεις! Εεε τώρα αν δεν είχε σαλιάρα δεεεν πειράζει , ήταν κριτής πάντως .
Σε λίγο θα μας πείς δηλαδή ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! Αν ήθελες ας μην έτρεχες! Σιγά τα ψωροδίς που δίνουνε οι αγωνιζόμενοι κάθε χρόνο σε πάνω από 300 αγώνες! Τι να σου κάνουν τα ψωροδίς βρέεεε!
Μέσα μπαίνουν οι άνθρωποι ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Γκαβούλιακα αγωνιζόμενε!
-
Τι να πω? Οτι αυριο θα παμε μονιασμενοι να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας?
Ρε αφηστε τα μεταξυ μας και κρατειστε λιγο πεισμα γι αυτα που μας καινε!!!
Αντε, καληνυχτα κι αυριο με πιο καθαρο μυαλο.
Χριστο, εισαι φαουλ οπως αντιμετωπιζεις την καθε δημοσιευμενη αποψη που τυχαια ειναι αντιθετη απο την δικη σου.
Δεν κοιταμε καλυτερα να αντιμετωπισουμε αυτες που δεν κοινοποιουνται και που τελικα στο μουλωχτο γινονται κανονες? Αιντε παλληκαρια μου,νοουντες...νοειτε -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τι να πω? Οτι αυριο θα παμε μονιασμενοι να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας?
Ρε αφηστε τα μεταξυ μας και κρατειστε λιγο πεισμα γι αυτα που μας καινε!!!
Αντε, καληνυχτα κι αυριο με πιο καθαρο μυαλο.
Χριστο, εισαι φαουλ οπως αντιμετωπιζεις την καθε δημοσιευμενη αποψη που τυχαια ειναι αντιθετη απο την δικη σου.
Δεν κοιταμε καλυτερα να αντιμετωπισουμε αυτες που δεν κοινοποιουνται και που τελικα στο μουλωχτο γινονται κανονες? Αιντε παλληκαρια μου,νοουντες...νοειτεKALYTERA ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΟΥΛ ΤΩΡΑ , ΚΙ ΑΣ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΗΜΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΤΟΥΛΕΣ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ
Υ.Γ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ , ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ .ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ , ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ .
ΚΑΛΗ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ . -
Tα κακώς κείμενα Ευούλα μου είναι τελικά πολλές φορές οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικό, το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λένε 'σώπα εσύ, δεν ξέρεις, δεν μπορείς να μιλάς'. Ειναι αυτοί που μετά από τόσα χρόνια εμπλοκής το μόνο που ξέρουν είναι να γκρινιάζουν (και σε λάθος άτομα μάλιστα), έχουν ξεχάσει τι θα πει δημιουργικός διάλογος και όποιος τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό, δεν πρέπει να μιλάει, δεν δικαιούται... Ιδιαίτερα αν είναι και νέος, μαύρο φίδι που τον έφαγε... Γι' αυτό Ευάκι πρόσεχε μην τους στεναχωρήσεις αυτούς τους κυρίους, δεν θέλει και πολύ να βρεις τον μπελά σου και εσύ...
Κύριε APR, δεν είμαι 'η συμπάθεια του Πλατή', είμαι ο Κώστας, έχω οντότητα, απόψη και τα κομπαλίκια να την εκφράζω όποιον και αν έχω απέναντί μου... Αντίστοιχα δεν θέλω να γίνω Δημήτρης, Καιτούλα, Νίκος, Ανίτα, ΑΜ και ό,τι άλλο πέρασε από το μυαλό σου, ο Κώστας θα είμαι και μετά από 10 χρόνια, με τα ίδια μυαλά, τα οποία ίσως δεν αρέσουν σε εσάς, επειδή δεν θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, θα αρέσουν όμως σε άλλους, αφού δεν θα τους βλέπω αφ' υψηλού, επειδή θα έχω προσθέσει άλλα 10 χρόνια στην... καριέρα μου (sic) σαν κριτής... (που σιγά μην σας αντέξω άλλα 10 χρόνια... και 5 που έχω αντέξει αυτές τις νοοτροπίες, πολλά είναι...)
Αυτά είχα να πω... και πολλά είπα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tα κακώς κείμενα Ευούλα μου είναι τελικά πολλές φορές οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με κάτι ουσιαστικό, το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λένε 'σώπα εσύ, δεν ξέρεις, δεν μπορείς να μιλάς'. Ειναι αυτοί που μετά από τόσα χρόνια εμπλοκής το μόνο που ξέρουν είναι να γκρινιάζουν (και σε λάθος άτομα μάλιστα), έχουν ξεχάσει τι θα πει δημιουργικός διάλογος και όποιος τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό, δεν πρέπει να μιλάει, δεν δικαιούται... Ιδιαίτερα αν είναι και νέος, μαύρο φίδι που τον έφαγε... Γι' αυτό Ευάκι πρόσεχε μην τους στεναχωρήσεις αυτούς τους κυρίους, δεν θέλει και πολύ να βρεις τον μπελά σου και εσύ...Κύριε APR, δεν είμαι 'η συμπάθεια του Πλατή', είμαι ο Κώστας, έχω οντότητα, απόψη και τα κομπαλίκια να την εκφράζω όποιον και αν έχω απέναντί μου... Αντίστοιχα δεν θέλω να γίνω Δημήτρης, Καιτούλα, Νίκος, Ανίτα, ΑΜ και ό,τι άλλο πέρασε από το μυαλό σου, ο Κώστας θα είμαι και μετά από 10 χρόνια, με τα ίδια μυαλά, τα οποία ίσως δεν αρέσουν σε εσάς, επειδή δεν θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, θα αρέσουν όμως σε άλλους, αφού δεν θα τους βλέπω αφ' υψηλού, επειδή θα έχω προσθέσει άλλα 10 χρόνια στην... καριέρα μου (sic) σαν κριτής... (που σιγά μην σας αντέξω άλλα 10 χρόνια... και 5 που έχω αντέξει αυτές τις νοοτροπίες, πολλά είναι...)
Αυτά είχα να πω... και πολλά είπα...Πολύ χοντρό σε έναν άνθρωπο που δικαιούται να μιλάει γιατί έχει πολλά στην καμπούρα του!Tον APR εννοώ.Τώρα Κώστα να μου επιτέψεις να σου πω ότι προανέφερες στον tabs...Αν δεν σου αρέσει φύγε!Κανείς δεν σε πιέζει να βρίσκεσαι εκεί.Κάνε κάτι άλλο.Κάνε σκί ας πούμε!
-
1ον) Δεν ανέφερα σε κανέναν tabs 'αν δεν σ' αρέσει φύγε'. Εσύ πού το είδες αυτό?
2ον) Αλάθητο (νομίζει ότι) έχει μόνο ο Πάπας. Αν κάποιος έχει άδικο, ιδιαίτερα αν το άδικό του επηρρεάζει άμεσα εμένα, τότε δεν θα χαριστώ ούτε σε χρόνια, ούτε σε καμπούρα, ούτε σε τίποτα... Κανένας δεν δικαιούται να με προσβάλει... Εκτός αν την επόμενη φορά ο κύριος APR τα πάρει και για άγνωστο λόγο επιτεθεί σε εσένα, οπότε να υποθέσω ότι λόγω χρόνων και 'καμπούρας' θα δικαιούται να σου τα χώσει.
3ον) Δεν βαρέθηκα μόνο τις νοοτροπίες κάποιων αγωνιζομένων - μηχανικών, αλλά και τις νοοτροπίες κάποιων κριτών που αλλες φορές κατακρίνουν, άλλες επικροτούν, άλλες φορές σε χαϊδεύουν και άλλες σου τα χώνουν, ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος... Και ελπίζω να μην θες να επεκταθώ, γιατί τότε τα πράγματα θα πάρουν τροπή που δεν μπορείς να φανταστείς...
4ον) Αν έχεις νεύρα, μπορείς και εσύ να κάνεις κάτι άλλο, μια χαλαρωτική βόλτα στο βουνό, ας πούμε... Κανείς δεν σε πιέζει να γράφεις εδώ .-
-
Κωστάκη πολύ μας απειλείς και μας κουράζεις.Οσο για το που φυσάει ο άνεμος...έδω είμαστε και σε περιμένουμε!Πόόοοσο μεγάλη τροπή δηλαδή?Ελα τώρα που έχεις και ράμματα για γούνες!Κοίτα ξεκαβάλα λίγο!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Κωστάκη πολύ μας απειλείς και μας κουράζεις.Οσο για το που φυσάει ο άνεμος...έδω είμαστε και σε περιμένουμε!Πόόοοσο μεγάλη τροπή δηλαδή?Ελα τώρα που έχεις και ράμματα για γούνες!Κοίτα ξεκαβάλα λίγο!Είσαστε πολλοί? Γιατί όσο πιο πολλοί, τόσο καλύτερα...
-
Xα,κωμικοτραγικο λιγο αυτο που θα πω,αλλα συγχωρηστε με,πρεπει.(σε αυτο το σημειο)
Τα βλεπετε κυριοι αναγνωστες του φορουμ,οτι δεν ειναι οι αγωνιζομενοι περιεργοι και 'ολο τσακωνονται,κλπ',αλλα οπως συμβαινει σε ολοκληρη τη ζωη μας ετσι και στον τομεα 'αγωνες' δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ(οι αγωνιζομενοι ,μεταξυ των ανθρωπων που απαρτιζουν τον θιασο αυτον που λεγεται 'αγωνες αυτοκινητου').Αλλο που οι περισσοτεροι και οι πιο 'καυστικοι-θιγμενοι,μεσα στα κολπα,κλπ' δεν γραφουν εδω.
Μακαρι να τα βρισκαμε ολοι μεταξυ μας,αλλα τοτε τι δουλεια θα εκανε ο κ.Μεσημερης,αλλα και σε τι θα χρησιμευε αυτο το φορουμ?!? -
@nifitsa: Μαρία οι γνώμες όλων είναι σεβαστές. Και ανάλογα με την συμπεριφορά καθενός μας είναι και οι απαντήσεις που παίρνει!!
@taurus: Ψυχραιμία! Η γνώμη σου σεβαστή και μάλλον σύμφωνη με πολλούς. Αν κάποιος διαφωνεί, είναι δικαίωμά του.
Ψυχραιμία παίδες!
Α...να μην το ξεχάσω!
Προσωπικά ευχαριστήθηκα τον Σκαλτσά με το τέρας που έφτιαξε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α...να μην το ξεχάσω!Προσωπικά ευχαριστήθηκα τον Σκαλτσά με το τέρας που έφτιαξε!!
Το οποίο παρεπιπτόντως, κατά όσα μου είπε ο Σκαλτσάς στο ΣΕΧ, είναι κατα 70% μόνο έτοιμο...
Όταν ετοιμαστεί δηλαδή 100% τι θα κάνει?
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ