Oct 18, 2005, 10:50 AM

taurus, λέω (και εννοώ!!) πως δε θες να καταλάβεις, γιατί σε συγκεκριμένα προβλήματα που στηρίζονται με επιχειρήματα απαντάς άλλα αντί άλλων και με λάθη και αερολογίες (όπως τα σπριντ όταν εγώ θέλω κανονικά ράλι, σε λίγο θα με στείλεις σε δεξιοτεχνίες, ή τα πουκάμισα τα οποία είναι εκτός πραγματικότητας). Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις τη φράση λυπάμαι, αλλά δε φταίω εγώ, αλλά εσύ που δε θες να καταλάβεις! Δεν έχει σχέση με το ΤΙ πρεσβεύεις, αλλά το ΠΩΣ το στηρίζεις!

Η Μαυροσουβάλα είχε μια εγκατάλειψη ανά χιλιόμετρο φέτος, ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ;;; Το θεωρείς ασήμαντο;;;
Μία το χιλιόμετρο σημαίνει αναλογικά 70 εγκαταλείψεις στο σύνολο του αγώνα, ή πχ πάνω από 200 εγκαταλείψεις σε μήκος Ράλι ΕΚΟ!!! Είναι τουλάχιστον ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, και εσύ το λες μια χαρά;;;; Φταίω λοιπόν που σου λέω πως δεν θες να καταλάβεις; Ιδίως όταν αντιπαραθέτεις τη Φτέρη που ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα!! ΑΥΤΟ με κάνει να πιστεύω πως είναι κατάλληλη!!!

Δε λέω πως δεν θα βγει μια καινούρια ειδική που είναι πατάτα (πχ Ε.Δ. Λυκούρια στο Ράλλι ΕΛΠΑ 2002 που ήταν υπερταχεία άνοστη και επικίνδυνη), αλλά λέω το λάθος να αναγνωρίζεται και να ΜΗΝ επαναλαμβάνεται. Πράγμα που η ΕΛΠΑ ΕΚΑΝΕ στα Λυκούρια και η ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ στη Μαυροσουβάλα!

Τώρα το τηλέφωνο που μου παρέθεσες εκτός από άτοπο για τους πολλούς λόγους που σου παρέθεσα ήταν και ειρωνικό, ιδίως όταν το επαναλαμβάνεις στην ίδια δημοσίευση. Δεν παραπονέθηκα για αυτό, ούτε με πείραξε. Αλλά να μιλάς για κωλοτρυπίδες και μας αφήνεις γιατί είμαστε ελιτιστές τη στιγμή που έχω κάτσει να σου απαντάω σε όλα με υπομονή και αναλυτικά και τεκμηριωμένα (κι ας είναι και μερικά εντελώς γκάου...), ε, αυτό παραπάει!!

Υ.Γ. Το 'δικό μας πρόβλημα' που δε σε απασχολεί το τι πληρώνω και το τί παίρνω ΞΕΡΩ και ΚΑΤΑΝΟΩ πως δε σε απασχολεί, όπως δεν απασχολεί κανέναν μη αγωνιζόμενο!
Το να έρθεις και να με διδάξεις όμως πως θα ξεφύγω από κάτι που δεν ξέρεις και δεν σε απασχολεί δεν είναι χαζό; Δε θα είναι λάθος εξ ορισμού, αφού δε σε απασχολεί, ούτε το ξέρεις; Αφού όπως δηλώνεις το ίδιο και το αυτό σου κάνει.