Ο χρήστης taurus έγραψε:
@GeorgeTabs:
Στο ΕΛΠΑ του 2002 η Φτέρη είχε πάνω από 10 εξόδους με αποκορύφωμα αυτή του Χ'τσοπάνη που έκαναν 2 ώρες να τον βρουν εκεί που έφτασε... Για φρεσκάρισε λίγο τη μνήμη σου... Όσο για την Μαυροσουβάλα ειχαμε 5 εξόδους για συνολικά 8,40 Χ 2 = 16,8 χλμ...
Αν αυτά τα στοιχεία δεν σου φτάνουν, τι να πω...
Πάντως δεν πρεσβεύω τίποτα πέρα από τον εαυτό μου και στηρίζω αυτά που λέω με τον τρόπο που νομίζω ότι είναι σωστό... Γιατί επειδή αυτά που πιστεύω είναι διαφορετικά από τις δικές σου πεπειθήσεις, 'δεν θέλω να καταλάβω' ? Αυτό λες σε όποιους διαφωνούν μαζί σου?
Το τηλέφωνο δεν ήταν ειρωνία, ήταν η μόνη απάντηση που μπορούσα να δώσω στα συγκεκριμένα πράγματα που μου έλεγες. Όπως δεν θα σου άρεσε να απαντήσει κάποιος άλλος για λογαριασμό σου, έτσι και σε κάποιους άλλους μπορεί να μην άρεσε να απαντήσω για λογαριασμό τους...
Όσο για τον ελιτισμό στον οποίο αναφέρθηκα, δυστυχώς εδώ μέσα, αλλά και στον μικρόκοσμό μας (αυτό είναι οι ελληνικοί αγώνες, πάρτε το χαμπάρι) υπάρχει... Όποιος δεν έκατσε σε μπάκετ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει ειπωθεί και παλιότερα αυτό...
Τέλος, για το πώς θα διαχειριστείς τα λεφτά σου είναι δικό σου θέμα και μόνο και δεν μου πέφτει λόγος. Κακως ανέφερα το RS, δικό σου θέμα είναι και το πού θα τρέξεις. Απλά μια σκέψη ήταν... Προσωπικά πάντως, αν αγόραζα κάτι χωρίς να το ελεγξω (ή χωρίς την δυνατότητα να το ελεγξω) και μετά μου έβγαινε σκάρτο, μάλλον θα είχα άδικο ΙΜΗΟ να διαμαρτυρηθώ στον πωλητή, δική μου επιλογή ήταν να αγορασω 'γουρούνι στο σακί'
Αυτά και σταματάω εδώ...
Λάθος πάλι!
Η Φτέρη του 2002 που μου την αναφέρεις σαν μελανό παράδειγμα είχε ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ τις ίδιες εξόδους με την φετινή ΗΡΕΜΗ Μαυροσουβάλα.
Τα 20 υπόλοιπα χρόνια που μετράει σε Αχαιούς, ΕΛΠΑ, ΕΚΟ τι είχε; Και μάλιστα ανά χιλιόμετρο;
ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΡΙΚΕΣ!!!!!
Επίσης λάθος είναι η μέθοδος που έχεις δηλαδή να βλέπεις πως στο δεύτερο πέρασμα δεν είχε εξόδους, αφού ως γνωστόν τα δεύτερα περάσματα είναι πολύ πιο ήπια!!!
ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ το πρώτο πέρασμα της ΤΥΧΕΡΗΣ φετινής Μαυροσουβάλας είναι χειρότερο από το μελανότερο παράδειγμα της Φτέρης που είπες...
Και μιας που λες για Φτέρη 2002 να σου πω για Μαυροσουβάλα 2001, με 11 εγκαταλείψεις (1,35 ανά χιλιόμετρο!!! ) όπου όχι ΕΝΑΣ Χ'τσοπάνης, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ έπεσαν στη Ρεματιά, και κόντυνε 2,2 χιλιόμετρα η ειδική στο 2ο πέρασμα!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ, ε;;;;;;
Αν επιμένεις πως η Μαυροσουβάλα είναι όσο επικίνδυνη η Φτέρη, τότε ναι, επιμένεις να μη θες να καταλάβεις!!!
Άλλο αντρικό, άλλο επικίνδυνο.
Δε θες να καταλάβεις όχι επειδή πρεσβεύεις άλλα από εμένα. Αυτό το κάνουν πολλοί, αλλά είσαι Ο ΜΟΝΟΣ που του έχω πει το παραπάνω!!
Δε θες να καταλάβεις, γιατί αντικρούεις επιχειρήματα με άσχετα, αβάσιμα πράγματα (πχ το παραπάνω της Φτέρης, που στην τελική είναι από τα ελάχιστα που ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΕΣΤΩ να στηρίξεις!!)
Και αυτό το συγκεκριμένο στο ξαναείπα στην προηγούμενη δημοσίευση. Το ότι ακόμα με ρωτάς για το ίδιο πράγμα σημείνει είτε πως δεν μπορείς να καταλάβεις, είτε πως δε θες. Και όσο σε έχω γνωρίσει δεν είσαι χαζός, γιαυτό και επιμένω στο δεύτερο τόσο έντονα!! Αν ήταν κάποιος χαζός απλά θα έβαζα φατσούλες που σκάνε στα γέλια και θα προσπέρναγα, δεν θα ασχολιόμουν.
Δυστυχώς μου απαντάς ΕΜΕΝΑ στον ελιτισμό με το ΑΜΙΜΗΤΟ 'Όποιος δεν έκατσε σε μπάκετ δεν μπορεί να μιλήσει και έχει ειπωθεί και παλιότερα αυτό... ' που εγώ προσωπικά ποτέ δεν έχω πει, κι ας είναι μερικώς αλήθεια υπό προϋποθέσεις!! Το αν στο έχουν πει άλλοι και σε στενοχωρεί να πας να το πεις σε αυτούς, όχι σε εμένα!! Εκτός αν θες να με ωθήσεις να απυβδήσω και να στο πω...
Ποτέ δε σου φέρθηκα σαν χειρότερο, ή άλιεν, ή βλάκα ή απαξιωτικά ή οτιδήποτε. Μάλιστα σου απάντησα σε πολύ απλό και με στέρεα επιχειρήματα τρόπο.
Το να μου λές λοιπόν τα παραπάνω είναι αν μη τι άλλο άδικο και αναιδές. Και πίστεψέ με τελικά θα με φτάσεις εκεί που είναι οι ελιτιστές που λες, αλλά δεν θα το έχω κάνει εγώ, αλλά η συμπεριφορά σου.
Και κάτι άλλο που επιμένεις να μην καταλαβαίνεις:
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ είναι να τρέχω σε αγώνες ΡΑΛΙ! Ούτε σπριντ, ούτε πίστες ούτε αναβάσεις! (και τα 2 σπρίντ που έτρεξα και άλλα που θα τρέξω το κάνω για να λάβω γνώση και να σχηματίσω άποψη, δεν είναι αυτό που με εκφράζει όμως)
Απο εκεί και πέρα το να αγοράζω γουρούνι στο σακί ΟΧΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ!!!
Το ότι έχω γράψει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ δημοσιεύσεις ΕΝΙΣΤΑΜΕΝΟΣ στην πρακτική αυτή των λεσχών με τις ευλογίες (και οδηγίες) της ΕΘΕΑ και ΕΛΠΑ σε κάνει να πιστέψεις όχι πως αντιτίθεμαι σε αυτό και το πολεμάω όπως μπορώ, αλλά πως το ασπάζομαι και ανέχομαι;;
Και μετά είμαι κακός που σου λέω πως ΔΕ ΘΕΣ να καταλάβεις!!