-
Οδηγησα την 330i το περασμενο Σαββατοκυριακο σε πιστα. Τα σχολια μου, με φωτο και βιντεο εδω:
-
παρολο που ειμαι θετικος για την γερμανικη εταιρεια, η νεα 3αρα μου φαινεται
συντηρητικη..ο κωλος της ειναιο μπανγκλ τη σχεδιασε η κανας υπαλληλος? ειμαι οπαδος του μπανγκλ αλλα αν το κανε αυτος, με απογοητευσε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παρολο που ειμαι θετικος για την γερμανικη εταιρεια, η νεα 3αρα μου φαινεται
συντηρητικη..ο κωλος της ειναιο μπανγκλ τη σχεδιασε η κανας υπαλληλος? ειμαι οπαδος του μπανγκλ αλλα αν το κανε αυτος, με απογοητευσε...
κοιτα εδω λιγο,κατω κατω, θα καταλαβεις!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1305 -
σοβαρα τη σχεδιασε ο μπανγκλ?
εμ τον φαγανε τον ανθρωπο,το ενα φουτουριστικο,το αλλο με γωνιες υπερβολικες, ειδε και επαθε και σχεδιασε ενα εξαιρετικο αυτοκινητο....που σχεδιαστικα πολυ θα θελα να μαθω που πρωτοτυπησε!
-
Κατ' αρχήν θέλω να πώ ότι την εμμονή με το πρεστίζ της μάρκας δεν το έχουμε μόνο εμείς αλλά ολόκληρη η υφήλιος.Αν μπείτε σε οποιοδήποτε site ή φόρουμ του εξωτερικού θα το δείτε.ΟΜΩΣ αυτό γίνεται όταν μιλάμε για τις τουλάχιστον αξιοπρεπείς εκδόσεις των εταιρειών.Δηλαδή όταν θα συγκριθεί η 320 με το Vectra το δίλτρο τότε εκεί ναι θα μιλήσουν για την διαφορά κύρους.Αλλά το να συγκρίνεις τις ψώφιες εως δυνητικά επικίνδυνες(για το βάρος των αμαξωμάτων) εκδόσεις των 1.6 των premium εταιρειών με πολύ καλύτερες προτάσεις(ακόμα και δίλιτρων) των ''εμπορικών'' εταιρειών,νομίζω ότι συμβαίνει κυρίως στην Ελλάδα.Εκτός βέβαια αν έχεις όνειρο ζωής να καθίσεις πίσω από το τιμόνι μιας BMW,ενός AUDI και ας σε σπρώχνουν,οπότε πάω πάσο.
-
να μου πεις για την 330 και την 325 να πω παει στο διαολο,αλλα η 1600 ειναι κοροιδια μονο για εμας μου φαινεται...
-
mia anthraki 320 me dermataki mpez xenon kai aktinwtes(n160) 17ares pws sas fainetai?sun iliorofi.
evale kai nikel sto parathuro evale kai nikel sti maska ala 325 kai molis to eida epatha plaka...
-
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://www.autotitre.com/forum/up/353a96bad8.jpgE-K-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
E-K-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!
Φαίνεται επίσης να είναι και οτι πιο κοντά στις καμουγλαρισμένες 3άρες πυ βλέπουμε κατα καιρούς. Τα πίσω φανάρια βέβαια ,αν και πρωτοτυπούν για BMW, δεν τα θεωρώ ιδιαίτερα κομψά.
-
Μου αρέσει ότι το πίσω μέρος είναι πολύ φαρδύ, και χαμηλό. Πχ τα πίσω φανάρια δεν 'τετραγωνίζουν' και βγαίνουν στο πίσω φτερό.
Οι εξατμισούλες είναι καλές και αν το φανταστούμε με λίγο φαρδύτερα λαστιχάκια είναι ο ορισμός του 'εργαλείου'.
Μακάρι να βγει έτσι.
-
apla fovero....i kompsotita mazi me tin poiotita...ti allo theleis?????
ante na doume tha mas trelanoun oi sto monaxo
-
Οι 'εξατμισούλες' όμως δεν θα είναι ούτε στην 316 ούτε στην 326. Διπλή απόλιξη εξάτμισης στην BMW σημαίνει 323 και πάνω...
-
H 326 δεν είναι μεγαλύτερη από την 323; Η ανισότητα 326>323 δεν ισχύει;
-
Καλή, Τα φώτα audiζουν πολύ!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Καλή, Τα φώτα audiζουν πολύ!H Audi τα αντεγραψε πρωτα απο την BMW! H BMW ε3ελη3ε τα δικα της (ανεστραμμενα Ε46)..
..οπως λενε κ σε αλλο τοπικ..
-
Ό,τι και να σχεδιάσει αυτός ο άνθρωπος,
μου αρέσει!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
http://www.autotitre.com/forum/up/353a96bad8.jpgΧμμμ, κάτι μου θυμίζουν αυτα τα φώτα...
Αχα!
-
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει. Πολυ κλασικο σχημα!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ό,τι και να σχεδιάσει αυτός ο άνθρωπος,μου αρέσει!
αυτό πρεπει να το κοιτάξεις σύντομα!
Μην το αναβάλλεις μπορεί να χειροτερέψει
Νέα BMW Σειρά 3