-
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιοι από σας έχουν τοποθετήσει κάποιο kit ανοιχτής συνομιλίας κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητό σας και αν είστε ευχαριστημένοι από την λειτουργία αλλά και την λειτουργικότητά του.
-
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιοι από σας έχουν τοποθετήσει κάποιο kit ανοιχτής συνομιλίας κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητό σας και αν είστε ευχαριστημένοι από την λειτουργία αλλά και την λειτουργικότητά του.
-
-
Μου σπαει τα νευρα οταν ενω οδιγω με παιρνουν τηλ.
Λογο εργασειας και ενω αλλαξα απειρα χαντς φρυ, κατελειξα στο συμπερασμα οτι το ΚαρΚιτ με ανοιχτη ακρωαση ηταν η μονη λυση.Αποσπα μεν την προσωχη, αλλα ειναι λιγοτερο επικινδηνο απο το να οδιγεις με το ενα χερι....
Η να ψαχνεις το ακουστικο στο χαντς φρυ, οταν σε καλουν...
χαντς φρυ με μπλε δοντια ειναι επισεις μια καλη λυση. Απλα μου σπαει τα νευρα να το χω μονημος κρεμασμενο στο αυτι μου -
Μετά απο αρκτετούς πειραματισμούς κετέληξα οτι η μόνη λύση είναι car kit!
Ούτε κρεμασμένα ακουστικά στο αυτί,ούτε να μπλέκεσαι με καλώδια και ζώνες ούτε τίποτα!
Τυχαίνει να έχω siemens (μάλλον δεν τυχαίνει,πάντα siemens είχα ) και έχω πάρει το car kit της που μπαίνει στον αναπτηρα και έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ακουστικό + φορτιστή!
Έτσι απλά το καρφώνεις πάνω και αυτό είναι όλο! Όταν δεχτείς κάποια κλήση χτυπάει απο το μεγάφωνο άρα σίγουρα θα το ακούσεις και απλά πατάς το πράσινο (αν δεν έχεις επιλέξει αυτόματη απάντηση που το ανοίγει μετά τους δύο χτύπους)
Μόνο του μείον είναι οτι σίγουρα πρέπει να έχεις κλειστά παράθυρα αν έχει φασαρία έξω + οτι πρέπει να μιλάς λίγο πιο δυνατά απο το να το είχες στο αυτί !
Κατα τα άλλα super!
-
Στην BMW εχω εργοστασιακο τηλεφωνο με ανοιχτη ακροαση και ειναι τρομερα βολικο.
Πολυ καλα ειναι τα κιτ με Bluetooth! -
Μου έχουν κάνει δώρο ένα κιτ με bluetooth, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μήπως θα έπρεπε???
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Πολυ καλα ειναι τα κιτ με Bluetooth!Η Ford διαθέτει στο καινούργιο Mondeo δύο επιλογές Bluetooth και ένα απλό car kit με καλώδιο(υπό την προυπόθεση βέβαια ότι υπάρχει το εργοστασιακό ράδιο-cd) με το τελευταίο να είναι περίπου τρείς φορές κάτω στην τιμή.Γι αυτό προβληματίζομαι αν αξίζει η διαφορά αυτή προκειμένου να τοποθετήσω το bluetooth οσον αφορά την αποδοτικότητα αυτών των συστημάτων.
-
Υπάρχουν και bluetooth αυτοκινήτου τα οποία είναι φορητά και τα μεταφέρεις σε όποιο αυτοκίνητο οδηγείς. Αυτό είναι και το πλεονέκτημά τους.
Τα σταθερά έχουν το πλεονέκτημα ότι συνδέονται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου και ρυθμίζουν την ένταση κ.λ.π. όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση.
@ Έλσα αν μιλάς έστω και λίγο όταν οδηγείς καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσεις το bluetooth.
-
YΠάρχει ενα εξαρτημα της νοκια με ενσωματωμενο ηχειο και bluetootH το οποιο μπανει πανω απο τον αναπτηρα (από τον οποίο τροφοδοτείται κιόλας., και λειτουργεί ακριβώς σαν καρ κιτ)...
-
Εγω προσπαθω να χρησιμοποιω bluetooth αλλα χωρις να το εχω συνεχεια κρεμασμενο γιατι μου τη σπαει. Μου τη δινει ομως που θελει συνεχεια φορτισμα δουλευει δε δουλευει!!! Η ανοικτη ακροαση μου φαινεται οτι θα ειναι λιγο χαζη αν ειιναι και αλλοι στο αυτοκινητο και η συζητηση σου δεν ειναι private!
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13933&postdays=0&postorder=asc&start=30
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εδώ και 5 χρόνια χρησιμοποιώ το car kit της Nokia το οποίο μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, δίνει ανοιχτή ακρόαση με αρκετά καλή ποιότητα συνομιλίας και, το κυριότερο, απαντάει μόνο του στις εισερχόμενες κλήσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να πάρω καθόλου τα χέρια μου από το τιμόνι. Είναι ίσως ο κυριότερος λόγος (μετά την παροιμιώδη τσιγκουνιά μου, φυσικά) που διστάζω να αλλάξω το γερασμένο 8850 μου... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13933&postdays=0&postorder=asc&start=30Εδώ και 5 χρόνια χρησιμοποιώ το car kit της Nokia το οποίο μπαίνει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, δίνει ανοιχτή ακρόαση με αρκετά καλή ποιότητα συνομιλίας και, το κυριότερο, απαντάει μόνο του στις εισερχόμενες κλήσεις. Έτσι δεν χρειάζεται να πάρω καθόλου τα χέρια μου από το τιμόνι. Είναι ίσως ο κυριότερος λόγος (μετά την παροιμιώδη τσιγκουνιά μου, φυσικά) που διστάζω να αλλάξω το γερασμένο 8850 μου...
Ωραία.Αυτό που θα 'θελα να ρωτήσω είναι αν ''κρέμονται'' πολλά καλώδια πέρα από την παροχή απ' τον αναπτήρα και αν χρειάζεται επαγγελματική τοποθέτηση
-
-
Της Mercedes τέλειο!!!! βάζεις το τηλέφωνο στην ειδική υποοδχή στο ντουλαπάκι και καθάρισες ..... το μόνο που θέλει προσοχή είναι ότι είσαι σε ανοικτή ακρόαση και αν έχεις συνεπιβάτες μπορεί να ακουστεί καμμια πικρή αλήθεια
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Πολυ καλα ειναι τα κιτ με Bluetooth!Η Ford διαθέτει στο καινούργιο Mondeo δύο επιλογές Bluetooth και ένα απλό car kit με καλώδιο(υπό την προυπόθεση βέβαια ότι υπάρχει το εργοστασιακό ράδιο-cd) με το τελευταίο να είναι περίπου τρείς φορές κάτω στην τιμή.Γι αυτό προβληματίζομαι αν αξίζει η διαφορά αυτή προκειμένου να τοποθετήσω το bluetooth οσον αφορά την αποδοτικότητα αυτών των συστημάτων.
Τα blue tooth car kitt εχουν ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτιμα.
Ειναι συμβατα με ολες τις συσκευες τηλεφωνων που εχουν blue tooth.
Οποτε αν αλλαξει καποιος κινητο, δεν χρειαζετε παλι 'ραβε-ξηλωνε' το σαλονι του αυτοκινητου.-Ελσα καλο ειναι οταν οδιγεις, να χρισημοποιεις το δωρακι.
εχεις και τα 2 χερια ελευθερα να κανουν την δουλεια τους.... Τιμονι+ταχυτητες!!!-cpp καλα ειναι τα προεγκατεστιμενα της Mercedes αλλα ειναι συμβατα μονο με μια συσκευη, την οποια την παντρευεσαι για οσο καιρο εχεις το αμαξι. Mazda 6 kai Ford Μοντεο εχουν στα εξτρα τους blue tooth car kitt
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα blue tooth car kitt εχουν ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτιμα.
Ειναι συμβατα με ολες τις συσκευες τηλεφωνων που εχουν blue tooth.
Οποτε αν αλλαξει καποιος κινητο, δεν χρειαζετε παλι 'ραβε-ξηλωνε' το σαλονι του αυτοκινητου.-Ελσα καλο ειναι οταν οδιγεις, να χρισημοποιεις το δωρακι.
εχεις και τα 2 χερια ελευθερα να κανουν την δουλεια τους.... Τιμονι+ταχυτητες!!!Το καλό είναι ότι πρόκειται για blue tooth car kitt, οπότε βολεύει γενικά. Το κακό είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα στο Corsa ένα σημείο που να μπορώ να το βάλω και να ακούγομαι ταυτόχρονα. Γενικά, αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει χώρους...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-cpp καλα ειναι τα προεγκατεστιμενα της Mercedes αλλα ειναι συμβατα μονο με μια συσκευη, την οποια την παντρευεσαι για οσο καιρο εχεις το αμαξι. Mazda 6 kai Ford Μοντεο εχουν στα εξτρα τους blue tooth car kittAre u sure??? Νόμιζα ότι συνδέεις το τηλέφωνο στην υποδοχή και μετά λειτουργεί από την κονσόλα στο κέντρο
-
Tελευταία βγήκαν και στερεοφωνικά αυτοκινήτου ( Pioneer) που έχουν ενσωματωμένο bluetooth και τοποθετούνται μαζί με ένα μικρόφωνο που με καλώδιο τοποθετείται μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ο ήχος μεταδίδεται απο τα ηχεία...Ετσι γλυτώνει κανείς την ξεχωριστή εγκατάσταση car kit κι έχει 2 σε ένα....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
-cpp καλα ειναι τα προεγκατεστιμενα της Mercedes αλλα ειναι συμβατα μονο με μια συσκευη, την οποια την παντρευεσαι για οσο καιρο εχεις το αμαξι. Mazda 6 kai Ford Μοντεο εχουν στα εξτρα τους blue tooth car kitt
Are u sure??? Νόμιζα ότι συνδέεις το τηλέφωνο στην υποδοχή και μετά λειτουργεί από την κονσόλα στο κέντρο
Εγω ειχα προεγκατεστημενο Καρ Κιττ με ΝΟΚΙΑ 6310Ι
Αν αλλαξεις κινητο, πρεπει να αλλαξεις κει την υποδοχη του αυτοκινητου.
Και βγαινει ωραιο το κουστουμακι.... Αν πας στην αντιπροσωπια...Ελσα... Το σκιαδιο του οδιγου, ειναι μια πολυ καλη θεση για το μικροφωνο.
Βρησκεται ακρηβως μπροστα στον οδιγο, και δεν ενωχλει.
Car kit ανοιχτής συνομιλίας κινητού τηλεφώνου.