-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οι Γερμαναραδες τί εχουν να προσφερουν εκτος απο τα αυξημενο κοστος αγορας και συντηρησης;Μα την Opel φυσικά!!!
-
ααααα.... τσιμπαει σημερα.... ωραια....
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
νομιζω οτι παραγετε και πωλητε στην Αυστραλια αυτο το μοντελο. μπορει να κανω και λαθος.....Ναι, από την Holden, τοπική εταιρία έκανε περίπου ότι και η Vauxhall στο νησί. Τώρα βέβαια θα αφήσει τα Opel και θα πουλάει Daewoo. Πίσω στο θέμα, το εν λόγω μοντέλο βασίζεται στο Omega δεύτερης γενιάς με αρκετές αλλαγές τεχνικά και προσθήκη coupe εκδοχής. Γενικά οι διάφορες θυγατρικές στην Αυστραλία ζούνε εντελώς στον κόσμο τους, εξελίσσουν δικά τους μοντέλα που δεν κυκλοφορούν αλλού και κάποια από αυτά είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Επίσης κάποια μοντέλα τα εισάγουν με ιαπωνικές προσιαγραφές, κάποια με Ευρωπαϊκές και κάποια με Αμερικάνικες ενώ η ίδια σύγχυση επικρατεί και στα ονόματα.
@νδρέας - The L.A.P.S. Gang
-
Σε απάντηση του αρχικού ερωτήματος, είμαι πιστός φαν τησ Renault εδώ και χρόνια, δεν κρύβω όμως τον θαυμασμό μου για τους Ιάπωνες της Honda. Από την άλλη τόσο η Οpel όσο και η Volkswagen φτιάχνουν αυτοκίνητα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες ενός πιο mainstream καταναλωτικού κοινού χωρίς να αδιαφορούν τραγικά για τη σχεδίαση ενώ παραμένουν κορυφαία σε ασφάλεια και σε καλό επίπεδο τεχνολογικά. Νομίζω ότι η κάθε μία είναι ιδανική στα μάτια του target group της, το οποίο μόνο στην περίπτωση των δύο Γερμάνών ταυτίζεται.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Σε απάντηση του αρχικού ερωτήματος, είμαι πιστός φαν τησ Renault εδώ και χρόνια, δεν κρύβω όμως τον θαυμασμό μου για τους Ιάπωνες της Honda. Από την άλλη τόσο η Οpel όσο και η Volkswagen φτιάχνουν αυτοκίνητα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες ενός πιο mainstream καταναλωτικού κοινού χωρίς να αδιαφορούν τραγικά για τη σχεδίαση ενώ παραμένουν κορυφαία σε ασφάλεια και σε καλό επίπεδο τεχνολογικά. Νομίζω ότι η κάθε μία είναι ιδανική στα μάτια του target group της, το οποίο μόνο στην περίπτωση των δύο Γερμάνών ταυτίζεται.@νδρέας - The L.A.P.S. Gang
Εσυ τωρα ρε φιλε τί ζόρε τραβας και το γυριζεις το θεμα στο σοβαρο; Καλα δεν ειμασταν μεχρι τωρα;
(πλακα κανω ετσι)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εσυ τωρα ρε φιλε τί ζόρε τραβας και το γυριζεις το θεμα στο σοβαρο; Καλα δεν ειμασταν μεχρι τωρα;(πλακα κανω ετσι)
Το κατάλαβα. Μα είμαστε και οι δύο Renaultικοί, μα θα φαγωθούμε;
-
Προβλέπω σκοτωμό!!
OPEL OLE!!!
Στα σοβαρά τώρα, όσο αφορά του κινητήρες η Honda παίζει σε άλλη κατηγορία ανάμεσα στις μάρκες που έβαλες.
Όσο αφορά το Μonaro όντως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα drift cars! Έπρεπε να δεις krusestern πως πήγαινε στα χέρια ενός Ιάπωνα οδηγού στην εκπομπή Top Gear οποίος μάλιστα το οδηγούσε και για πρώτη φορά!! Παπάδες έκανε!
-
Το Monaro είναι όλα τα λεφτά! Κρίμα που δεν εισάγεται και εδώ. Αλλά και πάλι ποιός θα το αγόραζε? Σχετικό αυτό...
Τώρα σχετικά με την ερώτηση αν και Οπελάκιας δεν κρύβω την συμπάθεια μου και στην Honda χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και οι άλλες εταιρείες δεν είναι καλές!!!
Α και για να μην ξεχνιόμαστε OPEL ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Προβλέπω σκοτωμό!!OPEL OLE!!!
Στα σοβαρά τώρα, όσο αφορά του κινητήρες η Honda παίζει σε άλλη κατηγορία ανάμεσα στις μάρκες που έβαλες.
Όσο αφορά το Μonaro όντως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα drift cars! Έπρεπε να δεις krusestern πως πήγαινε στα χέρια ενός Ιάπωνα οδηγού στην εκπομπή Top Gear οποίος μάλιστα το οδηγούσε και για πρώτη φορά!! Παπάδες έκανε!
Πιθανόν Μιχάλη να ήταν ο τυπάκος στην φωτό που έβαλα πιο πάνω. Κέιτσι Τουτσίγια το όνομά του, drift king το παρατσούκλι του!
Καμία αντίρρηση για το Monaro, αλλά αν ήταν αυτό το παλικάρι, θα μπορούσε να ντριφτάρει και... με Seat Arosa (που λέει ο λόγος...)
α! και για να μην ξεχνιόμαστε: Die Opel, DIE!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
α! και για να μην ξεχνιόμαστε: Die Opel, DIE!!!!Σπύρο με προσβάλεις! Λες να ήταν ο Κεΐτσι και να μην τον γνώριζα?? Αφού έχω μελητήσει εις βάθος το dvd του 'Drift Bible' Το έχω δει άπειρες φορές! Ο τυπάκος που οδηγούσε το monaro ήταν ένα Γιαπωνεζάκος που πέρνει μέρος σε διάφορα drift shows με μία Νissan Sylvia S15.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
νομιζω οτι παραγετε και πωλητε στην Αυστραλια αυτο το μοντελο. μπορει να κανω και λαθος.....Το Monaro είναι αυστραλέζικο προιόν, το πλέον επιτυχημένο και διάσημο αυτοκίνητο της Holden (GM). Παραγεται ήδη από τη δεκαετία του 60 με το mustangοειδές Monaro GT. Αυτό που έχετε στη φωτό το λένε Holden HSV HSX ή κάπως έτσι...
BTW το opel corsa εκεί λέγεται HOLDEN BARINA!
-
ποιος ειναι με την οπελ???????????ποιος???????
Vw - Opel - Renault - Honda