Λωρη
Εγω πιστευω οτι του χρονου θα μπορει να κανει το ιδιο με 15 και του παραχρονου με 5.
ΠΡΟΣΕΞΕ. Ολοι εμεις οι παληοι ,που μιλαμε εκ του ασφαλους και το παιζουμε ραλλυμεν (μην αντιδρας βαζω και τον εαυτο μου μεσα), οταν τα παιδια αυτα ηταν στην κουνια, βαζαμε φωτια στα βουνα οργωνοντας μερα νυχτα τις ειδικες. Εμεις λοιπον καναμε την 'καβαντζα' σε γνωση κι εμπειρια και τωρα στερουμε με εναν κανονισμο (που τον χαρακτηριζω ξερεις πως) το αναλογο πλεονεκτημα απο τα νεα παιδια.
Ποιος δεν θυμαται Σμυρνιους και αλλους να φυλανε δρομο για Α.Μ., ολοκληρη ομαδα και φορτηγα να εκδραμουν στον Μερκουρη για τον Σ.Χ., τον Πλατη να τρωει ψαρι με την φιλη του στη Χαλκιδα και μετα αντι γι αγκαλιτσες να περναει ολη τη νυχτα στην Ριτσωνα. Τον Τζωννυ, τον Τασο, τον αλλο Τασο ,τον Λεκκα να μην μας αφηνουν να κοιμηθουμε στους Θρακομακεδονες αντιλαλωντας την Παρνηθα.
Και οποια υποκρισια. Γκικακι, Κυρκακι, Ζαχακι, μην πατε Μερκουρη, αλλα αμα θελετε πατε Στεφανη με τ αγωνιστικα σας (αφου εκει δεν γινεται πια αγωνας) και παρτε τους τ αυτια. Γιατι οι κατοικοι της στεφανης ειναι λιγοτερο Ελληνες και ισοι με τους κατοικους του Μερκουρη. Τι υποκρισια Θεε μου!!!
Βρε μπας και ζηλευουμε που δεν εχουμε τον χρονο και τη δυναμη να κανουμε κι εμεις τα ιδια?
Και μια γενικη παρατηρηση προς ολους. Οταν καποιος γραφει ενα κειμενο, εχει την επιθυμια να το διαβαζουν και να το καταλαβαινουν οι αναγνωστες του ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Αν διαβαζουμε αποσπασματικα....αλλα λογια ν αγαπιομαστε.
ΟΥΦ. ΔΕν βαρεθηκαμε να χτιζουμε φυλακές?