-
Τα συγχαρητηρια τα εδωσα γιατι πιστευω οτι αν δεν εχεις το τσαγανο και το ταλεντο του, 270 φορες να περασεις, σαν αυτον δεν θα πας. Ισως να μην διαβασατε την αρχικη μου δημοσιευση οπου εγραψα οτι παρα το οτι ο μικρος κατα καιρους κανει πραγματα που με διαλιζουν ,τον θαυμασα.
Ας γινω πιο σαφης. Στο 80% παμε ολοι. Η ηρα ξεχωριζει απο το σταρι στο 100%.
Δημητρη. Για να σε πεισω, καποια στιγμη θα σου δειξω σημειωσεις μου. Πολλες φορες αντι να γραψω '4 αριστερα σε 2 φουρκο δεξια,οχι (μπουκα)' γραφω Ελλενιτ και ξεμπερδευω. Αντι να γραψω (σε αλλη ειδικη) 'πηδαει 4 δεξια σε φρενα μπουκα 2 δεξια ,εξοδος πευκο' γραφω 'κανε τον γιατρο' και παλι ξεμπερδευω. Θελω να πω οτι με τα χιλιομετρα ,ερχεται η παραβολη κι η συγκριση. Σκεψου το λιγο πλατεια και θα δεις.
Για τα 220? Ναι, οταν τα εχεις περασει μια, την επομενη αναβεις και τσιγαρο. Εγω τουλαχιστον, παρ ολο που σχεδον ποτε δεν βγαινω και παντα αφηνω περιθωρια γιατι τρεμω το ατυχημα, σωστα η λαθος ετσι σκεφτομαι.
Νομιζω οτι εχετε κολησει στις ιδιες συνθηκες για ολους. Στο δικο μας αθλημα αυτο δεν μπορει να ισχυσει. Ιδιες συνθηκες ειχε ο Γκικας,ιδιες ο Καμπυλης η ο Πεταλιδης?(τυχαια η αναφορα)
Ας προσπαθησουμε, οταν συγκρινουμε επιδοσεις κι ικανοτητες να τις ξεχωριζουμε απο συμπαθειες και συνολικη εικονα. Αρκει το αλογο να μην ειναι 'ντοπαρισμενο'. -
....
ένας τρόπος λοιπόν για να αποδείξει κάποιος το τσαγανό και το ταλέντο του είναι να γίνει παράνομος????Σας ρωτάω γιατί θέλω να συμμετάσχω σε αγώνες, ετοιμάζω κάποιο αυτοκίνητο και ψάχνω τρόπους ώστε να αποδείξω το τσαγανό και το ταλέντο που ΝΟΜΙΖΩ ότι έχω.
Πάντα με εκτίμηση,
-
Οχι, Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Μην το πατε εκει , σας εξηγησα, τα εχω ξεχωρισει τα πραγματα και προσωπικα οσο ισχυει αυτος τον ακολουθω κατα γραμμα, μη θελοντας να δωσω δικαιωματα σε κανεναν. -
Δεν νομιζω οτι ποτε θα γραψω 'ελλενιτ' η για την πεντελη ας πουμε 'πηγη' και θα εννοω 4η δεξια πατημενη ,ετσι δεν σκεφτομαι ουτε στο playstation......τεσπα.Νομιζω ομως οτι μπερδευεται την εμπειρια γενικα με την εμπειρια σε συγκεκριμενα χλμ. ειδικων.
Θα ηθελα μια εξηγηση για το 'ιδιες συνθηκες',τι εννοειται,τι σημαινει?
Παντως αυτο που λεει ο φιλος μας ο Τασος,αλλα και ο Νικος ,αυθορμητα,δεν ειναι παραλογο.....
-
Πιστεύω ότι το πάμε λάθος το καράβι.
- Ποιός ξέρει αν ο Γκίκας έκανε 4 ή 104 περάσματα; Και αν το ήξερε γιατί δεν μίλαγες Μήπως έκανε και αυτός άλλα τόσα;
- Υπάρχουν αγωνιζόμενοι οι οποίοι διεκδικούν τίτλο στα 35-40 τους χρόνια. Αυτοί πόσες φορές έχουν κάνει τον Μερκούρη ή το Χολομώντα;Θα έπρεπε δηλαδή να υπάρχει και κάποιο κριτήριο πρόσθεσης χρόνου λόγω παλαιότητας;
- Όταν τα περάσματα ήταν ελεύθερα και πάλι υπήρχαν οδηγοί που πήγαιναν 30 φορές σε μία ειδική και κατέβαιναν στον αγώνα και έχαναν από αυτόν που είχε κάνει πέντε περάσματα. Αυτοί οι οδηγοί όμως ποτέ δεν πήραν τον παραμικρό τίτλο, ειδικά δε σε ραλλύ.
- Οι Ιταλοί που ήρθαν στο Αττικό, γιά αυτούς στο ΕΚΟ έχουμε την καραμέλα του επαγγελματία, πόσες φορές είχαν κάνει τις ειδικές;
- Εγώ που δεν έχω χρήματα γιατί να μην περιορίσω τα έξοδά μου στα 4 περάσματα και να βάλλω το μυαλό μου δουλέψει γιά μην φτάσουν τα έξοδα λες και έχω κάνει 104 περάσματα; Είναι τέχνη και αυτό να μάθω τα όρια μου και τα όρια του αυτοκινήτου στο δρόμο και όχι στο βράχο. Με την προϋπόθεση βεβαίως ότι όλοι κάνουν 4 περάσματα.
- Ο κάθε Γκίκας που με 44 περάσματα θα κάνει αυτά που έκανε, αναλογικά τα ίδιο θα κάνει και αν κάνει 4 περάσματα και βεβαίω΄ς κάνουν όλοι 4 περάσματα.
Μπορούμε να ασχοληθούμε άπό όποια σκο΄πιά θέλουμε με τον κάθε Γκίκα. Αν δεν ασχοληθούμε όμως με τις δικές επιδόσεις, τότε θα είμαστε οι χαμένοι του παιχνιδιού.
kri.kri
-
Οπότε η δική μου άποψη είναι η εξής:
Συγχαρητήρια σε όποιον οδηγό κάνει παρόμοιες επιδοσείς με αυτήν του κ Γκίκα και είναι νόμιμος. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακά τα περάσματά του. Αν όμως αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν από παράνομες δοκιμές, από χρωματισμένα δέντρα κτλ τότε ντροπή που εξαπατά τους συναθλητές του, τους θεατές και κυρίως τον εαυτό του. Γιατί στο κάτω κάτω όσοι τρέχουν, τρέχουν επειδή το αγαπάνε από όσα έχω καταλάβει εδώ μέσα. Και την αγάπη σου αυτή για το αυτοκίνητο την κάνεις χωρίς να χρειαστεί να είσαι παράνομος. Γιατί ο οδηγός θα τον ευχαριστηθεί τον αγώνα και ας μην ξέρει από έξω τις ειδικές. Έτσι και αλλιώς θα πάει όσο γρήγορα μπορεί. Αυτοί που δεν θα ευχαριστηθούν είναι οι θεατές. Άρα λοιπόν πρόβλημα της οργάνωσης και όχι των οδηγών.
Προσωπικά θεωρώ ότι τα αποτελέσματα έρχονται από την προπόνηση. Προπόνηση όμως σε δρόμους που δεν αποτελούν κάποια ειδική αγώνα που ακολουθεί. Κάπου εκτός. Δεν νομίζω ότι θέλει παραπάνω κόπο από το να πας να κάνεις μια ειδική με το αγωνιστικό στις 4:00 το βράδυ πριν από τον αγώνα.Αν μπορείς να πηγαίνεις και στην δουλειά με το αγωνιστικό ακόμα καλύτερα. Ακόμα και οι γρήγορες βόλτες σε επαρχιακούς δρόμους μπορούν να σε μάθουν να διαβάζεις τον δρόμο και να σε προπονήσουν σε μεγάλη ποικιλία στροφών.
Το όνομα κ. Γκίκα επαναλαμβάνω ότι το χρησιμοποιώ ώς παράδειγμα και σε καμία περίπτωση δεν τον κατηγορώ ότι έκανε παράνομες δοκιμές.
-
Ο χρήστης Esky_t έγραψε:
Οπότε η δική μου άποψη είναι η εξής:Συγχαρητήρια σε όποιον οδηγό κάνει παρόμοιες επιδοσείς με αυτήν του κ Γκίκα και είναι νόμιμος. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακά τα περάσματά του. Αν όμως αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν από παράνομες δοκιμές, από χρωματισμένα δέντρα κτλ τότε ντροπή που εξαπατά τους συναθλητές του, τους θεατές και κυρίως τον εαυτό του. Γιατί στο κάτω κάτω όσοι τρέχουν, τρέχουν επειδή το αγαπάνε από όσα έχω καταλάβει εδώ μέσα. Και την αγάπη σου αυτή για το αυτοκίνητο την κάνεις χωρίς να χρειαστεί να είσαι παράνομος. Γιατί ο οδηγός θα τον ευχαριστηθεί τον αγώνα και ας μην ξέρει από έξω τις ειδικές. Έτσι και αλλιώς θα πάει όσο γρήγορα μπορεί. Αυτοί που δεν θα ευχαριστηθούν είναι οι θεατές. Άρα λοιπόν πρόβλημα της οργάνωσης και όχι των οδηγών.
Προσωπικά θεωρώ ότι τα αποτελέσματα έρχονται από την προπόνηση. Προπόνηση όμως σε δρόμους που δεν αποτελούν κάποια ειδική αγώνα που ακολουθεί. Κάπου εκτός. Δεν νομίζω ότι θέλει παραπάνω κόπο από το να πας να κάνεις μια ειδική με το αγωνιστικό στις 4:00 το βράδυ πριν από τον αγώνα.Αν μπορείς να πηγαίνεις και στην δουλειά με το αγωνιστικό ακόμα καλύτερα. Ακόμα και οι γρήγορες βόλτες σε επαρχιακούς δρόμους μπορούν να σε μάθουν να διαβάζεις τον δρόμο και να σε προπονήσουν σε μεγάλη ποικιλία στροφών.
Το όνομα κ. Γκίκα επαναλαμβάνω ότι το χρησιμοποιώ ώς παράδειγμα και σε καμία περίπτωση δεν τον κατηγορώ ότι έκανε παράνομες δοκιμές.
Με κάλυψε ο προλαλήσας!!!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ναι. Ενοουσα οτι με τα πιθανα (δεν τον ειδα τον ανθρωπο) 70 περασματα, καταφερε να περασει σ εναν τοσο γρηγορο ρυθμο, ο οποιος τελικα αποτελει 'δεδικασμενο' γι αυτον, δηλαδη μπορει να το ξανακανει οποτε θελει. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα, οταν θα βρει αναλογη διαδρομη με αναλογες στροφες να τις περναει χωρις το δικο μας 'ουφ'. Αρα να εχει περασει εναν πηχυ και να πηγαινει για πιο ψηλα.
Ολοι οι αθλητες ΟΛΩΝ των αθληματων τι διαφορετικο κανουν δηλαδη?
Επαναλειψη στην επαναλειψη κανουν και μαζευουν εμπειρια και παραστασεις.Κακα τα ψεματα. Το παιδι μας διεσυρε, κι αφου το αυτοκινητο του ειναι νομιμο, δεν μπορω παρα να υποκλιθω στην επιδοση του και να ελπιζω στην καλη του συνεχεια. Πολυ περισοτερο αφου πιστευω οτι ο νομος περι αναγνωρισεων, εκτος απ ολα τ αλλα, ειναι αντιαθλητικος. Απλα τον ακολουθω γιατι βαριεμαι αφ ενος και δεν ελπιζω (δεν εχω τον χρονο πια)σε καμμια εξελιξη μου.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ,
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 70 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ 70 (?) ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΛΛΥΜΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ Ε.Δ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ.
ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΡΑΛΛΥΜΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Egw mporw na kanw mia mikrh erwthshoyla?
Apogoreyei kapoios kanonismos na bazeis shmadia se mia eidikh?
Nai ok einai yperboliko ayto poy eida ston merkoyrh ta portokali kolwnakia kai ta kladia twn dentrwn alla kai pali den to apagoreyei kaneis.... Apla einai sto kserokefalo toy ka8enos mas na bazoyme alloy eidoys shmadia kai na mhn xalame thn ais8htikh toy boynoy... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Egw mporw na kanw mia mikrh erwthshoyla?
Apogoreyei kapoios kanonismos na bazeis shmadia se mia eidikh?
Nai ok einai yperboliko ayto poy eida ston merkoyrh ta portokali kolwnakia kai ta kladia twn dentrwn alla kai pali den to apagoreyei kaneis.... Apla einai sto kserokefalo toy ka8enos mas na bazoyme alloy eidoys shmadia kai na mhn xalame thn ais8htikh toy boynoy...Το απαγορεύει ο νόμος, όπως και τα γκράφιτι...
-
Λωρη
Εγω πιστευω οτι του χρονου θα μπορει να κανει το ιδιο με 15 και του παραχρονου με 5.
ΠΡΟΣΕΞΕ. Ολοι εμεις οι παληοι ,που μιλαμε εκ του ασφαλους και το παιζουμε ραλλυμεν (μην αντιδρας βαζω και τον εαυτο μου μεσα), οταν τα παιδια αυτα ηταν στην κουνια, βαζαμε φωτια στα βουνα οργωνοντας μερα νυχτα τις ειδικες. Εμεις λοιπον καναμε την 'καβαντζα' σε γνωση κι εμπειρια και τωρα στερουμε με εναν κανονισμο (που τον χαρακτηριζω ξερεις πως) το αναλογο πλεονεκτημα απο τα νεα παιδια.
Ποιος δεν θυμαται Σμυρνιους και αλλους να φυλανε δρομο για Α.Μ., ολοκληρη ομαδα και φορτηγα να εκδραμουν στον Μερκουρη για τον Σ.Χ., τον Πλατη να τρωει ψαρι με την φιλη του στη Χαλκιδα και μετα αντι γι αγκαλιτσες να περναει ολη τη νυχτα στην Ριτσωνα. Τον Τζωννυ, τον Τασο, τον αλλο Τασο ,τον Λεκκα να μην μας αφηνουν να κοιμηθουμε στους Θρακομακεδονες αντιλαλωντας την Παρνηθα.Και οποια υποκρισια. Γκικακι, Κυρκακι, Ζαχακι, μην πατε Μερκουρη, αλλα αμα θελετε πατε Στεφανη με τ αγωνιστικα σας (αφου εκει δεν γινεται πια αγωνας) και παρτε τους τ αυτια. Γιατι οι κατοικοι της στεφανης ειναι λιγοτερο Ελληνες και ισοι με τους κατοικους του Μερκουρη. Τι υποκρισια Θεε μου!!!
Βρε μπας και ζηλευουμε που δεν εχουμε τον χρονο και τη δυναμη να κανουμε κι εμεις τα ιδια?Και μια γενικη παρατηρηση προς ολους. Οταν καποιος γραφει ενα κειμενο, εχει την επιθυμια να το διαβαζουν και να το καταλαβαινουν οι αναγνωστες του ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Αν διαβαζουμε αποσπασματικα....αλλα λογια ν αγαπιομαστε.
ΟΥΦ. ΔΕν βαρεθηκαμε να χτιζουμε φυλακές? -
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
- Ο κάθε Γκίκας που με 44 περάσματα θα κάνει αυτά που έκανε, αναλογικά τα ίδιο θα κάνει και αν κάνει 4 περάσματα και βεβαίω΄ς κάνουν όλοι 4 περάσματα.
Πολύ σωστό αν δεχτούμε πως ΟΛΟΙ κάνουν 44 περάσματα και κανείς 4.
Αλλιώς αν κάνει ο όποιος σημερινός... 44άρης 4 την επόμενη φορά, ή σε άλλο αγώνα, κι εσύ κάνεις πάλι 4, τότε να ξέρεις πως η διαφορά σας θα είναι ΒΕΒΑΙΑ μικρότερη. Ίσως και να έχει μάχη κιόλας! Ίσως και να την κερδίσεις!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη
Εγω πιστευω οτι του χρονου θα μπορει να κανει το ιδιο με 15 και του παραχρονου με 5.
ΠΡΟΣΕΞΕ. Ολοι εμεις οι παληοι ,που μιλαμε εκ του ασφαλους και το παιζουμε ραλλυμεν (μην αντιδρας βαζω και τον εαυτο μου μεσα), οταν τα παιδια αυτα ηταν στην κουνια, βαζαμε φωτια στα βουνα οργωνοντας μερα νυχτα τις ειδικες. Εμεις λοιπον καναμε την 'καβαντζα' σε γνωση κι εμπειρια και τωρα στερουμε με εναν κανονισμο (που τον χαρακτηριζω ξερεις πως) το αναλογο πλεονεκτημα απο τα νεα παιδια.
Ποιος δεν θυμαται Σμυρνιους και αλλους να φυλανε δρομο για Α.Μ., ολοκληρη ομαδα και φορτηγα να εκδραμουν στον Μερκουρη για τον Σ.Χ., τον Πλατη να τρωει ψαρι με την φιλη του στη Χαλκιδα και μετα αντι γι αγκαλιτσες να περναει ολη τη νυχτα στην Ριτσωνα. Τον Τζωννυ, τον Τασο, τον αλλο Τασο ,τον Λεκκα να μην μας αφηνουν να κοιμηθουμε στους Θρακομακεδονες αντιλαλωντας την Παρνηθα.Και οποια υποκρισια. Γκικακι, Κυρκακι, Ζαχακι, μην πατε Μερκουρη, αλλα αμα θελετε πατε Στεφανη με τ αγωνιστικα σας (αφου εκει δεν γινεται πια αγωνας) και παρτε τους τ αυτια. Γιατι οι κατοικοι της στεφανης ειναι λιγοτερο Ελληνες και ισοι με τους κατοικους του Μερκουρη. Τι υποκρισια Θεε μου!!!
Βρε μπας και ζηλευουμε που δεν εχουμε τον χρονο και τη δυναμη να κανουμε κι εμεις τα ιδια?Και μια γενικη παρατηρηση προς ολους. Οταν καποιος γραφει ενα κειμενο, εχει την επιθυμια να το διαβαζουν και να το καταλαβαινουν οι αναγνωστες του ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Αν διαβαζουμε αποσπασματικα....αλλα λογια ν αγαπιομαστε.
ΟΥΦ. ΔΕν βαρεθηκαμε να χτιζουμε φυλακές?Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!!
Γιαυτό και η πάγια θέση μου είναι πως αν μη τι άλλο στην άσφαλτο να δοθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ περάσματα, με μόνο περιορισμό τον Κ.Ο.Κ.!Και όποιος βρεθεί στο Ελλενίτ με 130, χάνει τον αγώνα (για να μην σου πω χάνει τον επόμενο αγώνα που θα δηλώσει και πληρώσει!!!). Στην δεύτερη χρονιά εκτός αγώνων για 12 μήνες effective immediately κι ας χάσει κούπες και πρωταθλήματα, στην τρίτη ισόβια άρνηση έκδοσης λισάνς. Δεν κάνεις για αγώνες μαϊμουδάκο μου!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πολύ σωστό αν δεχτούμε πως ΟΛΟΙ κάνουν 44 περάσματα και κανείς 4.Ελευθέρωσέ τα και θα δεις πως αυτοί που σήμερα επιζητούν να αποκτήσουν άδικο πλεονέκτημα κάνοντας (= ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα και ρισκάροντας ζωές και περιουσίες δικές τους και άλλων) 44 αντί 4 περάσματα, αύριο που εσύ θα κάνεις 44 εκείνοι θα κάνουν 144. Γιατι ? Διότι το να αποκτήσουν με τον τρόπο αυτό πλεονέκτημα έναντι των άλλων είναι μέρος της στρατηγικής τους.
Το αποτέλεσμα (αν όλα τα άλλα είναι ίδια, εκείνος θα σε κερδίζει) θα είναι το ίδιο, μόνο που το κόστος θα έχει πολλαπλασιαστεί για όλους. Μόνο κέρδος, το ό,τι δεν θα υπάρχει κρυφτούλι αλλά όλοι θα παραδέχονται πως κερδίζει όποιος έχει χρήμα / χρόνο.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη
ΟΥΦ. ΔΕν βαρεθηκαμε να χτιζουμε φυλακές?ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ,ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΝΑ 'ΚΛΕΒΕΙ'ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ? ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΗ 70 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 70! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.
ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ?
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ (ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ Δ Ε Ν ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ?
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΛΛΥΜΕΝ.
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη
ΟΥΦ. ΔΕν βαρεθηκαμε να χτιζουμε φυλακές?ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ,ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΑ.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΝΑ 'ΚΛΕΒΕΙ'ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ? ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΗ 70 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 70! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.
ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ?
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ (ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ Δ Ε Ν ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ?
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΛΛΥΜΕΝ.
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δημητρη Αμαξοπουλε, θα δεις οτι σιγα -σιγα θ αρχισεις να σκεφτεσαι ετσι για ν απλοποιεις τα πραγματα και να δινεις μια ανασα στον συνοδηγο σου.
Υπαρχουν αλληλουχιες στροφων, δυσκολες στο γραψιμο ,που ομως μοιαζουν καταπληκτικα με αλλες που εχεις ηδη τρεξει. Η για πες μου:Καλυτερα 'μπουκα 3 δεξια,εξοδος' -το εξοδος σημαινει καποιον κινδυνο απο στενεμα, δεντρο η γκρεμο στην εξοδο της στροφης- η 'Καλτσουνη και φυγε 400'? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πολύ σωστό αν δεχτούμε πως ΟΛΟΙ κάνουν 44 περάσματα και κανείς 4.
Ελευθέρωσέ τα και θα δεις πως αυτοί που σήμερα επιζητούν να αποκτήσουν άδικο πλεονέκτημα κάνοντας (= ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα και ρισκάροντας ζωές και περιουσίες δικές τους και άλλων) 44 αντί 4 περάσματα, αύριο που εσύ θα κάνεις 44 εκείνοι θα κάνουν 144. Γιατι ? Διότι το να αποκτήσουν με τον τρόπο αυτό πλεονέκτημα έναντι των άλλων είναι μέρος της στρατηγικής τους.
Το αποτέλεσμα (αν όλα τα άλλα είναι ίδια, εκείνος θα σε κερδίζει) θα είναι το ίδιο, μόνο που το κόστος θα έχει πολλαπλασιαστεί για όλους. Μόνο κέρδος, το ό,τι δεν θα υπάρχει κρυφτούλι αλλά όλοι θα παραδέχονται πως κερδίζει όποιος έχει χρήμα / χρόνο.
Ας κάνουν και 300!!
Από τη στιγμή που θα κάνω όσα νιώθω πως έχω ανάγκη και θέλω, και ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ που θέλω (και όχι την παραμονή του αγώνα) δε με απασχολεί!
Όπως δε με απασχόλησε ποτέ που με το Δημήτρη τρέχαμε με Μπρίτζεστοουν ακόμα και ΕΚΤΟΣ Πεζώ καπ, ή σήμερα τρέχουμε με Ματαδόρ με τον Άρη, και οι άλλοι έχουν Πιρέλι και Μισλέν!
Όμως αν εγώ έτρεχα με Μπρί στο καπ, και αυτοί με Πιρέλια στο καπ, πίστεψέ με, θα σας είχα διαλύσει τα μάτια στις δημοσιεύσεις όπως και τώρα με τις αναγνωρίσεις!! -
Οχι ρε ΛΩΡΗ. Παλι δεν καταλαβες. Υποκρισια θεωρω να επιτρεπεται να επισκεπτομαστε με αγωνιστικο την Παρνηθα (που δεν γινεται αγωνας) και να μην μπορουμε να γυρισουμε απο Φυλη.
Με λιγα λογια παλι θα το γραψω. Δεν επιτιμω τον οποιονδηποτε αγωνιζομενο που κλεβει εκκλησιες. ΠΟΤΕ. Επιτιμω αποκλειστικα την ικανοτητα του να παει γρηγορα και υποστηριζω το δικαιωμα του να το κανει οπου και οποτε αυτος το κρινει προσφοροτερο. Στεκομαι απλα σ ενα επικαιρο θεμα και προσπαθω να επιβεβαιωσω την αποψη μου, οτι οι αναγνωρισεις διαμορφωνουν επιδοση κι αποτελεσμα (φυσικα οχι απο μονες τους).
Ο.Κ. Διαφωνουμε. Μου φαινεται ομως οτι δεν διαβασες με καλο ματι την αναδρομη μου στις δοκιμες του παρελθοντος
Ξεκαθαριζω για να κλεισω. Εγραψα ακριβως για ποιο λογο εδωσα συγχαρητηρια στον καθενα ξεχωριστα.Ξεχασα μονο να δωσω στον εαυτο μου, που εχω την υπομονη να υπακουω σε νομους που δεν συμπαθω καθολου. -
Μα κυριε Πλατη και οποιος αλλος κυριος Πλατης(παλιος εμπειρος κλπ) η αδικια δεν εχει να κανει με την δικια σας κλαση,αλλα με τον φιλο μου τον Παπαγεωργιου για παραδειγμα στη Ν2(που κερδισε τη κλαση φετος ) που δεν ειναι παλιος ,και κανει ΜΟΝΟ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ,γιατι το λεει ο ΝΟΜΟΣ, δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι ειναι μ...ς???ΟΤΑΝ τελειωνει μια ειδικη και βλεπει να ειναι πισω σε επιδοσεις την ωρα που νομιζει οτι για το μετρο που εχει ΔΕΙ τον δρομο πηγαινε οσο πιο γρηγορα μπορει,ενω καποιοι τον περνανε απο πανω(η και ελαχιστα ενω δεν θα επρεπε),αλλα δεν μπορει να αποδειξει τιποτα(ξεχναμε οτι αν οποιοσδηποτε πιανοταν να κανει παρανομα περασματα η δεν θα ετρεχε η θα ειχε ποινη 5 λεπτα,δηλαδη χαιρετισματα συν το ξεφτιλισμα)
Μακαρι του χρονου να μην ισχυουν τα 4 περασματα, να ειναι ισοι οι οροι των αναγνωρισεων Η αν θελουν 4 περασματα,να εφαρμοζουν το νομο οι νομοθετες(αστυνομευση κοινως)
Αυτα που λεει ο φιλος Τασος και ο ΕΛ-ΕΜ ειναι απο τα πιο σωστα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!