-
Γιατί διαγράφονται θέματα;
Μόλις τώρα απαντούσα σε ένα θέμα του takinen, δεν μου επετράπη να απαντήσω και βλέπω πως δεν υπάρχει (http://www.4troxoi.gr/forum/posting.php?mode=reply&t=1940)Προηγουμένως άλλο ένα που πήγα να ανοίξω έλεγε πως δεν υπάρχει.
Το δικό μου εδώ θα μείνει;
Τα τυροπιτάδικα θέματα που μείωναν το επίπεδο κλειδώθηκαν, άλλα που ειρωνεύονται ή βρίζουν δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε γιατί τα άλλα σβήνονται; Ποια είναι τα κριτήρια;
-
Μόλις τώρα απαντούσα σε ένα θέμα του takinen, δεν μου επετράπη να απαντήσω και βλέπω πως δεν υπάρχει (http://www.4troxoi.gr/forum/posting.php?mode=reply&t=1940)Προηγουμένως άλλο ένα που πήγα να ανοίξω έλεγε πως δεν υπάρχει.
Τα τυροπιτάδικα θέματα που μείωναν το επίπεδο κλειδώθηκαν, άλλα που ειρωνεύονται ή βρίζουν δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε γιατί τα άλλα σβήνονται; Ποια είναι τα κριτήρια;
-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
DELETED...
-
ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ mm ivan ΣΧ cat sk20 .
ξέρω οτι θα με σβήσετε.......κρίμα...και ντροπή σας
-
Ειναι πολύ απλό Γιώργο,
τα θέματα που σβήστηκαν δεν ανταποκρίνονταν στη θεματολογία
του forum.
Αυτό βέβαια ο takinen το εξέλαβε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) σαν σκληρή λογοκρισία. -
Ο.Κ. Αλλά κρίμα τον κόπο που έκανα για να πληκτρολογήσω το 'σεντονάκι' μου...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Mou fenetai oti kai egw exw xasi ena post.
ΟΧΙ ΜΙΑ
4!!!!!!!!!!ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ!!!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ FORUM ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ..... -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ειναι πολύ απλό Γιώργο,
του forum.
Αυτό βέβαια ο takinen το εξέλαβε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) σαν σκληρή λογοκρισία.ΣΟΒΑΡΑ???
Στους ελλ. αγώνες, υπήρχε 12 + σέλιδο θρεντ για τις εμπειρίες της παρέας σε ταβέρνα....
Ανταποκρινόταν στη θεματολογία;;;;
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ειναι πολύ απλό Γιώργο,
του forum.
Αυτό βέβαια ο takinen το εξέλαβε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) σαν σκληρή λογοκρισία.ΟΚ, κατανοητό, αν και θα αρκούσε να κλειδωθούν με κάποιο υπόμνημα, όπως τα 'τυροπιτάδικα', τα οποία επίσης ήταν εκτός θέματος...
-
Ο χρήστης Takinen έγραψε:
ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ FORUM ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.....Πιστεύουμε ότι η απάντηση στον George Tabs και κατ'επέκταση σε όλους τους αναγνώστες πρέπει να σε καλύπτει.
Θέματα άσχετα με το συγκεκεριμένο forum η υβριστικού περιεχομένου διαγράφονται. -
Ας ηρεμήσουμε, γιατί νιώθω άσχημα που άνοιξα το θέμα...
-
καλύτερα να μην λέμε λόγια για τα οποία θα μετανιώσουμε αργότερα,
για να έγινε κάτι τέτοιο, σημαίνει οτι όντως είχαν ξεπερασθεί τα όρια, αλλιώς δεν θα γινόταν...
οι moderators/administrators του forum, μας έχουν αποδείξει οτι είναι πάρα μα πάρα πολύ ανεκτικοί...
στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν...μάλλον κάτι ξέρουν παραπάνω...
ταπεινή μου γνώμη -
θεωρω πως διαφοα topics οπως περι φαγητων και ποτων και διαφορα τετοια δεν αφορουν την αυτοκινηση.Μαλλον ειναι προσωπικες στιγμες μας στο αυτοκινητο που στο κατω κατω δεν αφορουν αλλους...
Φιλικα... -
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
θεωρω πως διαφοα topics οπως περι φαγητων και ποτων και διαφορα τετοια δεν αφορουν την αυτοκινηση.Μαλλον ειναι προσωπικες στιγμες μας στο αυτοκινητο που στο κατω κατω δεν αφορουν αλλους...
Φιλικα...Πίστεψες οτι ο ίδιος ο ΤheoRallye έχει τις συνήθειες αυτές...? Ο Θόδωρας θέλησε να διακωμωδήσει τα αλλεπάλληλα τόπικς του Γαβριήλ, με ένα δικό του χιουμοριστικό τρόπο. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι κάθε φορά που κάποιος θα υπερβαίνει τα όρια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα πρέπει εμείς να 'ανταποδίδουμε' με τον ίδιο τρόπο.
-
Για άλλη μια φορά θα θέσω το θέμα της ανάγκης θέσπισης ενός κώδικα δεοντολογίας στο Φορουμ.
Είμαστε φιλοξενούμενοι σε έναν ευχάριστο χώρο και αν και ο οικοδεσπότης δεν είναι αυστηρός εμείς κάποιες λίγες φορές το παραξηλώνουμε.
Δεν ξέρω αν έφταιξε στην όλη υπόθεση ο Γαβριήλ ή ο Θοδώσης , και ο ένας το τράβηξε λίγο παραπάνω και ο άλλος (ομολογώ ότι το χιούμορ ήταν εκεί).
Το θέμα είναι ότι το ποτήρι 'ξεχείλησε' και εμείς παραπονιόμαστε.
Είναι αυτό που λένε ότι από το πολύ γέλιο το γυρνάς στα κλάματα.
Αντί λοιπόν να αντιμετωπίζουμε έτσι , ας ξεκινήσουμε μία προσπάθεια νοικοκυρέψουμε το 'σπίτι' μας , προτείνοντας εφικτά και επικοδομητικά πράγματα.
Αν θέλετε γράψτε ότι προτάσεις έχετε σκεφτεί , σαν να ήταν δικό σας 'σπίτι' και σκεφτείτε όχι μόνο τις δικές σας ανάγκες , αλλά και των υπολοίπων φίλων - φορουμάδων - που κατά καιρούς έχουν κάνει κάποιες προτάσεις.
Αντί να σπαταλάμε ενέργεια σε τυροπιτοσπανακοπιτάκια και GMChryslerόπιτες (sic) ας δουλέψουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που μας παραχωρούν τον δικό τους χώρο/server να μαθαίνουμε , να κάνουμε την πλάκα μας και να περνάμε εν τέλει ωραία.
-
Φίλε mm55, σου ξέφυγε το topic 'κάπνισμα και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ', είναι της ίδιας κατηγορίας με τα άλλα και πρέπει να σβηστεί κι αυτό.
Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ αύριο επί του θέματος, διότι τώρα δεν ευκαιρώ.
Θεοδόσης -
Για να διαγράφηκαν ή να κλειδώθηκαν κάποια θέματα πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρκετά έντονες διαμάχες στο Forum, αλλά δεν επενέβη ο moderator. Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και θεωρώ ότι πρέπει να μπει μια τάξη. Επιπλέον, η σχετική έλλειψη ενδιαφερόντων αυτοκινητιστικών θεμάτων μας ωθεί να 'τρωγόμαστε με τα ρούχα μας'. Όπως έγραψα και αλλού, ένας αγιασμός θα μας σώσει. Ή μήπως εξορκισμός;
-
me ton theorallye (theodosh) exoume gnwristei mesw tou tfrc kai pisteyw oti me afta ta akrws aidkedasika kata thn apopsh mou topics ithele apla na diakomodhsei thn katastash me ta allepallhla topics yper h kata ths enhmerwshs gia ta amerikanika aytokinhta.de nomizw oti eixe prothesi na thixei tous ypoloipous xrhstes h to forum
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Αυτό βέβαια ο takinen το εξέλαβε (λανθασμένα κατά τη γνώμη μας) σαν σκληρή λογοκρισία.Θεώρησα και είναι λογοκρισία το κλείδωμα θεμάτων τα οποία δεν πληρούν τα υποκειμενικά σου κριτήρια.
Τώρα βλέπω πως τα θέματα αυτά δεν υπάρχουν πια....Ζήτησα λοιπόν μέσω ψηφοφορίας τη γνώμη και των άλλων μελών για το αν πρέπει να σβήνονται θέματα. Εκεί ξεκίνησε μια κουβέντα με φορουμίστες και τον mm55 σχετική με τη λογοκρισία στο φόρουμ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΘΡΕΝΤΣ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ 'ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ'
Όταν ο mm55 προφανώς αντελήφθει πως δεν έχει επιχειρήματα ωστέ να κάνει διάλογο, διέγραψε ολοσχαιρώς το εν λόγω θρεντ.
Εϊναι σαφές άλλωστε πως η λογοκρισία όποτε και από όποιον και να γίνεται έχει την ίδια σαθρή δικαιολογία.
Η οποία εδώ ήταν ακόμα σαθρότερη ...αφού βασίστηκε επάνω στην μη συνάφεια της θεματολογίας...Αυτό το γεγονός, δηλαδή την διαγραφή του καινούργιου θρεντ με θέμα τη λογοκρισία, το θεώρησα ΣΚΛΗΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και ζήτησα εξηγήσεις με νέα θρεντς τα οποία επίσης διεγράφονταν το ένα μετά το άλλο.
Και απορώ...Ο ΚΚ μας λέει συνεχώς για τις κάμερες, την ανελευθερία της παρακολούθησης η οποία προωθείται απο κυβερνήσεις κλπ και εδώ, μέσα στο 'σπίτι' του, παύεται να μιλάει, όποιος δεν ανταποκρίνεται στο 'καλούπι';
ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!
Γιατί;