-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είχα ξανακάνει αυτή την ερώτηση προ καιρού δίχως απάντηση:γιατί δεν cachάρονται τα smilies στον ff παρόλο που έχω τη σχετική επιλογή του smiley xtra 4 τσεκαρισμένη; Στα options tou ff έχω 50000kb cache
To smiley πρέπει να χρησιμοποιεί δικιά του cache
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό editor (+ compiler) για C για να κατεβάσω από το net?
Καλησπέρα συνάδελφε (είμαι και εγώ στο 1 έτος 'Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης'), κάνουμε και εμείς προγραμματισμό σε C, δεν πολυ πάνε τα Windows σε εμάς χρησιμοποιούνε περισσότερο Unix και Linux ειδικά για compiling o καλύτερος compiler είναι ο gcc άλλα είναι για Linux-Unix. Τώρα αν είναι μονόδρομος τα windows τότε να βρείς το Visual C++ v6.0 ή να το κατεβάσεις. Αμα θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου hotmail για να σου πώ.
Pelles C... δαγκωτό!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό editor (+ compiler) για C για να κατεβάσω από το net?
Καλησπέρα συνάδελφε (είμαι και εγώ στο 1 έτος 'Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης'), κάνουμε και εμείς προγραμματισμό σε C, δεν πολυ πάνε τα Windows σε εμάς χρησιμοποιούνε περισσότερο Unix και Linux ειδικά για compiling o καλύτερος compiler είναι ο gcc άλλα είναι για Linux-Unix. Τώρα αν είναι μονόδρομος τα windows τότε να βρείς το Visual C++ v6.0 ή να το κατεβάσεις. Αμα θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου hotmail για να σου πώ.
Pelles C... δαγκωτό!!!
Πολύ καλό editor και όχι μόνο. Να 'σαι καλά migf1.
Kid μάλλον βρήκες την λύση. -
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Πολύ καλό editor και όχι μόνο. Να 'σαι καλά migf1.
Kid μάλλον βρήκες την λύση.No prob!
Btw, η Pelles C είναι ολοκληρωμένο πακέτο ανάπτυξης προγραμμάτων σε γλώσσα C. Αν ενδιαφέρεστε μόνο για editors, ρίξτε μια ματιά στον Programmer's File Editor ή αν ψάχνετε το απόλυτο... εργαλείο editing, κοιτάξτε τον Ultra Edit
Α, επίσης, ο gcc υπάρχει και για Windows (σε διάφορες παραλλαγές... π.χ. djpp )
-
Καλησπέρα!
Κατέβασα τη μοναδική συναυλία που έδωσαν Massive Attack και Portishead μαζί, αυτή για την ενίσχυση των πληγέντων από το tsunami. Το μοναδικό αρχείο που βρήκα είναι ένα .wmv γύρω στα 900 ΜΒ, το οποίο και κατέβασα πάραυτα. Αυτός όμως που το συμπίεσε δε φρόντισε να βάλει κάποια bookmarks (δεν είμαι σίγουρος για την ορθότητα του όρου) με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω seek μέσα στο αρχείο και για να δω ένα κομμάτι που θέλω να πρέπει να πατήσω το play και να περιμένω 3 ώρες.
Σκέφτομαι τς εξής λύσεις:
-
Βρίσκω κάποιο player που να μπορεί να κάνει seek μέσα στο αρχείο, παρόλα αυτά (δοκίμασα όμως τους πιο δημοφιλείς)
-
Επεξεργάζομαι το αρχείο και προσθέτω αυτά τα σημεία μόνος μου
-
Επεξεργάζομαι το αρχείο και το μετατρέπω σε κάποια άλλη μορφή, που να επιτρέπει αυτό που θέλω να κάνω
Έχετε καμιά σχετική άποψη;
-
-
αυτο με ενδιαφερει και μενα, εχουμε ενα τετοιο αρχειο και δε μπορουμε να παμε μπρος πισω,τι γινεται?
-
Παιδία τα φώτα σας γιατί θα τρελαθώ.
Μετά απο πρόβλημα στον Η/Υ αποφάσισα να τον κάνω φορμάτ.
Αυτό όμως το ηλίθιο κατασκέυασμα βλέπει τον δίσκο σαν 130gb, στην πραγματικότητα όμως είναι 200gb.Καμιά ιδέα για το τί φτέει?????
-
Κάποιο partition ίσως που ξέμεινε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάποιο partition ίσως που ξέμεινε?Δλδ??
Πως ξέμεινε? ούτε απο windows το βλεπω ουτε απο dos.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Κάποιο partition ίσως που ξέμεινε?
Δλδ??
Πως ξέμεινε? ούτε απο windows το βλεπω ουτε απο dos.
Δεν ξέρω.. Πριν το format είχες κάποιο partition που ήταν 130mb?
-
Η εταιρία που δημιούργησε το Kerio ανακοίνωσε ότι από 1/1/06 σταματάει να το αναπτύσσει περαιτέρω..
-
Πάω να κατεβάσω το Solaris 10 από εδώ αλλά δεν ξέρω τι Format να βάλω.. Any ideas?
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Παιδία τα φώτα σας γιατί θα τρελαθώ.Μετά απο πρόβλημα στον Η/Υ αποφάσισα να τον κάνω φορμάτ.
Αυτό όμως το ηλίθιο κατασκέυασμα βλέπει τον δίσκο σαν 130gb, στην πραγματικότητα όμως είναι 200gb.Καμιά ιδέα για το τί φτέει?????
αυτό συνέβαινε και πριν το φορμάτ; Αν ναι, τότε προφανώς χρειάζεσαι αναβάθμιση BIOS, διαφορετικά εγκατέστησε το partition magic και θα βρεις αμέσως τι φταίει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάω να κατεβάσω το Solaris 10 από εδώ αλλά δεν ξέρω τι Format να βάλω.. Any ideas?Μικρέ... μαζέψου!
Αν παρόλα αυτά επιμένεις να κατεβάσεις το Solaris , δες το link 'Download tips'. Αυτό φυσικά αφού έχεις σιγουρευτεί ότι δεν μπορείς να βρείς το DVD του Ελληνικού PC Magazine Σεπτεμβρίου που περιέχει το image που θες. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάω να κατεβάσω το Solaris 10 από εδώ αλλά δεν ξέρω τι Format να βάλω.. Any ideas?Μόλις τώρα είδα τη μλκ έχω γράψει.. Το πρόβλημα δεν είναι το τι Format να βάλω, αλλά τι Platform..
Ξέρει κανείς από που μπορώ να δω τι είναι το κατάλληλο για μένα?
StavrosG, για να μαι ειλικρινής, βαριέμαι να ψάχνω για το περιοδικό, 2,5 Gb είναι, κάποια στιγμή θα κατέβουν..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάω να κατεβάσω το Solaris 10 από εδώ αλλά δεν ξέρω τι Format να βάλω.. Any ideas?
Μόλις τώρα είδα τη μλκ έχω γράψει.. Το πρόβλημα δεν είναι το τι Format να βάλω, αλλά τι Platform..
Ξέρει κανείς από που μπορώ να δω τι είναι το κατάλληλο για μένα?
StavrosG, για να μαι ειλικρινής, βαριέμαι να ψάχνω για το περιοδικό, 2,5 Gb είναι, κάποια στιγμή θα κατέβουν..
x86/x86_64
-
Thaaaaanks!
Θα επανέλθω μόλις κατέβουν τα 2,5Gb για να ρωτήσω για την εγκατάσταση.. Προς το παρόν, την γλυτώσατε.
-
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Προς το παρόν έχω καταλήξει σε μια Fujifilm F10. Την έχει αγοράσει κανείς? Έχει καλοδομημένο μενού? Κάποια άλλη πρόταση?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Προς το παρόν έχω καταλήξει σε μια Fujifilm F10. Την έχει αγοράσει κανείς? Έχει καλοδομημένο μενού? Κάποια άλλη πρόταση?6,3 MP, 3x optical zoom.
Αν κοιτούσες κάτι σε μικρότερη ανάλυση και με μεγαλύτερο ζουμ, θα ήταν καλύτερα πιστεύω, και θα έβγαινε πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Εμένα, το 3x οπτικό της Canon μου, με έχει κουράσει. ΠΑΝΤΑ χρειάζομαι παραπάνω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Προς το παρόν έχω καταλήξει σε μια Fujifilm F10. Την έχει αγοράσει κανείς? Έχει καλοδομημένο μενού? Κάποια άλλη πρόταση?Κοίτα εδώ. Τα λέει όλα για τις ψηφιακές
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]