-
ΝΑΙ!
Πλέον είμαι ο SirGus και όχι sirgus
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ΝΑΙ!Πλέον είμαι ο SirGus και όχι sirgus
Πώς έγινε αυτό;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΝΑΙ!
Πλέον είμαι ο SirGus και όχι sirgus
Πώς έγινε αυτό;
Αν ζητάς κάτι για πολλά χρόνια στο τέλος γίνεται...
-
Καλα ειδα λιγο 'περιεργα' γραμμενο το nickname σου .
Αλλωστε προεδρος εισαι οτι θελεις κανεις -
Πλέον είναι Sir Πρόεδρος.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ΝΑΙ!Πλέον είμαι ο SirGus και όχι sirgus
Κι εγω που νομιζα οτι το ψευδωνυμο δεν αλλαζει.
Αλλα ξερω πως τα καταφερες. Μηπως εχει να κανει με 'γρηγορόσημο'; -
Σημερα πηγα Σιτροεν να αλλαξουν τα εμπρος αμορτισερ που καναν θορυβο (ειδικα το εμπρος δεξι κατα τη γνωμη μου)και τελικα αλλαξαν το εμ/αριστερο Top mount!!Hταν κομμενο ειπαν.ΟΚ ειπα αλλα επεμεινα οτι εγω ακουω δεξια κατι.Στη συνεχεια αλλαξαν και τα 2 πισω αμορτισερ με νεα(λογω θορυβου και αυτα).Το πηγα δοκιμη και αυτο παλι χτυπαει εμπρος δεξια!!!Τι να τους πω....
Τελικα θα παραγειλλουν δεξι top mount και τα 2 εμπρος αμορτισερ γιατι τους εκραξα!!! -
Φιλε panc 4, ηταν τοσο ενοχλητικος ο θορυβος, ωστε ηθελαν αλλαγμα τα αμορτισερ?
Το λεω (ή μαλλον το ξαναλεω) γιατι ειναι κριμα να κοβεις και να ραβεις καινουργιο αυτοκινητο...
Για να μην πω για την προσωπικη σου ταλαιπωρια... -
Ξερει κανεις τι διαφορετικο εχει ο κινητηρας του c2 1,6 vts με τον 1,6 του c4?Ο πρωτος 125 ιππους και ο αλλος 110.Ειναι θεμα μονο χαρτογραφισης?
-
MPOMPIO εγω αν μπορεσω να τα αλλαξω σε λιγο καιρο που θα παω, θα τα αλλαξω γιατι εκτος απο το θορυβο φοβαμαι μηπως εχουν καποιο αλλο προβλημα ή μηπως χειροτερεψει οταν βγει απο την εγγγυηση!
-
Τι εγινε ρε παιδια το forum μας? Κοντευει 24 ωρες χωρις συμετοχη!!Για ΠΑΜΕ!!
Ξερει κανεις τι διαφορετικο εχει ο κινητηρας του c2 1,6 vts με τον 1,6 του c4?Ο πρωτος 125 ιππους και ο αλλος 110.Ειναι θεμα μονο χαρτογραφισης? -
Τροχαιο με Saxo!!!
Ε.Ο Ηρακλειου Ρεθυμνου. Μολις ειχε αρχισει να βρεχει. Η συναδελφος εχασε τον ελεγχο του αυτοκινητου σε μια στροφη, χτυπησε σε ενα στυλο με το πλαϊ, πηρε 2-3 τουμπες και κατεληξε σε χωραφι. Αξιοπεριεργα της υποθεσης ειναι οτι μηχανικα το αυτοκινητο δεν εχει παθει τιποτα. Η κολωνα εχει αφησει ξεκαθαρο σημαδι πανω στη πισω δεξια μερια του αυτοκινητου. Η γνωστη μου, που ευτυχως φορουσε ζωνη, ειναι στο νοσομομειο με ελαφριας μορφης διασυση.
Η απορια που εχω ειναι γιατι δεν ανοιξε ο αεροσακος του οδηγου. Πρεπει να γινει μετωπικη για να ανοιξει;
Απο την αλλη μερια ομως να πω οτι ΕΑΝ ειχε ανοιξει ο αεροσακος ισως να ειχα παθει μεγαλυτερη ζημια αφου εχει την κακη συνηθεια να οδηγαει με το καθισμα πολυ κοντα στο τιμονι. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τροχαιο με Saxo!!!Η απορια που εχω ειναι γιατι δεν ανοιξε ο αεροσακος του οδηγου. Πρεπει να γινει μετωπικη για να ανοιξει;
Απο την αλλη μερια ομως να πω οτι ΕΑΝ ειχε ανοιξει ο αεροσακος ισως να ειχα παθει μεγαλυτερη ζημια αφου εχει την κακη συνηθεια να οδηγαει με το καθισμα πολυ κοντα στο τιμονι.Το μανιουαλ του c-4 γραφει καπου, οτι οι αεροσακοι ΔΕΝ ανοιγουν ολοι μαζι.
Αν τρακαρεις μετωπικα θα ανοιξουν οι εμπρος. Αν τρακαρεις στο πλαϊ, θα ανοιξουν οι κουρτινες...
Καπου μ΄αρεσε οταν το διαβασα. (Για λογους οικονομιας ) -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Τροχαιο με Saxo!!!
Η απορια που εχω ειναι γιατι δεν ανοιξε ο αεροσακος του οδηγου. Πρεπει να γινει μετωπικη για να ανοιξει;
Απο την αλλη μερια ομως να πω οτι ΕΑΝ ειχε ανοιξει ο αεροσακος ισως να ειχα παθει μεγαλυτερη ζημια αφου εχει την κακη συνηθεια να οδηγαει με το καθισμα πολυ κοντα στο τιμονι.Το μανιουαλ του c-4 γραφει καπου, οτι οι αεροσακοι ΔΕΝ ανοιγουν ολοι μαζι.
Αν τρακαρεις μετωπικα θα ανοιξουν οι εμπρος. Αν τρακαρεις στο πλαϊ, θα ανοιξουν οι κουρτινες...
Καπου μ΄αρεσε οταν το διαβασα. (Για λογους οικονομιας )Ακριβως ετσι ειναι με ολα τα αυτοκινητα για λογους οικονομιας αφου στην ουσια δε θα σου προσφερε τιποτα.
-
Για τους αθεραπευτους Σιτροενακηδες
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/mag4/art20051001/htm/route-DS.htm -
Κάποιος με ειδοποίησε ότι στο Citroen forum δεν έχει πολύ κίνηση και ζήτησα επειγόντως υπηρεσιακό για να δω τι γίνεται. Πού είστε χαμένοι βρε? Καλά, htanso21 κι ο Chrmes ξέρω ( ), οι υπόλοιποι?
-
εγώ εδώ είμαι αλλά στις απορίες των φίλων μας δεν γνωρίζω να απαντήσω, οπότε απλά παρακολουθώ
οι υπόλοιποι???
κ τις ξέρεις για τον Θανάση κ τον Χρήστο που δεν ξέρουμε?Χεχε εδώ ο περίεργος
-
Καλησπέρα
Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν τα πλευρικά κρύσταλα στην C4 σε ποιά έκδοση είναι παχύτερα; (3,8 από 3χιλ.) ή είναι όλα 3,8 σε όλες τις εκδόσεις. -
Σου απαντησα και αλλου τα παχυτερα πλευρικα τζαμια ειναι εξτρα.
-
το περίμενα και από αλλού
CITROËN FORUM